• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hiçbirşey yapamıyorlarmış canım..
ortada dolandırıldıklarına dair hiçbir kanıt yokmuş..
arabayıda borçları kapatmak için satacaklarmış.
rahat edelim sonra yine alırız şimdi kalanda daha ucuz birşey alırız demişler ama hesap mahvolmuş..
aferim kız yapabilmişsin alıntıyı..
bak teyzesi biz böle olduk..
bu dün akşam çekildi arkadaşımn kınasına gittik..
Eki Görüntüle 1226855 Eki Görüntüle 1226856

zorlayacak canım ama bir şekilde idare edeceğiz artık..
yapacak başka birşeyde yok şu durumda para bbiriktirmeye çalışıyoruz..
ohh süper canım ya özel sigorta..
maaşı al kendine gelirsin..

bu arada kızlar eflinamım eşi dolandırılmış..
38000 tl lik araba gitmiş..38 000 puf olmuş yanş..
morali çok bozuk

hiçbirşey yapamıyorlarmış canım..
ortada dolandırıldıklarına dair hiçbir kanıt yokmuş..
arabayıda borçları kapatmak için satacaklarmış.
rahat edelim sonra yine alırız şimdi kalanda daha ucuz birşey alırız demişler ama hesap mahvolmuş..

bence cok fıtsın canım çok ıyı duruyosun.ödemden korkma ödem gecıyo sonucta ama kılo dıkkat etmezsen kalıyo şekil a ben mesela
ya eflnama uzuldum ama bu zamanda senetle araba satılırmı yahu çok şaşırdımo_O ayrıca nasıl ıspat edemezler oyle şey olurmu gelse yazsada ben yardımcı olsam keşke.çunku bana saçma geldı

bence cok fıtsın canım çok ıyı duruyosun.ödemden korkma ödem gecıyo sonucta ama kılo dıkkat etmezsen kalıyo şekil a ben mesela
ya eflnama uzuldum ama bu zamanda senetle araba satılırmı yahu çok şaşırdımo_O ayrıca nasıl ıspat edemezler oyle şey olurmu gelse yazsada ben yardımcı olsam keşke.çunku bana saçma geldı

valla canım bende çok ayrıntılı bilmiyorum....
bu kadar konuşabldik..
moralim çok bozuk bu bela ile uğraşyoruz giremedim dedi..
polis karakol avukat her yolu denemişler.

valla canım bende çok ayrıntılı bilmiyorum....
bu kadar konuşabldik..
moralim çok bozuk bu bela ile uğraşyoruz giremedim dedi..
polis karakol avukat her yolu denemişler.

halla halla nasıl bı işbu ALLAH yardımcısı olsun
bızdede haberler kotu adam borcu odememiş avukat eve yazı yolladı maaşa hacız gelcek dıye çok korkuyorum eşim aamın evıne gıtcek bugun yarın

Selam

İsyancim maşallah çok güzel bi tipin vardi zaten,, hamilelik de çok yakişmiş aman nazar degmesin:KK66::nazar:
Eflinama üzüldüm yaa Allah yardimcilari olsun of az para degil ki:KK57:

Cute tatilde miydin hoşgeldin canim
Ben de mersine yazliga gidecem kismetse çok istiyorum hem psikolojime de iyi gelecek diye düşünüyorum
Zaten babam orda bizim burdaki kizlar da gidecek deniz güneş biraz tadini çikartasim var...
Daha eşimle konuşmadim ama bişey demez :KK47:
Bugün psikolog da söyledi,, biraz ayri kalin eşinle dedi bi deneyeyim

Son düzenleme:
halla halla nasıl bı işbu ALLAH yardımcısı olsun
bızdede haberler kotu adam borcu odememiş avukat eve yazı yolladı maaşa hacız gelcek dıye çok korkuyorum eşim aamın evıne gıtcek bugun yarın

hadii yaa tühhh canımmm çok üzüldümmm...
ee nolcak şimdi..inş adam öder ya..
hani ödeyecekti..
töbe yarabbim yaaa

Selam

İsyancim maşallah çok güzel bi tipin vardi zaten,, hamilelik de çok yakişmiş aman nazar degmesin:KK66::nazar:
Eflinama üzüldüm yaa Allah yardimcilari olsun of az para degil ki:KK57:

Cute tatilde miydin hoşgeldin canim
Ben de mersine yazliga gidecem kismetse çok istiyorum hem psikolojime de iyi gelecek diye düşünüyorum
Zaten babam orda bizim burdaki kizlar da gidecek deniz güneş biraz tadini çikartasim var...
Daha eşimle konuşmadim ama bişey demez :KK47:
Bugün psikolog da söyledi,, biraz ayri kalin eşinle dedi bi deneyeyim

çok saol canım eminim sanada çok yakışır hamilelik..zamanı geldiğinde görürüz inş senide..
ini tedavin sonuç verir canım..
bencede git mersine biraz kafa dinle rahatla..
böle evde durdukça kendini dinledikçe daha kötü oluyorsun

Selamün aleyküm kızlar.

Eflinam a çok üzüldüm. RABBIM inşaAllah bu sorunlarına hayırlı bir çözüm bulur. 3-5 kuruş olsa başımın gözümün sadakası dersin ama bir ev bir araba alacak miktar. Allahım hayırlara vesile etsin inşaAllah.

Prenses Allahım her ne derdin sıkıntın varsa gidersin inşaAllah. Feraha ereceğin günler yakındır inşaAllah.

Mouse instagramda seni takibe aldim canım.

Isyan maşAllah subhanAllah ♡

Cute Allah kolaylık versin işlerinde.

Sibelim Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin kızına ♡

Ve ben.. bugün adet oldum çok şükür ..

selam kızlar eski günlerimi çok özlüyorum. işler o kadar yoğun ki igiremiyorum buraya :KK57: streside cabası :KK14:
isyan valla süper hamilesin kilo falan yok ama karnıın ne kadar sivrilmiş öyleee :KK53:
cutem eşinin işi hayırlı olsun canım canlılar gelince anlamaya başlarsın :KK76:
eflinama çok üzüldüm bu arada nasıl olmuş o olay senet sepet kalmadı ki bu zamanda güvenilmezdi zaten :KK43:
efulim nasılsın canım ben seni son zamanlarda dhaa iyi gördüm. yaptığın makyaj çantasına da bayıldım yetenekliymişsin :KK23:
kızlar ben eskisi gibi giremicem maalesef. watsuptan yazdıklarınıza bile cvp veremedim alınmayın bana ablamda izmite geldi akşamda annemlerde oluyoruz bu hafta böyle dün eşimde hasta oldu hep koşturmaca içindeyim. öpüyourm hepiniziiii

Allah razı olsun canım ♡ inan daha iyi hiss ediyorum şükürler olsun. Arada bir kötü anlarım oluyor. Ama oda normal tabi. Çok sağol canım inşaAllah kursa gider daha iyilerini oğrenirim : ) Sana da Allahtan kolaylıklar diliyorum. InşaAllah bu yoğun dönemin geçer de hafiflersin biraz ♡
selam kızlar eski günlerimi çok özlüyorum. işler o kadar yoğun ki igiremiyorum buraya :KK57: streside cabası :KK14:
isyan valla süper hamilesin kilo falan yok ama karnıın ne kadar sivrilmiş öyleee :KK53:
cutem eşinin işi hayırlı olsun canım canlılar gelince anlamaya başlarsın :KK76:
eflinama çok üzüldüm bu arada nasıl olmuş o olay senet sepet kalmadı ki bu zamanda güvenilmezdi zaten :KK43:
efulim nasılsın canım ben seni son zamanlarda dhaa iyi gördüm. yaptığın makyaj çantasına da bayıldım yetenekliymişsin :KK23:
kızlar ben eskisi gibi giremicem maalesef. watsuptan yazdıklarınıza bile cvp veremedim alınmayın bana ablamda izmite geldi akşamda annemlerde oluyoruz bu hafta böyle dün eşimde hasta oldu hep koşturmaca içindeyim. öpüyourm hepiniziiii

Selamün aleyküm kızlar.

Eflinam a çok üzüldüm. RABBIM inşaAllah bu sorunlarına hayırlı bir çözüm bulur. 3-5 kuruş olsa başımın gözümün sadakası dersin ama bir ev bir araba alacak miktar. Allahım hayırlara vesile etsin inşaAllah.

Prenses Allahım her ne derdin sıkıntın varsa gidersin inşaAllah. Feraha ereceğin günler yakındır inşaAllah.

Mouse instagramda seni takibe aldim canım.

Isyan maşAllah subhanAllah ♡

Cute Allah kolaylık versin işlerinde.

Sibelim Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin kızına ♡

Ve ben.. bugün adet oldum çok şükür ..

rahmın toparlandı demek kı cnm....guzel dıleklerın için teesekkurler....

hadii yaa tühhh canımmm çok üzüldümmm...
ee nolcak şimdi..inş adam öder ya..
hani ödeyecekti..
töbe yarabbim yaaa

çok saol canım eminim sanada çok yakışır hamilelik..zamanı geldiğinde görürüz inş senide..
ini tedavin sonuç verir canım..
bencede git mersine biraz kafa dinle rahatla..
böle evde durdukça kendini dinledikçe daha kötü oluyorsun

yandık bız ısyan adam telını bıle kapatmış. kafayı yerım bu borç bıze kalırsa zaten sıkışığız mafolurz

Allah razı olsun canım ♡ inan daha iyi hiss ediyorum şükürler olsun. Arada bir kötü anlarım oluyor. Ama oda normal tabi. Çok sağol canım inşaAllah kursa gider daha iyilerini oğrenirim : ) Sana da Allahtan kolaylıklar diliyorum. InşaAllah bu yoğun dönemin geçer de hafiflersin biraz ♡

Canım zamanla daha iyi olacaksınn..
bu arada o çantalar çok şirin yaaa maşallahh..

rahmın toparlandı demek kı cnm....guzel dıleklerın için teesekkurler....

yandık bız ısyan adam telını bıle kapatmış. kafayı yerım bu borç bıze kalırsa zaten sıkışığız mafolurz

ayy kız dur öle deme yaa..
nasıl bir adammış bu ya..
yapılacak birşey yokmu peki..
offf yaa bizim topikte uğursuzluk var..

hemoroidi olan biri geldi
sanırım bebegı normal dogumla aldıklarında bır hasar almıstım gunlerce tuvalete cıkamamısıtm demıstım ve kanamam olmustu artık emınım ve gordum
bu aksam doktora gıtmem lazım nasıl rahatsızımmmmmm

hemoroidi olan biri geldi
sanırım bebegı normal dogumla aldıklarında bır hasar almıstım gunlerce tuvalete cıkamamısıtm demıstım ve kanamam olmustu artık emınım ve gordum
bu aksam doktora gıtmem lazım nasıl rahatsızımmmmmm
Canım zamanla daha iyi olacaksınn..
bu arada o çantalar çok şirin yaaa maşallahh..

gecmış olsun ya...bende doğumdan sonra çok yasadım tuvalete cıkamama.neysekı hemoroıde cevırmedı

ayy kız dur öle deme yaa..
nasıl bir adammış bu ya..
yapılacak birşey yokmu peki..
offf yaa bizim topikte uğursuzluk var..

bılmıyom ısyanda adam kaçaklarda

sibelime ne oldu acaba kızlar? okuyamadım bulamadım zaten format degısmıs sıetde yabancılık cekıyorum

buarada efulim , yenı adet olmusun ıannkı bende neredeyse 10 ay oldu sueklı duzensız adet gordum yanı kısa aralıklarla gordum bu ay ılk defa 28 gunde adet gordum umarım boyle devam eder

hala anlayamadım gerı donusu nıye bulamaıyorum ya
prenses tatıle gıdecekmıs esıyle ayrı kalacakmıs nedenkı hayır olsun kaynanası evıne gelmesın ıstıyordu geldımı naptı benım yoklugumda?

bılmıyom ısyanda adam kaçaklarda

canım evi barkı yokmu bu adamın yaaa...

hala anlayamadım gerı donusu nıye bulamaıyorum ya
prenses tatıle gıdecekmıs esıyle ayrı kalacakmıs nedenkı hayır olsun kaynanası evıne gelmesın ıstıyordu geldımı naptı benım yoklugumda?

kuzu sibelimin eşi bekarken bir arkadaşına kredi çekerken kefil olmuş adam krediyi ödememiş..şimdi kefilden alacakmış banka yani sibelllerden..
krediyi çeken adamda yokmuş ortada...
prensesiminde eski rahatsızlığı buhran halleri geri döndü..psikologa gidiyor piskolog önermiş eşinle biraz ayrı kalın diye

Back