Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ÖNCELİKLE GÜNAYDIN DİYEREK YENİ TOPİMİZİ KUTLARIM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM KUZUCUKLARIM
BUNLARDAGECER ben izmirde bastırdım tatlım yarın davetiyeleri fotoyla ceker buraya albüme koyarım biz resimli bastırdık tatlım yani bir nevi foto gibi oldu yengemlede barıstık geldi özür diledi haklısın dedi babanem gitmiş konusmus kıza ne diye boş yere diş biliyosunuz demiş haklı şimdilik bir sorun kalmadı

dün evime gittim kızlar boya badana temizliği daha bitmedi simler duvarda süper gözüküyo herkeze öle tavsiye ederim cıkmadan önce evimin anahtarını cantama atmamda ayrı bir mutluluk oldu benim için ozaman dedimki ben gercekten evlen,yomusum ve benim bir evim olucak dedim cok mutlu oldum

krizatem hoşgeldin canım.yeni topiğimize hoşgeldin, heyecanla bekliyoruz davetiyelerini. yengenlede aranızın düzelmesine sevindim.dememki bu zamanda oluyor böyle şeyler sakin olmamız lazım.

vayyy simli yaptırdın heee, bende belki yaptırcam öyle duvarlarımı, evin hayırlı olsun canım bir ömür boyu ağız tadıyla oturun inşallah..

9. model benim gelin saçım olacak inş...
ben senin elbisene göre yorum yapıyorum şekerim...2 ve 3 diyorum tekrardan :46::46:
Tatlım elbisene bence en uygun model 2 ve3. model gibi geldi..:46::46:

isyanım sağol canım , şimdi 1-2-3-8-9 kaldı bunlar arasında bir seçim yapım ben.
2. güzel olur gibi geldi:32:

krizatem hoşgeldin canım.yeni topiğimize hoşgeldin, heyecanla bekliyoruz davetiyelerini. yengenlede aranızın düzelmesine sevindim.dememki bu zamanda oluyor böyle şeyler sakin olmamız lazım.

vayyy simli yaptırdın heee, bende belki yaptırcam öyle duvarlarımı, evin hayırlı olsun canım bir ömür boyu ağız tadıyla oturun inşallah..

isyanım sağol canım , şimdi 1-2-3-8-9 kaldı bunlar arasında bir seçim yapım ben.

evet simli yaptırdım tatlım benim süper duruyo ben kum bejide kullandım ama herkeze tavsiye ederim süper oldu duvar sğper parlıyo evime asış oldum

masatakvimim sana kına kurabiyeleri buldum çok cici bunlar

$th4PN5nwbnc3M2b69AsLp9lifBybdv.jpg $mine.JPG $kirmiziiiiiii.jpg $kına-kurabiyesi-1.jpg $kına2kapak.jpg $handegeliiin.jpg $demetgelin2.jpg $a54pji9M7wWzkm6tzX20BIXRKsN9r9.jpg $1 (1).jpg $nisankurabiyesi.jpg

en çok söylenen 2 ve 8 bu ikisi arasında tercih yapalım bende :46::46::46: elbisene uygun olan bence yine 2 :46::46::46:

Günaydın.

Çok sıkıntılıyım morelim acayip bozuk.

Dün nişanlımdan duymayacağım şeyler duydum.

Sanırım evliliğe sıcak bakmıyor bilmiyorum şokdayım hala :50:

ahh bu erkekler ahhh...nişanlımda son zamanlarda hiç beklemediğim hareketler yapıyor...bende soğudum evlilikten falan:50::50:
özel değilse anlat şekerim...:31::31:

WeWonTheLove

sana özel dönüş partisi yapalım canım
Affet bizi

evet bugün kına yapalım dönüşünde de yaparız gene parti:16:

hemm bende 9 la onu begendim 10 cu sacı ben daha önce yaptırmıstım ozaman daha yeni nşanlıydım eger kuaförün iyiyse süper durcandan emin olabilirsin tatlım 10 un

8 veya 9 canımcım :34:

en çok söylenen 2 ve 8 bu ikisi arasında tercih yapalım bende :46::46::46: elbisene uygun olan bence yine 2 :46::46::46:

krizaten, mmousse ve isyanım sağolun canlar.:34:

en çok söylenen 8 ve 2
o zaman 2 olsun:16: şimdi sıra geldi kuaför bulmaya
:10:

evet bugün kına yapalım dönüşünde de yaparız gene parti:16:

krizaten, mmousse ve isyanım sağolun canlar.:34:

en çok söylenen 8 ve 2
o zaman 2 olsun:16: şimdi sıra geldi kuaför bulmaya
:10:

Hadi başlasın o zaman kınamızzz...:32::32::32:[h=4]WeWonTheLove canımmmmm sana özellll:32::32::32:[/h]
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bir tanesini hor görmesinler

Uçan da kuşlara malum olsun ben annemi özledim
Hem annemi hem babamı hem köyümü özledim

Babamın bir atı olsa binse de gelse
Annemin yelkeni olsa uçsa da gelse
Kardeşlerim yolları bilse de gelse

Hem annemi hem babamı hem köyümü özledim :14::14:

Günaydın.

günaydın canım.bu erkeklerin hepsi böyle. şoka giriyoruz bazen duymadığımız şeyleri duyuyoruz . evliliğe sıcak bakmasa evlenmez ki kuzum seninle,şimdi hepsi panikte ve şoktalar erkekler bizden daha farklı bu evlilik olaylarında hayatları tamamen değişecek yaaa ne yapacaklarını bilmiyorlar bazen.:37:

günaydın canım.bu erkeklerin hepsi böyle. şoka giriyoruz bazen duymadığımız şeyleri duyuyoruz . evliliğe sıcak bakmasa evlenmez ki kuzum seninle,şimdi hepsi panikte ve şoktalar erkekler bizden daha farklı bu evlilik olaylarında hayatları tamamen değişecek yaaa ne yapacaklarını bilmiyorlar bazen.:37:

Canm ya inan şokdayım hala hayır ben zorlamıyorum evlenelim die sevmiyorsa artık istemiyorsa biter gider ne yapayım sevgisiz bir yuva kuramam Rabbim büyük inş. dediğin gibidir.

Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimize.

Büyük konuşmuyorum Allahıma havale ettim O bilir herşeyin iyiisini

Günaydın canlarım:16:

isyanım benim babamda bu aralar çok duygusal fazla belli etmiyor ama ağlıyormuş oda geceleri
:31:

kızlar üzmeyin kendinizi:31::31:

günaydın balııımmmm
Babaların hepsi mi böyle??
Benim babamda çook üzülüyor
ama hem ağlar hem gideriz kuzum

Günaydın canımmm

Good_heart günaydın canımmmm

WeWonTheLove

sana özel dönüş partisi yapalım canım
Affet bizi

sanada günaydın balımmmm :16::16::16:

yapalım yapalım kına yapalım:8::8:

:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hadi kızlarr parti başlasınnnnn:8::8::8::8::8::8:

good_heartım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. sen daha güzel işlere layıksın bir an önce kurtul bu yerden inşallah:16:

canım bende 1. ve 2. ciyi beğendim en çok:16:

başka fikri olan yokmu kızlar:31:

inşş kuzum amin inşşş:16::16::16::16: ben en çok 2. beğendim o olsun sana çok yakışacağını düşünüyorummmm:16::16::16::16::16::16:

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN DİYEREK YENİ TOPİMİZİ KUTLARIM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM KUZUCUKLARIM
BUNLARDAGECER ben izmirde bastırdım tatlım yarın davetiyeleri fotoyla ceker buraya albüme koyarım biz resimli bastırdık tatlım yani bir nevi foto gibi oldu yengemlede barıstık geldi özür diledi haklısın dedi babanem gitmiş konusmus kıza ne diye boş yere diş biliyosunuz demiş haklı şimdilik bir sorun kalmadı

dün evime gittim kızlar boya badana temizliği daha bitmedi simler duvarda süper gözüküyo herkeze öle tavsiye ederim cıkmadan önce evimin anahtarını cantama atmamda ayrı bir mutluluk oldu benim için ozaman dedimki ben gercekten evlen,yomusum ve benim bir evim olucak dedim cok mutlu oldum

ohh pırıl pırıl parlıyodur:12::12::12: hep mutlu olalım inşş:16::16::16: bu arada sorunların çözülmesine sevindim:34::34:

evettt evetttt 2. olsunnn:16::16::16::16: yinede tercih senin kuzum:17::1:

Günaydın.

inş hakkında hayırlısı olur tatlım üzüldüm:31: neden böyle bişey demiş olabilirki acaba:44:

bence kına konseptine en uygun olan 9. model şekerimmmmm:46::46::46: mastakvimim bak kurabiyelere...insan bunu nasıl yer yaaa:8::8:

ayyyy gerçektende harikalarr :16::16::16::16: ben 5. ve 9. beğendimm:16::16::16::16::16:

Hadi başlasın o zaman kınamızzz...:32::32::32:WeWonTheLove canımmmmm sana özellll:32::32::32:

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bir tanesini hor görmesinler

Hem annemi hem babamı hem köyümü özledim

Babamın bir atı olsa binse de gelse
Annemin yelkeni olsa uçsa da gelse
Kardeşlerim yolları bilse de gelse

Hem annemi hem babamı hem köyümü özledim :14::14:

$kina.jpg
$kina.jpg Eki Görüntüle 444125

İzmirli Taylan - Gamzeli Yarim

güzel yüzlüm tatlı dillim
aşkına deli divaneyim
canım bir tanem hayatım benim
tek bir isteğim isteğim gül bana yarim
gamzeli yarim güzel yarim,hayatımın anlamı yarim
düşmanlar patlasın
kıskananlar çatlasın
menemen'in güzeli
ezine'nin şugarı
güzelsin güzel güzel yarim

düşmanlar patlasın kıskananlar çatlasın
menemenin güzeli
ezinenin şugarı
güzelsin güzel güzel yarim
gamzeli yarim güzel yarim
hayatımın anlamı yarim

:8::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:

Son düzenleme:

inş hakkında hayırlısı olur tatlım üzüldüm:31: neden böyle bişey demiş olabilirki acaba:44:

Bilmiyorum cnm bende buna inanamıyorum ya zaten.

Sanki silah dayamışlar zorla yapıyor herşeyi ki ben asla şunu yapalım bunu yapalım onu al bunu al demem bile yani o derse şöle böyle ondan sonra yaparım hani zorlamıyorum da ama ne diyim hayırlısı canım Allah büyük.

Canm ya inan şokdayım hala hayır ben zorlamıyorum evlenelim die sevmiyorsa artık istemiyorsa biter gider ne yapayım sevgisiz bir yuva kuramam Rabbim büyük inş. dediğin gibidir.

Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimize.

Büyük konuşmuyorum Allahıma havale ettim O bilir herşeyin iyiisini

canım sıkma canını dediğim gibi erkekler bazen garip olyorlar. seni seviyordur :16:

evettt evetttt 2. olsunnn:16::16::16::16: yinede tercih senin kuzum:17::1:

2. yaptım gitti:72:

çiçekçi kız bak bana
sarı lira vereceğim ben sana
çiçekçi kız bak bana
sarı lira vereceğim ben sana

tak sepeti sen çık yola
kuş tepede gül sar bana
tak sepeti sen çık yola
gül tepede gül sar bana

sakın ola bakma sen ardına