Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzuzlar herkese günaydınalr olsuhn
dün yemeklerim çok güzel oldu herkes çok beğendi
sonrabalkonda çay+tatlı+meyve yedikarkadaşı çok konuşkan eşimin bizi baya güldürdü
saat 12 gibi kalktılar
ama ben öldüm yorgunluktan
eşim dedi ellerine sağlık çok güzel olmuş diye
elimi öptü çok hoşuma gitti
ben artık yemek işini aştım galiba
sadece pilav biraz azcık yağlı olmuş dedi o kadar

adet oldum karnım ağrıyor bişiler yedim ilaç içicem
sonra arkadaşa kahveye gidicem bebeği var oruç tutamıyor
iki laf ederiz
yemeğim var nasıl olsa
otururz biraz mutfağı toplamam lazım ama sonra yapicam

selam kızlar ben geldim evde ouruyorum keşke cumaya kadar rapor almasaydım sıkılıcam evde. pskilolojik olarakta daha iyiyim çok şükür. rabbim daha beterini yaşatmaz inşş.

günaydın kızlar
mouse yazdım ama görmedin sanırım çok geçmiş olsun
allah yardımcın olsun üzme kendini
bak benimde 2 sene bitti hiç hamile kalamadım
hoş artık ben istemiyorum da nasip kısmet
Denizcim hoşgeldin canim nasilsin ya özledik seni :23:
Evini mi degişmişsin hayirli olsun mutlulukla oturun inşallah
Rabbim isteyen herkese hayirlisindan evlat nasip etsin ,,içinde sana da :34:

kız buugünde evde dinlen yarın gezersin biraz şekerimmmm :16::16:
ya sıkılıyorum dedim ama çokta seri hareket edemiyyorum maalesef henüz kanamam olmadığı için sıkıntı yapıyo :50: yarın arkadaşlarımla iftra gidicem canım iyi gelir diye düşünüyorum :31:
Canim geçmiş olsun Allah beterinden korusun üzüldüm senin adina,,

Efulim de sen de inşallah bir daha yaşamazsiniz aynilarini :(

saol canım amin rabbim kimseye yaşatmasın :50:

Günaydın bebiler
ne var ne yok bakalım?
off dahada hiçbiriniz tatile çıkmadınız anacım :D yazın buralarda olmak cok fena :D

Denizcim hoşgeldin canim nasilsin ya özledik seni :23:
Evini mi degişmişsin hayirli olsun mutlulukla oturun inşallah
Rabbim isteyen herkese hayirlisindan evlat nasip etsin ,,içinde sana da :34:
sağol prenses sen nasılsın canım ne var ne yok
allah isteyenlere versin
ben askıya aldım gibi bişey :1:

selam kızlar ben geldim evde ouruyorum keşke cumaya kadar rapor almasaydım sıkılıcam evde. pskilolojik olarakta daha iyiyim çok şükür. rabbim daha beterini yaşatmaz inşş.

canım çok geçmişler olsun
rabbim bir daha yaşatmasın inş

Günaydın bebiler
ne var ne yok bakalım?
off dahada hiçbiriniz tatile çıkmadınız anacım :D yazın buralarda olmak cok fena :D

kız tatile çıktın mı sen anacım yaa
nerdesin şimdi

dün sizden sonra arkadaşa gittim
kahve içmeye onunda bebeği var oruç tutamıyor
bende hastayım diye baya oturduk eşim geldi aldı beni
eve geldim yemek derken iftardan sonra sahile gittik
ömer dongeloğlu gelmiş sahile oraya gittik
gece 1 e doğru eve geldik yorulmuşuz baya tv izledik biraz sonra küt uyu

konuyu kimseyle konuşmayınca iyiyim canım yarından sonra belli olucak nasıl olduğum :31:

Haberini aldim ve cok üzüldüm..
Seni en iyi anlayabilenlerden biri de benim suan..
Allah sabir versin..
Allah cennette kavusmayi nasip etsin..
Söylenebilecek o kadar cok sey var ki aslinda..
Ama bazen susmak ve dua etmek en dogrusu..
Dualarimdasin..

Haberini aldim ve cok üzüldüm..
Seni en iyi anlayabilenlerden biri de benim suan..
Allah sabir versin..
Allah cennette kavusmayi nasip etsin..
Söylenebilecek o kadar cok sey var ki aslinda..
Ama bazen susmak ve dua etmek en dogrusu..
Dualarimdasin..

amin kuzum Allah razı olsun sende benim dualarımdasın. haklısın en iyisi susmak ve dua etmek bende hep onu yaptım. mübarek günlerde rabbimin bi bildiği varadır dedim isyan edecek değiliz. rabbim bundan sonra nasip etsin inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler...

evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim

evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim

canım siz büyük sıkıntılardan geçtiniz ve o yüzden birbirinizden koptunuz..
tek hayatınız iş oldu..
artık sanki iş ortağı gibi bir yaşam sürmeye başladınız eş gibi değil..
ben yine söylüyorum biraz uzaklaşman lazım..
kendine biraz vakit ayırman lazım canım..
birde bu iş böle sürmez gece 10 buçupa kadar duramazsın..
çalışma satin olmalı tatil günlerin olmalıki bunalmayasın..
benim önerim biraz uzaklaşın canımn özleyin birbirinizi

canım siz büyük sıkıntılardan geçtiniz ve o yüzden birbirinizden koptunuz..
tek hayatınız iş oldu..
artık sanki iş ortağı gibi bir yaşam sürmeye başladınız eş gibi değil..
ben yine söylüyorum biraz uzaklaşman lazım..
kendine biraz vakit ayırman lazım canım..
birde bu iş böle sürmez gece 10 buçupa kadar duramazsın..
çalışma satin olmalı tatil günlerin olmalıki bunalmayasın..
benim önerim biraz uzaklaşın canımn özleyin birbirinizi

seni varya şimdi isyan haklı oldugunu anladım zaten eşimle konusup bir anlasmaya vardık gün boyu zaten aynı iş yerinde olmamıza ragmen birbirimizi zor görüryoruz canım o hep dısarda ben hep içerde ama insan aynı evden bir çıkıp bir girince anladımki konusucak bişey bile kalmıyor inan
önceden kocamın yanında hep gülerdim hep güldürürdü beni şiimid hep onunla mutsuzum
dün beni aldı yemege götürdü ve bir konusma yaptı
ikimizde bir hafta içerisinde karsı taraf bize ne hissettiriyorsa
bizim karsı tarafta gördüğümüz hatalar ve kendimizde gördümüz hataları karsılastırıcaz
ve bunu en az 3 ayda bir yapıcazz
ona hak verdim ev kadınlıgını bıraktım nerdeyse cogu zaman dısarda yiyip geliyor
süslenmiyorum kendime nerdeyse hiç bakamıyorum isyan oda tam tersi kendine cok bakmaya başladı ve artık benimde bakımlı olmamı istiyor giyinip kusanıp süslenmemi istiyor haklıda o yüzden aksam 6 da paydos benim evime gidip kendimle ilginelim yemek yapıcam aksama oturup doyasıya kocamla oturuo konusup belki tavla atarız :1::1::1::1:
ama özür dilemedi haklı oldugu konular varsada ben genede uyarımı yaptım bana
hayvan gibi davranma dedim artık yogun calısma temposu stres sıkıntı
basımı döndürüyor doğru düşünemez oldum dedim

seni varya şimdi isyan haklı oldugunu anladım zaten eşimle konusup bir anlasmaya vardık gün boyu zaten aynı iş yerinde olmamıza ragmen birbirimizi zor görüryoruz canım o hep dısarda ben hep içerde ama insan aynı evden bir çıkıp bir girince anladımki konusucak bişey bile kalmıyor inan
önceden kocamın yanında hep gülerdim hep güldürürdü beni şiimid hep onunla mutsuzum
dün beni aldı yemege götürdü ve bir konusma yaptı
ikimizde bir hafta içerisinde karsı taraf bize ne hissettiriyorsa
bizim karsı tarafta gördüğümüz hatalar ve kendimizde gördümüz hataları karsılastırıcaz
ve bunu en az 3 ayda bir yapıcazz
ona hak verdim ev kadınlıgını bıraktım nerdeyse cogu zaman dısarda yiyip geliyor
süslenmiyorum kendime nerdeyse hiç bakamıyorum isyan oda tam tersi kendine cok bakmaya başladı ve artık benimde bakımlı olmamı istiyor giyinip kusanıp süslenmemi istiyor haklıda o yüzden aksam 6 da paydos benim evime gidip kendimle ilginelim yemek yapıcam aksama oturup doyasıya kocamla oturuo konusup belki tavla atarız :1::1::1::1:
ama özür dilemedi haklı oldugu konular varsada ben genede uyarımı yaptım bana
hayvan gibi davranma dedim artık yogun calısma temposu stres sıkıntı
basımı döndürüyor doğru düşünemez oldum dedim

canım iyide sen kendini durduk yere bırakmadın..o sıkıntıları kim yaşasa kim sen gibi yoğun çalışsa emin ol öle olurdu..
eşin orada haksız..
ama bundan sonra 6 da çıkıp evine gidersin ev işini yemeğini halledersin..
haftada 1,5 gün tatlil yaparsınn ohh misss

canım iyide sen kendini durduk yere bırakmadın..o sıkıntıları kim yaşasa kim sen gibi yoğun çalışsa emin ol öle olurdu..
eşin orada haksız..
ama bundan sonra 6 da çıkıp evine gidersin ev işini yemeğini halledersin..
haftada 1,5 gün tatlil yaparsınn ohh misss

öle yapıcam kuzum bundan sonra kendimi ilk düşünücem çünkü kendini düşünmicen karsı taraf seni dşünmüyr :19:

öle yapıcam kuzum bundan sonra kendimi ilk düşünücem çünkü kendini düşünmicen karsı taraf seni dşünmüyr :19:

Aynen canım sen ne kadar fedakar olursan karşı taraf bunu o kadar alışkanlık haline getiriyor ve bir süre sonra bunu yapmanın mecbur olduğunu zannediyor..
boşver bu hayata 10 kere değil 1 kere geliyoruz..

Back