Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cnm esımın maası ıyı sayılır sukur ama zamanında vermıyolar bazen.sıkıştıgımızda hep bozdurmak zorunda kaldık.mecburduk yanı para yoktu.oylece uctu gıttı.
bız zaten esımın salaklığı yuzunden bu semtte oturuyoz dıye 800 kıra verıyoruz.evım çokmu şahane hayır normal ama semt pahalı.bana kalsa neresı olursa gıderım kıra ucuz olsun evet oturugum semt çok luks guzel bı yer ama 800 çok koyuyo bana.eşime laf dınletemıyorum 30 senedır burdayım ben baska yere gıdemem dıyo.hem zaten gıtsek yol parasıyla karımız 100-150 olcak degmez dıyo

günaydın huuu huu
kızlar yıllık ızınlere ne zaman cıkıyorsunuz dıyecegım ama bır avuc ınsan kaldık surada calısan dımı

ayyy dogru ben ev hanımı oldum dımı:26: gecen gun evkurdan alışverış yaptım çalışoyormusunuz dedı hayır dedım ev hanımı yazdı anam bı gucume gıttı alışkın degılımya nerdeyse ama çalışıcam yazma dıcektım

bu arada çatlak kremi almadımm vallahi..
bebek yağıda almaya fırsatım olmadı..
2-3 gündür zeytinyağı sürüyorum yumuşacık yapıooo

canım zaten erken daha sen 1 ay sonra bırden göbüşünü görde şaşır .bırden buyuyo 6 ayda o zaman basla nasıpse.bu arada kardesın askere gıdıyo galıba hayırlısıyla gıtsın gelsın cnm.6 ay az bı sure gecer merak etme

evet canım 6. aydan sonra iyice büyüyor galiba..
dediğin gibi 6. ayda alıcam bende..
ayy canım 6 ay da olsa gidecek ya içim burkuluo ne bilim zormuşş

evet canım 6. aydan sonra iyice büyüyor galiba..
dediğin gibi 6. ayda alıcam bende..
ayy canım 6 ay da olsa gidecek ya içim burkuluo ne bilim zormuşş

ayyy bgün bi tuhafım yaaa bu velet bende uyku yapıcak galiba bayılıcam yaaa

EE saa dioz dioz inanmıosunn..
daha belirtiler yeni başlıcakk..
uyku hali sersemlikk hepsi..
mide bulantısı başlamasında onlar önemli değil..
tv başında falan uyur kalırsın...
ben yine dün dizi izlerken uyumuş kalmışım eşim 10 dk uyandıramamışş

doğru diyosun canım geçen hafta ptesi dr gittiğimde 4 haftalık demişti şimdi 5 haftalık oldu. çizelge benim 2 hafta önden gidiyo. anca anca belirtiler başlar. midem bulanmasında dediğin gibi en fenası o ama uykuda kötü yaa tutamıyorum kendimi halsiz düştüm

doğru diyosun canım geçen hafta ptesi dr gittiğimde 4 haftalık demişti şimdi 5 haftalık oldu. çizelge benim 2 hafta önden gidiyo. anca anca belirtiler başlar. midem bulanmasında dediğin gibi en fenası o ama uykuda kötü yaa tutamıyorum kendimi halsiz düştüm

aldığım pantolon geldi çok güzel olduu yaa sevdimmm...yarın giyer çekerimmm...
canım mide bulantısı emin ol en fenası boşver uykuyuuuu

aldığım pantolon geldi çok güzel olduu yaa sevdimmm...yarın giyer çekerimmm...
canım mide bulantısı emin ol en fenası boşver uykuyuuuu

ama modeli çok güzeldi canım ben beğendim ay başı glsin şu dr bi gidelim bende almaya başlıcam inş. şimdi pantolonların üst düğmeleri açık geziyorum

ama modeli çok güzeldi canım ben beğendim ay başı glsin şu dr bi gidelim bende almaya başlıcam inş. şimdi pantolonların üst düğmeleri açık geziyorum

bencede al canım ama unutma 1 beden kesin büyük al..
zaten hamile kıyafetleri 38 den başlıo..
38 bana tam oluyor ama 40 aldım bennn

o evli mutlu çocukludan var bende..
kız al birşey olmaz yaa..
ben zayen az önce kuzenime dedim..
sanırım ben hep hamile pantolonu giyerim artık diye çok rahat :))))
ama sen çok yazlık doldurma hamişliğin yarısıda soğuklara denk gelcek kuzucum..pantolon al 2-3 taneede üst al şimdilik yeter..

Son düzenleme:

kısa paça olanı almıyım ama 35 tl öbürleri daha ucuz onları alabilirim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…