• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya dun ben sana cevap yazmadım mı.....baktım yok zaten topiğide anlamadım.şimdi okudum tekrar
eflnam esınde bır tuhafmış kız.ınsan bu devırde parayı görmeden arabayı satarmı hıç.yanı anlamadım ben nasıl ınanmış
dedıgın gbıyse aslında dolandırıcılık oldugu barız bellı. Savcı dava acar.sonucta senetde var elınızde

kuzum sorma bir anlssm
basirewtim bağlandı resmen d,yor
baksana profesör kadınıda doandırmışlar 200.000 tl
demekki o an insan anlamıyor
eşim artık bu aralar düşünceli valla düşünsün biraz neyapayım

isyannnnn canım başınız sağolsun
ben yeni gömrdüm ananenin vefat ettiğini
kv olayı ne alemde eşin ne diyor

cutemum canım korkma o kistler genelde çoğu bayanda oluyormuş ama zararsız olurlarmış bende mememde ağrı vardı baktırmıştım dr öyle demişti banada allahım kourusun inş

amin canım..
bu arada dün facede paylaştıın yazı çok güzel ya çok duygulandım..

kızkardes ıle ılglı olanmı canım bende cok begendım
bu aksam doktora gıdıuyorum aldı benı bır g.t korkusu :S hemorid için

ay cute cuk oturmuş çok guldum lafına:KK48: gecmış olsun ınş krem fayda eder

kuzum sorma bir anlssm
basirewtim bağlandı resmen d,yor
baksana profesör kadınıda doandırmışlar 200.000 tl
demekki o an insan anlamıyor
eşim artık bu aralar düşünceli valla düşünsün biraz neyapayım

ah bu eşlerı napmalı bılmıyorum.kızlar sınırım gercekten cok cok cok bozuk.dun esımın maaşına o borçtan dolayı hacız geldı. çıldırdım tabı ağla ağla sınırım bozuldu çok. şimdi dosyada 2 kefıl var bırı x dıyelım x kadının eskı esı dıgerı görumcesının esı.bu kadında dahıl hepsı esımın arkadası malesef. x kadında geldı dun asıl borçlunun evıne gıttık.tabıkı yoktu ışıne gıttık ordada bulamadık telı bıle kesılmış delırcem. x kadında bu borcu sıze ödetmem ben öderım gerekırse dıyor.sonuçta esım hepsını tanıyom dıye kefıl olmuş salak. bugun kadınla avukata gıttıler.kadın borcu uzerıne almak ıstemış ama asıl avukat yokmuş danışıp doncekler bıze.o kadınada acıyorum engellı çoçuğu var sadece babasından ve eskı esınden nafaka alıyo.herkese gunah yanı ama encok bıze gunah.ah o esım...salak esım...
ne dıyım kızlar ne yapayım valla delırce sınırden

ah bu eşlerı napmalı bılmıyorum.kızlar sınırım gercekten cok cok cok bozuk.dun esımın maaşına o borçtan dolayı hacız geldı. çıldırdım tabı ağla ağla sınırım bozuldu çok. şimdi dosyada 2 kefıl var bırı x dıyelım x kadının eskı esı dıgerı görumcesının esı.bu kadında dahıl hepsı esımın arkadası malesef. x kadında geldı dun asıl borçlunun evıne gıttık.tabıkı yoktu ışıne gıttık ordada bulamadık telı bıle kesılmış delırcem. x kadında bu borcu sıze ödetmem ben öderım gerekırse dıyor.sonuçta esım hepsını tanıyom dıye kefıl olmuş salak. bugun kadınla avukata gıttıler.kadın borcu uzerıne almak ıstemış ama asıl avukat yokmuş danışıp doncekler bıze.o kadınada acıyorum engellı çoçuğu var sadece babasından ve eskı esınden nafaka alıyo.herkese gunah yanı ama encok bıze gunah.ah o esım...salak esım...

canım borç ne kadar toplamı
ve masşın en fazla 4/1 i kesilebiliyor
inş olumlu olurda işin içinden çıakrısnız
valla erkekler bizden daha aptallar ben bunu biliyorum

canım borç ne kadar toplamı
ve masşın en fazla 4/1 i kesilebiliyor
inş olumlu olurda işin içinden çıakrısnız
valla erkekler bizden daha aptallar ben bunu biliyorum

ya eflnam sorma ya yasa geregı maasın 1/4 u ama ıkramıyelerın tamamı kesılıyo.zaten bıtıgız cok sıkısıgız dort gözle ıkramıyelerı beklıyoruz.mafoluruz bız ya
kesınlıkle gerızekalılar baska acıklaması yok

Merhaba kizlar
Var gücümle iş yapiyorum yarin gidecegim için
Cute geçmiş olsun darisi benim muyaneye :S
Mouse bilmiyordum annenin durumunu geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasin canim ,,
Eflinam Allah ödeme kolayligi versin büyük talihsizlik,, olacagi varmiş suçlama eşini canim bazen dalginlik oluyor
Efulim inşallah aşacaksin bu sıkıntıları canim sabret güzel günlerin olacak senin de inşallah

Çok daraliyorum yaa durup durup aglama geliyor çok fenayim Allah hiç birinize yaşatmasin :(

Nasilsiniz kizlar
Prenses seni cok iyi anliyorum biz bugun hocaya gidip okunduk insaAllah faydasi olacak sende git okun belki iyi gelir
Isyancim Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin insaAllah
Mouse nasilsin canim
Eflinam Rabbim insaAllah haram yiyenlerin cezasini verecek
Cute sana da cok gexmis olsun
Sibelim insaAllah Rabbim sizi korktuklarinizdan emin eylesin
Hocaya gittik esimde bende okunduk tkerar hamile kalinca yine gelin dedi hayirlisi bakalim

Nasilsiniz kizlar
Prenses seni cok iyi anliyorum biz bugun hocaya gidip okunduk insaAllah faydasi olacak sende git okun belki iyi gelir
Isyancim Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin insaAllah
Mouse nasilsin canim
Eflinam Rabbim insaAllah haram yiyenlerin cezasini verecek
Cute sana da cok gexmis olsun
Sibelim insaAllah Rabbim sizi korktuklarinizdan emin eylesin
Hocaya gittik esimde bende okunduk tkerar hamile kalinca yine gelin dedi hayirlisi bakalim
Canim herkese de güven olmaz ya kötü hoca daha da beter eder inşallah faydasini görürsünüz
Ben de istiyorum ama işte kimse yok bildigim
Bi kere okundum ama yeterli olmadi bence
Ben artik bana birisinin bişeyler yaptigini düşünüyorum çünkü tüm sorunu eşimle ilgili yaşiyorm
Beni boşanmanin eşigine getirmek isteyenler var eminim
Yaşadigim tüm saçmaliklar bu yönde

günaydın kızlar
prenses ben sana çok üzülüyorum canım
neden böyle oluyorsun ki?
açıkçası aklıma gelen tek şey büyü
bence seni sevmeyen mutlu olmanı istemeyen birileri büyü yapmış olabilir.

eflinam çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun
herşeye eyvallahta emeğinin boşa gitmesi ölüm gibi gelir insana
bizde bir araba almıştık
eşim saçma sapan şeyler yapınca burnumuzdan geldi.
şimdi umrumda değil ne yaparsa yapsın..
onun işlerine karışmıyorum oda benimkilere karışmasın:KK11:

isyan allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun..

cute geçmiş olsun hemoroid demeyin bana bende aynı dertten muzdaribim :KK43:

sibelim kadın borcu ödeyecekse sıkıntı yok desene
ağlayıp sızlayarak hiç bişeyi düzeltemezsin sakin düşünmeye çalış bence..
eşine destek ol yapmış bi hata
benimkinin yaptıklarını yapsaydı eşleriniz k.çına tekmeyi basardınız o zaman :KK45::KK45::KK53::KK53:

efulim dikişlerin harika görünüyor
kafanı dağıt bencede bu işlerle..
bide naçizane tavsiyem bebek için acele etme bence
toparlanman lazım..
tabi rabbim ne zaman dilerse o zaman olur..

günaydın şekerlerim..
dün mevlüt yapıldı Allah kabul etsin..
akşama orada kaldık ama keşke kalmasaydık..
mal kavgasına girdiler yaa..
daha doğrusu benim düğün zamanında kv yi dolduran teyze girdi ..ayy kadın neler biriktirmiş içinde yaa büyük kavga oldu...
ölen kadının arkasından neler sööledi..birde kızı olacak..
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşşş

ay sibel o kadınada üzüldümm ama açıkçası bir lefilin olmasınada çok sevindim..
inş kurtuldunız canım

deniz_1988 deniz_1988 canım Allah razı olsun.. borcumu tutmaya basladim kuran namaz derken daha iyi oluyorum hamd olsun insaAllah.. esimlede dün konustuk Allaha birakalim diyor esim.. oda hakli bir yanda ama bende bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sanki napsak bilmiyirum canim.. Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ canım bizim gittigimize arkadaş sayesinde gittik adıyaman da seyda hazretlerinin kolundanmis yasli bir dedeydi para da almadi biz giderken seker ve cay goturduk ve her hocays inanmayacsksin kucuk kaynimin bazi problemleri var dun diyo ki 500-600 lira hocalara verdim dedim sen ne yaptin oyle ya insaAllah hakiki bir hoca bulursun cunku ben inaniyorum boyke seylere zamaninda 40 sen evvel anneme de yapildi babamdan ayrilsin diye neler cekti neler annem...

deniz_1988 deniz_1988 canım Allah razı olsun.. borcumu tutmaya basladim kuran namaz derken daha iyi oluyorum hamd olsun insaAllah.. esimlede dün konustuk Allaha birakalim diyor esim.. oda hakli bir yanda ama bende bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sanki napsak bilmiyirum canim.. Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ canım bizim gittigimize arkadaş sayesinde gittik adıyaman da seyda hazretlerinin kolundanmis yasli bir dedeydi para da almadi biz giderken seker ve cay goturduk ve her hocays inanmayacsksin kucuk kaynimin bazi problemleri var dun diyo ki 500-600 lira hocalara verdim dedim sen ne yaptin oyle ya insaAllah hakiki bir hoca bulursun cunku ben inaniyorum boyke seylere zamaninda 40 sen evvel anneme de yapildi babamdan ayrilsin diye neler cekti neler annem...
hocalara bende pek inanmıyorum
bir çoğu paracı ama içlerinde bunu allah rızası için yapan elbette ki vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun canım..
ne güzel işle kafanı meşgul et düşünmemeye çalış
eşinde kendince haklı ama az buz şey yaşamadın
hem fiziken hemde ruhen topaRlanman lazım kanımca
ben dinlen derim canım
yine de hakkınızda hayırlısı

günaydın şekerlerim..
dün mevlüt yapıldı Allah kabul etsin..
akşama orada kaldık ama keşke kalmasaydık..
mal kavgasına girdiler yaa..
daha doğrusu benim düğün zamanında kv yi dolduran teyze girdi ..ayy kadın neler biriktirmiş içinde yaa büyük kavga oldu...
ölen kadının arkasından neler sööledi..birde kızı olacak..
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşşş
yuuhh daha neler
lan bi 40 ını bekleselermişş
ayıptır günahtır
ölüyede eziyettir
:KK43::KK43::KK43:

ayy ya yeminlen sinir oldum elim ayağım titriyor şu anda yaaa :KK62::KK62:
az önce asistanımız gelmiş elinde ağrı kesici bir kremle..
bunu boynuma sürermisin dedi..
bende hamileliktye bu tarz şeyler elle bile temas ettirilmiyormuş dedim.. doktorum sakın sürme dedi çünkü..
resmen beni azarladı salak şey..
neymiş bu krem aspirin gibi birşeymiş..ben çok sakınıyormuşum sakınılan göze çöp batarmış..
SİNİR OLDUM YAAA

Back