- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #59.981
gunaydın kızlar biz geldik oğlumla ![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
herkese slmm ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım sen ne kadar fedakar olursan karşı taraf bunu o kadar alışkanlık haline getiriyor ve bir süre sonra bunu yapmanın mecbur olduğunu zannediyor..
boşver bu hayata 10 kere değil 1 kere geliyoruz..
gunaydın kızlar biz geldik oğlumlaherkese slmm
![]()
9:30 gibi hastanede olucaz canım öğleden sonra falan evde oluruz. müsait olurum tabiki. bikaç gün işe gelemicecm muhtemelen aranızda olamam. dr kaç gün rapor yazar bilmiyorum![]()
gunaydın kızlar biz geldik oğlumlaherkese slmm
![]()
günaydın canım nber![]()
ne olsun canım daha 40 mız cıkmadı az kaldı gun sayıyoruz zormu lohusalık kavgalar telaslar ama geldim siz nasılsınız efulima ne olduki ben kacırdım herseyii
amaninnn kimlerrr gelmişş yaaaa
hoşgelsinn canımm..
seni merak ettikk şekerimmm..
nasılsın bebiş nasıl..
ya fotosunu ekle yiğenimizinnn
ne olsun canım daha 40 mız cıkmadı az kaldı gun sayıyoruz zormu lohusalık kavgalar telaslar ama geldim siz nasılsınız efulima ne olduki ben kacırdım herseyii
ne kavgası kızz noldu..
kv ile ilgilimi yine şekerimm...
efulimin bebeği. karnımda kalbi durmuş canım..
doğum yaptı ne yazıkki...
24 haftalıkken kaybetti bebeğini
isyannnnnnnnnnnnnn nasılsın canım benim bebeiş nasıl anlatacak cok sey var yorucu bir lohusalık bebeğin telası benim telefon kablosu olmadan resim tmıyo ama bayan akıllı gelecek ondan rica ederimm
aaa cok üzüldüm bayan akıllının haberi yok sanırım sölerdi haberinizi alıyodum cok zor yaa ama rabbimin bir bildiği vardır şimdi nasıl peki?*
isyan sana bir sürü söyleyeceklerim var canım benim dikkat etmen gerekenler hastane cantasına alman gerekenler,su kesin biebek oldumu kayınvalde ile kavga kacınılmaz dikkat ett ben bile çileden cıktım
buraya girmiyor canım hiç gelmedi diyebilirim bu topiğe..
facede konuşştık 2 gece önce fenalaşmış acile kaldırılmış..
psikolojisi çok kötü
bizde çok üzüldük canım..allah yardım etsin cok zor bide buyuk yani rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah cok üzüldüm ama
canımm biz iyiyiz çok şükür..
zor dönemler atlattık düşük tehlikesi falan ama şükür iyiyiz şimdi..
ayy ne güzel mis kokulu yavruna kavuştun canımmm yaa..
neler ooldu kız anlat yavaştann..
doğum nasıl oldu normalmi
isyanım vala nereden baslasam diyodum noktayı koydun bebeğim ters oldugundan sezeryan oldum belden uyusmalı bebek zayıf oldugundan doktor bir hafta bekletti 6 haziran cumaya gun verdi fakat 5 hazirana fenalastım bebeğim celal dünyaya geldi cok sukur zor oldu biraz rahmim ters benim bebişte ondn mı ters bilmiyorum dr ondan diyo 2. de öle olurmus kan uyusmazlığı gebelk skeri cıkmıstı ama cok sukur atlattık
bizde çok üzüldük canım..
ben 3-4 gün kendime gelemedim haberi alınca..
sen telefon numaramımı değiştirdin canım..aradım birkaç kez seni
canım benimde rahmim ters..
sezeryan zormu oldu..
kim kaldı yanında peki şekerimm..
hastane çıkışı kaç tane almam lazım..
birde gecelikmi pijamamı rahat oldu