• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
isyan kuzum önce sakin ol biraz...
dur bakalım eşinin tavrı ne olacak akşam sana karşı sende ona göre davranırsın...
eğer çok istiyor ise kendi gitsin jkalsın annesinde
snede kendi annende kal olmaz mı
ahh şu erkekler hep kendilerini düşünüyorlar
sen hamilesin ve hassassın ama kimin umrunda tey tey tey

bakalım canım bekliyorum şu anda..
ama tepkimi gördü..
eğer ısrar ederse git annene orada kal ben annemlerde kalıcam en azından rahat uzanırım diyeceğim..ve kesinlikle arayıp sormayacağım ne hali varsa görsün o zaman bunu tercih edersede..
Canım eğer sen annende kal ben annemde kalırım dersen olmaz. ama sen annende kal benim annem beni tek bırakmaz gerlir benle kalır dersen o zaman anlayabilir. durumumdan dolayı dışarı çıkamıyorum diyo ama annesine gidiyo demesin sonra :)

isyan kuzum önce sakin ol biraz...
dur bakalım eşinin tavrı ne olacak akşam sana karşı sende ona göre davranırsın...
eğer çok istiyor ise kendi gitsin jkalsın annesinde
snede kendi annende kal olmaz mı
ahh şu erkekler hep kendilerini düşünüyorlar
sen hamilesin ve hassassın ama kimin umrunda tey tey tey

en sinir olduğumda biz hamile iken anneliğe alışıyoruz..
ama babalar doğmadan bunu anlayamıyorlar..
yani bizde durum böyle..
inş doğumdan sonra anlar işin gerçeğini..
çok sinirlerim alt üst oldu yaa

En Büyük KKbu foruma ne olmus böyle sevmedim çözemedim de buarda ben geldim isyan kabul etme gülüm eger şimdi kabul edersen cocuk dogdugunda sizde kalmak isteyecek ve asla dogumdan sonra k.v çatısma hepimiz catıştık bak su dunyaya bir daha gelsem kocası vefat etmiş kaynana almam

En Büyük KKbu foruma ne olmus böyle sevmedim çözemedim de buarda ben geldim isyan kabul etme gülüm eger şimdi kabul edersen cocuk dogdugunda sizde kalmak isteyecek ve asla dogumdan sonra k.v çatısma hepimiz catıştık bak su dunyaya bir daha gelsem kocası vefat etmiş kaynana almam

aynen canım aynen..bazen diyorum isyan çok kötü düşünüyorsun Allah korusun aynısı senin başınada gelebilirdi diye ama kendimi tutamıyorum.
özlettin kendini oğluş nasıl bakalım

günaydın kızlar..
dün eşimle cenaze evine gittik..
yemek yedik erken kalktık..
eşim hiç konusunu açmadı bende açmadım..
bekliyorum pusuda..

günaydın kızlar..
dün eşimle cenaze evine gittik..
yemek yedik erken kalktık..
eşim hiç konusunu açmadı bende açmadım..
bekliyorum pusuda..
günaydın canım sende ne pusuda bekliyosun akışına bırak rahat ol :KK53: ben çok yorgunum bu arada hiç dinlenemiyorum arkadaşlar yaa iş yerinde çok yoruluyorum akşam eve gidincede erken yatamıyorum hep uykusuzum hep uykusuz :KK51:
iş yerinde de durumlar çok sakat yeni biri alınmaz ise kısa süre sonra patlıcam gibi gözüküyo iş yoğunluğuna strese müdürüm olucak kadının kaprislerine dayanamıyorum artk ayaklarım işe gelirken geri geri gidiyo :KK34:

günaydın canım sende ne pusuda bekliyosun akışına bırak rahat ol :KK53: ben çok yorgunum bu arada hiç dinlenemiyorum arkadaşlar yaa iş yerinde çok yoruluyorum akşam eve gidincede erken yatamıyorum hep uykusuzum hep uykusuz :KK51:
iş yerinde de durumlar çok sakat yeni biri alınmaz ise kısa süre sonra patlıcam gibi gözüküyo iş yoğunluğuna strese müdürüm olucak kadının kaprislerine dayanamıyorum artk ayaklarım işe gelirken geri geri gidiyo :KK34:

rahat oolamıyorum canım..
ama halletcem bir şekilde..
oyy kuzum o bir dönem bende de olmuştu..
arkadaş doğum iznine gitti..
acayip yoğundum ve kafayı yiyordum yetişmiyordu..
inş biran önce eleman alınurç
ama sen işleri yetiştirirsen alınmaz buda taktik..

banada soran oldu.
e sen hamıle degılmıydın. bırde nedense dogurgan olamamak demeyımde , dogurgan olanların aksıne sıkıntı yasamak ınsanlara mahcup edıyor benı . malum ege 3 tup bebek denemesı buda boyle olunca bebek öldü desem bir türlü,hayatım rıske gırdı desem bır turlu :S

sacmalama cnm nıye mahcup etsın ALLAHın takdırı.sen kendınınmı ıstedın sankı neler cektın.kımseyı düşünme yok oyle demış yok bu boyle demış .....Rabbım hayırlısını versın

Canım eğer sen annende kal ben annemde kalırım dersen olmaz. ama sen annende kal benim annem beni tek bırakmaz gerlir benle kalır dersen o zaman anlayabilir. durumumdan dolayı dışarı çıkamıyorum diyo ama annesine gidiyo demesin sonra :)

ısyan bencede mouse haklı.ben kendı annesıne gıdıyo benımkıne gıtmıyo der.bencede eger esın ınat ederse sen gıt annende kal annemde yanıma gelsın bende kalsın de.en dogrusu bu cnm

sacmalama cnm nıye mahcup etsın ALLAHın takdırı.sen kendınınmı ıstedın sankı neler cektın.kımseyı düşünme yok oyle demış yok bu boyle demış .....Rabbım hayırlısını versın

ısyan bencede mouse haklı.ben kendı annesıne gıdıyo benımkıne gıtmıyo der.bencede eger esın ınat ederse sen gıt annende kal annemde yanıma gelsın bende kalsın de.en dogrusu bu cnm

canım sizin şu kefil işi noldu? adam bulabildinizmi?

Selam canlarim
Temizlik yapiyorum
Cuma gidicem çünkü
Biliyosunuz evden kaçan sorunlu kardeşim vardi ya onun istemesi var inşallah, sonra da mersinde tatil yapicam
2 haftaya ben evleniyorum diye aradiydi bizi de neyse şükür biraz daha oyaladik,, evde şimdi,, evlenene kadar tabi,,
Hiç akil çalişmiyor insani deli ediyor,, ,idare ediyoruz mecburen,, evlenecek ama evi bile olmayacak, sırf evlenmek için, kalacak yer olsun diye evlenecek,gel evde kal dedik, oglanin babaannesinde kalacak düşünün
Neyse hayirlisi

İsyancim başiniz sagolsun canim,,Allah çektirmemiş yine de,,
Kv konusunda benim ne diyecegimi tahmin edersin,, bu kadinlara da ,, ogullarina da çok yüz vermeye gelmiyor,,
Merhametten maraz doguyor
Bence senin evine de gelmesin,, oglu bir süre yaninda kalsin ,, herkes çizgisini korusun bana göre
Gebe gebe ona hizmet mi edeceksin,kendi evinde rahat edemezsin yaa
Nasil başlarsan öyle gider canim dikkat et

Hepiniz iyi misiniz güzeller

Selam canlarim
Temizlik yapiyorum
Cuma gidicem çünkü
Biliyosunuz evden kaçan sorunlu kardeşim vardi ya onun istemesi var inşallah, sonra da mersinde tatil yapicam
2 haftaya ben evleniyorum diye aradiydi bizi de neyse şükür biraz daha oyaladik,, evde şimdi,, evlenene kadar tabi,,
Hiç akil çalişmiyor insani deli ediyor,, ,idare ediyoruz mecburen,, evlenecek ama evi bile olmayacak, sırf evlenmek için, kalacak yer olsun diye evlenecek,gel evde kal dedik, oglanin babaannesinde kalacak düşünün
Neyse hayirlisi

Kv konusunda benim ne diyecegimi tahmin edersin,, bu kadinlara da ,, ogullarina da çok yüz vermeye gelmiyor,,
Bence senin evine de gelmesin,, oglu bir süre yaninda kalsin ,, herkes çizgisini korusun bana göre

HOŞGELDİN CANIM..
inş kardeşin hakkında hayırlısı olur..
sende git mersinde kafa dinle bir güzel ini iy gelir sana..
ben kv ye hizmet etmem şimdi Allah var yıkarda hiçbirşey yaptırmıyor ama ben rahat edemem dediğin gibi..
eğer bize gelmek istersede gelme diyemem canım..yarın biergün Allah korusun kendi annem öle bir durumda kalsa ben evime almam dese eşim bunu kabıl edemem..
ama gitmemekte kesin kararlıyım

HOŞGELDİN CANIM..
ben kv ye hizmet etmem şimdi Allah var yıkarda hiçbirşey yaptırmıyor ama ben rahat edemem dediğin gibi..
eğer bize gelmek istersede gelme diyemem canım..yarın biergün Allah korusun kendi annem öle bir durumda kalsa ben evime almam dese eşim bunu kabıl edemem..
canım sizin şu kefil işi noldu? adam bulabildinizmi?

esım bu hafta gıdıcek cnm bakalım hıç sanmıyorum malesef

Selam canlarim
Temizlik yapiyorum
Cuma gidicem çünkü
Neyse hayirlisi

hayırlısı olsun cnm kardes ıste yanlışta yapsa hep mutlu olsun ısterız. ALLAH utandırmasın

HOŞGELDİN CANIM..

katılıyorum cnm

Nasilsiniz kizlar?

Biz bugun yine bebek gormeye gittik. Hamile olan baska arkadasta geldi. Nasil oldugumu tahmin edebilirsiniz...

Dun ki arkadasim da insaAllah bi hoca varmis onun nosuna ulasmaya calisiyor ona gidip okunacagiz esimle insaAllah..

Bugun ki arkadasimda 7 sene sonra tup bebek sahibi oldu cok ama cok zor gunlee gecirdi az cok biliyorum bu yuzden bana umut oldu kendisi..

Kurs kayitlari basladi bu arada dikis kursuna gidicem insaAllah..

Hepiniz iyisiniz insaAllah?

Yarin balkon pencere silicem. Temizlik kitap dikis yemek derken gunler geciyor.. 3 ay olacak yakinda..

Ondan sonra psikolojikte iyi olursam insaAllah Rabbim bir mucize daha nasip eder insaAllah..

ısyancım yazılanları okudum
bu konunun uzerıne herhangı bırsey oldumu sen kardesıne gıdemem dedıgınden sonra yanı

sibelimmmmmmmmmmmmm
kuzum eşim arabayı sahibinden.comda satışa çıkardı
adamlar dolandırcı çetesi zaten...
yok bankada paran geliyor,yok ıban ver yok bilmem ne derken
noterden satışı zorla yaptırıyorlar
sonra bir senet verişyorlar sende kalsın güven vermek için
eşimde saf inanıyor arabayı alıp aynı gün 3 kişiye satıyorlar
çok üzüldük ama yapacak bişi yok
savcı,polis heryere gittik
hiç bişi yapamadık ama dava açar mı savcı bilemiyoıruz
o kadar çok oluyormuş ki bu olay...
1 hafta kendimize gelemedik ama allahım başka dert vermesin
üzülecek bişi kalmadı zaten
gitti resmen emeklerimiz ama allahım büyük helal para o yetim malı kimseyi güldürmez
haram zıkkım olsun allahım yedirmesin
eşimdede suş var tabiki
50 kerede dedim hesabında görmeden satışı yapma diye ama basiretim bağlandı resmen diyor
5 kişi gelmişler arabayı almaya bir bişi diyormuş birisi bişi eşimi ablukaya almışlar resmen
ama allahım korudu yine bişide yapabilirlerdi eşime
çok üzüldük ama allahım elbette helal parayı geri getircektir...ben buna inanıyorum rabbim dermanasız dert vermesin

ya dun ben sana cevap yazmadım mı.....baktım yok zaten topiğide anlamadım.şimdi okudum tekrar
eflnam esınde bır tuhafmış kız.ınsan bu devırde parayı görmeden arabayı satarmı hıç.yanı anlamadım ben nasıl ınanmış
dedıgın gbıyse aslında dolandırıcılık oldugu barız bellı. Savcı dava acar.sonucta senetde var elınızde

Back