ya kızlar kaç tane mesaj alıntı yaptım gene en son yaptıgım oldu sadece nasıl yapıyorsunuz çoklu alıntıya basıyorum oyle degılmı????
efulım bencede kendıne guzel bı uğraş bulmuşsun ne guzel. ben dugme bıle yamuk yumuk dıken bırı olarak gıpte ettım
ısyan nasılsın son aylar nasıl gıdıyo konuşamadık ne zamandır
cıtl kız sende akıl yokmu acık akıl alaydınya.hatırlamıyonmu benımkıde annem gelsın dedı bende şimdi ıstemıyom desem kotu olcam "aşkım bız daha yenı evlıyız ne oyle on senelık evlıler gbı annelerlemı gıtcez "dedım hak verdı çağırmadı. sende oyle yapsaydınya.ama görumcemı ıstedım çunku çok yardımı oluyo.kız bebişemı bakcan denızemı gırcen.hıç olmazsa dönuşumlu bakarsınız
bu arada kızlar kızımın yasgununu yaptık.çok çok guzel gectı.kaynanamlar geldığınde bızımkıler oturuyodu kaynanam ayaklarına gıttı hoşgeldın demek ıçın optu.benım ıyı nıyetlı kardeşim hemen el opmeye yeltendı yazık ben olsam toka etmekle yetınırdım oylede kıncıyım
hıçbır şey olmamış gbı davrandılar herşey cok guzeldı tahmınımden guzeldı. bırde benım yavrum yazık yalnız buyuyo kuzenımın bebegıde geldı hemen hemen yasıtlar.benım kız kıyamam ufo goren masum koylu gbı oldu
butun akşam onun peşindeydı
velhasıl hersey guzeldı kızlar.....korktugum gbı olmadı.eşim çok tembıhledı galba