Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın kuzular
hemen dökülüyorum sizlere bu arada sizlerle uzaman zamandan beri sohbet edemediğimden dolayı sizleri çok özledim ve topiğimizi bu kadar sessiz bıraktıgım içinde mahcubum hemde baya :17::17:
neyse konuya gelelimmmmmm...........
bayramdan önce kocamla ben tatil yapma umuduyla biriktirdiğimiz parayla tabi nereye gitsek düşüncelerine kapılmıs heyecanla kendimizce planlar yapıyorduk bir gün kocam bana gel seni dışarıya kave içmeye götüreyim dedi bende tmm dedim
kave içmeye gittimizde benim sevgili kv aradı ne yapıyorsunuz
kocam dışarda kave içmeye cıktık anne sen ne yapıyorsun nasılsın
niye dışarda içiyorsunuz evde içsenize kv diye sölenir
arada bir bizimde nefes almaya ihtiyacımız var
tabi kaynım yer içer dolanır kimsenin umrunda olmaz ama biz işte zamanında bize bel verip yardım ettiler yaa ki her seferinde yüzümüze vurur
şimdi ondan bizim her şeyimize karışma hakkı kendinde buluyor :ssz::ssz::ssz::ssz:
neyse söleniyor tabi kocam ama annesi ölen babasının emaneti ses cıkartamıyor o yüzden
konu ramazan bayramına gelir ne yapıcaksınız bayramda tatile gitmeyi planlıyoruz ne tatili anca götün
üzü kurtardınız şimdi birde tatilmi
sizin neyinize tatil hiç bir yere gitmek yok ben gelicem bunları hopörlürden bende duyuyorum kinim sinirim daha cok arttı ama genede ses cıkarmadım cıkaramadım kocam bişey demezken bana ne oluyor dedim hevesle kurdugumuz
bayram tatili çöpe gitti gene hayal kırıklıgı gene yorgunluk :ssz::ssz::ssz::ssz:
ve gene stress...............
neyse kv den önce kaynımlar geldi arkadaşlarıyla gece 3 e 4 de kadar oturdular onlara hizmet ettim onu gectim
kv geldiğinde bu ev neden bu kadar dagınıkm demesi yokmu ooo pislik içinde demedi beni benden aldı inanın kızlar evim pis değildi
gene sesimi çıkarmadım bu eve yeni tasındık önceki tasındım ev bundan daha güzeldi ama kiras daha pahalıydı bizde ne yapalım buna gectik heveslemi gectim hayır ama mecburiyetten gectim
bu evi kv begenmedi bende begenmemiştim zaTEN ama oturuyorum denirmi
buna burası it baglasanız durmaz agzıma oglun bana bu kadar bakabiliyor işte demek geldi ama genede sesimi cıkaramadım
yetmedi bütün sülale bizde dolastı hizmet ettim sabah gec kalkmalarıma sölendi gene sustum salak salak aşalayarak
beni kocam konustu gene sustum
bunların hepsi es gectim sölensin 3 günün sonunda gidecek dedim sustumm takiii annem kv geldi diye eve yemek vermek için kv cagarınca
kv hoşnutsuzlugu beni benden aldı :ssz::ssz::ssz::ssz:
niye zahmet etmişlerki hiç gerek yoktu ama yüzünden bir gitmek istemediği cok cok belli
herneyse aksama kadar onun sülalesini gezdik
ne bir deniz kenarı gördüm nede bir sinema nede bir huzur
sülalece gezdikk ve ben hep dedikodu dinledimm ve sürekli kendimi kastımm neden cünkü bilmem kimin gelinine bak demesinler diye
ama babama olan aşalayarak konusması bende patlama noktası yarattı
pismanmıyım asla :19::19::19::19:
babamlara gittik babam bizimle aynı iş yernde calsııyor bize yardım olsun diye ve adam sırf toplanalım diye calısmaktan 15 kilo verdi ama kv ego tatmini yapacakyaa zaar gittik babam ev sahibi olarak cok nazik davransada kv sanki 5 yasındaki cocugu azarlar gibi konustu ayrıntısına girmek istemiyorum
girdikcede sinirleniyorum babamın bana bakıp gözleirnin dolması bende son raddeye getirdi elimde televizyonunn kumandası vardı
vede kocamın yanında oturan kv sen neden bu kadar asalayarak konusuyorsun dedim benim konusma tarzım bu dedi
bende karsındeki konusan adam benim babam dedim kimse onunla bu şekilde konusmaya hak sahibi değildir dedim annem bana karsıdan kızdı biliyorum saygısızmısım gibi gözüksemde artık herşey benim için bitmişti ve ben artık patlamıstım artık şah gelse beni durdurumazdı ama babamı üzmemek için sustum
biz fabrikayı yenilemek için istanbuldan bir kocaman halı yıkama makinası getirdik kocam ona bakmaya götürdü bizi iş yerine ve kave almaya gittiğinde eşim kavga telrardan patlak verdi
bende içimdeki hepsini döktüm madem dedi annen baban arasında beni ayrım yapıyosun bende sizi silerim dedi bende dedimki eşim oğlundur orasını karısmam ama ben seni coktan sildim benie ister sil ister silme paşa gönlün bilir dedim
bir kaç gün kaldı gene benimle konusuyor gene sohbet ediyor ama
kesilikle artık benim için bitmiştir bunu kocamada söledim :ssz::ssz::ssz:
eee şimdi kızlar siz e düşünüyorsunuz bakalım

günaydın kuzular
hemen dökülüyorum sizlere bu arada sizlerle uzaman zamandan beri sohbet edemediğimden dolayı sizleri çok özledim ve topiğimizi bu kadar sessiz bıraktıgım içinde mahcubum hemde baya :17::17:
bayramdan önce kocamla ben tatil yapma umuduyla biriktirdiğimiz parayla tabi nereye gitsek düşüncelerine kapılmıs heyecanla kendimizce planlar yapıyorduk bir gün kocam bana gel seni dışarıya kave içmeye götüreyim dedi bende tmm dedim
tabi kaynım yer içer dolanır kimsenin umrunda olmaz ama biz işte zamanında bize bel verip yardım ettiler yaa ki her seferinde yüzümüze vurur
şimdi ondan bizim her şeyimize karışma hakkı kendinde buluyor :ssz::ssz::ssz::ssz:
neyse söleniyor tabi kocam ama annesi ölen babasının emaneti ses cıkartamıyor o yüzden
konu ramazan bayramına gelir ne yapıcaksınız bayramda tatile gitmeyi planlıyoruz ne tatili anca götün
sizin neyinize tatil hiç bir yere gitmek yok ben gelicem bunları hopörlürden bende duyuyorum kinim sinirim daha cok arttı ama genede ses cıkarmadım cıkaramadım kocam bişey demezken bana ne oluyor dedim hevesle kurdugumuz
bayram tatili çöpe gitti gene hayal kırıklıgı gene yorgunluk :ssz::ssz::ssz::ssz:
neyse kv den önce kaynımlar geldi arkadaşlarıyla gece 3 e 4 de kadar oturdular onlara hizmet ettim onu gectim
kv geldiğinde bu ev neden bu kadar dagınıkm demesi yokmu ooo pislik içinde demedi beni benden aldı inanın kızlar evim pis değildi
gene sesimi çıkarmadım bu eve yeni tasındık önceki tasındım ev bundan daha güzeldi ama kiras daha pahalıydı bizde ne yapalım buna gectik heveslemi gectim hayır ama mecburiyetten gectim
buna burası it baglasanız durmaz agzıma oglun bana bu kadar bakabiliyor işte demek geldi ama genede sesimi cıkaramadım
yetmedi bütün sülale bizde dolastı hizmet ettim sabah gec kalkmalarıma sölendi gene sustum salak salak aşalayarak
bunların hepsi es gectim sölensin 3 günün sonunda gidecek dedim sustumm takiii annem kv geldi diye eve yemek vermek için kv cagarınca
niye zahmet etmişlerki hiç gerek yoktu ama yüzünden bir gitmek istemediği cok cok belli
sülalece gezdikk ve ben hep dedikodu dinledimm ve sürekli kendimi kastımm neden cünkü bilmem kimin gelinine bak demesinler diye
babamlara gittik babam bizimle aynı iş yernde calsııyor bize yardım olsun diye ve adam sırf toplanalım diye calısmaktan 15 kilo verdi ama kv ego tatmini yapacakyaa zaar gittik babam ev sahibi olarak cok nazik davransada kv sanki 5 yasındaki cocugu azarlar gibi konustu ayrıntısına girmek istemiyorum
girdikcede sinirleniyorum babamın bana bakıp gözleirnin dolması bende son raddeye getirdi elimde televizyonunn kumandası vardı
vede kocamın yanında oturan kv sen neden bu kadar asalayarak konusuyorsun dedim benim konusma tarzım bu dedi
bende karsındeki konusan adam benim babam dedim kimse onunla bu şekilde konusmaya hak sahibi değildir dedim annem bana karsıdan kızdı biliyorum saygısızmısım gibi gözüksemde artık herşey benim için bitmişti ve ben artık patlamıstım artık şah gelse beni durdurumazdı ama babamı üzmemek için sustum
biz fabrikayı yenilemek için istanbuldan bir kocaman halı yıkama makinası getirdik kocam ona bakmaya götürdü bizi iş yerine ve kave almaya gittiğinde eşim kavga telrardan patlak verdi
bende içimdeki hepsini döktüm madem dedi annen baban arasında beni ayrım yapıyosun bende sizi silerim dedi bende dedimki eşim oğlundur orasını karısmam ama ben seni coktan sildim benie ister sil ister silme paşa gönlün bilir dedim

aaa aaa ne münasebet valla bence iyi katlanmışsın..
ne demek babamı azarlıcak aşağılayacak..asla öyle birşeye izin veremem kimse kusura bakmasın..
bence çok sessiz bile kalmışsın canım..
eşinin bu kadar annesine müdahale etmesine izin vermeside çok saçma..biraz annesini dinginlesin yada göndersin olmaz böle birşey...
ne kadar büyük terbiyesizlik yaa..bunlar olurken eşin napıo bakıomu anca :47::47:

eflinam bizde sizin gibiyiz hee
gezme deyince gidip öyle bi yerlerde saatlerce oturamam ben eşimle bile olsa
zaten cafelere gitmekten nefret ederim e ben evimde de kahvemi yapar otururum mantığındayım.
o sebeple biz ne kadar gezmeğe gitsek 2 gün ayaklarım ağrır
gezeriz dolaşırız eşim beni görmediğim yerlere götürür
evimiz için bişeyler bakarız vs.

valla arada kaçamak yapmasaydım ölürdüm herhalde
inşallah ayarlarızda kurban bayramında da gideriz bi yerlere
senin ki de iyi olmuş canım
ailenle güzel bir tatil geçirirsin..

hamileliği hiç deme zaten
ben 2 senedir kendimi paralıyorum ama tık yok:1:

kuzum biz arada böyle kaçamaklar yapmayı seviyoruz ama çokta yoruluyoruz yaşlandık sanırım:1::1::1::1:
eşim diyoki kendime gelemedim dün akşam dedim ki adalara gidelim pazar günü arkadaşlarla
aaa dur bir kendime gelim olmaz dedi
inş canım tatili istiyorum valla bende olursa çok sevinicem
bebek olayıda 3.ay buu ama bakalım tabiki
nasip/kısmet diyoruz ama eşim üzüldü biraz adet olunca
ya ben tv bakıyorum tek ilişkide kız hamile nasıl oluyor anacım ya ben anlamıyorum:26::26:

Selam canlarim nasilsiniz

Haftasonu eşimin amcasi gil geldi dan diye kalmaya,, hastalarini ziyarete ,,
Beni bile arayan yok, eşime müsaitseniz sizde kalacaz demiş yengesi,, eşim evde olmamasina ragmen gelin demiş
Çok sinirlendim kavga ettik eşimle,, tek başina sevmedigim insanlari başima sariyor ,ben ne konuşcam ne gerek var , ne hakki var ki buna,
Kşzkardeşlerimi çagirdim tek kalmamak için,,bu gelen yengesi benim kaynananin kankasi çünkü
Çok şükür bugün gittiler

Kizkardeşimle kavga ettik, bayram günü babamin yanina gitmeyecekmiş,, nişanlisinin yanina gidecekmiş irlandaya,,
Babami hiç düşünmüyorsun nişanlinin elini öpmeye gidiyorsun hiç dogru degil dedim vs saydik birbirimize,, geçen sene de 10 günlük tatilde iş görüşmesi bahanesiyle almanyaya gitti yine nişanlisinin yanina..
Biraz tavir almayi düşünüyorum ,, ufak kardeşlerine hiç dogru bi örnek degil,, evli gibi davraniyor

En son bombamiz az önce telefondan geldi,, evden kaçan kardeşim ben 2 haftaya evleniyorum dedi sevinçle
Bayramda babamla arasini düzeltsin diye zar zor çagirdik,, iyice delirtti adami gitti mal

Allah beterinden korusun bu günlerde dertliyim :)

Sizler nasilsiniz?
Cute eşin yeni işe mi girdi hayirli olsun canim Allah utandirmasin
İsyan, deniz, eflinam, mouse, efulim , sibel iyi misiniz hepiniz??

canım biz iyiyiz çok şükür
inş sende iyi olursun tez zamanda
eşine gelince eşin telefonda gelmeyin diyemezdi ki bunu çoğu erkek demez ve benim eşimde demez/demiyorda zaten...
erkekler bizim gibi değiller kendileri hizmeti bilmedikleri için umursamıyorlara maalesef...
ama sen sevap kazanmışsın misafir gelmişler kalmışlar gitmişler
kendinide koy yerine hayır gelmeyin diyemezdin

bak c.tesi akşamı sahile gidecektik arkadaşlar ile bende evi bile süpürmedim
evim dağınıktı ve birazda tozlu idi
yağmur yağınca gidemedik neyse arkadaş aradı size gelelim diye eşim tavbi tabi gelin dedi ve evin halini biliyor
dedim bana niye sormadın eee ne var gelsinler dedi
ben hemen aklaktım motor takılmış gibi toğpladım,toz aldım ama terden öldüm eşim ne yaptı
ben namaz kılcam dedi gitti abdesitini aldı namazını kıldı beni gör yanmış kedi gibiyim reemsn
arkadaşları geldi çay/meyve/çerez/su/tatlı servisi git gel git gel
bir kere kalkmadı yerinden neyse ses çıkarmadım ben misafirin içinde bişi demem
neyse geç kalktılar dedim neden kalkmadın hiö oturdun öyle baş köşeye
baktım hemen masaları topladı çöpleri topladı
yani kısacası erkrkler bizim gibi değillllllllllllllllllllllllllllll:47::47:

kızlar evimi ir güzel temizledim
ramazanda bişi yapamaıştım
dip köşe baya temizledim tertemiz oldu:16::16::16:

kedi dili tatlısı yaptım
dün eşimin arkadaşları aradı 5 aile sahile gideceklermiş
herkes bişi tapacakmış kısır/börek vs bende tatlı yapayım dedim
yaptım dolaba koydum tatlıyı inş güzel olur...
10 büyük kişi 4 de çocuk olucak büyük borcama yaptım ben yemem zaten diyetteim çünkü
arkadaşlarından birinin eşi doktor onu bulmuşken soracam şu bebek olayını:1::1::1::1:

kızlar evimi ir güzel temizledim
ramazanda bişi yapamaıştım
dip köşe baya temizledim tertemiz oldu:16::16::16:

kedi dili tatlısı yaptım
dün eşimin arkadaşları aradı 5 aile sahile gideceklermiş
herkes bişi tapacakmış kısır/börek vs bende tatlı yapayım dedim
yaptım dolaba koydum tatlıyı inş güzel olur...
10 büyük kişi 4 de çocuk olucak büyük borcama yaptım ben yemem zaten diyetteim çünkü
arkadaşlarından birinin eşi doktor onu bulmuşken soracam şu bebek olayını:1::1::1::1:

benimde evimi temizlemem lazımm yahuuu...
bu cuma annemler, halam. ve anneannemleri yemeğe davet ettim..asker daveti olarak..
ohh sahilde toplantı valla çok şanslısın kuzucum..
çocuk işinide biraz daha bekle canım...6 ay geçsin bakalım inş o zamana beklemezsinde..
6 ayı geçerse gidersin doktora kuzucum

benimde evimi temizlemem lazımm yahuuu...
bu cuma annemler, halam. ve anneannemleri yemeğe davet ettim..asker daveti olarak..
ohh sahilde toplantı valla çok şanslısın kuzucum..
çocuk işinide biraz daha bekle canım...6 ay geçsin bakalım inş o zamana beklemezsinde..
6 ayı geçerse gidersin doktora kuzucum

yavaş yaa senin evine kimse bakmaz çok yorma kendini canım sıcak bir yandan beebk bir yandan
sahil iyi gelir biraz kafa dağıtırız inş
bakalım kuzum ben çok takmamaya çalışıyorum bebek olayını ama içten içe bekliyoırum sanırım

krizantem okudum okudukça şok oldum. ben kv konuşmasına değil eşinin ağzını açıpta tek kelime etmemesine şaşırdım. az bile yapmışsın ayrıca bende dayanamaz patlardım. hadsiz kadın ne olcuak sinir oluyorum böylelelerine :47:

aaa aaa ne münasebet valla bence iyi katlanmışsın..
ne demek babamı azarlıcak aşağılayacak..asla öyle birşeye izin veremem kimse kusura bakmasın..
bence çok sessiz bile kalmışsın canım..
eşinin bu kadar annesine müdahale etmesine izin vermeside çok saçma..biraz annesini dinginlesin yada göndersin olmaz böle birşey...
ne kadar büyük terbiyesizlik yaa..bunlar olurken eşin napıo bakıomu anca :47::47:

oda bana hak verdi isyancım bana kadın resmen bayramdan cehennem hayatı yaşattı yani
oda bunu farj etti daha sonradan pişman oldu ama iş işten gecti
kocam kavgamızı umursamadı bile bana da kızmadı hak etti bu sefer dedi annem ama annesiyle yüz yüze gelip konusmadı ben cünkü kuzum resmen tsunami etkisi yarattım bir dahada kolay kolay okadınla sıcak bir sohbet kuracagımı zannetmiyorum

oda bana hak verdi isyancım bana kadın resmen bayramdan cehennem hayatı yaşattı yani
kocam kavgamızı umursamadı bile bana da kızmadı hak etti bu sefer dedi annem ama annesiyle yüz yüze gelip konusmadı ben cünkü kuzum resmen tsunami etkisi yarattım bir dahada kolay kolay okadınla sıcak bir sohbet kuracagımı zannetmiyorum

ayy bencede kurma yanii..bu kadın psikomanyakkk :41::41:

canım konunu okudum ve çok üzüldüm
bayram burnunuzdan gelmiş resmen
allahım kv hidayet versin inş eşinede feraset versin
sen artık tavrını koy sakın yüz göz olmaz ve konuşma hiç anlasın
babana hangi hakla laf söyler ve eşin sus anne bile demez
meydanı çok boş bulmuş bu kadın nasıl olsa oğlum arkamda diyor konuştukça konuşuyor sanırım
eğer eşin senin yanında olsa idi bak bakalım yapabiliyor mu idi bunları

canlar herkese hayırlı sabhalar olsun
dün arkadşlarlarla gittik sahile tatlım hiç güzel olmamıştı bende beğenmedim çünkü aceleye geldi soğumadı vs neyse yer eşim ne yapayım
sahile gittik gece 12 e kadar oturduk sohbet/muhabbet güzel oldu valla
bugünde evim temiz eşimde akşam iş yemeğine gidecek yemekte yapmıcam keyif yapmayı düşünüyorum dışarısı çok sıcak çıkamam beynim kaynıyor resmen eve geldik uykum geldi deniz havasından sanırım uyduk valla mis gibi

ayy bencede kurma yanii..bu kadın psikomanyakkk :41::41:
valla herkez yüzüne geliyo arkasından konusuyo çok bilmiş diye zannediyorki herkez onu seviyor sayıyor
ama yanılıyor ben acık acık söledim bundan sonra beni sileceksen sil dedim
silerse silsin umrumda değil
sen nasılsın kuzum kv burda oldugundan nete bile giremedim umarım kötü olaylar olmamıstır hiç ben yokken
canım konunu okudum ve çok üzüldüm
bayram burnunuzdan gelmiş resmen
allahım kv hidayet versin inş eşinede feraset versin
sen artık tavrını koy sakın yüz göz olmaz ve konuşma hiç anlasın
babana hangi hakla laf söyler ve eşin sus anne bile demez
meydanı çok boş bulmuş bu kadın nasıl olsa oğlum arkamda diyor konuştukça konuşuyor sanırım
eğer eşin senin yanında olsa idi bak bakalım yapabiliyor mu idi bunları

kuzum eşim sölüyo sölemez olur u ama bagırarak değil cocuk usulünce sölüyo kırmamaya calısarak ama o anlamak istediğini anlaıyor şte
ondan sonrADA ben bir patladım zaten o patlayış daha kocamı cıldırttı zati biz bir tane kendimize araba aldık arabayı eşim benim üstüme yaptı
bu araba kimin üstüne dedi duygunun üstüne dedi oda niye benim üstümeymiş öle bir sölediki ben utandım yani
bende benim üstüme olunc ne oluyor dedim
kocamda set cıkıştı bazen ne sölediğinin yaptıgının farkında değilsin saçmalıyosun gene anne dedi sustu ama bana öle bir bakısı vardıki
kadın ben hırsız zannediyor galiba töbe yarabbim ya

günaydın kuzular

agzına saglık az bıle yapmışsın.terbıyesız ...ona neyse....bı daha ders olur ailene laf atamaz
bızde yarın kardesımın erkek arkadasını ugurlucaz esımle tanıştırcam askere gıdıcek cunku.sonrada babamla tanışıcak.yemege almak ıstıyorum ama Duruyla ımkansız. o yuzden ya mangal yapmaya gıdıcegız yada dışarı göturcez.mangala gıtsek mangalla ugrasmaktan sohbet edemeyecekelr.dışardada ayıp olur sankı.bılemedım
bu arada ınş bı tatsızlık cıkmaz.malesef es secımlerımız tamamen zıt kardesımle.sıyası anlamda ıkımızın eslerıde uc noktalarda.ıkısıde konu açıldımı susmaz.esımı uyarcam sıyası konuşmayın dıycem

agzına saglık az bıle yapmışsın.terbıyesız ...ona neyse....bı daha ders olur ailene laf atamaz
bızde yarın kardesımın erkek arkadasını ugurlucaz esımle tanıştırcam askere gıdıcek cunku.sonrada babamla tanışıcak.yemege almak ıstıyorum ama Duruyla ımkansız. o yuzden ya mangal yapmaya gıdıcegız yada dışarı göturcez.mangala gıtsek mangalla ugrasmaktan sohbet edemeyecekelr.dışardada ayıp olur sankı.bılemedım
bu arada ınş bı tatsızlık cıkmaz.malesef es secımlerımız tamamen zıt kardesımle.sıyası anlamda ıkımızın eslerıde uc noktalarda.ıkısıde konu açıldımı susmaz.esımı uyarcam sıyası konuşmayın dıycem

off kuzum şimdi onların arasında bir soguk savaş vardırki sorma
yani bu siyaseti neden insan uc noktalarda yasıyor insanlar hiç anlamadım
düşünceleri güzel bir şekilde sohbet diliyle konusmaktan cok geri bir milletizz
üzüldüm canım acıkcası böle bir durumla karsı karsıya kalmaktan içim yandı
babama o şekilde konusmasından sibel yerin dibine girdim içimden resmen canavar cıktı sonra kendime inanamadım ama
olan oldu
ne zaman yemege almayı düşünüyorsun canım

ya bu siayeset yüzünden arası açılanlar,biribirini kıranlar,hakaret edenler...
arkadaş anlamam adamlar malı götüyüror olan yine bize oluyor
ya ben sağcı/solcu olabilirim sende ama saygı duy değil mi?
yani herkesin görüşü kendine
ama yok illa hazm edemicez illa gerileceğiz.
işin zor canım inş sorun çıkmaz yarın

off kuzum şimdi onların arasında bir soguk savaş vardırki sorma
yani bu siyaseti neden insan uc noktalarda yasıyor insanlar hiç anlamadım
düşünceleri güzel bir şekilde sohbet diliyle konusmaktan cok geri bir milletizz
üzüldüm canım acıkcası böle bir durumla karsı karsıya kalmaktan içim yandı
babama o şekilde konusmasından sibel yerin dibine girdim içimden resmen canavar cıktı sonra kendime inanamadım ama
olan oldu
ne zaman yemege almayı düşünüyorsun canım

cnm ıyı yapmışsın az bıle olmuş.ezdırme ne kendını ne aılenı....
tatıle gıtmemen ıcın kaynananın yaptıgına bakya ayrıca. zaten bıde bu kaynanalar boyle masraf gıtcek dıye odlerı kopuyo.ama ben ınat yapıyom.eşim bana altın hedıye aldımı koşa koşa gıdıyom göstermeye catlasın:1: bu arada esım dedıkı "yas gunun gelıyo ıstedıgın bırşey varsa onu alayım dedı ben bırşey ıstemıyorum cıcekde ıstemıyorum bu sene boşuna para verme dedım.şaşırdınız dımı hahaha tabıkı yalancıktan dedım :1: yanı zar attım bakalım napıcak ıcımden gecerek demedım ama eşim bana dedıkı ben sana bılezık almak ıstıyorum hem Durunun yasgunundede alayım dedı. bende aslında mantıklı kardesım evlencek bılezıgım kalmadı tamam 3-4 tane takım var ama bıelzıgım yok olsa fena olmaz dedım.ama neyle alacaksa:1: bakalım görcez.....
bende sana katılıyorum....sıyası anlamda tabıkı bır partım var ama uclarda yasamam yerı gelır eleştırırım begenmem kızarım ama bunların ıkısıde tam uç noktlalar eşim asırı solcu damadımız aşırı sagcı.ALLAH verede bır tatsızlık cıkmasa....çok uzulurum yoksa ılk tanısacaklar cunku

ya bu siayeset yüzünden arası açılanlar,biribirini kıranlar,hakaret edenler...
arkadaş anlamam adamlar malı götüyüror olan yine bize oluyor
ya ben sağcı/solcu olabilirim sende ama saygı duy değil mi?
yani herkesin görüşü kendine
ama yok illa hazm edemicez illa gerileceğiz.
işin zor canım inş sorun çıkmaz yarın

aynen ya.....herkesın bı dusuncesı var tamam begenmedıgın partıdır olabılır.ama zararı kendıne degıl mı?..bırak naparsa yapsın....banane.....uçlarda yasamaya cok karşıyım herşeyın ortası guzel bu hayatta....
bıde ılk defa gelıcek evıme offf ınş sorun cıkmaz

canımbencede uyar eşini hiç şiayset konusu açılmasın..zaten ilk tanışmadada açılcağınız zannetmiyorum..
birde bu yüzdenn küs olanları tartışanları anlamıtorum..herklesin kendi fikri zihni var yanii..
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun kardeşin içinde..
bende dışarda yemeğe götürseniz ghiçte ayıp olmaz canım

Selam ben geldim

Eşimin halasi vefat etti,, bu sebepten erzurumdan cenazeye geldiler babasi, kuzenleri falan
Anasi da takilmiş bunlara gelmiş
Evime gelmeyecek diye kavga ettik eşimle
Kalsin orda yüzsüz
Ne yüzle çikip ankaraya geliyosa artik
Yüzüne tükürsek şükür diyo arsiz yaa
Annesine bakiyo,benim içim rahatti gelmez diyordum hastasi var diye ama, onu birilerine birakmiş gelmiş araba geliyor diye
Artik dünyalar kavgasi mi çikar nolur bilmiyorum
Çok fena bilendim...
Hakkimizda hayirlisi

Sibelcim inşallah güzel geçer bacanaklarin tanişmasi
Eşine tembih et,, kardeşin de arkadaşina uyarir olur biter
Herkesin fikri var ama kimse kimseyle kavga etmemeli saçma sapan siyaset yüzünden
Ben eşle dostla arkadaşlarimla vs hiç bir zaman siyaset konuşmam
Nefret ediyorum bu kavgalardan da
Sen içini ferah tut , tembihli taniştirin bişey olmaz o zaman

Son düzenleme:
Back