• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Sibelim84 Sibelim84 Allah razı olsun inşaAllah anneciğin de yavrularına kavuşur cennette.. bugün dolabımı ilk defa açtım kızımın giyisileri hepsi oradaydı kıyamadım kaldırmaya bir ara eşime söylerim o yapar.. dikiş dikerek kitap okuyarak zaman geçirmeye çalışıyorum.. kolay değil hiç kolay değil.. türkiye ye gelmeden önce ki gece kızımı gördüm tekrar rüyamda.. belkide Rabbim bilerek gösteriyor bana hasretim hafiflesin diye..

günaydınn hanımlarr..
ertık uykusuz geceler başladı sanırım..
uykuya dalamıyorum dalsamda uyanıyorum rahat edemiyorum..
böle geçecek sanırım son aylar..
EFULİM canım Allah sabır versin gerçekten çok zor..

aynen ya bende göremıyorum ısyan:oops:
prenses hadı bakalım ınş başarırsın
kızlar pazar prensesımın yas gunu var.gıttık bı suru sus aldık.anam susler bıle ne kadar pahalıya uçmuş herşey.tek dıleğim ogunun sorunsuz gecmesi.çunku bı sıkıntı yasanırsa benım sabredecek halım yok.bır patlarsam fena patlıcam ALLAH esırgesın .inş kaynanam o gun gelmezde onun suratını cekmek zorunda kalmam

canım gelirse gelsinde köşesinde sessiz sessiz otursun karışmasın birşeye..
sonuçta babaanne gelmeyeceğini zannetmiyorum..
bu arada bu durucuk ne ara bir yaşına girdi yahuu :rolleyes:

slm kızlar özledim sizi
isyan kuzum doğuma ne kadar kaldı
kv kavga ettiğim günlerden sonra biraz daha rahat nefes alır gibiyim
çünkü kocamda artık annesinin ne olduğunu anladı artık bana karsı cok ama cok anlayışlı
dün gece rüyamda cok tuhaf bir rüya gördüm hayırlara vesile olur inş
ayhh bu yeni siteye bir türlü alışamadım cok güzel olmuş ama eskisi dahamı kolaydı ne

slm kızlar özledim sizi
isyan kuzum doğuma ne kadar kaldı
kv kavga ettiğim günlerden sonra biraz daha rahat nefes alır gibiyim
çünkü kocamda artık annesinin ne olduğunu anladı artık bana karsı cok ama cok anlayışlı
dün gece rüyamda cok tuhaf bir rüya gördüm hayırlara vesile olur inş
ayhh bu yeni siteye bir türlü alışamadım cok güzel olmuş ama eskisi dahamı kolaydı ne

canım inş 2,5 ay kaldı...
kuzucum rahatlamana sevindimmm..
geçen gün faceden yazdım eşinmiş..özür dilerim artık :D

canım inş 2,5 ay kaldı...
kuzucum rahatlamana sevindimmm..
geçen gün faceden yazdım eşinmiş..özür dilerim artık :D
ayh kuzum neden özür diliyosun inan eşim bana sölemedi su kerataya bak sen heleee
face ben girmiyorum genelde o benden daha cok giriyor nete gime fırsatım olduğunda anca size yazmak için bakıyorum canım
2 haftadan berii izinliydim inan gelmek dahi istemedim kadınlığımı bildimm oturdumm :D eşim bensiz nasıl iş yeri dönüyor görsün istedim ve sonunda pes etti yalvardı buraya gelmem için en sonunda geldim sizlere kavultum
site cok güzel olmuş ama hala alışamadım kuzum alıntılanlara nasıl bakıcam anlamadım

ayh kuzum neden özür diliyosun inan eşim bana sölemedi su kerataya bak sen heleee
face ben girmiyorum genelde o benden daha cok giriyor nete gime fırsatım olduğunda anca size yazmak için bakıyorum canım
2 haftadan berii izinliydim inan gelmek dahi istemedim kadınlığımı bildimm oturdumm :D eşim bensiz nasıl iş yeri dönüyor görsün istedim ve sonunda pes etti yalvardı buraya gelmem için en sonunda geldim sizlere kavultum
site cok güzel olmuş ama hala alışamadım kuzum alıntılanlara nasıl bakıcam anlamadım

aman kuzm ben hiç sevmedim siteyi.ohh ne güzel izin yapmışsunn. darısı başıma inşşş...
bildirimler var sağ üst köşede canım oradan bakıosun

dün eşime dedim ki dr 1 ay bekleyin dedi yeter beklememize gerek kalmdı bence çalışmaya başlayalım dedim. o ısrarla benim hala hazır olmadığımı düşünüyo. etraftan duymuş en az 6 ay beklenmeli diye bekleyelim diyo. ama 6 ay sonra hemen olacağınında garantisi yokki. kendimi hem hazır hissediyorum hemde değilmiş gibi hissediyorum. napcamı şaşırdım :mad:

dün eşime dedim ki dr 1 ay bekleyin dedi yeter beklememize gerek kalmdı bence çalışmaya başlayalım dedim. o ısrarla benim hala hazır olmadığımı düşünüyo. etraftan duymuş en az 6 ay beklenmeli diye bekleyelim diyo. ama 6 ay sonra hemen olacağınında garantisi yokki. kendimi hem hazır hissediyorum hemde değilmiş gibi hissediyorum. napcamı şaşırdım :mad:

bence bekleme canım..
neden hazır olmayasınki kuzucum..
doktorda 1 ay süre vermiş..
dediğin gibi hemen olcağı ne malum 4-5 ayı buluyor hamile kalmak

Benim ablam ve eniştem sofi canım. Ablam bir gün (bebeğimi kaybedeli 3-4 hafta olmuştu) dedi ki 'hiç korunmayın.. ne zaman olacağını zaten siz bilemezsiniz.. ille de olsun demeyin ama korunmayı da.. Allaha bırakın o zaman gerçek bir mucize olacak..' bana doktorlarım 3 ay bekle demiştiler biliyosun canım ben ablamın dediğine katılsamda eylüle kadar bekleyeceğim psikolojik açıdan tamamen toparlanayım diye.. yoksa bende beklemezdim sanırım.. eşinde seni düşünüyor canım.. inşaAllah yine peş peşe hatta beraber o güzel haberi alırız..

Benim ablam ve eniştem sofi canım. Ablam bir gün (bebeğimi kaybedeli 3-4 hafta olmuştu) dedi ki 'hiç korunmayın.. ne zaman olacağını zaten siz bilemezsiniz.. ille de olsun demeyin ama korunmayı da.. Allaha bırakın o zaman gerçek bir mucize olacak..' bana doktorlarım 3 ay bekle demiştiler biliyosun canım ben ablamın dediğine katılsamda eylüle kadar bekleyeceğim psikolojik açıdan tamamen toparlanayım diye.. yoksa bende beklemezdim sanırım.. eşinde seni düşünüyor canım.. inşaAllah yine peş peşe hatta beraber o güzel haberi alırız..

amin kızlarrr...eğer kasıma kadar beklerseniz doğumda dua edicem sizler içinnn..
tabi benim oğlan ekimde çıkıp gelmezse..
ve inş sizde o zamana müjdeli haberleri verirsinizz

Dikiş dikmeye devam ediyorum kızlar terapi niyetine hem kitap okuyorum hem dikiş dikiyorum hemde evin temizliğinle ilgileniyorum.. ablamın kumaşları bitti bitecek hafta sonu eşimle kumaşcıya gidicez.. instagramda diğer diktiklerimi görebilirsiniz kızlar.. hiç bir zaman unutmayacağız ve şükürler olsun ki gidipte ziyaret edebileceğimiz mezarı var.. ama Allah izin verirse inşaAllah bu şekilde toparlanmaza çalışıyorum işte..
PicsArt_1408617688607.jpg

ALLAH razı olsun güzel arkadaşım.. bilmiyorum öyle istediğim için mi yoksa Allah mı öyle düşündürüyor bana.. ama içimden seneye kızımı kaybettiğim zaman tekrar anne olacakmısım gibi geçiyor.. Rabbim hayırlısını versın inşaAllah..
amin kızlarrr...eğer kasıma kadar beklerseniz doğumda dua edicem sizler içinnn..
tabi benim oğlan ekimde çıkıp gelmezse..
ve inş sizde o zamana müjdeli haberleri verirsinizz

Dikiş dikmeye devam ediyorum kızlar terapi niyetine hem kitap okuyorum hem dikiş dikiyorum hemde evin temizliğinle ilgileniyorum.. ablamın kumaşları bitti bitecek hafta sonu eşimle kumaşcıya gidicez.. instagramda diğer diktiklerimi görebilirsiniz kızlar.. hiç bir zaman unutmayacağız ve şükürler olsun ki gidipte ziyaret edebileceğimiz mezarı var.. ama Allah izin verirse inşaAllah bu şekilde toparlanmaza çalışıyorum işte..Eki Görüntüle 1223224

yaptıklarını takip ediyorum canım çok şeker olmuşlar yaa..
canım inşş kalbine doğan olur kuzucumm..
öle olursa zaten çok beklememiş olacaksın şekerimmm..
Rabbim bu acını hafifltecek bir bebek nasip eder inşş

InşaAllah canım inşaAllah.. Ilkinde ki gibi zorlamak istemiyorum gerçekten Allaha bırakabiomeyi istiyorum.. kızımda çok istedim kurban bayramına denk gelsinde eşim izin alırken daha uzun kalabilsin yanımda diye.. Allah razı olsun canım uğraşıyorum işte.. inşaAllah dikiş kursuna gitmek istiyorum bakalım nasip olurmu..
yaptıklarını takip ediyorum canım çok şeker olmuşlar yaa..
canım inşş kalbine doğan olur kuzucumm..
öle olursa zaten çok beklememiş olacaksın şekerimmm..
Rabbim bu acını hafifltecek bir bebek nasip eder inşş

InşaAllah canım inşaAllah.. Ilkinde ki gibi zorlamak istemiyorum gerçekten Allaha bırakabiomeyi istiyorum.. kızımda çok istedim kurban bayramına denk gelsinde eşim izin alırken daha uzun kalabilsin yanımda diye.. Allah razı olsun canım uğraşıyorum işte.. inşaAllah dikiş kursuna gitmek istiyorum bakalım nasip olurmu..

herşeyin hayırlısı olsun canım...
bende zorladım bak ne kadar tehlikeli şeyler atlattımm..
Rabbim nefes üfledi ise gelecek evladım dünyaya..
biz sadece isteriz vermek almak Rabbime kalmış

Back