- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.621
Ya muayeneden tirsiyorum aslinda çok cahilce bi bakiş açisi ama,, afedersin domaltip içeri bi şey takip açiyor vajinal muayene gibi düşünpeki erzıncana gıdıp napıcan ben onu anlamadım yanı esının aılesınemı gıtmek ıstıyorsun?
sorun cıkarırlarmı?
kalpcı dıyorsun esım yaw bendede kalple ılgılı bıseuy olabılırmı cok derın nefes aldıgımda sag gogusumun orası agrıyor gıbı hıssedıyorum ben?
hemorıde gelınce usandım ama hala reglıyım 3 gundur bıtırdı benı yanı ozguvenım popomda gezıyorum desem olacak :S
gorunurdede mınıcık bısye nasıl bu kadar rahatsız edıyor benı cozemedım canım
sen evdesın rahat rahat dr gıdebılırsın ne duruyorsun o kalcadakı agrı popodamı baldırdamı anlamadım ben?
Acimiyormuş kardeşim öle dedi ama benim orasi çok hassas agridan korkuyrum
Sol kalçam öle bi agriyor ki neden anlayamiyorum yani zorlanmadigi halde korkunç agriyor,,bagirsagin son bölümü sol taraftaymiş insan vücudunda ,, bence bi sorun var bu yüzden sol bölüm bu kadar agri yapiyor,,
Şikayetini akşam eşime sorayim bakim ne diyecek,, gögüs hastaliklariyla da ilgili olabilir mi acaba
Erzuruma eşim yillik izne çikip gitcek 1 hafta,, benim de gelmemi istiyor,, geçn yil da gitmedim bu yil artik gitmem lazim,,anasinin suratini göresim yok ama işte idare etcez