- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.381
günaydın kuzular
hemen dökülüyorum sizlere bu arada sizlerle uzaman zamandan beri sohbet edemediğimden dolayı sizleri çok özledim ve topiğimizi bu kadar sessiz bıraktıgım içinde mahcubum hemde baya![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
neyse konuya gelelimmmmmm...........
bayramdan önce kocamla ben tatil yapma umuduyla biriktirdiğimiz parayla tabi nereye gitsek düşüncelerine kapılmıs heyecanla kendimizce planlar yapıyorduk bir gün kocam bana gel seni dışarıya kave içmeye götüreyim dedi bende tmm dedim
kave içmeye gittimizde benim sevgili kv aradı ne yapıyorsunuz
kocam dışarda kave içmeye cıktık anne sen ne yapıyorsun nasılsın
niye dışarda içiyorsunuz evde içsenize kv diye sölenir
arada bir bizimde nefes almaya ihtiyacımız var
tabi kaynım yer içer dolanır kimsenin umrunda olmaz ama biz işte zamanında bize bel verip yardım ettiler yaa ki her seferinde yüzümüze vurur
şimdi ondan bizim her şeyimize karışma hakkı kendinde buluyor![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
neyse söleniyor tabi kocam ama annesi ölen babasının emaneti ses cıkartamıyor o yüzden
konu ramazan bayramına gelir ne yapıcaksınız bayramda tatile gitmeyi planlıyoruz ne tatili anca götün
üzü kurtardınız şimdi birde tatilmi
sizin neyinize tatil hiç bir yere gitmek yok ben gelicem bunları hopörlürden bende duyuyorum kinim sinirim daha cok arttı ama genede ses cıkarmadım cıkaramadım kocam bişey demezken bana ne oluyor dedim hevesle kurdugumuz
bayram tatili çöpe gitti gene hayal kırıklıgı gene yorgunluk![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ve gene stress...............
neyse kv den önce kaynımlar geldi arkadaşlarıyla gece 3 e 4 de kadar oturdular onlara hizmet ettim onu gectim
kv geldiğinde bu ev neden bu kadar dagınıkm demesi yokmu ooo pislik içinde demedi beni benden aldı inanın kızlar evim pis değildi
gene sesimi çıkarmadım bu eve yeni tasındık önceki tasındım ev bundan daha güzeldi ama kiras daha pahalıydı bizde ne yapalım buna gectik heveslemi gectim hayır ama mecburiyetten gectim
bu evi kv begenmedi bende begenmemiştim zaTEN ama oturuyorum denirmi
buna burası it baglasanız durmaz agzıma oglun bana bu kadar bakabiliyor işte demek geldi ama genede sesimi cıkaramadım
yetmedi bütün sülale bizde dolastı hizmet ettim sabah gec kalkmalarıma sölendi gene sustum salak salak aşalayarak
beni kocam konustu gene sustum
bunların hepsi es gectim sölensin 3 günün sonunda gidecek dedim sustumm takiii annem kv geldi diye eve yemek vermek için kv cagarınca
kv hoşnutsuzlugu beni benden aldı![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
niye zahmet etmişlerki hiç gerek yoktu ama yüzünden bir gitmek istemediği cok cok belli
herneyse aksama kadar onun sülalesini gezdik
ne bir deniz kenarı gördüm nede bir sinema nede bir huzur
sülalece gezdikk ve ben hep dedikodu dinledimm ve sürekli kendimi kastımm neden cünkü bilmem kimin gelinine bak demesinler diye
ama babama olan aşalayarak konusması bende patlama noktası yarattı
pismanmıyım asla![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
babamlara gittik babam bizimle aynı iş yernde calsııyor bize yardım olsun diye ve adam sırf toplanalım diye calısmaktan 15 kilo verdi ama kv ego tatmini yapacakyaa zaar gittik babam ev sahibi olarak cok nazik davransada kv sanki 5 yasındaki cocugu azarlar gibi konustu ayrıntısına girmek istemiyorum
girdikcede sinirleniyorum babamın bana bakıp gözleirnin dolması bende son raddeye getirdi elimde televizyonunn kumandası vardı
vede kocamın yanında oturan kv sen neden bu kadar asalayarak konusuyorsun dedim benim konusma tarzım bu dedi
bende karsındeki konusan adam benim babam dedim kimse onunla bu şekilde konusmaya hak sahibi değildir dedim annem bana karsıdan kızdı biliyorum saygısızmısım gibi gözüksemde artık herşey benim için bitmişti ve ben artık patlamıstım artık şah gelse beni durdurumazdı ama babamı üzmemek için sustum
biz fabrikayı yenilemek için istanbuldan bir kocaman halı yıkama makinası getirdik kocam ona bakmaya götürdü bizi iş yerine ve kave almaya gittiğinde eşim kavga telrardan patlak verdi
bende içimdeki hepsini döktüm madem dedi annen baban arasında beni ayrım yapıyosun bende sizi silerim dedi bende dedimki eşim oğlundur orasını karısmam ama ben seni coktan sildim benie ister sil ister silme paşa gönlün bilir dedim
bir kaç gün kaldı gene benimle konusuyor gene sohbet ediyor ama
kesilikle artık benim için bitmiştir bunu kocamada söledim![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
eee şimdi kızlar siz e düşünüyorsunuz bakalım
hemen dökülüyorum sizlere bu arada sizlerle uzaman zamandan beri sohbet edemediğimden dolayı sizleri çok özledim ve topiğimizi bu kadar sessiz bıraktıgım içinde mahcubum hemde baya
neyse konuya gelelimmmmmm...........
bayramdan önce kocamla ben tatil yapma umuduyla biriktirdiğimiz parayla tabi nereye gitsek düşüncelerine kapılmıs heyecanla kendimizce planlar yapıyorduk bir gün kocam bana gel seni dışarıya kave içmeye götüreyim dedi bende tmm dedim
kave içmeye gittimizde benim sevgili kv aradı ne yapıyorsunuz
kocam dışarda kave içmeye cıktık anne sen ne yapıyorsun nasılsın
niye dışarda içiyorsunuz evde içsenize kv diye sölenir
arada bir bizimde nefes almaya ihtiyacımız var
tabi kaynım yer içer dolanır kimsenin umrunda olmaz ama biz işte zamanında bize bel verip yardım ettiler yaa ki her seferinde yüzümüze vurur
şimdi ondan bizim her şeyimize karışma hakkı kendinde buluyor
neyse söleniyor tabi kocam ama annesi ölen babasının emaneti ses cıkartamıyor o yüzden
konu ramazan bayramına gelir ne yapıcaksınız bayramda tatile gitmeyi planlıyoruz ne tatili anca götün
üzü kurtardınız şimdi birde tatilmi
sizin neyinize tatil hiç bir yere gitmek yok ben gelicem bunları hopörlürden bende duyuyorum kinim sinirim daha cok arttı ama genede ses cıkarmadım cıkaramadım kocam bişey demezken bana ne oluyor dedim hevesle kurdugumuz
bayram tatili çöpe gitti gene hayal kırıklıgı gene yorgunluk
ve gene stress...............
neyse kv den önce kaynımlar geldi arkadaşlarıyla gece 3 e 4 de kadar oturdular onlara hizmet ettim onu gectim
kv geldiğinde bu ev neden bu kadar dagınıkm demesi yokmu ooo pislik içinde demedi beni benden aldı inanın kızlar evim pis değildi
gene sesimi çıkarmadım bu eve yeni tasındık önceki tasındım ev bundan daha güzeldi ama kiras daha pahalıydı bizde ne yapalım buna gectik heveslemi gectim hayır ama mecburiyetten gectim
bu evi kv begenmedi bende begenmemiştim zaTEN ama oturuyorum denirmi
buna burası it baglasanız durmaz agzıma oglun bana bu kadar bakabiliyor işte demek geldi ama genede sesimi cıkaramadım
yetmedi bütün sülale bizde dolastı hizmet ettim sabah gec kalkmalarıma sölendi gene sustum salak salak aşalayarak
beni kocam konustu gene sustum
bunların hepsi es gectim sölensin 3 günün sonunda gidecek dedim sustumm takiii annem kv geldi diye eve yemek vermek için kv cagarınca
kv hoşnutsuzlugu beni benden aldı
niye zahmet etmişlerki hiç gerek yoktu ama yüzünden bir gitmek istemediği cok cok belli
herneyse aksama kadar onun sülalesini gezdik
ne bir deniz kenarı gördüm nede bir sinema nede bir huzur
sülalece gezdikk ve ben hep dedikodu dinledimm ve sürekli kendimi kastımm neden cünkü bilmem kimin gelinine bak demesinler diye
ama babama olan aşalayarak konusması bende patlama noktası yarattı
pismanmıyım asla
babamlara gittik babam bizimle aynı iş yernde calsııyor bize yardım olsun diye ve adam sırf toplanalım diye calısmaktan 15 kilo verdi ama kv ego tatmini yapacakyaa zaar gittik babam ev sahibi olarak cok nazik davransada kv sanki 5 yasındaki cocugu azarlar gibi konustu ayrıntısına girmek istemiyorum
girdikcede sinirleniyorum babamın bana bakıp gözleirnin dolması bende son raddeye getirdi elimde televizyonunn kumandası vardı
vede kocamın yanında oturan kv sen neden bu kadar asalayarak konusuyorsun dedim benim konusma tarzım bu dedi
bende karsındeki konusan adam benim babam dedim kimse onunla bu şekilde konusmaya hak sahibi değildir dedim annem bana karsıdan kızdı biliyorum saygısızmısım gibi gözüksemde artık herşey benim için bitmişti ve ben artık patlamıstım artık şah gelse beni durdurumazdı ama babamı üzmemek için sustum
biz fabrikayı yenilemek için istanbuldan bir kocaman halı yıkama makinası getirdik kocam ona bakmaya götürdü bizi iş yerine ve kave almaya gittiğinde eşim kavga telrardan patlak verdi
bende içimdeki hepsini döktüm madem dedi annen baban arasında beni ayrım yapıyosun bende sizi silerim dedi bende dedimki eşim oğlundur orasını karısmam ama ben seni coktan sildim benie ister sil ister silme paşa gönlün bilir dedim
bir kaç gün kaldı gene benimle konusuyor gene sohbet ediyor ama
kesilikle artık benim için bitmiştir bunu kocamada söledim
eee şimdi kızlar siz e düşünüyorsunuz bakalım