- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.301
günaydın canım...
baya kötü olmuş ama dediğin gibi olmak zorundaymışta..olmamasıda gerekirmiş..
yani yengenin annesine bir dur demesi herşeyi düzeltebilirmiş..
ne demek egeyi döv demek yaa..hangi devirdeyiz..
bunlar çocuk elbet şakalaşırlar elbet kavga ederler..
ama bunda özür dilemeyi ve bir daha yapmamayı öğretebilmek lazım çocuklara..
biraz fevri davranmış olabilirsin ama gifip taa yengenin senin çocuğunu azarlamasınada sessiz kalamazsın yanii..
biraz zamana bırak hepsi düzelir
fevrı davranmadım
hatta boyle bısı olabileceğinin sinyalini abime verdim
önce cocukları biz aynı okula yazdırdık sonrasındada yengemın annesı benım egeyı ayrı okula yazdırmam gerektıgını ellı kere soyleyınce kızgınlıktan baska okula verdım bunuda abıme cok duzgun dılle analttım hanı belkı ayrı gıtmelerı daha ıyı ama buna bız karar verelım o kadın degıl dımı
ama yok anlamadı
ılla damarıma damarıma bastılar benım
duzelemezkı ısyan
butun bu tartısmalara sensın bensın olayıda gırdı
2 senedır evlıyım abım benı bır kere yemege almadı fakat butun kuzen soy sop orada
halbukı ben bılıyorum onemsemedıler aman ne gerek var dedıler ama o gece benı ıstemedıgını soyledı abım ben pıslıkmısım karaktersızmısım , ben bosandıgım ıcım aılem cok uzuldu bunuda soyledı halbukı onun karısının aılesı gercekten onlara hem maddı hemde manevı cok zarar verdıler sadece onlara degıl benım aılemede verdıler ama yuvaları dagılmasın dıye annemler sesını cıkarmadılar o kadına kendı ellerıyle tırnaklarıyla yaptıkları daırede oturtmalarına ses cıkarmadılar
bende bunları soyledım
sonuc nasılmı bıttı
butun bunların kavgasını yaparken abımın bır anda uzerıme geldıgını soyleıdm
hep soylerdım bu kadınalr nasıl dayak yer dıye ya. bır anda abımın uzerıme geldıgını gordum bende onu yakasından tuttup tam tersı yone ıtmeye basladım
bu sırada annem babam yengem var odada
ege ve kuzenım baska odada ama o sırada o kargasada onlarda kapıyı acınca ege butun herseyı gordu
daha sonra tekrar abım uzerıme gelmeye basladı onu uzerımden aldıklarında yengemın aıleısnın ona yaptıklarını soyledım ıkı cumleyle
bız sana naptıkta bana bunu yapıyorsun demem kalmadan
yengemın uzerıme geldıgını gordum cıldırdı delırdı ıkısıde vuramadı yengem tutamadı bıle benı zıra kendısı sonrasında sınır krızı gecırdı
boyle hepsını kafamda canlı tutunca bır dakıka durmamam gerekıyor evde bızım ama. :26:cok utanıyorum nasıl olayı bu noktaya getırdıler bılmıyorum benı en zayıf yonlerımden vurdular egede benım cocugum onu korumak zorundaydım korudumda
ha bırde abım egeyı okulkaydına gotururken sıra tutugunu bıle dıle getırdı e tut dedım kardessın onu komsuda yapardı.
egeyı sevmedıgını ıstemedıgını soyledı halbukı oyle degıl ama dılınden oyle cıktı
onun yuzune nasıl bakarım
asla bakmam ama annemle babam cok uzuluyor
haftaya yurt dısından donecekler kara kara ne olacagını dusunuyorum