- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.601
canım basur olduysan zeytinyağı sür oraya iyi geliyormuş arada ben kabız olunca sürerim.basur oldum ısyancan
altıntıyı kesfetmem uzun suruyor sayfalar karısık gelıyor
buaralar eksın dolu yanı
anam bır bıraktım herkezde bır olaylar
sıbel valal ınsallah sız odemezsınız ıdyorum
allah korusun bıraz dıkkatlı olmak gerekıyor
canım çok geçmş olsun sen üzme sakın kendini...slm kuzularım...
eşimin anneannesi kanserdi..
bugün fenalaştı ve şu an kritik yoğun bakımda..
doktorlar Allahtan ümit kesilmez ama durumu iyi değil çıkamayabğilir dediler..
herkez burada bekliyor..
bende arada gidip bakıyorum ediyorum..
öpüldünüz çok
anladım canım geçmiş olsun göğüs zaten senede 1 kere kontrole gitmek lazım yani benimde gitmem lazımbu acil şifalar dileyen arkadaslar banamı dilemiş aacaba?
mouusem canım gıdemedım doktora bu aksam gıdıcem
ama bu gunde delı gıbı gogusum agrıyor haftaya salıda goguse gıdıcem
Selam canimhala anlayamadım gerı donusu nıye bulamaıyorum ya
prenses tatıle gıdecekmıs esıyle ayrı kalacakmıs nedenkı hayır olsun kaynanası evıne gelmesın ıstıyordu geldımı naptı benım yoklugumda?
canım bendede oluyo bazen biz seni hamile duymuştuk falan diyenler oluyo açıklama yapmak zorunda kalıyorum güçlü olmak lazım arkadaşım. biz bir kere ilişkide korunmadık dün akşam duş alırken aynı yne sol kasığıma birden bıçak saplandı hamileliğimdede öyle olmuştu çok korktum.KIZLAR
Bugün komşlarım geldi başsagligina.. komsularim ikisi hamileymis. Biri yeni digeri 6 aylik. Cok agladim yine... Onlar icin seviniyorum tabii ama 6 aylikken benim hic karnim yoktu komsunun kocaman gobegi vardi. MasAllah. Diger yeni hamile olan (hani sorunlar yasadigim komsu) umreye gitmis sana da dua ettim dedi. ALLAH razi olsun. Avusturyadan geldim ya gordugum her insanla yeniden konusuluyor her sey. Yaram kabuk baglayamadan tekrar kaniyor. InşaAllah ustesinden geliriz...
Mouse canim Allah razi olsun biseyler dikmeye calisiyorum bende.
Cute canim insaAllah ikimizinde duzenki sekilde gelir reglimiz.
Sibelim insaAllah kefil oldugunuz kisi ortaya cikar canim.
Prenses sana da iyi tatiller canim.
Kriztanem Allah razi olsun insaAllah hepimize nasip olsun evlat sevgisi.
Isyancim dugunden fotonu gordum masAllah kocaman olmussunuz.
InsaAllah bende yardim dunya olurum yakinda : ( Amiiinnn...
Prensescım ınanamıyorum kayınpeder bunca zamandır aranzıda olan bıtenı nasıl bılmıyorSelam canim
Evet canim tatile babamin yazliga gitcem eşim gelemez yogun zaten
Bi de bize iyi gelecegini söyledi psikologum ,şöyle 1 hafta falan ayri kalsak yenileniriz iyi olur
Psikolojim alt üst bunaliyorum bu ara çünkü çok
Kaynana gelmedi istemedigimi haber yolladim eşimle,,, kayinbaba da ögrendi eşimden karisiyla aramizda sorun oldugunu
Kv sorun neyse konuşulur halledilir falan demiş,, ben tekrar haber yolladim söylenecek herşey söylendi konuşuldu bitti dedim
Öyle işte
Ekimde eşim erzuruma gitmeye niyetli ee benim de gitmem lazim artik bu sene bakalim napcaz
Bende de bi kaç kez kanama oldu hemoroid olmaktan çok tirsiyorum,, bişey görmedim ama yirtik olabilir saniyorum
Efulim canim çok üzücü bir süreç yaşiyorsun Rabbim sana sabir ve şifa versin en kisa zamanda inşallah
İmtihan dünyasi her hayat ayri bir sorun(
banada soran oldu.canım bendede oluyo bazen biz seni hamile duymuştuk falan diyenler oluyo açıklama yapmak zorunda kalıyorum güçlü olmak lazım arkadaşım. biz bir kere ilişkide korunmadık dün akşam duş alırken aynı yne sol kasığıma birden bıçak saplandı hamileliğimdede öyle olmuştu çok korktum.
bunları yaşıcaz zamanla herşey düzelicek ama er yada geç yaşıcaz canım o yüzden tevekkülden başka çaremiz yok.
Canim geçmiş olsun sigarayi birak gerçekten büyük illet,,gerçi ben eşime de diyorum ama dinlemiyor hiiç güya kalpçiPrensescım ınanamıyorum kayınpeder bunca zamandır aranzıda olan bıtenı nasıl bılmıyor
bılmıyorsa bu kadar buyuk degılmıydı mevzular? yada numaramı yapıyor sasırmıs durumdayım.
erzuruma nereye gıdeceksın sen ama ? esın annesıne gıtmeyecekmı?
buarada hemorıodım ve ben beraberız yururken fena hıssedıyorum onu mınıcık bısey ama hıssıyatı cok buyuk.
hala dr gıdemedım cunku reglıyım ve muayne etmeyeceklerını soyledıler.
dunde gogus koltuk agrısı oldu cok gece acıle gıttık kas agrısıymıs sadece. ama gogus hastalıklarınada gıtmem lazım nefes alırken ara ara gogusumde agrı hıssedıyorum dun agrı kesıcı ve kas gevsetıcı yaptılar gectı ama . bakalım buarada sıgarayı derhal bırakmalısın dedıler ıcger fılmıde cekıldım temız ama . tetıklıyor dedı dr.
yanı 26633453467 kez sıgarayı bırakmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?