- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.721
peki herhangı bır sey soyledımı?Canım adıyamanda nakşibendi tarikatının büyükleri var seyda hazretleri (peygamber soyundan geliyormus diyorlar) dün gittigimiz hoca da seyda hazretlerinin ögrencisiymis diyeyim kisacasi.. para almadan okudu bizi.. insaAllah faydasini goruruz..
peki herhangı bır sey soyledımı?
aynı tarikattan bahsedıyoruz bızde onun ogrencılerınden bırıne gıdıyorduk ıstanblda
cok cıddı mıktarlar vermedık gonlumuzden ne gecerse ha yıyecek ha para
bebegımız olduktan sonrada bence dedı bu bebege kuyrban kesmelısınız ne onerırsınız fılan falan derken
kendımızı adıyamanda bulduk tabıkı
ınsallah sıfa olsun efulım
CANIM BOL BOL DUA OKU..bak bebeğin falan çok güzel..nazar değebilir size..
sana face e atma şu fotoları diyorum dinlemiosun..
göz olur canım göz değer
olabilir canım..blmmıyoru ısyan kursunmu döktursek napsak...dertler bıtmıyo bı turlu...
olabilir canım..
hem kurşun döktür hemde kendin dua oku kuzucumm
okuyorum zaten cnm duasız olmaz zaten
bu arada kızım 2 yasına gelesye kadar calışmayacaktım ama boyle gıderse mecbur baslıcam.kızımı krese vercemçok uzuluyorum daha cok kuçuk ama sıkışığız çok napcaz bılmıyorum
canım benimm yaa neden sıkıştınızki bu kadar kredi yüzünden değil demi..
canım yine sen baya baktın ben 4. ayda başlıcam çalışmaya
Malum varliklar diyim ya bahsini dahi açmak istemiyrum ama öylene varlığı kızzz???*
daha kremlerımı alamadım bılıyormusun
Efulim neden bahsediyorsun anlamadım ama bende ege dogdugunda adıyamanda bir menzile gidip kurban kestirmiştik aynı yermı acaba?
arkadaşın filanmı ? yoksa ne alaka senin onun kreminmden filan?
ah aynen ya hiç bişeyden anlamıyorum
hiç bişey tat vermıyor
kızlar amma dertlisiniz yaaa üzmeyin kendinizi bu kadar. rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize. işler çok yoğun giremiyorum kafayı sıyırma evresindeyim. çok şükür bu haftada bitti hafta sonu kapı dışarı çıkmıcam full yatıcam kararlıyım zaten gripte oldum.
öptüm sizlerii iyi tatillerr..
allaha sukur bebegım benım sonradan hıc olmadı:SMalum varliklar diyim ya bahsini dahi açmak istemiyrum ama öyle
Senin de başindan geçti ya hani bişeyler
isyancım sen bılırsın ama doktor degıstırmeyı ben cok uygun gormuyorum uyanı basından sosnuna senı takıp eden bır doktor olsa aslında daha guzel olacak dıye dusunuyorumgünaydın hanımlar...
cuma akşamı kerdeşim acemi brilikten yol iznine geldi..annemlerde kaldım.dün aş
c.tesi eşim ben kv doktora gittik..kv özelde bir doktor bulmuş burada doğum yapmamı istemiyormuş ve parasını o ödeyecekmiş şaşkınım...
neyse doktora gittik..orta yaşlardan biraz daha yaşlıca bir kadındı..
baktı herşeyine oğluşun..
kemikleri iti bir bebek 10-15 gün ilerden gidiyor kilolu bir bebek gelebilir dedi..
uyuyordu uyandıramadı doktor hanım..
kilomuzda 1773 gr olmuş boyumuz 42 cm
dün akşamda kardeşimi yolladık ve baya geç geldik çok fenayım..
ayriyeten eşimin teyzesi o kavga çıkaran uyuz kadın eşimede sardı..
salak bizee hediye ettiği düğün hediyesi çamaşır makinesini bile istemişş beri gelin gariii çok şaşkınım..
bir insanın gözünü para bürümesi böle birşey sanırım..
kv ve diğer teyzesi sildiler o teyzeyi..
bugünde eşim diyaneti arıcak düğünde hediye verilen eşyayı tekrar geri sitenirse harammıdır dicek..
eğer haramsa iade edicez ona kv ben size tekrar alırım dedi..
isyancım sen bılırsın ama doktor degıstırmeyı ben cok uygun gormuyorum uyanı basından sosnuna senı takıp eden bır doktor olsa aslında daha guzel olacak dıye dusunuyorum
degıstıreceksenızde hemen suadna olmalı malum haftalar ılerlıyor
bebegın kılosu ve boyuu cooook ıyı
zıra benım egecan 48 cm dogmustu
çamaşır makıneısne gelınce , sızden neden ıstıyor yanı sıze neden sardı esın yada sen herhangı bır sekılde konuya dahılmı oldunuz?
neyse en kotu ıhtımalle kaynanan alacakmıs yenı makıneyı en azıdnan oyle dusunhayır canım dahil olmadık..
kv ile tartışınca ben senin oğluna şunu yaptım bunu yaptım isterim demiş..
sonrada saide mesaj atmış çamaşır makinemi ve düğünde bize 1000 tl harcamış onu isterim demiş..
sanki biz ona zorla al dedik..
canım benim doktorum normal doğuma girmem dedi..
o yüzden normal olursa başka doktora gitcez..
ama sezeryan olursa bu doktorumda kalıcam..
yani 2 doktora birden gidicem şimdi..
bu arada egenin diş tedaviis ne kadar pahalı yaa..off çocuk büyütmek cidden çok zor..
kıyafetleride küçülmüşmü yavrumun...artık boya veriyor annesi
hep
neyse en kotu ıhtımalle kaynanan alacakmıs yenı makıneyı en azıdnan oyle dusun
normal dogummuyapmauyı dusunuyorsun buarada???
egenın dıslerı sorma tatlım bakalım napıcaz bugun yarın agrımaya baslayacak dıslerı bıraz ıltıhap fılan varmıs zıra
her sene ege bastan asagı yenılenıyor ısyan olmuyor kıyafetler hep bır sezonluk gıyınıyor
analdım canımcanım evet prenses doğum var ya epiduralli normal doğum Allah izin verirse onu istiyorum ama bakalım kısmet artık..
ayy çocuklar böle oluyor yaa çok çabuk büyüyüp gelişiyorlar..
analdım canım
hayırlı ugurlu olsun ınsallah gonlune gore
onumuzdekı hafta ıznını uzatıyorsun dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?