Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anladım tatlım
buarada ısyancım basınız sagolsun
allah gerıde kalan evlatlarına sabır versın
ananne hakkın rahmetıne kavusmus
kadın cok cektı ama sanırım dımı ısyan

anladım tatlım
buarada ısyancım basınız sagolsun
allah gerıde kalan evlatlarına sabır versın
ananne hakkın rahmetıne kavusmus
kadın cok cektı ama sanırım dımı ısyan

canım 9 ay önce ameliyat oldu..
ameliyat sonrası iyiydi ama bayram öncesinde fenalaştı durumu yaklaşık 1,5 aydır falan kötüydü..
heleki son 3 günü kritik yoğun bakımda berbattı Allah kurtardı..

ISYANCIM Allah kurtarmıs vallahı
ananenın kendı evımı vardı baurada? kıradmaı oturuyordu yalnızdı sanıyorumkı

buarada mesajda atmısın cevap veremedıms agolasın tatlım allah sızlerede gostersın ınsallah

canım yalnız kalıodu anneanne..
kendi evi vardı..
amin tatlım inşş önce bir doğsunda inşş :)

selamlarrrrrr ... nasılsınızzzz... gelemiyorum kızlarr benimm kuzu durmuyorrr emekliyorr her yeri karıştırıyo eşimde ip bağla gezsin diyorr citill senin bebiş ne alemde .. kv dinlemedim ikisininde ne fena olduğunu biliyorum.. sürekli eltim birşeyler çıkartıyorr.. nişanda ilgilenmemişim.. düğünde ilgilenmemişim ve düğünde 1 saat kalabildim kızımla arabada emişiyordukk.. hanfendi biliyor laf ediyorr.. ankaradarym diye atıyorr arkamdann adanaya gidicem elbet yüzüme nasıl bakcak bilemiyorumm.. eflinamm çok üzüldümm inşallahhh cezalarını çekerlerr.. isyancımm çok güzel olmuşsunn hamilelikkk bu kadar yakışırr oğluşunla kendine cici bakk

saol canımm benim tşk ederimm..
sende gıdına iyi bak öp bizim için o küçük yaramazı

günaydın şekerler..
bgün eşimin anneannesinin mevlüdü var..
öğleden sonra izinliyim yokum..

geldim kızlar
dün korkutugm gıbı olmadı muaynede sadece bıraz actırarak baktılar hepsı bu
ılac verdı hap ve krem

onun dısında meme klınıgıne gıttım muayne oldum sonrada meme usg cekıldım her ıkı memedede fıbrokıstık kıstler varmıs genetıkmıs , meme yapısıyla alakalıymıs boylarıda kucukmus yapılcak bısey yok agrır cogalır azalır bır daha cıkar menapoza gırene kadar dedı oyle yanı kızlar

geçmiş olsun canım inş ilaçlar fayda eder..
meme kontrolünü yaptırmakla iyi etmişsin..
artık her yıl yada 2 yılda bir baktırmak lazım

geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmamış ne güzel. meme kontrolüne benimde gitmem lazım çünkü ben 1. derece adayım annemden dolayı ama ihmal ediyoruz işte

annen nasıl fark ettı mousem? suanda bıttımı hersey pekı?
korktum acıkcası usg cekılırken bende ama kıst cıkacagını tahmın eıdyordumda hanı hıssedıyorudm bazen agrı malum

korktum acıkcası usg cekılırken bende ama kıst cıkacagını tahmın eıdyordumda hanı hıssedıyorudm bazen agrı malum

canım bak sana söleyim hastanede görüğüm bldiğim kadarı ile..
eğer ağrı varsa zaten korkma diyebilirim istisnalar hariç tabi..
Allah korusun kötü seyreden birşey varsa çok sinsi oluyor ve asla kendinş ağrı ile falan belli etmiyor canım

çok şükür bitti canım 6 sene falan oldu belki daha fazla. çok erken farkedildi işte normal kontrole gittiğinde. ameliyat oldu radyoterapi gördü ondan sonra ilaç kullandı 5 sene. düzenli olark kontrollere gidiyo şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…