• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Merhaba kizlar
Var gücümle iş yapiyorum yarin gidecegim için
Cute geçmiş olsun darisi benim muyaneye :S
Mouse bilmiyordum annenin durumunu geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasin canim ,,
Eflinam Allah ödeme kolayligi versin büyük talihsizlik,, olacagi varmiş suçlama eşini canim bazen dalginlik oluyor
Efulim inşallah aşacaksin bu sıkıntıları canim sabret güzel günlerin olacak senin de inşallah

Çok daraliyorum yaa durup durup aglama geliyor çok fenayim Allah hiç birinize yaşatmasin :KK43:

sağol canım üzüldük çok ama yapacak bişi yok
allahım başka dert vermesin helal para eninde sonunda geri gelecektir şüphesiz
eşimde öyle diyor basiretim bağlkandı adamlara resmen kendim vermiş gibi oldum diyor
oda çok üzüldü adamın sakallarına beyaz düşmüş valla

Nasilsiniz kizlar
Prenses seni cok iyi anliyorum biz bugun hocaya gidip okunduk insaAllah faydasi olacak sende git okun belki iyi gelir
Isyancim Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin insaAllah
Mouse nasilsin canim
Eflinam Rabbim insaAllah haram yiyenlerin cezasini verecek
Cute sana da cok gexmis olsun
Sibelim insaAllah Rabbim sizi korktuklarinizdan emin eylesin
Hocaya gittik esimde bende okunduk tkerar hamile kalinca yine gelin dedi hayirlisi bakalim

amin canım inş allahım büyük
vardır bir bildiği elbette rabbim beterinden saklasın inş

Canim herkese de güven olmaz ya kötü hoca daha da beter eder inşallah faydasini görürsünüz
Ben de istiyorum ama işte kimse yok bildigim
Bi kere okundum ama yeterli olmadi bence
Ben artik bana birisinin bişeyler yaptigini düşünüyorum çünkü tüm sorunu eşimle ilgili yaşiyorm
Beni boşanmanin eşigine getirmek isteyenler var eminim
Yaşadigim tüm saçmaliklar bu yönde

peki şüphelediğin birşeyler gördün mü prenses yada birileri var mı
evliliğin ile ilgili birileri yapmış olabilir
hani ilk başlarda alışma devresi idi ama 2 sene oldu

eflinam çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun
herşeye eyvallahta emeğinin boşa gitmesi ölüm gibi gelir insana
bizde bir araba almıştık
eşim saçma sapan şeyler yapınca burnumuzdan geldi.
şimdi umrumda değil ne yaparsa yapsın..
onun işlerine karışmıyorum oda benimkilere karışmasın:KK11:

canım sorma üzüldük ama elden de bişi gelmiyorki hayat devam ediyor
eğer arabamızı satsa idik bizi çok rahatlatacaktı
38000 tl gitti remsen tüm emekler tüm hayalle
borçları kapatıp rahat nefes alalım dedik ama nasip değilmiş

bende 13.11.2013 tarihinde doğum yaptım, oğluşum şimdi 10 aylık Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı, dünyadaki en güzel duyguyu yaşamaya hazır ol... mucize bu...

yaaa bu site ne kötü olmuş konulara nasıl bakıyoruz
mesela bdv ye yada diğer konulara gremiyorum ben bulamıyorum yaaa
eskisi ne güzeldi bunu sevmedim ben beğenmedim

isyan allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun..

cute geçmiş olsun hemoroid demeyin bana bende aynı dertten muzdaribim :KK43:

sibelim kadın borcu ödeyecekse sıkıntı yok desene
ağlayıp sızlayarak hiç bişeyi düzeltemezsin sakin düşünmeye çalış bence..
eşine destek ol yapmış bi hata
benimkinin yaptıklarını yapsaydı eşleriniz k.çına tekmeyi basardınız o zaman :KK45::KK45::KK53::KK53:

efulim dikişlerin harika görünüyor
kafanı dağıt bencede bu işlerle..
bide naçizane tavsiyem bebek için acele etme bence
toparlanman lazım..
tabi rabbim ne zaman dilerse o zaman olur..

günaydın şekerlerim..
dün mevlüt yapıldı Allah kabul etsin..
akşama orada kaldık ama keşke kalmasaydık..
mal kavgasına girdiler yaa..
daha doğrusu benim düğün zamanında kv yi dolduran teyze girdi ..ayy kadın neler biriktirmiş içinde yaa büyük kavga oldu...
ölen kadının arkasından neler sööledi..birde kızı olacak..
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşşş

ay sibel o kadınada üzüldümm ama açıkçası bir lefilin olmasınada çok sevindim..
inş kurtuldunız canım

ayy ya yeminlen sinir oldum elim ayağım titriyor şu anda yaaa :KK62::KK62:
az önce asistanımız gelmiş elinde ağrı kesici bir kremle..
bunu boynuma sürermisin dedi..
bende hamileliktye bu tarz şeyler elle bile temas ettirilmiyormuş dedim.. doktorum sakın sürme dedi çünkü..
resmen beni azarladı salak şey..
neymiş bu krem aspirin gibi birşeymiş..ben çok sakınıyormuşum sakınılan göze çöp batarmış..
SİNİR OLDUM YAAA

isyannnn kzummm
daha dün öldü kadın ya hemen ne mal sevdası bu sanki kendileri ölmücek
giden ne götürüyor allah aşkına

sibelimmm kuzum kadından ses çıktı mı

kızlar maaş haczını cekmeden ben ınanmam oyle oducem laflarına. sonuçta kadının ımzası yok babane odemıcem desae salak esım napıcak. denızcım nasıl destek olayım ya genede sakınım bak .baskasının borcu denız ya.ınan okadar sıkışığız su gunlerde ...bıde bu olura mafoluruz. gerızekalı neyıne guvenıyonda kaç mılyara kefıl oluyon
ısyan cok uzuldum hemen mıras kavgasına baslamalarına ayıp be vallahı ayıp....krem mevzusuna gelınce senden baska surdurcek bulamamış mı...tamam bırsey olmaz ama hashassın hepımız oyleydık ya olursa dıye...ınsan dusunur gebe kadından ıstemez ha ıstedın tamam kabul etmezse gıt baskasına surdur....
kızlar derdın bırı bıtıyo bırı baslıyo....dun akşam fuara gıtmek ıstedık İzmir fuarı pek guzeldır bızım.para yok ama olsun gıdıp gezerız dıye dusunduk:KK48: sonra aefdersınız ben pişik olmuşum:oops: pantolon canımı yakınca esıme dedımkı bugun gıtmeyelım canım acıyo yarın gıderız dedım....hay dedım pişiğin sırası mıydı....ama varya herşeyde varmış bı hayır.....akşam ustu bızım termosifondan bır koku bır kıvılcım yanık kokusu aman ALLAHım ödum koptu termosıfonun sartelını ındırdık yetmedı ses kesılmedı evın şalterını ındırdık:KK61: eger fuara gıtseymışım evım nolurdu ALLAH korudu işte......sonra su aktımaya kıvılcım sacmaya devam edınce su vanasını kapattık.dın gece susuz ve elektırıksız kaldık.sabah servıscı geldı bızden degıl topraklamadan sorun dedı.bırazdan elektırıkçi gelecek beklıyorum.sadece 2 odada var elekrrık dıger salter kapalı
nedır bu cektıgımız:KK61:

isyannnn kzummm
daha dün öldü kadın ya hemen ne mal sevdası bu sanki kendileri ölmücek
giden ne götürüyor allah aşkına

sibelimmm kuzum kadından ses çıktı mı

valla canım ben böle birşey görmedimm..
çok kötü oldum akşam..
eşimde çok utandı yazık..
ama napıcak çok çirkef bir teyzesi vr yazık..

kızlar maaş haczını cekmeden ben ınanmam oyle oducem laflarına. sonuçta kadının ımzası yok babane odemıcem desae salak esım napıcak. denızcım nasıl destek olayım ya genede sakınım bak .baskasının borcu denız ya.ınan okadar sıkışığız su gunlerde ...bıde bu olura mafoluruz. gerızekalı neyıne guvenıyonda kaç mılyara kefıl oluyon
ısyan cok uzuldum hemen mıras kavgasına baslamalarına ayıp be vallahı ayıp....krem mevzusuna gelınce senden baska surdurcek bulamamış mı...tamam bırsey olmaz ama hashassın hepımız oyleydık ya olursa dıye...ınsan dusunur gebe kadından ıstemez ha ıstedın tamam kabul etmezse gıt baskasına surdur....
kızlar derdın bırı bıtıyo bırı baslıyo....dun akşam fuara gıtmek ıstedık İzmir fuarı pek guzeldır bızım.para yok ama olsun gıdıp gezerız dıye dusunduk:KK48: sonra aefdersınız ben pişik olmuşum:oops: pantolon canımı yakınca esıme dedımkı bugun gıtmeyelım canım acıyo yarın gıderız dedım....hay dedım pişiğin sırası mıydı....ama varya herşeyde varmış bı hayır.....akşam ustu bızım termosifondan bır koku bır kıvılcım yanık kokusu aman ALLAHım ödum koptu termosıfonun sartelını ındırdık yetmedı ses kesılmedı evın şalterını ındırdık:KK61: eger fuara gıtseymışım evım nolurdu ALLAH korudu işte......sonra su aktımaya kıvılcım sacmaya devam edınce su vanasını kapattık.dın gece susuz ve elektırıksız kaldık.sabah servıscı geldı bızden degıl topraklamadan sorun dedı.bırazdan elektırıkçi gelecek beklıyorum.sadece 2 odada var elekrrık dıger salter kapalı
nedır bu cektıgımız:KK61:

canım öder inş kadın yaa..
valla kuzum öle miras kavgası denen şeyde sadece 1 ev...3-4 ev olsa teyzesi bunları öldürürdü galiba para diye..
ayy kuzum Allah korusun yaa..nazarmı değdi size

valla canım ben böle birşey görmedimm..
çok kötü oldum akşam..
eşimde çok utandı yazık..
ama napıcak çok çirkef bir teyzesi vr yazık..

canım öder inş kadın yaa..
valla kuzum öle miras kavgası denen şeyde sadece 1 ev...3-4 ev olsa teyzesi bunları öldürürdü galiba para diye..
ayy kuzum Allah korusun yaa..nazarmı değdi size

bılmıyorum ısyn canım cok sıkkın

Selam canlarim
Hazirlik yapiyorum, akşam otobüsüm var
günaydın kızlar
prenses ben sana çok üzülüyorum canım
neden böyle oluyorsun ki?
açıkçası aklıma gelen tek şey büyü
bence seni sevmeyen mutlu olmanı istemeyen birileri büyü yapmış olabilir.
Denizcim sagol canim
Ben de çareler ariyorum bu duruma ama hiçbişey kar etmiyor
Bir ben bilirim Allah size yaşatmasin çok zor
Eşim de çok üzülüyor

@deniz_1988 canım Allah razı olsun.. borcumu tutmaya basladim kuran namaz derken daha iyi oluyorum hamd olsun insaAllah.. esimlede dün konustuk Allaha birakalim diyor esim.. oda hakli bir yanda ama bende bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sanki napsak bilmiyirum canim.. Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ canım bizim gittigimize arkadaş sayesinde gittik adıyaman da seyda hazretlerinin kolundanmis yasli bir dedeydi para da almadi biz giderken seker ve cay goturduk ve her hocays inanmayacsksin kucuk kaynimin bazi problemleri var dun diyo ki 500-600 lira hocalara verdim dedim sen ne yaptin oyle ya insaAllah hakiki bir hoca bulursun cunku ben inaniyorum boyke seylere zamaninda 40 sen evvel anneme de yapildi babamdan ayrilsin diye neler cekti neler annem...
Ben de artik böyle düşünüyorum canim
Bana kötüük yapacak tek tanidigim eşimin ailesi var başka da bilmiorum
İnşallah gerçekten ilim sahibi birisine denk gelirim

Selam canlarim
Hazirlik yapiyorum, akşam otobüsüm var

Denizcim sagol canim
Ben de çareler ariyorum bu duruma ama hiçbişey kar etmiyor
Bir ben bilirim Allah size yaşatmasin çok zor
Eşim de çok üzülüyor

Ben de artik böyle düşünüyorum canim
Bana kötüük yapacak tek tanidigim eşimin ailesi var başka da bilmiorum
İnşallah gerçekten ilim sahibi birisine denk gelirim

canım valla açıkçası bende öle düşünüyorum..
bir araştır..
bu tarz şeylere gerçekten ilim sahibi hocalar var..
ve bol bol kuran oku canım..
senin için bende dua edeyim kuzum

@deniz_1988 canım Allah razı olsun.. borcumu tutmaya basladim kuran namaz derken daha iyi oluyorum hamd olsun insaAllah.. esimlede dün konustuk Allaha birakalim diyor esim.. oda hakli bir yanda ama bende bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sanki napsak bilmiyirum canim.. Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ canım bizim gittigimize arkadaş sayesinde gittik adıyaman da seyda hazretlerinin kolundanmis yasli bir dedeydi para da almadi biz giderken seker ve cay goturduk ve her hocays inanmayacsksin kucuk kaynimin bazi problemleri var dun diyo ki 500-600 lira hocalara verdim dedim sen ne yaptin oyle ya insaAllah hakiki bir hoca bulursun cunku ben inaniyorum boyke seylere zamaninda 40 sen evvel anneme de yapildi babamdan ayrilsin diye neler cekti neler annem...
Efulim neden bahsediyorsun anlamadım ama bende ege dogdugunda adıyamanda bir menzile gidip kurban kestirmiştik aynı yermı acaba?

ayy ya yeminlen sinir oldum elim ayağım titriyor şu anda yaaa :KK62::KK62:
az önce asistanımız gelmiş elinde ağrı kesici bir kremle..
bunu boynuma sürermisin dedi..
bende hamileliktye bu tarz şeyler elle bile temas ettirilmiyormuş dedim.. doktorum sakın sürme dedi çünkü..
resmen beni azarladı salak şey..
neymiş bu krem aspirin gibi birşeymiş..ben çok sakınıyormuşum sakınılan göze çöp batarmış..
SİNİR OLDUM YAAA
arkadaşın filanmı ? yoksa ne alaka senin onun kreminmden filan?
yaaa bu site ne kötü olmuş konulara nasıl bakıyoruz
mesela bdv ye yada diğer konulara gremiyorum ben bulamıyorum yaaa
eskisi ne güzeldi bunu sevmedim ben beğenmedim
ah aynen ya hiç bişeyden anlamıyorum
hiç bişey tat vermıyor

Efulim neden bahsediyorsun anlamadım ama bende ege dogdugunda adıyamanda bir menzile gidip kurban kestirmiştik aynı yermı acaba?

hiç bişey tat vermıyor

canım arkadaşım değil asistanımız ama 3 yıldır beraberiz..
arkadaşta diyebilirsin

Bn geldim hanımagalar
ne var ne yok bakalım?
Selam cnm toto kremlerin iyi geldi mi:KK14:

canım valla açıkçası bende öle düşünüyorum..
bir araştır..
bu tarz şeylere gerçekten ilim sahibi hocalar var..
ve bol bol kuran oku canım..
senin için bende dua edeyim kuzum
Allah razi olsun canim benim,,çok sevinirim çok ihtiyacim var çünkü duaya:KK42:
Zaten böle bişey olduguna eminim çünkü bazi varliklardan da etkileniyorum şimdi açmiym konuyu:KK17:

Selam cnm toto kremlerin iyi geldi mi:KK14:

Allah razi olsun canim benim,,çok sevinirim çok ihtiyacim var çünkü duaya:KK42:
Zaten böle bişey olduguna eminim çünkü bazi varliklardan da etkileniyorum şimdi açmiym konuyu:KK17:

ederim canım tabii..
nas felak okuyup gönderimm saana..

Canım adıyamanda nakşibendi tarikatının büyükleri var seyda hazretleri (peygamber soyundan geliyormus diyorlar) dün gittigimiz hoca da seyda hazretlerinin ögrencisiymis diyeyim kisacasi.. para almadan okudu bizi.. insaAllah faydasini goruruz..

hiç bişey tat vermıyor

Haklisin canim. Rabbime siğindik O en güzel siğinak en güzel koruyucudur insaAllah. Dikis kursuna da yazilacagim insaAllah hatta oturdugum mahelle de varmis merkeze bile gitmeme gerek kalmayacak insaAllah.
hocalara bende pek inanmıyorum
bir çoğu paracı ama içlerinde bunu allah rızası için yapan elbette ki vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun canım..
ne güzel işle kafanı meşgul et düşünmemeye çalış
eşinde kendince haklı ama az buz şey yaşamadın
hem fiziken hemde ruhen topaRlanman lazım kanımca
ben dinlen derim canım
yine de hakkınızda hayırlısı

Back