- 13 Haziran 2011
- 12.658
- 7.697
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.561
canım çoklu altını deyip altta alontı yerine gelince alıntı ekleye diyorsun..o zaman tüm alıntılar ekleniyor..
evet bayadır konuşamadık şekerim..
şükür iyi gidiyoruz..
başta baya zor oluyordu biliyorsunuzz..ama şimdi daha iiyyim sıcaklar hariç canım..
durumuzuda maşşallah canım..daha nice güzel seneleri olsun inş..
sorunsuz ve güzel atlatmanıza çok sevindim..
oyy canım ya kıyamam ben sana..
annuuuvv4 toplantımı Allah kolaylık versin şekerimm
Selam kizlar
Haftasonu kapadokyaya gittik güzeldi fena degildi
Sibelcim sevindim canim sorunsuz geçmesine dogum günü de kutlu olsun fistiginin :)
Allah anali babali büyütsün inşallah ,, darisi diger bebişlerin dogum gününe artik <
Basiyolar bana bu aralar demiş miydim bilmiyorum,, yarin da psikolog randevum var offf bi iyileşemedim![]()
canım çoklu altını deyip altta alontı yerine gelince alıntı ekleye diyorsun..o zaman tüm alıntılar ekleniyor..
evet bayadır konuşamadık şekerim..
şükür iyi gidiyoruz..
başta baya zor oluyordu biliyorsunuzz..ama şimdi daha iiyyim sıcaklar hariç canım..
durumuzuda maşşallah canım..daha nice güzel seneleri olsun inş..
sorunsuz ve güzel atlatmanıza çok sevindim..
oyy canım ya kıyamam ben sana..
annuuuvv4 toplantımı Allah kolaylık versin şekerimm
tesekkur ederım kızlar şimdı oldu galıba
prenses gıt cnm ama artık toparlanmaya bak kötu gunlerı gerıde bırak artık.ayrıca ben sana ılacını soylıyeyım zayıflamak
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
bızımde dun evlılık yıldonumuuzdu kuzenım bızde kalıyodu esım annemlerı bırakmaya gıttı gelınce yattı arka odaya attık onu kuzenle kaynatırız dıye.gece 12 olunca aradı bı gelsene yanıma dıye.gıttım bı baktım elınde kocaman çıçekle gelıp saklamış meğer.çok sevındım çok mutlu oldum.bende pasta yapcaktım ama evde pasta borek dolu malum doğum gunu kutlamasından kalanlar.o yuzden bışey yapmadım.parasız dönemdeyız malesef hedyede alamadım
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)