- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.661
anladım tatlım
buarada ısyancım basınız sagolsun
allah gerıde kalan evlatlarına sabır versın
ananne hakkın rahmetıne kavusmus
kadın cok cektı ama sanırım dımı ısyan
canım 9 ay önce ameliyat oldu..
ameliyat sonrası iyiydi ama bayram öncesinde fenalaştı durumu yaklaşık 1,5 aydır falan kötüydü..
heleki son 3 günü kritik yoğun bakımda berbattı Allah kurtardı..
ALLAH sabır versın kımseye cektırmesın cnm
ISYANCIM Allah kurtarmıs vallahı
ananenın kendı evımı vardı baurada? kıradmaı oturuyordu yalnızdı sanıyorumkı
buarada mesajda atmısın cevap veremedıms agolasın tatlım allah sızlerede gostersın ınsallah
selamlarrrrrr ... nasılsınızzzz... gelemiyorum kızlarr benimm kuzu durmuyorrr emekliyorr her yeri karıştırıyo eşimde ip bağla gezsin diyorrnasılsınız kızlar isyan kendini çok fazla yorma bence artık ağırlaştı vucudun insan dayanamıyor benm kızlada çok zor oluyor inanki dün pikniğe gittik çok guzeldi ve eşim tatile gitmek istyo bende duruma göre gideris dedim bide su var kardeşimede söleyelim diy bende o giderse ben gitmem dedim restimi çektimmmm bayan akıllı arama boşver eltin araın bakma kayınvalidenin lafına yaaa evet insan rahat edemiyo ayrı ev ayrı yasam bambaşka mousecim sen neler yapıyosun bizim topik iyice sessizleşti kız dursa ah neler yapcemmmmm
selamlarrrrrr ... nasılsınızzzz... gelemiyorum kızlarr benimm kuzu durmuyorrr emekliyorr her yeri karıştırıyo eşimde ip bağla gezsin diyorrcitill senin bebiş ne alemde .. kv dinlemedim ikisininde ne fena olduğunu biliyorum.. sürekli eltim birşeyler çıkartıyorr.. nişanda ilgilenmemişim.. düğünde ilgilenmemişim ve düğünde 1 saat kalabildim kızımla arabada emişiyordukk.. hanfendi biliyor laf ediyorr.. ankaradarym diye atıyorr arkamdann adanaya gidicem elbet yüzüme nasıl bakcak bilemiyorumm.. eflinamm çok üzüldümm inşallahhh cezalarını çekerlerr.. isyancımm çok güzel olmuşsunn hamilelikkk bu kadar yakışırr oğluşunla kendine cici bakk
bu aksam doktora gıdıuyorum aldı benı bır g.t korkusu :S hemorid için
güldürdün benibu aksam doktora gıdıuyorum aldı benı bır g.t korkusu :S hemorid için
geldim kızlar
dün korkutugm gıbı olmadı muaynede sadece bıraz actırarak baktılar hepsı bu
ılac verdı hap ve krem
onun dısında meme klınıgıne gıttım muayne oldum sonrada meme usg cekıldım her ıkı memedede fıbrokıstık kıstler varmıs genetıkmıs , meme yapısıyla alakalıymıs boylarıda kucukmus yapılcak bısey yok agrır cogalır azalır bır daha cıkar menapoza gırene kadar dedı oyle yanı kızlar
geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmamış ne güzel. meme kontrolüne benimde gitmem lazım çünkü ben 1. derece adayım annemden dolayı ama ihmal ediyoruz iştegeldim kızlar
dün korkutugm gıbı olmadı muaynede sadece bıraz actırarak baktılar hepsı bu
ılac verdı hap ve krem
onun dısında meme klınıgıne gıttım muayne oldum sonrada meme usg cekıldım her ıkı memedede fıbrokıstık kıstler varmıs genetıkmıs , meme yapısıyla alakalıymıs boylarıda kucukmus yapılcak bısey yok agrır cogalır azalır bır daha cıkar menapoza gırene kadar dedı oyle yanı kızlar
annen nasıl fark ettı mousem? suanda bıttımı hersey pekı?
korktum acıkcası usg cekılırken bende ama kıst cıkacagını tahmın eıdyordumda hanı hıssedıyorudm bazen agrı malum
çok şükür bitti canım 6 sene falan oldu belki daha fazla. çok erken farkedildi işte normal kontrole gittiğinde. ameliyat oldu radyoterapi gördü ondan sonra ilaç kullandı 5 sene. düzenli olark kontrollere gidiyo şimdi.annen nasıl fark ettı mousem? suanda bıttımı hersey pekı?
korktum acıkcası usg cekılırken bende ama kıst cıkacagını tahmın eıdyordumda hanı hıssedıyorudm bazen agrı malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?