Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
9:30 gibi hastanede olucaz canım öğleden sonra falan evde oluruz. müsait olurum tabiki. bikaç gün işe gelemicecm muhtemelen aranızda olamam. dr kaç gün rapor yazar bilmiyorum :31:

mousem gecmiş olsun arkadasım bayan akıllı mujdeli haberi verince cok sevinmiştim okuyunca cok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır... lohusanın duası kabul olurmuş rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah elimizden gelen birsey varsa her zaman yanındayız :16:

ne olsun canım daha 40 mız cıkmadı az kaldı gun sayıyoruz zormu lohusalık kavgalar telaslar ama geldim siz nasılsınız efulima ne olduki ben kacırdım herseyii

ne kavgası kızz noldu..
kv ile ilgilimi yine şekerimm...
efulimin bebeği. karnımda kalbi durmuş canım..
doğum yaptı ne yazıkki...
24 haftalıkken kaybetti bebeğini

amaninnn kimlerrr gelmişş yaaaa
hoşgelsinn canımm..
seni merak ettikk şekerimmm..
nasılsın bebiş nasıl..
ya fotosunu ekle yiğenimizinnn

isyannnnnnnnnnnnnn nasılsın canım benim bebeiş nasıl anlatacak cok sey var yorucu bir lohusalık bebeğin telası benim telefon kablosu olmadan resim tmıyo ama bayan akıllı gelecek ondan rica ederimm

ne kavgası kızz noldu..
kv ile ilgilimi yine şekerimm...
efulimin bebeği. karnımda kalbi durmuş canım..
doğum yaptı ne yazıkki...
24 haftalıkken kaybetti bebeğini

aaa cok üzüldüm bayan akıllının haberi yok sanırım sölerdi haberinizi alıyodum cok zor yaa ama rabbimin bir bildiği vardır şimdi nasıl peki?*

isyannnnnnnnnnnnnn nasılsın canım benim bebeiş nasıl anlatacak cok sey var yorucu bir lohusalık bebeğin telası benim telefon kablosu olmadan resim tmıyo ama bayan akıllı gelecek ondan rica ederimm

canımm biz iyiyiz çok şükür..
zor dönemler atlattık düşük tehlikesi falan ama şükür iyiyiz şimdi..
ayy ne güzel mis kokulu yavruna kavuştun canımmm yaa..
neler ooldu kız anlat yavaştann..
doğum nasıl oldu normalmi

isyan sana bir sürü söyleyeceklerim var canım benim dikkat etmen gerekenler hastane cantasına alman gerekenler,su kesin biebek oldumu kayınvalde ile kavga kacınılmaz dikkat ett ben bile çileden cıktım

aaa cok üzüldüm bayan akıllının haberi yok sanırım sölerdi haberinizi alıyodum cok zor yaa ama rabbimin bir bildiği vardır şimdi nasıl peki?*

buraya girmiyor canım hiç gelmedi diyebilirim bu topiğe..
facede konuşştık 2 gece önce fenalaşmış acile kaldırılmış..
psikolojisi çok kötü

isyan sana bir sürü söyleyeceklerim var canım benim dikkat etmen gerekenler hastane cantasına alman gerekenler,su kesin biebek oldumu kayınvalde ile kavga kacınılmaz dikkat ett ben bile çileden cıktım

canım kesinlikle önerilerini bekliyorumm
yardımvı ol bana telaş sardı beni..
kv ile tartışma kesin olur bizdede..
zaten bebek logusalık yetmio birde onların nazıı suratı var yahuu

canımm biz iyiyiz çok şükür..
zor dönemler atlattık düşük tehlikesi falan ama şükür iyiyiz şimdi..
ayy ne güzel mis kokulu yavruna kavuştun canımmm yaa..
neler ooldu kız anlat yavaştann..
doğum nasıl oldu normalmi

isyanım vala nereden baslasam diyodum noktayı koydun bebeğim ters oldugundan sezeryan oldum belden uyusmalı bebek zayıf oldugundan doktor bir hafta bekletti 6 haziran cumaya gun verdi fakat 5 hazirana fenalastım bebeğim celal dünyaya geldi cok sukur zor oldu biraz rahmim ters benim bebişte ondn mı ters bilmiyorum dr ondan diyo 2. de öle olurmus kan uyusmazlığı gebelk skeri cıkmıstı ama cok sukur atlattık

isyanım vala nereden baslasam diyodum noktayı koydun bebeğim ters oldugundan sezeryan oldum belden uyusmalı bebek zayıf oldugundan doktor bir hafta bekletti 6 haziran cumaya gun verdi fakat 5 hazirana fenalastım bebeğim celal dünyaya geldi cok sukur zor oldu biraz rahmim ters benim bebişte ondn mı ters bilmiyorum dr ondan diyo 2. de öle olurmus kan uyusmazlığı gebelk skeri cıkmıstı ama cok sukur atlattık

canım benimde rahmim ters..
sezeryan zormu oldu..
kim kaldı yanında peki şekerimm..
hastane çıkışı kaç tane almam lazım..
birde gecelikmi pijamamı rahat oldu

canım benimde rahmim ters..
sezeryan zormu oldu..
kim kaldı yanında peki şekerimm..
hastane çıkışı kaç tane almam lazım..
birde gecelikmi pijamamı rahat oldu

yok sezeryan rahattı genel anestesi olmadım yavrumu gördüm o cok guzeldi tavsiye ederim hamilelik sureci özellikle son zamanllar zordu bebeğin pozisyonundan dolayı doggdugunda ayalkları bir tuhaftı zaten dr düzelir dedi düzeldi cok sukur
hepsini yazacam isyancımm hepsini nelere dikkt etmen gerektiğini biliyosun ben cok arstırıyodum gene eksiklerim oldu

Back