• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
peki erzıncana gıdıp napıcan ben onu anlamadım yanı esının aılesınemı gıtmek ıstıyorsun?
sorun cıkarırlarmı?

kalpcı dıyorsun esım yaw bendede kalple ılgılı bıseuy olabılırmı cok derın nefes aldıgımda sag gogusumun orası agrıyor gıbı hıssedıyorum ben?

hemorıde gelınce usandım ama hala reglıyım 3 gundur bıtırdı benı yanı ozguvenım popomda gezıyorum desem olacak :S
gorunurdede mınıcık bısye nasıl bu kadar rahatsız edıyor benı cozemedım canım

sen evdesın rahat rahat dr gıdebılırsın ne duruyorsun o kalcadakı agrı popodamı baldırdamı anlamadım ben?
Ya muayeneden tirsiyorum aslinda çok cahilce bi bakiş açisi ama,, afedersin domaltip içeri bi şey takip açiyor vajinal muayene gibi düşün
Acimiyormuş kardeşim öle dedi ama benim orasi çok hassas agridan korkuyrum
Sol kalçam öle bi agriyor ki neden anlayamiyorum yani zorlanmadigi halde korkunç agriyor,,bagirsagin son bölümü sol taraftaymiş insan vücudunda ,, bence bi sorun var bu yüzden sol bölüm bu kadar agri yapiyor,,

Şikayetini akşam eşime sorayim bakim ne diyecek,, gögüs hastaliklariyla da ilgili olabilir mi acaba

Erzuruma eşim yillik izne çikip gitcek 1 hafta,, benim de gelmemi istiyor,, geçn yil da gitmedim bu yil artik gitmem lazim,,anasinin suratini göresim yok ama işte idare etcez

banada soran oldu.
e sen hamıle degılmıydın. bırde nedense dogurgan olamamak demeyımde , dogurgan olanların aksıne sıkıntı yasamak ınsanlara mahcup edıyor benı . malum ege 3 tup bebek denemesı buda boyle olunca bebek öldü desem bir türlü,hayatım rıske gırdı desem bır turlu :S
Ben de kendimi kötü hissediyorum bu konuda yazmak istedim
Dogurganlarin aksine sıkıntı yaşamak diyorsun ya,, ben de olmasi gerekenin aksine hiç çocuk istemiyorum bu da beni kötü hissettiriyor
Nasil anlatsam hiç içimden gelmiyor , hayalini bile kurmak istemiyorum yaa
Kuzenlerim virt virt doguruyor,, milet burda bebek muhabbeti yapiyor neşeyle
Benim o topikleri görünce içim sıkılıyor
Normalde çok merhametliyimdir yufka yürekliyimdir sokak kedisi dogurur ben bakarim,, yarali hayvan görsem dra götürürüm ,,başka insanlar kafasini çevirir ben ilgilenirim,, bir hayvana böyle acirim düşün kendi evladimi ne kadar sevicem
Ama gel gör ki çocuk fikrinden de bu kadar uzagim,,
Ben gerçekten normal degiim haa

pekı normalde bebeklerı sevıyormusun?
hakketten evlenelı 2 sene oldu senın agzından bır kere bebek lafı cıkmadı :D
genel olarak bebek sevmıyor olabılırsın ama buda olabılır neden olmasın

Ya muayeneden tirsiyorum aslinda çok cahilce bi bakiş açisi ama,, afedersin domaltip içeri bi şey takip açiyor vajinal muayene gibi düşün
Acimiyormuş kardeşim öle dedi ama benim orasi çok hassas agridan korkuyrum
Sol kalçam öle bi agriyor ki neden anlayamiyorum yani zorlanmadigi halde korkunç agriyor,,bagirsagin son bölümü sol taraftaymiş insan vücudunda ,, bence bi sorun var bu yüzden sol bölüm bu kadar agri yapiyor,,

Şikayetini akşam eşime sorayim bakim ne diyecek,, gögüs hastaliklariyla da ilgili olabilir mi acaba

Erzuruma eşim yillik izne çikip gitcek 1 hafta,, benim de gelmemi istiyor,, geçn yil da gitmedim bu yil artik gitmem lazim,,anasinin suratini göresim yok ama işte idare etcez
ay yok daha neler yaaaa
ben sordum parmak fılan sokmuyor deıglmı doktor dıye sektere hayır acıp bakıyor dedı bıraz
yanı bu bahsettıgın sey olamaz degılmı?
aslıdna orası acımıyordur bencede aam nedense korkarım yanı
dusunsene kendımı sıkmaktan o an bısı bıle yapabılırım :S
dah aonceden buraradan arkadaslarlada konusmstuk bazısı parmak sokuldugunu bazısı hıc bısı sokuldugunu soylememıstı , doktordan doktora göre degısıyor sanırım bu durum yada durumdan duruma.

erzuruma gıdınce annesındemı kalacaksınız pekı bu sacma degılmı yaw yanı evıne almadın kadını nasıl evıne gırıcenkı paralamasın senı , gaza getırmek gıbı olmasında

cute gcmış olsun bence teshısı sadece bakarak koyar
prenses bence evlılıgındekı sorunlar senı bebek fıkrınden uzaklaştırmıs olabılır. mesla ben sorunlar yasamadan bebek yaptım daha once yasasaydım henuz dusunmezdım cnm
ısyan gecmıs olsun ALLAH kımseye cok cektırmesın

Mouse cute kızlar bu bizim imtihanımız işte.. bugun de kahve icmeye cagirdilar beni gittim.. en iyi siz anlarsiniz beni.. yanimda kocaman gobegiyle oturuyor aptal gibi karnina bakmamak icin zor tutuyorum kendimi : /
Bu arada yatak odasi komsumda ordaydi acik acik dedim ben avusturyada olsaydim coktan polis getirtmistim sizin eve esin senden yasca buyuk bir de bizler eslerimize Allahtan bir emanetiz dedim.. ve Allahin emanetine boyle davranilmaz dedim.. oda anlatti sorunlarini umreden sonra duzeldi cok sukur dedi..
Mousecim bizde esimle konustuk bugun de esim bir ay daha bekleyelim diyor bense kararsizim korkuyorum ayni seyleri yasamaktan insaAllah abdestlenince ramazan borcumu tutmak istiyorum.. maneviyata biraz daha onem verip insaAllah tamamiyle iyilesmek korkularimdan arınma istiyorum..
Isyan canim ya cok gecmis olsun..
Prensen bende evliliginizde ki sorunlara bagliyorum bebek istememezligini : /

Efulim gerçekten maneviyat insani iyileştirmeye birebir
Ben de bu aralar agirlik verdim zaten tek kurtuluş da o dünyada ,, iyi yapmişsin,,ben de kaza namazlara başladim her vakitte Allah kabul ederse
Zaman acilarinizin ilaci olacak inşallah sen ve diger kizlarin

Sibelcim bence de yaşadigim sıkıntılar uzaklaştiriyor beni bu fikirden
pekı normalde bebeklerı sevıyormusun?
hakketten evlenelı 2 sene oldu senın agzından bır kere bebek lafı cıkmadı :D
genel olarak bebek sevmıyor olabılırsın ama buda olabılır neden olmasın

Bebek severim tabi kiz sevilmez mi bebekler,,ama bebegim olsun diye bi istek duymuyorum hiç
Aslinda sorumlulugu fazla kafasina takan bi yapim var,, bi de kardeşlerim de hayirsiz çikinca sanirim bende korku oluştu kötü yetiştirirsem diye Allah korusun :KK43:
Kendimi yetersiz hissediyorum galiba

Muayene sırasinda ne yapsan mübah bence çünkü aynen yazdigim gibi parmakla yapiyor dr kardeşimden biliyorumm :S

Ya erzuruma gitmeyi eşim istiyor canim yaa yoksa ben hiiç istemiyorumm:KK43:
Anasi için degil babasini da ziyarete gitmek şart oldu adamla sorunum da yok olsa hiç gitmezdim,, gidersem de otelde kalirdim
Ama babasi sebebiyle gitmek lazim bide hisim akraba bilmiyor bu sorunu yansitmak da istemiyor eşim

günaydınn canlarımm..
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..

şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
ha bu arada kv sizin eve geldin kalsın diyeceksiniz..hanfendi gelemezmiş başka evde kalamazmış bizim gitmemiz lazımmışş..eşim dün aynen böle dedi laf arasında..bende gidemem dedim..kalabalık olunca ortam susuldu
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...

Son düzenleme:
Isyancım kafana takma demek kolay bana ama gercekten kafana takmaman lazım doğuma sunun şurasında ne kaldı kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz hele ki bu haldeyken gönlünü ferah tut..
Bende arkadasıma kahvaltıya gidicem şimdi biraz dertleşmek iyi gelecektir inşaAllah..

Isyancım kafana takma demek kolay bana ama gercekten kafana takmaman lazım doğuma sunun şurasında ne kaldı kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz hele ki bu haldeyken gönlünü ferah tut..
Bende arkadasıma kahvaltıya gidicem şimdi biraz dertleşmek iyi gelecektir inşaAllah..

eşim zorlayacak canım..
konu işte senin annenin başına gelse napardın yalnız bırakırmıydın..birgün sizinde olursa ben aynısını yaparıma gidecek..
farkı benim hamile olduğumu son aylarda olduğumu unutuyor..
şu anda en önemli insan annesi zaten son zamanlarda bizi gördüğü yok..

sende git canım tabi..kafan darğılır en azından biraz.

kızlar herkese hayırlı haftalar olsun
ben geldimmmmmmmmmmmmm

cnm nasılsın.uzuldum araba olayına ama tamda anlayamadım musaıt oldugunda acıkla elımızden gelen hukukı bır yol varsa yardımcı olalım cnm

günaydınn canlarımm..
hemen hastaneye geldik..
ve bugün berbatım..

biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
ha bu arada kv sizin eve geldin kalsın diyeceksiniz..hanfendi gelemezmiş başka evde kalamazmış bizim gitmemiz lazımmışş..eşim dün aynen böle dedi laf arasında..bende gidemem dedim..kalabalık olunca ortam susuldu
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..

kızlar herkese hayırlı haftalar olsun
ben geldimmmmmmmmmmmmm

valla ısyancım gebelığın son ayları sıkıntılı zamanlar.hele sıcaklara denk geldımı.ınsan evınde rahat rahat yayılmak ıster.hem sıcaklar hem tuvalet sorunu ınsan kımsede rahat edemez.ben olsam asla kabul etmezdım.gebesın sen esının once senı dusunmesı gerekır.bu konuda gerı adım atma derım. tatlılıkla soyle gebe olmasam tamam ama gebeyım gıdemem de

sibelimmmmmmmmmmmmm
kuzum eşim arabayı sahibinden.comda satışa çıkardı
adamlar dolandırcı çetesi zaten...
yok bankada paran geliyor,yok ıban ver yok bilmem ne derken
noterden satışı zorla yaptırıyorlar
sonra bir senet verişyorlar sende kalsın güven vermek için
eşimde saf inanıyor arabayı alıp aynı gün 3 kişiye satıyorlar
çok üzüldük ama yapacak bişi yok
savcı,polis heryere gittik
hiç bişi yapamadık ama dava açar mı savcı bilemiyoıruz
o kadar çok oluyormuş ki bu olay...
1 hafta kendimize gelemedik ama allahım başka dert vermesin
üzülecek bişi kalmadı zaten
gitti resmen emeklerimiz ama allahım büyük helal para o yetim malı kimseyi güldürmez
haram zıkkım olsun allahım yedirmesin
eşimdede suş var tabiki
50 kerede dedim hesabında görmeden satışı yapma diye ama basiretim bağlandı resmen diyor
5 kişi gelmişler arabayı almaya bir bişi diyormuş birisi bişi eşimi ablukaya almışlar resmen
ama allahım korudu yine bişide yapabilirlerdi eşime
çok üzüldük ama allahım elbette helal parayı geri getircektir...ben buna inanıyorum rabbim dermanasız dert vermesin

cnm nasılsın.uzuldum araba olayına ama tamda anlayamadım musaıt oldugunda acıkla elımızden gelen hukukı bır yol varsa yardımcı olalım cnm

valla ısyancım gebelığın son ayları sıkıntılı zamanlar.hele sıcaklara denk geldımı.ınsan evınde rahat rahat yayılmak ıster.hem sıcaklar hem tuvalet sorunu ınsan kımsede rahat edemez.ben olsam asla kabul etmezdım.gebesın sen esının once senı dusunmesı gerekır.bu konuda gerı adım atma derım. tatlılıkla soyle gebe olmasam tamam ama gebeyım gıdemem de

canım dün konu açıldı işte..
eşimin kardeşi istanbula gitcem annem yalnız kalcak falan dedi..
eşimde annem zaten 10 gün anneannemin evinde kalır teyzemler falan durur orada dedi..
kardeşide sonra ne olcak küçüğün gelmesine 20 gün var falan dedi..
resmen eşime emivarki yapıo yani..kendi gitcek ya..
eşimde öle deyince anneme gideriz biz napalım dedi..
bende gidemem ben dedim bu halimle evde bile uyuyamıyorum..o gelsin başımın üstünde yeri var dedim..
kardeşi hemen annem gelmezki dedi..
bende bu halde gidemem zaten kötüyüm ağırlaştım iyice..ramazanda gittim ama böle değildim bu sefer yapamam mecbur gelcek dedim...
eşim sinir sinir baktı bana bende umursamadım odadan çıktım..
eşime sinir oluyorum ne beni nede bebeği önemsiyor..
ben öle hissediyorum

sibelimmmmmmmmmmmmm
kuzum eşim arabayı sahibinden.comda satışa çıkardı
adamlar dolandırcı çetesi zaten...
yok bankada paran geliyor,yok ıban ver yok bilmem ne derken
noterden satışı zorla yaptırıyorlar
sonra bir senet verişyorlar sende kalsın güven vermek için
eşimde saf inanıyor arabayı alıp aynı gün 3 kişiye satıyorlar
çok üzüldük ama yapacak bişi yok
savcı,polis heryere gittik
hiç bişi yapamadık ama dava açar mı savcı bilemiyoıruz
o kadar çok oluyormuş ki bu olay...
1 hafta kendimize gelemedik ama allahım başka dert vermesin
üzülecek bişi kalmadı zaten
gitti resmen emeklerimiz ama allahım büyük helal para o yetim malı kimseyi güldürmez
haram zıkkım olsun allahım yedirmesin
eşimdede suş var tabiki
50 kerede dedim hesabında görmeden satışı yapma diye ama basiretim bağlandı resmen diyor
5 kişi gelmişler arabayı almaya bir bişi diyormuş birisi bişi eşimi ablukaya almışlar resmen
ama allahım korudu yine bişide yapabilirlerdi eşime
çok üzüldük ama allahım elbette helal parayı geri getircektir...ben buna inanıyorum rabbim dermanasız dert vermesin

oyy canım hoşgeldin..
Allahım böle insanları hiç karşımıza çıkarmasın inşşş

banada soran oldu.
e sen hamıle degılmıydın. bırde nedense dogurgan olamamak demeyımde , dogurgan olanların aksıne sıkıntı yasamak ınsanlara mahcup edıyor benı . malum ege 3 tup bebek denemesı buda boyle olunca bebek öldü desem bir türlü,hayatım rıske gırdı desem bır turlu :S
ne alaka kızım bu kimseyi ilgilendirmez insan zaten yeterince üzülüyo bide onların karşısında ezik duramıcam kimse kusura bakmasın. bu arada bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu. 3 gündür sol kasığım ağrıyo ağzımın tadı yok asabiyim sanki hamilelik belirtileri gibi hissediyorum 1 kerede olmaz diyorum ama ne biliyim bi garibim yani. ya psikolojik yada gerçekten var bişey bilmiyorum. düşünmek istemiyorum ama sol yumurtalıkta sürekli bir ağrı var rabbim hayırlısını nasip etsin...
günaydınn canlarımm..
hemen hastaneye geldik..
ve bugün berbatım..

sinirim bozuk..

aaa yok arttık yani ben bile çıldırırım hee. ramazanda zaten gönül eyledin ama yeter yani. sende karnı burnunda insansın bayan evinden başka yerde kalamaz diye 2 canlı kadınmı ayağına gelicek. tavrını koy canım o kadarda yüz verme. eşin düşüncesiz davranmış yada öyle davranmak zorunda kalmış. sonuçta hayatta 1 annesi var başkada kimsesi yok o yüzden bencilce yaklaşmış olabilir. kavga etmeden gereken tavrını göster canım seninde rahat edemiceni bilsin..

ne alaka kızım bu kimseyi ilgilendirmez insan zaten yeterince üzülüyo bide onların karşısında ezik duramıcam kimse kusura bakmasın. bu arada bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu. 3 gündür sol kasığım ağrıyo ağzımın tadı yok asabiyim sanki hamilelik belirtileri gibi hissediyorum 1 kerede olmaz diyorum ama ne biliyim bi garibim yani. ya psikolojik yada gerçekten var bişey bilmiyorum. düşünmek istemiyorum ama sol yumurtalıkta sürekli bir ağrı var rabbim hayırlısını nasip etsin...

aaa yok arttık yani ben bile çıldırırım hee. ramazanda zaten gönül eyledin ama yeter yani. sende karnı burnunda insansın bayan evinden başka yerde kalamaz diye 2 canlı kadınmı ayağına gelicek. tavrını koy canım o kadarda yüz verme. eşin düşüncesiz davranmış yada öyle davranmak zorunda kalmış. sonuçta hayatta 1 annesi var başkada kimsesi yok o yüzden bencilce yaklaşmış olabilir. kavga etmeden gereken tavrını göster canım seninde rahat edemiceni bilsin..

göstericem canım ama anlamıcak ve bu işin sonu kavgaya varacak görürsünğz..
zaten tahammülüm yok şu anda hiçbirşeye..
eşimse hamile olduğumumu unutuyor yoksa bunun normal durum olduğunu düşünüp önemsemiyor bilmiyorum...
gayet galesiz..
sinir ediyor beni..dün ben gidemem hiçbiryere dediğimde bakışını görmeliydin öfke sinirle bakıo bana..
bende ona öle baktım..
neymiş bizim iş yeri annesine yakınmış araba ile gider gelirmişiz..
valla dedim ben gidemem gitmek istenirse bueadanda araba ile gidilir..yoksa servis var ben servisle gidiyorum dedim geçtim..
çok sinirim bozuk acayipp

göstericem canım ama anlamıcak ve bu işin sonu kavgaya varacak görürsünğz..
zaten tahammülüm yok şu anda hiçbirşeye..
eşimse hamile olduğumumu unutuyor yoksa bunun normal durum olduğunu düşünüp önemsemiyor bilmiyorum...
gayet galesiz..
sinir ediyor beni..dün ben gidemem hiçbiryere dediğimde bakışını görmeliydin öfke sinirle bakıo bana..
bende ona öle baktım..
neymiş bizim iş yeri annesine yakınmış araba ile gider gelirmişiz..
valla dedim ben gidemem gitmek istenirse bueadanda araba ile gidilir..yoksa servis var ben servisle gidiyorum dedim geçtim..
çok sinirim bozuk acayipp
neyse stres yapma kendine tavrının arkasında dur bu kadarda bencillik olmaz yani. normal zamand abilirsin ılımlı bir insanım ama bu kadarıda bencillikten başka bişey değil yani.

neyse stres yapma kendine tavrının arkasında dur bu kadarda bencillik olmaz yani. normal zamand abilirsin ılımlı bir insanım ama bu kadarıda bencillikten başka bişey değil yani.

bakalım canım bekliyorum şu anda..
ama tepkimi gördü..
eğer ısrar ederse git annene orada kal ben annemlerde kalıcam en azından rahat uzanırım diyeceğim..ve kesinlikle arayıp sormayacağım ne hali varsa görsün o zaman bunu tercih edersede..

Back