• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bence bekleme canım..
neden hazır olmayasınki kuzucum..
doktorda 1 ay süre vermiş..
dediğin gibi hemen olcağı ne malum 4-5 ayı buluyor hamile kalmak
bilmiyorum canım çok kararsızım psikolojim 2. si olursa aynı şeyler kaldıramam sanırım. hem birazda kilo versem daha iyi olucak sanki of bilmiyorum. rabbim nasip ettiyse olcak zaten kasma diyorum ama bebek yada hamile görünce içleniyorum :KK51:
Benim ablam ve eniştem sofi canım. Ablam bir gün (bebeğimi kaybedeli 3-4 hafta olmuştu) dedi ki 'hiç korunmayın.. ne zaman olacağını zaten siz bilemezsiniz.. ille de olsun demeyin ama korunmayı da.. Allaha bırakın o zaman gerçek bir mucize olacak..' bana doktorlarım 3 ay bekle demiştiler biliyosun canım ben ablamın dediğine katılsamda eylüle kadar bekleyeceğim psikolojik açıdan tamamen toparlanayım diye.. yoksa bende beklemezdim sanırım.. eşinde seni düşünüyor canım.. inşaAllah yine peş peşe hatta beraber o güzel haberi alırız..
amin kzum rabbim hayırlısıyla versinde gerisi önemli değil
amin kızlarrr...eğer kasıma kadar beklerseniz doğumda dua edicem sizler içinnn..
tabi benim oğlan ekimde çıkıp gelmezse..
ve inş sizde o zamana müjdeli haberleri verirsinizz
canım dualarını esirgeme her zaman bol bol dua et bize senin duan kabul olur şimdi :-)

günaydım hanımlar...

mmousemm bence çok ara verme kuzucum..kilonu falanda kafaya takma hiç derim..burada hastanede çalışan iki kız vardı ikiside 10 haftalık kürtaj olmuşlardı..3-4 ay oldu..
ikiside hamile şimdi biri 14 haftalık biri 10 haftalık canım

günaydım hanımlar...

mmousemm bence çok ara verme kuzucum..kilonu falanda kafaya takma hiç derim..burada hastanede çalışan iki kız vardı ikiside 10 haftalık kürtaj olmuşlardı..3-4 ay oldu..
ikiside hamile şimdi biri 14 haftalık biri 10 haftalık canım
inşş kuzucum inşşş rabbim ona ne zamna nefes verdiyse o zaman gelecek ama insanoğlu işte merak ediyoruz istiyoruz. rabbim sağlıklı versinde 3 5 ay farketmez :KK46:

selam kızlarrrr... ileti yapamıyorum artık kızımla zor oluyorr .. sizlerr nasılsınızzz benimde kv ve kb burda 5 gün oldu.. bana ay gibi geldi .. insan pek rahat edemiyorr.. eltimle bayramda kavgamız olmuştu.. kv güya beni tutyor ama sürekli ondan bahsediyorr.. birde bana ara diyorr.. restimi çektim ama utanıyoruş o güya falanda falan.. bunaltıyor insanı ..sık sık gelmek istiiyorum kızlar pcde var ama zaman olmuyor..

SİBELim canımm meleğinin doğum günü kutlu olsunnn.. ömrü uzun olsunn.. hayırlı bir evlat olsunn inşallahhh.. bende geçen hafta istanbuldaydımm.. yiğenim 1 yaşına girdii ayy çok tatlı oluyorlarr.. benim kızımında hayırlısıyla doğum günü gelseydii çok planlarım var .. mevlüttte ve diş buğdayında yapamadım kısmetse doğum gününde istiyorumm.. herkese iyi hafta sonlarıı kıslarrr

günaydınn güzeller..
yorgun bir hafta sonundan sonra bu pazartesi hiç iyi gelmedi bana..
dün evimi sonunda temizleyebildim tabi cam mam yok..
ama sonra baya yorulmuşum yaa kendime gelemedim..

Dikiş dikmeye devam ediyorum kızlar terapi niyetine hem kitap okuyorum hem dikiş dikiyorum hemde evin temizliğinle ilgileniyorum.. ablamın kumaşları bitti bitecek hafta sonu eşimle kumaşcıya gidicez.. instagramda diğer diktiklerimi görebilirsiniz kızlar.. hiç bir zaman unutmayacağız ve şükürler olsun ki gidipte ziyaret edebileceğimiz mezarı var.. ama Allah izin verirse inşaAllah bu şekilde toparlanmaza çalışıyorum işte..Eki Görüntüle 1223224
biz her zaman seninleyiz kuzum benim

günaydınn kızlarrrr.. benimde gecem kötü geçtii fıstığım uyumadı.. 3-4 gündürde çok sık kalkıyorr uykusuz geziyorum ruh gibi.. İSYANCIM dikkat et kendini çok yorma malum çalışıyorsun birde.. oğluşunda sana yardım etmiştirr :-)

nasılsınız kızlar isyan kendini çok fazla yorma bence artık ağırlaştı vucudun insan dayanamıyor benm kızlada çok zor oluyor inanki dün pikniğe gittik çok guzeldi ve eşim tatile gitmek istyo bende duruma göre gideris dedim bide su var kardeşimede söleyelim diy bende o giderse ben gitmem dedim restimi çektimmmm bayan akıllı arama boşver eltin araın bakma kayınvalidenin lafına yaaa evet insan rahat edemiyo ayrı ev ayrı yasam bambaşka mousecim sen neler yapıyosun bizim topik iyice sessizleşti kız dursa ah neler yapcemmmmm:KK49::KK49::KK49:

nasılsınız kızlar isyan kendini çok fazla yorma bence artık ağırlaştı vucudun insan dayanamıyor benm kızlada çok zor oluyor inanki dün pikniğe gittik çok guzeldi ve eşim tatile gitmek istyo bende duruma göre gideris dedim bide su var kardeşimede söleyelim diy bende o giderse ben gitmem dedim restimi çektimmmm bayan akıllı arama boşver eltin araın bakma kayınvalidenin lafına yaaa evet insan rahat edemiyo ayrı ev ayrı yasam bambaşka mousecim sen neler yapıyosun bizim topik iyice sessizleşti kız dursa ah neler yapcemmmmm:KK49::KK49::KK49:

ya kızlar kaç tane mesaj alıntı yaptım gene en son yaptıgım oldu sadece nasıl yapıyorsunuz çoklu alıntıya basıyorum oyle degılmı????
efulım bencede kendıne guzel bı uğraş bulmuşsun ne guzel. ben dugme bıle yamuk yumuk dıken bırı olarak gıpte ettım
ısyan nasılsın son aylar nasıl gıdıyo konuşamadık ne zamandır
cıtl kız sende akıl yokmu acık akıl alaydınya.hatırlamıyonmu benımkıde annem gelsın dedı bende şimdi ıstemıyom desem kotu olcam "aşkım bız daha yenı evlıyız ne oyle on senelık evlıler gbı annelerlemı gıtcez "dedım hak verdı çağırmadı. sende oyle yapsaydınya.ama görumcemı ıstedım çunku çok yardımı oluyo.kız bebişemı bakcan denızemı gırcen.hıç olmazsa dönuşumlu bakarsınız
bu arada kızlar kızımın yasgununu yaptık.çok çok guzel gectı.kaynanamlar geldığınde bızımkıler oturuyodu kaynanam ayaklarına gıttı hoşgeldın demek ıçın optu.benım ıyı nıyetlı kardeşim hemen el opmeye yeltendı yazık ben olsam toka etmekle yetınırdım oylede kıncıyım:KK20: hıçbır şey olmamış gbı davrandılar herşey cok guzeldı tahmınımden guzeldı. bırde benım yavrum yazık yalnız buyuyo kuzenımın bebegıde geldı hemen hemen yasıtlar.benım kız kıyamam ufo goren masum koylu gbı oldu:KK48: butun akşam onun peşindeydı:KK48:
velhasıl hersey guzeldı kızlar.....korktugum gbı olmadı.eşim çok tembıhledı galba

Selam kizlar
Haftasonu kapadokyaya gittik güzeldi fena degildi
Sibelcim sevindim canim sorunsuz geçmesine dogum günü de kutlu olsun fistiginin :)
Allah anali babali büyütsün inşallah ,, darisi diger bebişlerin dogum gününe artik <:KK66::KK66:

Basiyolar bana bu aralar demiş miydim bilmiyorum,, yarin da psikolog randevum var offf bi iyileşemedim:KK43:

günaydn kızlarrrr :KK76:
dün akşam babamlardaydık ablam geldi gece 1,5 ta evdeydik duşa gir kıyafet hazırla derken 2,5 ta yattım sabah 6,5 ta kalktım :KK49:
bugünde tam 4 tane toplantı var bana dua edin uyuyup kalmıyım :KK14::KK45:

ya kızlar kaç tane mesaj alıntı yaptım gene en son yaptıgım oldu sadece nasıl yapıyorsunuz çoklu alıntıya basıyorum oyle degılmı????
efulım bencede kendıne guzel bı uğraş bulmuşsun ne guzel. ben dugme bıle yamuk yumuk dıken bırı olarak gıpte ettım
ısyan nasılsın son aylar nasıl gıdıyo konuşamadık ne zamandır
cıtl kız sende akıl yokmu acık akıl alaydınya.hatırlamıyonmu benımkıde annem gelsın dedı bende şimdi ıstemıyom desem kotu olcam "aşkım bız daha yenı evlıyız ne oyle on senelık evlıler gbı annelerlemı gıtcez "dedım hak verdı çağırmadı. sende oyle yapsaydınya.ama görumcemı ıstedım çunku çok yardımı oluyo.kız bebişemı bakcan denızemı gırcen.hıç olmazsa dönuşumlu bakarsınız
bu arada kızlar kızımın yasgununu yaptık.çok çok guzel gectı.kaynanamlar geldığınde bızımkıler oturuyodu kaynanam ayaklarına gıttı hoşgeldın demek ıçın optu.benım ıyı nıyetlı kardeşim hemen el opmeye yeltendı yazık ben olsam toka etmekle yetınırdım oylede kıncıyım:KK20: hıçbır şey olmamış gbı davrandılar herşey cok guzeldı tahmınımden guzeldı. bırde benım yavrum yazık yalnız buyuyo kuzenımın bebegıde geldı hemen hemen yasıtlar.benım kız kıyamam ufo goren masum koylu gbı oldu:KK48: butun akşam onun peşindeydı:KK48:
velhasıl hersey guzeldı kızlar.....korktugum gbı olmadı.eşim çok tembıhledı galba

canım çoklu altını deyip altta alontı yerine gelince alıntı ekleye diyorsun..o zaman tüm alıntılar ekleniyor..
evet bayadır konuşamadık şekerim..
şükür iyi gidiyoruz..
başta baya zor oluyordu biliyorsunuzz..ama şimdi daha iiyyim sıcaklar hariç canım..
durumuzuda maşşallah canım..daha nice güzel seneleri olsun inş..
sorunsuz ve güzel atlatmanıza çok sevindim..

Selam kizlar
Haftasonu kapadokyaya gittik güzeldi fena degildi
Sibelcim sevindim canim sorunsuz geçmesine dogum günü de kutlu olsun fistiginin :)
Allah anali babali büyütsün inşallah ,, darisi diger bebişlerin dogum gününe artik <:KK66::KK66:

Basiyolar bana bu aralar demiş miydim bilmiyorum,, yarin da psikolog randevum var offf bi iyileşemedim:KK43:

oyy canım ya kıyamam ben sana..
günaydn kızlarrrr :KK76:
dün akşam babamlardaydık ablam geldi gece 1,5 ta evdeydik duşa gir kıyafet hazırla derken 2,5 ta yattım sabah 6,5 ta kalktım :KK49:
bugünde tam 4 tane toplantı var bana dua edin uyuyup kalmıyım :KK14::KK45:

annuuuvv4 toplantımı Allah kolaylık versin şekerimm

Back