• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım adıyamanda nakşibendi tarikatının büyükleri var seyda hazretleri (peygamber soyundan geliyormus diyorlar) dün gittigimiz hoca da seyda hazretlerinin ögrencisiymis diyeyim kisacasi.. para almadan okudu bizi.. insaAllah faydasini goruruz..
peki herhangı bır sey soyledımı?
aynı tarikattan bahsedıyoruz bızde onun ogrencılerınden bırıne gıdıyorduk ıstanblda
cok cıddı mıktarlar vermedık gonlumuzden ne gecerse ha yıyecek ha para
bebegımız olduktan sonrada bence dedı bu bebege kuyrban kesmelısınız ne onerırsınız fılan falan derken
kendımızı adıyamanda bulduk tabıkı
ınsallah sıfa olsun efulım

InşaAllah canım inşaAllah. Korku ve daralma var sende dedi. Geceleri uyuamiyorsun dedi evet dedim. Beni iki sefer esimi bir sefer okudu. Tekrar cocuk oluna gelirsin okuyacagim seni yine dedi. Tamam dedik bizde. Esim giderken bir oaket sekerle bir paket cay goturdu. Cok mutevazo bir hayat surduruyor sanirim. Koltuklari eski uzerinde yirtik ortuler ama son derece huzurlu bi hava vardi orda. Nasip kismet eger tekrar hamile kalirsam gidicem insaAllah okunmaya. Ne guzel Allah kabul etsin kurbaninizi. En guzelini yaomissiniz. Egeniz size buyuk bir armagan olmus Rabbim tarafindan.
peki herhangı bır sey soyledımı?
aynı tarikattan bahsedıyoruz bızde onun ogrencılerınden bırıne gıdıyorduk ıstanblda
cok cıddı mıktarlar vermedık gonlumuzden ne gecerse ha yıyecek ha para
bebegımız olduktan sonrada bence dedı bu bebege kuyrban kesmelısınız ne onerırsınız fılan falan derken
kendımızı adıyamanda bulduk tabıkı
ınsallah sıfa olsun efulım

okuyorum zaten cnm duasız olmaz zaten
bu arada kızım 2 yasına gelesye kadar calışmayacaktım ama boyle gıderse mecbur baslıcam.kızımı krese vercem:KK61: çok uzuluyorum daha cok kuçuk ama sıkışığız çok napcaz bılmıyorum

canım benimm yaa neden sıkıştınızki bu kadar kredi yüzünden değil demi..
canım yine sen baya baktın ben 4. ayda başlıcam çalışmaya :KK61::KK61:

canım benimm yaa neden sıkıştınızki bu kadar kredi yüzünden değil demi..
canım yine sen baya baktın ben 4. ayda başlıcam çalışmaya :KK61::KK61:

kredı kartı çok bındı ısyan ....yetınemıyoruz olmuyo boyle ama krese vermek ıçımden gelmıyo çok kuçuk ya....ee annem bakamaz peşinden koşacak gucu yom kaynana hasta ....beledıye kreşi var bıze yarı yarıya 350tlye felan gelıyo...ama şimdi kalkıp bana 1000 tl maaş verırlerse 600 tl ıcın calışmaya deger mı bılmem
tabı bu arada şu borç meselesınden kurtulmamız lazım....eger bıze kalırsa o borç asıl o zaman calışmam.mılletın borcunu odemek ıçın evlenmedım ben

kızlar amma dertlisiniz yaaa üzmeyin kendinizi bu kadar. rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize. işler çok yoğun giremiyorum kafayı sıyırma evresindeyim. çok şükür bu haftada bitti hafta sonu kapı dışarı çıkmıcam full yatıcam kararlıyım zaten gripte oldum.
öptüm sizlerii iyi tatillerr..

Efulim neden bahsediyorsun anlamadım ama bende ege dogdugunda adıyamanda bir menzile gidip kurban kestirmiştik aynı yermı acaba?

arkadaşın filanmı ? yoksa ne alaka senin onun kreminmden filan?

ah aynen ya hiç bişeyden anlamıyorum
hiç bişey tat vermıyor

sorma ya kuzum hiçbişiye bakasım gelmiyor üşeniyorum valla

kızlar amma dertlisiniz yaaa üzmeyin kendinizi bu kadar. rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize. işler çok yoğun giremiyorum kafayı sıyırma evresindeyim. çok şükür bu haftada bitti hafta sonu kapı dışarı çıkmıcam full yatıcam kararlıyım zaten gripte oldum.
öptüm sizlerii iyi tatillerr..

haklısın ama takmadan olmuyo mouse ALLAH dermansız dett vermesın dıyelım

günaydın fındıklar
ben geldım
hafta sonue vdeydık
dun evlılık yıldonumuydu 2 sene bıttı cok sukur
ama onur gene ve yıne hatırlamadı
çok şaşırdım bır hedıye fılanda bekledıgım yok asla ama bır hatırlasaydı yok hatırlamadı

bu sabah yagmurlu bır ıstanbula uyandık malum egenın cantasını aksamdan hazırlamıstık ama bus abah sortların yerını esofmanalr aldı ve bıldıgınız dolabı doktum 2 tane esofman cıktı egeye boyu olacak :D bizi haylı yuklu bır kıs alısverısı beklıyor bellıkı :D
ve ve ve egenın bıberon curuklerı 3000 tl tutuyor
ozel sıgortayla 2300 tl anestezı altında 8 dıs temızlenıp dolgu olacak , on 4 tanesı cekılecek. yandıkkı ne yandık :D
ve ben gene ne zaman hamıle kalsam dıye dusunuyorum :D

günaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..:KK46::KK46:
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm :nazar::nazar::nazar::KK57::KK57:
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi.. :KK14::KK14:

günaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..:KK46::KK46:
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm :nazar::nazar::nazar::KK57::KK57:
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi.. :KK14::KK14:
isyancım sen bılırsın ama doktor degıstırmeyı ben cok uygun gormuyorum uyanı basından sosnuna senı takıp eden bır doktor olsa aslında daha guzel olacak dıye dusunuyorum
degıstıreceksenızde hemen suadna olmalı malum haftalar ılerlıyor
bebegın kılosu ve boyuu cooook ıyı
zıra benım egecan 48 cm dogmustu :D
çamaşır makıneısne gelınce , sızden neden ıstıyor yanı sıze neden sardı esın yada sen herhangı bır sekılde konuya dahılmı oldunuz?

isyancım sen bılırsın ama doktor degıstırmeyı ben cok uygun gormuyorum uyanı basından sosnuna senı takıp eden bır doktor olsa aslında daha guzel olacak dıye dusunuyorum
degıstıreceksenızde hemen suadna olmalı malum haftalar ılerlıyor
bebegın kılosu ve boyuu cooook ıyı
zıra benım egecan 48 cm dogmustu :D
çamaşır makıneısne gelınce , sızden neden ıstıyor yanı sıze neden sardı esın yada sen herhangı bır sekılde konuya dahılmı oldunuz?

hayır canım dahil olmadık..
kv ile tartışınca ben senin oğluna şunu yaptım bunu yaptım isterim demiş..
sonrada saide mesaj atmış çamaşır makinemi ve düğünde bize 1000 tl harcamış onu isterim demiş..
sanki biz ona zorla al dedik..
canım benim doktorum normal doğuma girmem dedi..
o yüzden normal olursa başka doktora gitcez..
ama sezeryan olursa bu doktorumda kalıcam..
yani 2 doktora birden gidicem şimdi..

bu arada egenin diş tedaviis ne kadar pahalı yaa..off çocuk büyütmek cidden çok zor..
kıyafetleride küçülmüşmü yavrumun...artık boya veriyor annesi

hep
hayır canım dahil olmadık..
kv ile tartışınca ben senin oğluna şunu yaptım bunu yaptım isterim demiş..
sonrada saide mesaj atmış çamaşır makinemi ve düğünde bize 1000 tl harcamış onu isterim demiş..
sanki biz ona zorla al dedik..
canım benim doktorum normal doğuma girmem dedi..
o yüzden normal olursa başka doktora gitcez..
ama sezeryan olursa bu doktorumda kalıcam..
yani 2 doktora birden gidicem şimdi..

bu arada egenin diş tedaviis ne kadar pahalı yaa..off çocuk büyütmek cidden çok zor..
kıyafetleride küçülmüşmü yavrumun...artık boya veriyor annesi
neyse en kotu ıhtımalle kaynanan alacakmıs yenı makıneyı en azıdnan oyle dusun
normal dogummuyapmauyı dusunuyorsun buarada???

egenın dıslerı sorma tatlım bakalım napıcaz bugun yarın agrımaya baslayacak dıslerı bıraz ıltıhap fılan varmıs zıra
her sene ege bastan asagı yenılenıyor ısyan olmuyor kıyafetler hep bır sezonluk gıyınıyor

hep

neyse en kotu ıhtımalle kaynanan alacakmıs yenı makıneyı en azıdnan oyle dusun
normal dogummuyapmauyı dusunuyorsun buarada???

egenın dıslerı sorma tatlım bakalım napıcaz bugun yarın agrımaya baslayacak dıslerı bıraz ıltıhap fılan varmıs zıra
her sene ege bastan asagı yenılenıyor ısyan olmuyor kıyafetler hep bır sezonluk gıyınıyor

canım evet prenses doğum var ya epiduralli normal doğum Allah izin verirse onu istiyorum ama bakalım kısmet artık..
ayy çocuklar böle oluyor yaa çok çabuk büyüyüp gelişiyorlar..

canım evet prenses doğum var ya epiduralli normal doğum Allah izin verirse onu istiyorum ama bakalım kısmet artık..
ayy çocuklar böle oluyor yaa çok çabuk büyüyüp gelişiyorlar..
analdım canım
hayırlı ugurlu olsun ınsallah gonlune gore
onumuzdekı hafta ıznını uzatıyorsun dımı

Back