- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.741
e sen bişey demedinmi onur yıldönümünü unutunca trip falan atmadınmıgünaydın fındıklar
ben geldım
hafta sonue vdeydık
dun evlılık yıldonumuydu 2 sene bıttı cok sukur
ama onur gene ve yıne hatırlamadı
çok şaşırdım bır hedıye fılanda bekledıgım yok asla ama bır hatırlasaydı yok hatırlamadı
bu sabah yagmurlu bır ıstanbula uyandık malum egenın cantasını aksamdan hazırlamıstık ama bus abah sortların yerını esofmanalr aldı ve bıldıgınız dolabı doktum 2 tane esofman cıktı egeye boyu olacakbizi haylı yuklu bır kıs alısverısı beklıyor bellıkı
ve ve ve egenın bıberon curuklerı 3000 tl tutuyor
ozel sıgortayla 2300 tl anestezı altında 8 dıs temızlenıp dolgu olacak , on 4 tanesı cekılecek. yandıkkı ne yandık
ve ben gene ne zaman hamıle kalsam dıye dusunuyorum![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bu arada sana onu dicektim bu konuda sen hiç yorum yapmıyosun diye bencede yavaştan artık düşünün sizde. bugün feci ağrım var regl oluyorum sanırım önümüzdeki ay biz başlarız gibime geliyo bebiş çalışmalarına.
eşinin kuzeninin eşi hamileymiş geçen gün öğrendim çok tuhaf oldum kızı hala arıyamadım hayırlı olsun diye. kıskandığımdan değil ama kendimi çok kötü hissettim arıcak gücü bulamadım kendimde bugün mecbur arıcam tabi ayıp olacak çünkü...
yuh diyorum başkada bişey demiyorum. kadın carlamak için anasının ölmesinimi bekliyomuş ne insanlar var uzak tut yarabbim.günaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi..![]()
bebişte kocaman oldu. kemikli falna dedi ya dr bence normal doğum biraz zor olur gibime gliyo isyan ama bu sana da bağlı. bol bol yürümen lazım bundan sonra ki çatıların rahat açılsın doğum kolay geçsin. ama ne olursa olsun rabbim en kolay şekilde kurtarsın bebişine kavuştursun seni inşş