Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
1 ay dedi canım 10 gün ilişki yasak 1 ay korunma ilk reglden sonra folik asite başlayabilirsin dedi canım
süper canım...
c.tesi arkadaşlarla pikniğe gittik..
arkadaşın biz kızı var 8 yaşında..
mart ayında hamile kalmış ama aynı sen gibi 8. haftada bebek kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuş..
doktor ona 3 ay korunma vermiş canım..
ve doktor aynı şeyleri sölemiş..her kadında olası birşey..
zaten bir kızın var buda normal bir hamilelik geçirdiğini gösterir..bu bebek anormal bir spermden döllenmiş ve gelişememiş demiş şekerim

süper canım...
c.tesi arkadaşlarla pikniğe gittik..
arkadaşın biz kızı var 8 yaşında..
mart ayında hamile kalmış ama aynı sen gibi 8. haftada bebek kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuş..
doktor ona 3 ay korunma vermiş canım..
ve doktor aynı şeyleri sölemiş..her kadında olası birşey..
zaten bir kızın var buda normal bir hamilelik geçirdiğini gösterir..bu bebek anormal bir spermden döllenmiş ve gelişememiş demiş şekerim

doktorum benimle çok güzel konuştu canım çok güzel anlattı. bunun olağan birşey olduğunu söyledi. ben güçlü bi kadınım isyan. panik atak bi kocam var. onun yüzünden ne üzüntümü nede korkumu yaşayamadım. o yüzden narkozdan ağlayarak uyandım nasıl sıktıysam kendimi. işte bu sebepten çabuk toparlandım gündelik hayata döndüm. aklıma gelince içim acıyo evet ama genelde düşünmemeye çalışıyorum.
rabbim böylesini hayırlı görmüş boynum kıldan ince ne denilebilirki. inş en yakın zamanda bize bu duyguyu gerçekten yaşatır hayırlısıyla tabii tek dileğim bu :31:

sağol canım Allah razı olsun hayırlısıyla versin inş canım. sanada çok geçmiş olsunn..

sağol cnm

evet canım hissediyorum böle pıt pıt şeklinde haraketleirni..özelliklede gece hissediyorum şekeirm.
ben yatında o harekete geççiyor :1::1::1:
senin kızda tam cimcime oldu annesi..
şimdi artık peşinden koşulacak zaman..:16::16:

aynen 1 dakka yalnız bırakamıyorum hep ayakta hep ayakta

tetanoz aşımızıda vurundukk teyzeleri...
ağrımız olabilirmişşş :49::49:

cnm kolonya pamukla hafıfce ov derım ılk asımda yapmadım çok agrım oldu ıkıncısınde yaptım hıç olmadı

3 adet gonal life 1 adet cetrotide var yaptırdığımız tüp bebek tedavisinden kalan ilaçları mı satıyorum hepsi 500 tl gonal life tane 150 cetrotide tane 50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol cnm

aynen 1 dakka yalnız bırakamıyorum hep ayakta hep ayakta

cnm kolonya pamukla hafıfce ov derım ılk asımda yapmadım çok agrım oldu ıkıncısınde yaptım hıç olmadı

canım ovdum eve gidince ama faydası olmadı geç kalmışım bugün kolum fenaa :26::26:

doktorum benimle çok güzel konuştu canım çok güzel anlattı. bunun olağan birşey olduğunu söyledi. ben güçlü bi kadınım isyan. panik atak bi kocam var. onun yüzünden ne üzüntümü nede korkumu yaşayamadım. o yüzden narkozdan ağlayarak uyandım nasıl sıktıysam kendimi. işte bu sebepten çabuk toparlandım gündelik hayata döndüm. aklıma gelince içim acıyo evet ama genelde düşünmemeye çalışıyorum.
rabbim böylesini hayırlı görmüş boynum kıldan ince ne denilebilirki. inş en yakın zamanda bize bu duyguyu gerçekten yaşatır hayırlısıyla tabii tek dileğim bu :31:

canımm seni seviom yaaa güçlü arkadaşımm benimmm:16::16:

nasılsın bugün koca göbek :emir_bebek::1:

:1::1::1::1::9::9::9::9: aayy eşimden bir tane daha çıktıı o da ben, öyle denmesi nasıl bir şeylse hoşuma gidiyorrr :52::52:
kız kolum berbat yaa kalkmıyorr anacımm tetanoz etti beni felç yahuuu :31::31:
sen nasılsın beybimm dün gezmelerdemiydiniz kocanla..facede bir ara resiminizi gördüm çok giremedim annemde davet vardı..

:1::1::1::1::9::9::9::9: aayy eşimden bir tane daha çıktıı o da ben, öyle denmesi nasıl bir şeylse hoşuma gidiyorrr :52::52:
kız kolum berbat yaa kalkmıyorr anacımm tetanoz etti beni felç yahuuu :31::31:
sen nasılsın beybimm dün gezmelerdemiydiniz kocanla..facede bir ara resiminizi gördüm çok giremedim annemde davet vardı..

yok canım yaa dün evdeydik gezme yoktu dün akşam :1: tetanoz demekki öyle yapıyo ben yaptırdımmı hiç hatırlamıyorum ki e tabi sen bide daha hassassın normaldir kocana naz yapsaydın biraz :1: ben iyiyim şükür bu akşam kızlarla buluşucaz yine eşimde iş iftarında olucak bu akşam ayrıyız :10:

yok canım yaa dün evdeydik gezme yoktu dün akşam :1: tetanoz demekki öyle yapıyo ben yaptırdımmı hiç hatırlamıyorum ki e tabi sen bide daha hassassın normaldir kocana naz yapsaydın biraz :1: ben iyiyim şükür bu akşam kızlarla buluşucaz yine eşimde iş iftarında olucak bu akşam ayrıyız :10:

kocamı görsem naz yapıcam anacım göremiomm...
dün akşam annemlerde davet vardı..
iş çıkışı oraya gittim..anneme yardım edeyim dedim..
eşimde iftara 1 saat kala geldi..
yemek yedi çayını hızlıca içip doğru işe gitti..
adama 2 laf arsında söledim aşı olduğumuuu :5::5:

canım ovdum eve gidince ama faydası olmadı geç kalmışım bugün kolum fenaa :26::26:

canımm seni seviom yaaa güçlü arkadaşımm benimmm:16::16:

kıyamam ya bılırım o ağrıyı çok fena cnm.sen genede arada yap belkı hafıfletır cnm.

misafirmi var şekerimmm ne işi ne yemeğiii

bebıs varken her turlu iş duruyo ısyan mısafırın gelmesıne gerek kalmıyo:1:

Back