Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yok sezeryan rahattı genel anestesi olmadım yavrumu gördüm o cok guzeldi tavsiye ederim hamilelik sureci özellikle son zamanllar zordu bebeğin pozisyonundan dolayı doggdugunda ayalkları bir tuhaftı zaten dr düzelir dedi düzeldi cok sukur
hepsini yazacam isyancımm hepsini nelere dikkt etmen gerektiğini biliyosun ben cok arstırıyodum gene eksiklerim oldu

ayy heyecanlandım bekliorumm :1::1:

ısyan esmersırınenın dediği gibi kayınvalideler karısıyo dikkat et kavga bak esmerırıne etmiş bende ettim sbelde ettı kacınılmaz senınkıde fenaaa

esmersırıne gule gulke buyut oğlusunu

mousem gecmiş olsun dinlen ıyıce rabbım en kısa zamanda verırır ıns

ısyan esmersırınenın dediği gibi kayınvalideler karısıyo dikkat et kavga bak esmerırıne etmiş bende ettim sbelde ettı kacınılmaz senınkıde fenaaa

evet kesinlikle cocuk olduktan sonra aileler evrim değiştiriyor sanki neden acaba :26::26::26:

valla canım nişan dönemimde falan çektim ama logusa halimle kimsenin nazını çekemem..
bana destek olmayıo köstek olacaksa cevabını alır benden..kaldıramam artık

evet kesinlikle cocuk olduktan sonra aileler evrim değiştiriyor sanki neden acaba :26::26::26:

eğer bir kaç sene geçtiyse çocuk geldiğinde tamamlanıyor evlilik..rabbim tüm isteyenler nasib etsin..anne baba olmanın sorumluluğuyla olgunlaşma dönemi diyeyim:9:

biz olgunlaşamamıs daha iki hamız malesef :31::31::31::31:

rabbim bilir zamanını..benimde 7 sene olmadı biliyorsun..bazen okuyorum..1 buçuk aylık evliyim çocuğum olmuyor diye..1 buçuk sene nedir..10 yıl 15 yıl olmayıp sonra kemdiliğinden olan hanımlar var..:31:

rabbim bilir zamanını..benimde 7 sene olmadı biliyorsun..bazen okuyorum..1 buçuk aylık evliyim çocuğum olmuyor diye..1 buçuk sene nedir..10 yıl 15 yıl olmayıp sonra kemdiliğinden olan hanımlar var..:31:

ayy maşallah Rabbim sana bağışslasın evladını...

sezaryan olunca korse takılmıyor demi ben mi yanlıs biliyorum yoksa :ssz::ssz:

saol citlim allah razı olsun senin kızçen napıyor buyudumu kesinlikle kayınvaldelerle bir sorun cıkıyor mudale ediyolar hele fenaise benim gibi dikkat et

off sıcak demeyin bana 2-3 kat fazla hissediyorum sıcağı sizdennn :37::37:

anneannemiz almış dün bunları çarşıdann teyzeleri..
8-9 aylık..

Eki Görüntüle 1185746
Eki Görüntüle 1185747

güle güle kullansın canım bebeşin cok tatlılar :16:isyan ben 2 pijma aldım hastaneye lohusa pijaması önden düğmeli normal olursa gecelik ii diyolar ya canım 2 pijma yetiyor ama 1 tane alt pijama yedek koyabilirsin uygun cunku kanama cok oluyo afferdersin gecebiliyor :( isyan lastikli kilot 3 tane götür kendine böle anne kilodu dikişin olursa gelmesin kendine terlik kış olacagı için yelekte koy:6:ped al yanına fakat cocuk bezi koyular bizim hastane temiz oldugunda yastık yuzu felan götürmedim bebeğe 3 takım koy en az bebeğe 1 hastane çıkışı 2 tane 5 li takım 10 tane bez koy sende kullanabilirsin canım kendinede bebeğede çorap koy bebekler üşüyor canım ben haziranda dogum yaptım yagmurluydu 2 takım giydirdiler üst üste corap giydirdiler bebişe üşüyor bbeğin yatacağı yere ya çarsaf yada 2 penye bataniye al canım birini altına birini bebeğin üstüne örtersiniz:23:cıkstata yün bataniyesi olsun üstüne örtersiniz cıkarırken

esmerşirine hoşgeldin kuzum naıslşsın bebiş nasıl nasıl gidiyor görüşedik hiç merak ettirme bizi

herkese hayırlı cumalar olsun inş

kızlar nerdesiniz yaaaa
sibelim nerelerde bu kızzzzzzzzz
citl,prenses,masuem,isyan,kızlar nerdesini zyaaaaaaaaaaaaa

topik çok sessiz ve soğuk:50::50::50:

Back