- 13 Haziran 2011
- 12.658
- 7.699
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.561
canım çoklu altını deyip altta alontı yerine gelince alıntı ekleye diyorsun..o zaman tüm alıntılar ekleniyor..
evet bayadır konuşamadık şekerim..
şükür iyi gidiyoruz..
başta baya zor oluyordu biliyorsunuzz..ama şimdi daha iiyyim sıcaklar hariç canım..
durumuzuda maşşallah canım..daha nice güzel seneleri olsun inş..
sorunsuz ve güzel atlatmanıza çok sevindim..
oyy canım ya kıyamam ben sana..
annuuuvv4 toplantımı Allah kolaylık versin şekerimm
Selam kizlar
Haftasonu kapadokyaya gittik güzeldi fena degildi
Sibelcim sevindim canim sorunsuz geçmesine dogum günü de kutlu olsun fistiginin :)
Allah anali babali büyütsün inşallah ,, darisi diger bebişlerin dogum gününe artik <
Basiyolar bana bu aralar demiş miydim bilmiyorum,, yarin da psikolog randevum var offf bi iyileşemedim
canım çoklu altını deyip altta alontı yerine gelince alıntı ekleye diyorsun..o zaman tüm alıntılar ekleniyor..
evet bayadır konuşamadık şekerim..
şükür iyi gidiyoruz..
başta baya zor oluyordu biliyorsunuzz..ama şimdi daha iiyyim sıcaklar hariç canım..
durumuzuda maşşallah canım..daha nice güzel seneleri olsun inş..
sorunsuz ve güzel atlatmanıza çok sevindim..
oyy canım ya kıyamam ben sana..
annuuuvv4 toplantımı Allah kolaylık versin şekerimm
tesekkur ederım kızlar şimdı oldu galıba
prenses gıt cnm ama artık toparlanmaya bak kötu gunlerı gerıde bırak artık.ayrıca ben sana ılacını soylıyeyım zayıflamakkaç kılo olursak olallım kıo verdıkmı bızden mutlusu yok
bızımde dun evlılık yıldonumuuzdu kuzenım bızde kalıyodu esım annemlerı bırakmaya gıttı gelınce yattı arka odaya attık onu kuzenle kaynatırız dıye.gece 12 olunca aradı bı gelsene yanıma dıye.gıttım bı baktım elınde kocaman çıçekle gelıp saklamış meğer.çok sevındım çok mutlu oldum.bende pasta yapcaktım ama evde pasta borek dolu malum doğum gunu kutlamasından kalanlar.o yuzden bışey yapmadım.parasız dönemdeyız malesef hedyede alamadım
isyeeean neden bu kadar fıtsın lan oglum
ben tek olacaktım boyle oyle hayal ettım
isyancım masallah size cok tatlısınız yaaa:) kızzz kılo almamıssın deıl mı :)benmi fitimm kız o kıyafet fit gösterdi..birazdan gerçek halimi ekleyimm size hahahaha..
ikinci cümleden birşey anlamadımm
isyancım masallah size cok tatlısınız yaaa:) kızzz kılo almamıssın deıl mı :)
yanı bu forum sayfasında enem cute hamıleyken ne fıt dedırtecektım kendıme
ama senı gecmem ımkansız
masallah canım...kılon gayet ıyı kuzum...bebegını kucagına alınca hepsı gıder :)saol şekerim ama aldım kilo en son 7 kilo almıştım sanırım 500 gr daaha eklenmiştir.. 7,5 kilo aldım diyelimm..
hadi lennn..kızım yakından görmeniz lazım bu fotolar adam kandırıo hahahaha
yok canım ya olurmu oyle sey gercekten gordugum en derlı toplu hamılelerden bırısın
kıyafetlerınde gayat ıyı ne var?
pantolon gıymısın ne esofmanı aaa
masallah canım...kılon gayet ıyı kuzum...bebegını kucagına alınca hepsı gıder :)
çatlaklar sönükleşmez bebişimm :d
simdi onlar etle dolu sen onları dogumdan sonra görüver
tatılden sonra işmi
of cok sıkıcı ya
bıtmeyen tatıl yapsınlar be
cok cabuk gectı tatıl
bu hafta pazarda esımle soyle sılıvrıye gıdelım dıyorum ege fılan
bodrumdan sonra sılıvrı
17 gun sonra
haftayapazartesı salı ıznımı kullanmayı dusunuyorum ege okula baslayacak aldı benı sıkıntı
dogum sonrası calısmaman sızı sarsacakmı ısyeean?
buarada onur dun yenı ıs yerınde ıs bası yaptı ınsallah daha ıyı olsun hersey
zıra bana acaba bısey fark etmeyecekmı dıye bıle dusunturtuyor tek ıyı yonu
ucumuzude ozel sıgortalı yaptı ıs yerı cuzzı bır rakama bu yanıcanlıyı gormem lazım ınanmam ıcın caım benım dımı ama
nasıl yanı dolandırılmıs?
yani herhangi birşey yapamayacaklarmı?
arabayı sattıklarından bıle haberdar degıldım daha ust modelı almak ıcınmı satmıslardı acaba
cok yazık ya 38 bın tl az paramı ınsallah bır hal caresıne bakabılırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?