- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #60.041
bence takabiliyosan tak yoksa gene göbek kalıyormus ama sıcakta sende haklısın insan bunalır![]()
benim kışa gelio takarıma artık sıkı sıkı
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence takabiliyosan tak yoksa gene göbek kalıyormus ama sıcakta sende haklısın insan bunalır![]()
kız adamı görüom hep oruçlu orucu açıo işe gidio..
öpücük möpücük kalmadı bizeee![]()
ahh ahh sorma aynı dertten bizde muzdaribiz. 2 aydır öyleydi böyleydi çok ayrı kaldık![]()
mmousem doktor ne kadar korunma verdi sana şekerim..
sorucam hep unutuyorumm..
sorma yaa bizde valla hep ayrı gayrı nolcak bilmem
süper canım...1 ay dedi canım 10 gün ilişki yasak 1 ay korunma ilk reglden sonra folik asite başlayabilirsin dedi canım
süper canım...
c.tesi arkadaşlarla pikniğe gittik..
arkadaşın biz kızı var 8 yaşında..
mart ayında hamile kalmış ama aynı sen gibi 8. haftada bebek kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuş..
doktor ona 3 ay korunma vermiş canım..
ve doktor aynı şeyleri sölemiş..her kadında olası birşey..
zaten bir kızın var buda normal bir hamilelik geçirdiğini gösterir..bu bebek anormal bir spermden döllenmiş ve gelişememiş demiş şekerim
sağol canım Allah razı olsun hayırlısıyla versin inş canım. sanada çok geçmiş olsunn..
evet canım hissediyorum böle pıt pıt şeklinde haraketleirni..özelliklede gece hissediyorum şekeirm.
ben yatında o harekete geççiyor
senin kızda tam cimcime oldu annesi..
şimdi artık peşinden koşulacak zaman..![]()
tetanoz aşımızıda vurundukk teyzeleri...
ağrımız olabilirmişşş![]()
sağol cnm
aynen 1 dakka yalnız bırakamıyorum hep ayakta hep ayakta
cnm kolonya pamukla hafıfce ov derım ılk asımda yapmadım çok agrım oldu ıkıncısınde yaptım hıç olmadı
doktorum benimle çok güzel konuştu canım çok güzel anlattı. bunun olağan birşey olduğunu söyledi. ben güçlü bi kadınım isyan. panik atak bi kocam var. onun yüzünden ne üzüntümü nede korkumu yaşayamadım. o yüzden narkozdan ağlayarak uyandım nasıl sıktıysam kendimi. işte bu sebepten çabuk toparlandım gündelik hayata döndüm. aklıma gelince içim acıyo evet ama genelde düşünmemeye çalışıyorum.
rabbim böylesini hayırlı görmüş boynum kıldan ince ne denilebilirki. inş en yakın zamanda bize bu duyguyu gerçekten yaşatır hayırlısıyla tabii tek dileğim bu![]()
nasılsın bugün koca göbek![]()
gunaydın kuzularrrrrr ben geldımmm cıktım bugun yaaaaa kafam bi milyon işler yemekler benı bekler
misafirmi var şekerimmm ne işi ne yemeğiii
yokkkızz ıftara aklımada bişry gelmıyokıııı
aayy eşimden bir tane daha çıktıı o da ben, öyle denmesi nasıl bir şeylse hoşuma gidiyorrr
kız kolum berbat yaa kalkmıyorr anacımm tetanoz etti beni felç yahuuu
sen nasılsın beybimm dün gezmelerdemiydiniz kocanla..facede bir ara resiminizi gördüm çok giremedim annemde davet vardı..
yok canım yaa dün evdeydik gezme yoktu dün akşamtetanoz demekki öyle yapıyo ben yaptırdımmı hiç hatırlamıyorum ki e tabi sen bide daha hassassın normaldir kocana naz yapsaydın biraz
ben iyiyim şükür bu akşam kızlarla buluşucaz yine eşimde iş iftarında olucak bu akşam ayrıyız
![]()
canım ovdum eve gidince ama faydası olmadı geç kalmışım bugün kolum fenaa :26::26:
canımm seni seviom yaaa güçlü arkadaşımm benimmm![]()
misafirmi var şekerimmm ne işi ne yemeğiii