- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.341
aynen sana harfiyen katılıyorum oruç tutmazsan tutma eleştirmek bize düşmez ama insanlara saygın olsun dine yoksa bilebende ıstanbulu cok merak edıyorum kızlar.ınş seneye gıdıcez oyle gezmeye....
bende çok kızıyorum buna ınsanlar oruç tutmayabılırler mesela bende yaza geldımı genelde tutamam.hadı şimdi emzırıyorum ama oncedende çok zorlanırdım ama velakın asla saygısızlık edıp elımde bırşeyler dışarda olmam.İzmirdede çok saygısızlar var Ramazan gunu elınde su şişesıyle dışarda...gunah yahu gunah...tutmayabılırsın ama saygı duymalısın...içkı mevzusuna hıç gırmıyorum bıle Rabbım ıslah etsın
ohaaa diyorum yani nedir bu düşmanlıkcnm benım cok gecmış olsun ınş tez kavuşur saglıgına
kızlar esımle yasgunu mevzusunu konuştum sabah.annenler bayramda bıle gelmedıgıne göre kardesımden bukadar rahatsızlarsa ıstersen yasgununu ayrı ayrı yapalım dedım.sen yap gelen gelır gelmeyen gelmez dedı ben şokgelmeyeceklermiş yanı.düşünün yanı düşmanlığı.kendılerı bılırler ben kızımın yasgununde en ufak tatsızlık ıstemıyorum dedım. gecen sene bu gunlerı en kotu şekılde gecırdım bu sene gecıremem tahammul edemem dedım. sen kafaya takma bı kere yap gelen gelsın dedı. gelmezler rahat ol dedı. gelmezlerse kırılmam zaten kendılerı bılır dedım
bı tane torunun yasgunune gelmıcekler pislikler.okadar dusman bellemışler kardesımı.ohh gelmesınler zaten kafam rahat olur kına yakarım
kizlar ben geldim su siralar giremiyorum annem hasta.nede yatiyor kulagi duymadi birde. tansiyonu cikmis bayramda kac gundur annemgil ile mekik.dokuyorm ablamin cocuklarina ben bakiyorum yemek.camasirlar hastand bebek kusura bakmayin canlrim giremsdimmmm annem icin dua istyorum sixden ins iyilesir biran once
kizlar ben geldim su siralar giremiyorum annem hasta.nede yatiyor kulagi duymadi birde. tansiyonu cikmis bayramda kac gundur annemgil ile mekik.dokuyorm ablamin cocuklarina ben bakiyorum yemek.camasirlar hastand bebek kusura bakmayin canlrim giremsdimmmm annem icin dua istyorum sixden ins iyilesir biran once
cnm benım cok gecmış olsun ınş tez kavuşur saglıgına
kızlar esımle yasgunu mevzusunu konuştum sabah.annenler bayramda bıle gelmedıgıne göre kardesımden bukadar rahatsızlarsa ıstersen yasgununu ayrı ayrı yapalım dedım.sen yap gelen gelır gelmeyen gelmez dedı ben şokgelmeyeceklermiş yanı.düşünün yanı düşmanlığı.kendılerı bılırler ben kızımın yasgununde en ufak tatsızlık ıstemıyorum dedım. gecen sene bu gunlerı en kotu şekılde gecırdım bu sene gecıremem tahammul edemem dedım. sen kafaya takma bı kere yap gelen gelsın dedı. gelmezler rahat ol dedı. gelmezlerse kırılmam zaten kendılerı bılır dedım
bı tane torunun yasgunune gelmıcekler pislikler.okadar dusman bellemışler kardesımı.ohh gelmesınler zaten kafam rahat olur kına yakarım
pazartesı sendromumu
yok oyle bısııı
son 4 calısma gunu bugunude bıttı sayın 3
sen tatilemi gidionn nereye 3 kızımmm bugünüde sayyy daha 4 varrr
cuma gunu pıknık var
haftaya salıya gıdıyorum yada carsamba 1 gunu ıptal olabılır onurun saglık kontrolu var yenı ıs yerındede adam yurt dısından gelıyormus sanırım erteleyemezse 1 gun gec gıdıcez
ama evdeyız ya daha guzel tatılmı olur
Eşim yoktu yanımda abimle kız kardeşimle geldik
epey gezdik tozduk arada bursaya gidip geldik falan
ablam bursada yaşıyor
yani bilemiyorum gördüğüm yerlerden çok memnun kaldım
dediğim gibi ilk gelişimdi ve çok uzun kalamadım
1 hafta kadar
avrupa yakasındaydık hep karşıya sadece bursaya giderken geçtik
abim anadolu yakası daha güzel diyordu.
pahalılığını bimiyorum ama bana da daha ucuz gibi geldi zira antepte ucuz sayılmaz
en ucuz en kötü evler 1,000 liradan başlıyor burda
ama orası daha kalabalık olduğu için haklısın tabi
yerine alışmışsın ne güzel
resimlerini görmüştüm balkonun falan çok hoştu gerçekten.
beni bir tek şaşırtan şey oldu
ramazan gecesi bile içip içip kusanlar gece kulüblerinde ki canlılık vs.
antepte yok demiyorum ama dışlanır burada öyle süper mini şort giyip çarşıya çıkan bir bayan
heryerde durum farklı tabi..
bende ıstanbulu cok merak edıyorum kızlar.ınş seneye gıdıcez oyle gezmeye....
bende çok kızıyorum buna ınsanlar oruç tutmayabılırler mesela bende yaza geldımı genelde tutamam.hadı şimdi emzırıyorum ama oncedende çok zorlanırdım ama velakın asla saygısızlık edıp elımde bırşeyler dışarda olmam.İzmirdede çok saygısızlar var Ramazan gunu elınde su şişesıyle dışarda...gunah yahu gunah...tutmayabılırsın ama saygı duymalısın...içkı mevzusuna hıç gırmıyorum bıle Rabbım ıslah etsın
Günaydın arkadaşlar
cumartesi 5 te çıktım işten
akşamına eşimle gezmeğe gittik falan
dünde abimler annemler falan geldi akşama kadar canım çıktı
dinlenmek bi yana pertim çıktı
çiğköfte yapayım dedim
güzel oldu ama bileğimi incitmişim çok ağrıyor
başlasın pazartesi sendromuuu
günaydın kızlarrr
9 günlük tatilden sonra işe gelmek çok koydu yaa resmen ptesi sendromu yaşıyorum
ohh canım 1 hafta dinlen ne güzel..cute bu hafta bende izne ayrılıyorum 1 hafta yokum ama ben diğer 1 haftayı eylülde aldım. malum kocacımın izni yok bende ablamın yazlığına gidicem b.çekmeceye. pek içime sinmiyo ama evde de 9 gün geçmez
kızlar eğer gidebilirsek annem/ablam/yiğenlerim ve ben avşa adasına gitmek istiyoruz ama
çok kalabalık imiş ve yer yokmuş
şimdi netten pansiyon bakıcam uyar ise gidicez inş
avşa kalabalık olur canım büyük biryer değil ama çok güzel ben çok seviyorum. pansiyon fiyatları biraz pahalı çünkü orda öyle 5 yıldızlı otel falan yok. ama akşamları falan çok eğlencelidir. eşinin izni yokmu canım bu sene.kızlar eğer gidebilirsek annem/ablam/yiğenlerim ve ben avşa adasına gitmek istiyoruz ama
çok kalabalık imiş ve yer yokmuş
şimdi netten pansiyon bakıcam uyar ise gidicez inş
ohh canım 1 hafta dinlen ne güzel..
napalım kuzum benimde eşimin izni yok öle olunca ben izin almıcam..
doğum sonrasına atıcam hepsini..
haftaya pazartesi salıda bende izinliyim kardeşim askere gideceği içibn 2 gün annemlerde kalıcamm
avşa kalabalık olur canım büyük biryer değil ama çok güzel ben çok seviyorum. pansiyon fiyatları biraz pahalı çünkü orda öyle 5 yıldızlı otel falan yok. ama akşamları falan çok eğlencelidir. eşinin izni yokmu canım bu sene.
bende napim evde boş boş oturup bunalıma girmektense 1 hafta eşimle ayrı kalalım napalım dedik. ctesi eşimin gantepten asker arkdaşı gelicek pazar dönücekmiş. onu havaalanına bırakıcak beni ablamlara. pazardan cumaya kalırım cuma akşamı eşimde gelir oraya pazar günü hep birlikte döneriz.
keşke eşimin izni olsaydıda evde olsaydum farketmezdi
napalım kuzum ekmek parası şekerimmm..
yine siz hafta sonları yakın olduğundan bir yerlere kaçıyorsunuz biz napalımmm
doğru canım ya akşamları yada hafta sonları kaçmaya çalışıyoruz ama hep hafta sonları yağmurlu. ctesi ben çok ısrar ettim öyle gittik denize 3 saat falan kalabildik tam yola çıktık yağmur yağdı. ben denz kum güneş istiyorum artık
ohh canım 1 hafta dinlen ne güzel..
napalım kuzum benimde eşimin izni yok öle olunca ben izin almıcam..
doğum sonrasına atıcam hepsini..
haftaya pazartesi salıda bende izinliyim kardeşim askere gideceği içibn 2 gün annemlerde kalıcamm
ayy ne güzel olur canım inş yer bulursunuz
avşa kalabalık olur canım büyük biryer değil ama çok güzel ben çok seviyorum. pansiyon fiyatları biraz pahalı çünkü orda öyle 5 yıldızlı otel falan yok. ama akşamları falan çok eğlencelidir. eşinin izni yokmu canım bu sene.
bende napim evde boş boş oturup bunalıma girmektense 1 hafta eşimle ayrı kalalım napalım dedik. ctesi eşimin gantepten asker arkdaşı gelicek pazar dönücekmiş. onu havaalanına bırakıcak beni ablamlara. pazardan cumaya kalırım cuma akşamı eşimde gelir oraya pazar günü hep birlikte döneriz.
keşke eşimin izni olsaydıda evde olsaydum farketmezdi
saol sibel kardeşine nie bu kadar düşmanlar anlamadım neden böle oldu
aynen sana harfiyen katılıyorum oruç tutmazsan tutma eleştirmek bize düşmez ama insanlara saygın olsun dine yoksa bile
ramazan boyunca bir çok arkadaşımın instagramda bikinili,içkili ve yemekli tatil resimlerini gördüm
bayram gelincede bayram kutlamalar falan ulan ne bayramı kime bayram
ohaaa diyorum yani nedir bu düşmanlık
ayy yanımda olsalar parçalarım herhalde böyle kinci insanlara hiç tahammülüm yok
sende hiiiç takma canım
keyfini çıkar kafan rahat en azından
bende 1 ay kadar önce eşimin annesi ve kız kardeşiyle tartıştım
eşim yüzünden tabi
bizde küsüz bayramda ne gittim ne aradım ailesini
canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin anacığına
hayırdırhastalığı ne annenin?
canım anadolu yakası daha güzel evet daha derli topludur
avrupa eski olduğu için gelişigüzel inşa edilmiş
baya gezdiniz gördüm hep yetişemedim valla hızınıza anacım
istanbul pahalı maalesef bilmiyorum bize öyle geliyor
alıştım canım oturduğum yer güzel ve nezih çok şükür
ya sorma ramazana gözümün içine baka baka su içen terbiyesiz kişiler bile gördüm
ama allahım hidayet verdin deyip geceçesiksin bilmiyorlar bilseler öyle yapmazlar
canım annene çok geçmiler olsun
nesi var inş önemli bişi değildir
yükün arttı desene allahım yardımcın olsun
sıcaklar ve bebekler zor yani
inş iyileşir tez zamanda anacığın.amin.
sibelim sen ne diyorsun ramazanda izmire geldik ya biz
sahilde bir yere gittik maç izlemek için
kupanın finalı imiş
millet hırla gidiyor
cadde var içkiler havada uçuyor allahım hidayet versin
1 ay tut kendini ya mübarek ay
allah yine bize iyi ekmek veriyor
dedim ben burda oturmam bana ters eşim zaten oturmaz
biz içkilii mekanlara gitmeyiz
arkadaşlarda sağolsun başka bir yere götürdüler ki kendisi içen bir arkadaş ama ramazanda içmezler
evet saygı görmek istiyorsan önce gömstereceksin sonra bekleyeceksin
istanbulda öyle elinde su şişesi,elinde sigara üfelyte üfleye gidiyor ne diyim....
oyyyy canım baya yorulmuşsun yaaaa
inş bugün hemencecik geçer
tatilciler dökülmeye başladı
hoşgelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?