Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eflinam bizde sizin gibiyiz hee
gezme deyince gidip öyle bi yerlerde saatlerce oturamam ben eşimle bile olsa
zaten cafelere gitmekten nefret ederim e ben evimde de kahvemi yapar otururum mantığındayım.
o sebeple biz ne kadar gezmeğe gitsek 2 gün ayaklarım ağrır
gezeriz dolaşırız eşim beni görmediğim yerlere götürür
evimiz için bişeyler bakarız vs.

valla arada kaçamak yapmasaydım ölürdüm herhalde
inşallah ayarlarızda kurban bayramında da gideriz bi yerlere
senin ki de iyi olmuş canım
ailenle güzel bir tatil geçirirsin..

hamileliği hiç deme zaten
ben 2 senedir kendimi paralıyorum ama tık yok:1:

cnm kızım ılk dogdugunda kardesım 2 gece kızıma baktıya battı bunlara.yazık mısafır agırlamaktan kızıma bakmaktan uyumadı bıle.mneymış bebgı sevdırmemış hep bızım dıymuş.sallıyolar ya pislikler.kıskandılar şimdi.kardesıme kaynanam o kavgada" hersey senın yuzunden oldu bız sıbelle ıyıydık hep sen fıtnedın onu doldurdun ALLAH belanı versın demış:47: ama bak ALLAH kendı belasını verdı hastalıktan kurtulmuyo. halbukı kardesım benım gbı kın tutmaz daha ıyı nıyetldır hep olumlu tarafından bakar olaylara.ama onun ustunde kaldı herşey

aynen facede kahve keyfı bılmem ne bencede cok ayıp.....valla ne yalan soylelyım İzmirimi çok sevıyorum ama ınsnaları cok acık hakkaten.gezı olaylarında mısal bızde gıttık ızlemeye. tamam protesto edın bana göre haklısınızda ama ulen 15 yasındakı cocuklar elınde ıçkıyle protesto edıyo.sen daha neyı protesto ettıgını bılmeden matah bı bok gbı ( afedersınız) almış içkıyle gezıye kaılıyo:47:
dun görumcem geldı bana laf arasında doğum gunune gelecegını soyledı demekkı kaynanam gelmeyecek sadece.ohhh vallahı cok sevınırım.:46: isabet olur bı paket kına yakarım ardından:10:

allah iyiliğini versin kız güldürdün beni,
bütün kaynanalar mı böyle acaba:26:

bence hepsı aynı b....:1::1::1:

annem gibi kayınvalidem olmadı yaa ona yanarım
allah var bana bişey dediği yok
ama o kadar uzak ve soğuk ki
yani aylarca ne arar ne sorar
2 yakınım öldü taziye için bile aramadı ne beni nede annemi
eşimle sıkıntılarım oldu biliyorsunuz bigün bile sen haklısın yada haklıydın demedi
kadın kısmı kocasını dinler sözünden çıkmaz
hepimiz çektik çekmeyen mi var.:36::36::36::36::36::36:

annem gibi kayınvalidem olmadı yaa ona yanarım
allah var bana bişey dediği yok
ama o kadar uzak ve soğuk ki
yani aylarca ne arar ne sorar
2 yakınım öldü taziye için bile aramadı ne beni nede annemi
eşimle sıkıntılarım oldu biliyorsunuz bigün bile sen haklısın yada haklıydın demedi
kadın kısmı kocasını dinler sözünden çıkmaz
hepimiz çektik çekmeyen mi var.:36::36::36::36::36::36:

kız hıç gelıne sen haklısın dıyen kaynana gördun mu sen bacım:1::1::1: filmlerde onlar.....hatta fılmlerde bıle degıl okadar gercek dışı yanı:1:
benımkıde bana bırşey dıyemez arkamdan konuşur.oğlunu fitner
bırak aramasın uzak olsun aman en ıyısı valla

kız hıç gelıne sen haklısın dıyen kaynana gördun mu sen bacım:1::1::1: filmlerde onlar.....hatta fılmlerde bıle degıl okadar gercek dışı yanı:1:
benımkıde bana bırşey dıyemez arkamdan konuşur.oğlunu fitner
bırak aramasın uzak olsun aman en ıyısı valla
ama onun oğluda az buz şeyler etmedi
neden herkes söyledi de o söylemedi bi allahın günü
daha bana laf sokardı
kadın sabretmeliymişte bilmem nede
ben sabrımı 8 aylık evliyken tükettim dedim
senin gibi anne olmaz olsun
nası bir annesin dedim:ssz:
sıkıntılarımızda başkalarıyla piknik yapmayı gezmeğe gitmeyi bilirsin,bigün halimizi sordun mu dedim.
cevap veremedi.
ben bu zamana kadar kayınvalidem hakkında kötü bişey konuşmazdım severdim
ama o bi defa bile oğluna nasihat edip karının kıymetini bil demedi hep bana yüklendi.:47::47:

Son düzenleme:
daha bana laf sokardı
sıkıntılarımızda başkalarıyla piknik yapmayı gezmeğe gitmeyi bilirsin,bigün halimizi sordun mu dedim.
cevap veremedi.
ama o bi defa bile oğluna nasihat edip oğlunun kıymetini bil demedi hep bana yüklendi.:47::47:

amman kızlar hiç hatırlayıp sinirinizi bozmayınn hepsini atın çuvala salalım boğğaza :9::9:

anammm kızzz bende kv olucamm yaaa:52::52:

Son düzenleme:
daha bana laf sokardı
cevap veremedi.
ama o bi defa bile oğluna nasihat edip karının kıymetini bil demedi hep bana yüklendi.:47::47:

demezler demezler....gelınler kaka oğlanlar padısah onların gözunde .....hep haklıdır oğluşları:47:
ben artık yuzunu bıle görmek ıstemyorum.ama evlılık işşte.mecburıyet işte.....

ayy olsun canım yaa ben 1 saat bile kalmaya razıyım..
bizde dün kahvaltıya gidelim dedik rezil olduk..
arılardan hiçbirşeyin tadına varamadık
doğru diyosun kuzucum havalar artık güzelleşir çayır çimen gezersiniz eşinle :16:
ay canım kesın oldu sözleşmeyi yaptılar çok şükür
istifada etti iş yerinden
bodruma gidiyoruz

ayy ciddenmi çok sevindim canım buranın şartlar çok daha iyiydi dimi öyle hatırlıyorum. rabbim utandırmasın inşşş :16:

Selam canlarim nasilsiniz

Haftasonu eşimin amcasi gil geldi dan diye kalmaya,, hastalarini ziyarete ,,
Beni bile arayan yok, eşime müsaitseniz sizde kalacaz demiş yengesi,, eşim evde olmamasina ragmen gelin demiş
Çok sinirlendim kavga ettik eşimle,, tek başina sevmedigim insanlari başima sariyor ,ben ne konuşcam ne gerek var , ne hakki var ki buna,
Kşzkardeşlerimi çagirdim tek kalmamak için,,bu gelen yengesi benim kaynananin kankasi çünkü
Çok şükür bugün gittiler

Kizkardeşimle kavga ettik, bayram günü babamin yanina gitmeyecekmiş,, nişanlisinin yanina gidecekmiş irlandaya,,
Babami hiç düşünmüyorsun nişanlinin elini öpmeye gidiyorsun hiç dogru degil dedim vs saydik birbirimize,, geçen sene de 10 günlük tatilde iş görüşmesi bahanesiyle almanyaya gitti yine nişanlisinin yanina..
Biraz tavir almayi düşünüyorum ,, ufak kardeşlerine hiç dogru bi örnek degil,, evli gibi davraniyor

En son bombamiz az önce telefondan geldi,, evden kaçan kardeşim ben 2 haftaya evleniyorum dedi sevinçle
Bayramda babamla arasini düzeltsin diye zar zor çagirdik,, iyice delirtti adami gitti mal

Allah beterinden korusun bu günlerde dertliyim :)

Sizler nasilsiniz?
Cute eşin yeni işe mi girdi hayirli olsun canim Allah utandirmasin
İsyan, deniz, eflinam, mouse, efulim , sibel iyi misiniz hepiniz??

Son düzenleme:

Beni bile arayan yok, eşime müsaitseniz sizde kalacaz demiş yengesi,, eşim evde olmamasina ragmen gelin demiş
Çok sinirlendim kavga ettik eşimle,, tek başina sevmedigim insanlari başima sariyor ,ben ne konuşcam ne gerek var , ne hakki var ki buna,
Kşzkardeşlerimi çagirdim tek kalmamak için,,bu gelen yengesi benim kaynananin kankasi çünkü
Çok şükür bugün gittiler

Kizkardeşimle kavga ettik, bayram günü babamin yanina gitmeyecekmiş,, nişanlisinin yanina gidecekmiş irlandaya,,
Babami hiç düşünmüyorsun nişanlinin elini öpmeye gidiyorsun hiç dogru degil dedim vs saydik birbirimize,, geçen sene de 10 günlük tatilde iş görüşmesi bahanesiyle almanyaya gitti yine nişanlisinin yanina..
Biraz tavir almayi düşünüyorum ,, ufak kardeşlerine hiç dogru bi örnek degil,, evli gibi davraniyor

En son bombamiz az önce telefondan geldi,, evden kaçan kardeşim ben 2 haftaya evleniyorum dedi sevinçle
Bayramda babamla arasini düzeltsin diye zar zor çagirdik,, iyice delirtti adami gitti mal

Sizler nasilsiniz?

cnm esıne boşuna kızmışsın bence.sonuçta akraba.bı esıme sorayım dese ayıp olcak ıstemıyo gbı.boşuna huzursuzluk cıkmış.
kardesın konusunda haklısın.ayrıca kız degıl erkek tarafı gelır bayramda yanı.....
bızde durumlar bahsettıgım gbı yasgunu mevzusu dönuyo ortada ınş sorunsuz atlatırız

Çok şükür bugün gittiler

Sizler nasilsiniz?
Yani canım ne desem bilemedim
senin çilen dolmamış daha
nedir bu çektiğin yaa
çok üzülüyorum ben sana ya
rabbim yardımcın olsun
kızkardeşlerin çok rahat ve sorumsuz
sen zaten evli bir kadınsın sorumlulukların sıkıntıların var bide bunlarla uğraşıyorsun çok zor çok
ama sabırlı ol
rabbim hayırlı bir kapı açar sanada

cnm esıne boşuna kızmışsın bence.sonuçta akraba.bı esıme sorayım dese ayıp olcak ıstemıyo gbı.boşuna huzursuzluk cıkmış.
kardesın konusunda haklısın.ayrıca kız degıl erkek tarafı gelır bayramda yanı.....
bızde durumlar bahsettıgım gbı yasgunu mevzusu dönuyo ortada ınş sorunsuz atlatırız

Canim benim akrabalarinin yüzsüzlügünden hoşlanmadigimi biliyor,
Kendi evdeyken tamam ama evde yokken çagirmasini istemeiyorum
Ben bir kere kaynanayla akraba içine girdim geldiginde,, o bana ders oldu daha tövbe dedim
Ankarada nasilsa bir evimiz var ,, kalacak yerimiz var diye çikip çikip gelmeye yüz bulmalarini hiç istemiyorum
Çok yüzsüzler çok
Sorun hiç bitmiyor canim ya dedigin gibi inş sorunsuz atlatilir :(

Yani canım ne desem bilemedim
senin çilen dolmamış daha
nedir bu çektiğin yaa
çok üzülüyorum ben sana ya
rabbim yardımcın olsun
kızkardeşlerin çok rahat ve sorumsuz
sen zaten evli bir kadınsın sorumlulukların sıkıntıların var bide bunlarla uğraşıyorsun çok zor çok
ama sabırlı ol
rabbim hayırlı bir kapı açar sanada

Sağol canim hepimize hayirli kapilar açsin Rabbim
Bu kadar rahat davranmasindan çok rahatsizim
Küçükler zaten azgin,, herşeyi gözleerinin önünde yaşamamak gerek,,
Bu zaten kendisini evli gibi görüyor sanki
Birisi torun lafi ediyor bana, bu hemen kendine anliyor işte bana bişey söylemeyin ben nişanliyim diyor
E salak zaten kimse sana söylemiyor ki orda bana serzenişte bulunuyorlar
Benle sürekli yariş halinde oldu bitti böyle
Hayirlisi olsun ya

Canim benim akrabalarinin yüzsüzlügünden hoşlanmadigimi biliyor,
Kendi evdeyken tamam ama evde yokken çagirmasini istemeiyorum
Ben bir kere kaynanayla akraba içine girdim geldiginde,, o bana ders oldu daha tövbe dedim
Ankarada nasilsa bir evimiz var ,, kalacak yerimiz var diye çikip çikip gelmeye yüz bulmalarini hiç istemiyorum
Çok yüzsüzler çok
Sorun hiç bitmiyor canim ya dedigin gibi inş sorunsuz atlatilir :(

Sağol canim hepimize hayirli kapilar açsin Rabbim
Bu kadar rahat davranmasindan çok rahatsizim
Küçükler zaten azgin,, herşeyi gözleerinin önünde yaşamamak gerek,,
Bu zaten kendisini evli gibi görüyor sanki
Birisi torun lafi ediyor bana, bu hemen kendine anliyor işte bana bişey söylemeyin ben nişanliyim diyor
E salak zaten kimse sana söylemiyor ki orda bana serzenişte bulunuyorlar
Benle sürekli yariş halinde oldu bitti böyle
Hayirlisi olsun ya
Senin bu kardeşler tam sopalık :)
ben bi tek sen ve baban için üzülüyorum
annenizi kaybettiğiniz için babanın daha çok desteğe ihtiyacı var
yanlız bırakmayıp yanında olmaları gerekirken daha çok üzüyorlar.
inşallah akıllanırlar da bi daha sorun çıkarmazlar canım benim..

misafir mevzusuna gelince eşim benden habersiz ne bi yere söz verir nede misafir çağırır
ama senin eşinin yaptığı gibi haber vermeden misafir davet etseydi bozulurdum herhalde bende..

Çok şükür bugün gittiler

Sizler nasilsiniz?

canım biliyorum eşinin akrabalarını sevmiyorsun kv deden dolayı ama sibele katılıyorum..durun ben bir eşime sorayım diyemezdi o durumda kendi adınada düşün canım..
kardeşlerini Allahım ıslah etsin diyorum artık canım yaa..
nedir bu çektiklerinizz..
Rabbim kalplerini ışıklandırsın doğru yolu göstersin inşşş..
bizler şükür iyiyiz canım

Back