Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende ıstanbulu cok merak edıyorum kızlar.ınş seneye gıdıcez oyle gezmeye....
bende çok kızıyorum buna ınsanlar oruç tutmayabılırler mesela bende yaza geldımı genelde tutamam.hadı şimdi emzırıyorum ama oncedende çok zorlanırdım ama velakın asla saygısızlık edıp elımde bırşeyler dışarda olmam.İzmirdede çok saygısızlar var Ramazan gunu elınde su şişesıyle dışarda...gunah yahu gunah...tutmayabılırsın ama saygı duymalısın...içkı mevzusuna hıç gırmıyorum bıle Rabbım ıslah etsın
aynen sana harfiyen katılıyorum oruç tutmazsan tutma eleştirmek bize düşmez ama insanlara saygın olsun dine yoksa bile
ramazan boyunca bir çok arkadaşımın instagramda bikinili,içkili ve yemekli tatil resimlerini gördüm
bayram gelincede bayram kutlamalar falan ulan ne bayramı kime bayram :1::1::1::1::9::9:

cnm benım cok gecmış olsun ınş tez kavuşur saglıgına
kızlar esımle yasgunu mevzusunu konuştum sabah.annenler bayramda bıle gelmedıgıne göre kardesımden bukadar rahatsızlarsa ıstersen yasgununu ayrı ayrı yapalım dedım.sen yap gelen gelır gelmeyen gelmez dedı ben şok:53: gelmeyeceklermiş yanı.düşünün yanı düşmanlığı.kendılerı bılırler ben kızımın yasgununde en ufak tatsızlık ıstemıyorum dedım. gecen sene bu gunlerı en kotu şekılde gecırdım bu sene gecıremem tahammul edemem dedım. sen kafaya takma bı kere yap gelen gelsın dedı. gelmezler rahat ol dedı. gelmezlerse kırılmam zaten kendılerı bılır dedım
bı tane torunun yasgunune gelmıcekler pislikler.okadar dusman bellemışler kardesımı.ohh gelmesınler zaten kafam rahat olur kına yakarım:1:
ohaaa diyorum yani nedir bu düşmanlık
ayy yanımda olsalar parçalarım herhalde böyle kinci insanlara hiç tahammülüm yok
sende hiiiç takma canım
keyfini çıkar kafan rahat en azından

bende 1 ay kadar önce eşimin annesi ve kız kardeşiyle tartıştım
eşim yüzünden tabi
bizde küsüz bayramda ne gittim ne aradım ailesini :19::19::19:
kizlar ben geldim su siralar giremiyorum annem hasta.nede yatiyor kulagi duymadi birde. tansiyonu cikmis bayramda kac gundur annemgil ile mekik.dokuyorm ablamin cocuklarina ben bakiyorum yemek.camasirlar hastand bebek kusura bakmayin canlrim giremsdimmmm annem icin dua istyorum sixden ins iyilesir biran once

canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin anacığına
hayırdır
hastalığı ne annenin?

Günaydın arkadaşlar
cumartesi 5 te çıktım işten:47::47:
akşamına eşimle gezmeğe gittik falan
dünde abimler annemler falan geldi akşama kadar canım çıktı
dinlenmek bi yana pertim çıktı
çiğköfte yapayım dedim
güzel oldu ama bileğimi incitmişim çok ağrıyor
başlasın pazartesi sendromuuu:24::24::24::24::46::46::46::52::52::52::36::36::36::36:

kizlar ben geldim su siralar giremiyorum annem hasta.nede yatiyor kulagi duymadi birde. tansiyonu cikmis bayramda kac gundur annemgil ile mekik.dokuyorm ablamin cocuklarina ben bakiyorum yemek.camasirlar hastand bebek kusura bakmayin canlrim giremsdimmmm annem icin dua istyorum sixden ins iyilesir biran once

canım çok geçmiş olsunnn

cnm benım cok gecmış olsun ınş tez kavuşur saglıgına
kızlar esımle yasgunu mevzusunu konuştum sabah.annenler bayramda bıle gelmedıgıne göre kardesımden bukadar rahatsızlarsa ıstersen yasgununu ayrı ayrı yapalım dedım.sen yap gelen gelır gelmeyen gelmez dedı ben şok:53: gelmeyeceklermiş yanı.düşünün yanı düşmanlığı.kendılerı bılırler ben kızımın yasgununde en ufak tatsızlık ıstemıyorum dedım. gecen sene bu gunlerı en kotu şekılde gecırdım bu sene gecıremem tahammul edemem dedım. sen kafaya takma bı kere yap gelen gelsın dedı. gelmezler rahat ol dedı. gelmezlerse kırılmam zaten kendılerı bılır dedım
bı tane torunun yasgunune gelmıcekler pislikler.okadar dusman bellemışler kardesımı.ohh gelmesınler zaten kafam rahat olur kına yakarım:1:

aman sen yap dediğin gibi çağır gelmek isteyen gelsin kuzucum..
bu şekilde kin tutanlara sinir oluyorumm

sen tatilemi gidionn nereye 3 kızımmm bugünüde sayyy daha 4 varrr :36::36::36:

cuma gunu pıknık var
haftaya salıya gıdıyorum yada carsamba 1 gunu ıptal olabılır onurun saglık kontrolu var yenı ıs yerındede adam yurt dısından gelıyormus sanırım erteleyemezse 1 gun gec gıdıcez
ama evdeyız ya daha guzel tatılmı olur

cuma gunu pıknık var
haftaya salıya gıdıyorum yada carsamba 1 gunu ıptal olabılır onurun saglık kontrolu var yenı ıs yerındede adam yurt dısından gelıyormus sanırım erteleyemezse 1 gun gec gıdıcez
ama evdeyız ya daha guzel tatılmı olur

ohh süper şekerim..
onurun işi şimdi kesin oldu demii..hayırlı olsunn..
nereye gidiosunuz şekerimmm

cute bu hafta bende izne ayrılıyorum 1 hafta yokum ama ben diğer 1 haftayı eylülde aldım. malum kocacımın izni yok bende ablamın yazlığına gidicem b.çekmeceye. pek içime sinmiyo ama evde de 9 gün geçmez :31:

Eşim yoktu yanımda abimle kız kardeşimle geldik
epey gezdik tozduk arada bursaya gidip geldik falan
ablam bursada yaşıyor
yani bilemiyorum gördüğüm yerlerden çok memnun kaldım
dediğim gibi ilk gelişimdi ve çok uzun kalamadım
1 hafta kadar
avrupa yakasındaydık hep karşıya sadece bursaya giderken geçtik
abim anadolu yakası daha güzel diyordu.
pahalılığını bimiyorum ama bana da daha ucuz gibi geldi zira antepte ucuz sayılmaz
en ucuz en kötü evler 1,000 liradan başlıyor burda
ama orası daha kalabalık olduğu için haklısın tabi

yerine alışmışsın ne güzel
resimlerini görmüştüm balkonun falan çok hoştu gerçekten.
beni bir tek şaşırtan şey oldu
ramazan gecesi bile içip içip kusanlar gece kulüblerinde ki canlılık vs.
antepte yok demiyorum ama dışlanır burada öyle süper mini şort giyip çarşıya çıkan bir bayan
heryerde durum farklı tabi..

canım anadolu yakası daha güzel evet daha derli topludur
avrupa eski olduğu için gelişigüzel inşa edilmiş
baya gezdiniz gördüm hep yetişemedim valla hızınıza anacım
istanbul pahalı maalesef bilmiyorum bize öyle geliyor
alıştım canım oturduğum yer güzel ve nezih çok şükür
ya sorma ramazana gözümün içine baka baka su içen terbiyesiz kişiler bile gördüm
ama allahım hidayet verdin deyip geceçesiksin bilmiyorlar bilseler öyle yapmazlar

canım annene çok geçmiler olsun
nesi var inş önemli bişi değildir
yükün arttı desene allahım yardımcın olsun
sıcaklar ve bebekler zor yani
inş iyileşir tez zamanda anacığın.amin.

bende ıstanbulu cok merak edıyorum kızlar.ınş seneye gıdıcez oyle gezmeye....
bende çok kızıyorum buna ınsanlar oruç tutmayabılırler mesela bende yaza geldımı genelde tutamam.hadı şimdi emzırıyorum ama oncedende çok zorlanırdım ama velakın asla saygısızlık edıp elımde bırşeyler dışarda olmam.İzmirdede çok saygısızlar var Ramazan gunu elınde su şişesıyle dışarda...gunah yahu gunah...tutmayabılırsın ama saygı duymalısın...içkı mevzusuna hıç gırmıyorum bıle Rabbım ıslah etsın

sibelim sen ne diyorsun ramazanda izmire geldik ya biz
sahilde bir yere gittik maç izlemek için
kupanın finalı imiş
millet hırla gidiyor
cadde var içkiler havada uçuyor allahım hidayet versin
1 ay tut kendini ya mübarek ay
allah yine bize iyi ekmek veriyor
dedim ben burda oturmam bana ters eşim zaten oturmaz
biz içkilii mekanlara gitmeyiz
arkadaşlarda sağolsun başka bir yere götürdüler ki kendisi içen bir arkadaş ama ramazanda içmezler
evet saygı görmek istiyorsan önce gömstereceksin sonra bekleyeceksin
istanbulda öyle elinde su şişesi,elinde sigara üfelyte üfleye gidiyor ne diyim....

Günaydın arkadaşlar
cumartesi 5 te çıktım işten:47::47:
akşamına eşimle gezmeğe gittik falan
dünde abimler annemler falan geldi akşama kadar canım çıktı
dinlenmek bi yana pertim çıktı
çiğköfte yapayım dedim
güzel oldu ama bileğimi incitmişim çok ağrıyor
başlasın pazartesi sendromuuu:24::24::24::24::46::46::46::52::52::52::36::36::36::36:

oyyyy canım baya yorulmuşsun yaaaa
inş bugün hemencecik geçer

günaydın kızlarrr
9 günlük tatilden sonra işe gelmek çok koydu yaa resmen ptesi sendromu yaşıyorum :31:

tatilciler dökülmeye başladı
hoşgelsin canım

kzılar herkese hayırlı haftalar olsun
adetim 3-4 gün gecikince dedik acaba hamile olabilir miyim diye
ama olmadı dün geldi kendileri
eğer olmasa idim bugün test alıcaktım
eşimde garibim baya üzüldü ama belli etmedi
olsun bir dahaki aya olur dedi
ben bu filmlerde bir seferde hamile kalanları anlamıyorum eşimede diyorum
insanlar tek seferde veya ilk gecede nasıl hamişle kalabiliyor diye:26::26:
hayırlısı olsun inşaallaj hepimiz için.amin..

dün eşimle istanbul turu yaptık resmen
tarihi yarım adayı gezdik
fatih camisinde öğlen namazı
süleymaniye camiinde ikindi namazı
yeni camide akşam namazı
baya bir yürüdük ama eve gece 11 de geldik
pertimiz çıktı resmen
sabahta baya erken 10 gibi çıkmıştık evden
eşim çok yoruldu işe giderken ölü gibi idi yazık yaa
ama çoook güzel geçti değdi yani...

kızlar eğer gidebilirsek annem/ablam/yiğenlerim ve ben avşa adasına gitmek istiyoruz ama
çok kalabalık imiş ve yer yokmuş
şimdi netten pansiyon bakıcam uyar ise gidicez inş

cute bu hafta bende izne ayrılıyorum 1 hafta yokum ama ben diğer 1 haftayı eylülde aldım. malum kocacımın izni yok bende ablamın yazlığına gidicem b.çekmeceye. pek içime sinmiyo ama evde de 9 gün geçmez :31:
ohh canım 1 hafta dinlen ne güzel..
napalım kuzum benimde eşimin izni yok öle olunca ben izin almıcam..
doğum sonrasına atıcam hepsini..
haftaya pazartesi salıda bende izinliyim kardeşim askere gideceği içibn 2 gün annemlerde kalıcamm

kızlar eğer gidebilirsek annem/ablam/yiğenlerim ve ben avşa adasına gitmek istiyoruz ama

ayy ne güzel olur canım inş yer bulursunuz

avşa kalabalık olur canım büyük biryer değil ama çok güzel ben çok seviyorum. pansiyon fiyatları biraz pahalı çünkü orda öyle 5 yıldızlı otel falan yok. ama akşamları falan çok eğlencelidir. eşinin izni yokmu canım bu sene.
haftaya pazartesi salıda bende izinliyim kardeşim askere gideceği içibn 2 gün annemlerde kalıcamm

bende napim evde boş boş oturup bunalıma girmektense 1 hafta eşimle ayrı kalalım napalım dedik. ctesi eşimin gantepten asker arkdaşı gelicek pazar dönücekmiş. onu havaalanına bırakıcak beni ablamlara. pazardan cumaya kalırım cuma akşamı eşimde gelir oraya pazar günü hep birlikte döneriz.
keşke eşimin izni olsaydıda evde olsaydum farketmezdi :31:

avşa kalabalık olur canım büyük biryer değil ama çok güzel ben çok seviyorum. pansiyon fiyatları biraz pahalı çünkü orda öyle 5 yıldızlı otel falan yok. ama akşamları falan çok eğlencelidir. eşinin izni yokmu canım bu sene.

bende napim evde boş boş oturup bunalıma girmektense 1 hafta eşimle ayrı kalalım napalım dedik. ctesi eşimin gantepten asker arkdaşı gelicek pazar dönücekmiş. onu havaalanına bırakıcak beni ablamlara. pazardan cumaya kalırım cuma akşamı eşimde gelir oraya pazar günü hep birlikte döneriz.

napalım kuzum ekmek parası şekerimmm..
yine siz hafta sonları yakın olduğundan bir yerlere kaçıyorsunuz biz napalımmm

napalım kuzum ekmek parası şekerimmm..
yine siz hafta sonları yakın olduğundan bir yerlere kaçıyorsunuz biz napalımmm

doğru canım ya akşamları yada hafta sonları kaçmaya çalışıyoruz ama hep hafta sonları yağmurlu. ctesi ben çok ısrar ettim öyle gittik denize 3 saat falan kalabildik tam yola çıktık yağmur yağdı. ben denz kum güneş istiyorum artık :10:

doğru canım ya akşamları yada hafta sonları kaçmaya çalışıyoruz ama hep hafta sonları yağmurlu. ctesi ben çok ısrar ettim öyle gittik denize 3 saat falan kalabildik tam yola çıktık yağmur yağdı. ben denz kum güneş istiyorum artık :10:

ayy olsun canım yaa ben 1 saat bile kalmaya razıyım..
bizde dün kahvaltıya gidelim dedik rezil olduk..
arılardan hiçbirşeyin tadına varamadık

ayy ne güzel olur canım inş yer bulursunuz

valla yer sıkıntısı var sanırım
aradım bir kaç yer ama bakalım bulabilir miyiz bilmiyorum
bir agbaptan tek numarası alıcam orayı arıcam bakalım

canım eşimin izni varda beyfendi kurbanda memleket için bekletiyor sanırım
birde işleri çok yoğun bıtrakamam diyor
bakalım kendisi bilir valla

saol sibel kardeşine nie bu kadar düşmanlar anlamadım neden böle oldu:20:

cnm kızım ılk dogdugunda kardesım 2 gece kızıma baktıya battı bunlara.yazık mısafır agırlamaktan kızıma bakmaktan uyumadı bıle.mneymış bebgı sevdırmemış hep bızım dıymuş.sallıyolar ya pislikler.kıskandılar şimdi.kardesıme kaynanam o kavgada" hersey senın yuzunden oldu bız sıbelle ıyıydık hep sen fıtnedın onu doldurdun ALLAH belanı versın demış:47: ama bak ALLAH kendı belasını verdı hastalıktan kurtulmuyo. halbukı kardesım benım gbı kın tutmaz daha ıyı nıyetldır hep olumlu tarafından bakar olaylara.ama onun ustunde kaldı herşey

aynen sana harfiyen katılıyorum oruç tutmazsan tutma eleştirmek bize düşmez ama insanlara saygın olsun dine yoksa bile
ramazan boyunca bir çok arkadaşımın instagramda bikinili,içkili ve yemekli tatil resimlerini gördüm
bayram gelincede bayram kutlamalar falan ulan ne bayramı kime bayram :1::1::1::1::9::9:

ohaaa diyorum yani nedir bu düşmanlık
ayy yanımda olsalar parçalarım herhalde böyle kinci insanlara hiç tahammülüm yok
sende hiiiç takma canım
keyfini çıkar kafan rahat en azından

bende 1 ay kadar önce eşimin annesi ve kız kardeşiyle tartıştım
eşim yüzünden tabi
bizde küsüz bayramda ne gittim ne aradım ailesini :19::19::19:

canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin anacığına
hayırdır
hastalığı ne annenin?

canım anadolu yakası daha güzel evet daha derli topludur
avrupa eski olduğu için gelişigüzel inşa edilmiş
baya gezdiniz gördüm hep yetişemedim valla hızınıza anacım
istanbul pahalı maalesef bilmiyorum bize öyle geliyor
alıştım canım oturduğum yer güzel ve nezih çok şükür
ya sorma ramazana gözümün içine baka baka su içen terbiyesiz kişiler bile gördüm
ama allahım hidayet verdin deyip geceçesiksin bilmiyorlar bilseler öyle yapmazlar

canım annene çok geçmiler olsun
nesi var inş önemli bişi değildir
yükün arttı desene allahım yardımcın olsun
sıcaklar ve bebekler zor yani
inş iyileşir tez zamanda anacığın.amin.

sibelim sen ne diyorsun ramazanda izmire geldik ya biz
sahilde bir yere gittik maç izlemek için
kupanın finalı imiş
millet hırla gidiyor
cadde var içkiler havada uçuyor allahım hidayet versin
1 ay tut kendini ya mübarek ay
allah yine bize iyi ekmek veriyor
dedim ben burda oturmam bana ters eşim zaten oturmaz
biz içkilii mekanlara gitmeyiz
arkadaşlarda sağolsun başka bir yere götürdüler ki kendisi içen bir arkadaş ama ramazanda içmezler
evet saygı görmek istiyorsan önce gömstereceksin sonra bekleyeceksin
istanbulda öyle elinde su şişesi,elinde sigara üfelyte üfleye gidiyor ne diyim....

oyyyy canım baya yorulmuşsun yaaaa
inş bugün hemencecik geçer

tatilciler dökülmeye başladı
hoşgelsin canım

aynen facede kahve keyfı bılmem ne bencede cok ayıp.....valla ne yalan soylelyım İzmirimi çok sevıyorum ama ınsnaları cok acık hakkaten.gezı olaylarında mısal bızde gıttık ızlemeye. tamam protesto edın bana göre haklısınızda ama ulen 15 yasındakı cocuklar elınde ıçkıyle protesto edıyo.sen daha neyı protesto ettıgını bılmeden matah bı bok gbı ( afedersınız) almış içkıyle gezıye kaılıyo:47:
dun görumcem geldı bana laf arasında doğum gunune gelecegını soyledı demekkı kaynanam gelmeyecek sadece.ohhh vallahı cok sevınırım.:46: isabet olur bı paket kına yakarım ardından:10:

Back