- 13 Haziran 2011
- 12.661
- 7.708
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #59.601
nasıl başlasam o kadar konusmusunuzki kızlarrr
Mouse ben hamile olduğumu öğrendiğimde 8 haftalıktım düşün mide bulantılarım sonra başladı 10 haftalık olunca ve bir ay surdu çok sürmedi allahtannn
bide yediklerin iyi bence süt iç bebeğin tombik olur ben çok sut içtim yawwww
isyancmmm bende kestirmemeiştimm saçlarımı öle demişlerdi felaket dokulyorlardı doğumdan sonraa dokuldu yine b ara azaldı gibime geliyor bioblas kullandım azaldı dokulmesii
sibel siz naptınız altın ları 12-13 altın az değil ankarada kiralarım pahalı oldukları semtlerde var biz ucuz semtteyiz aldığımız maaş bu cnm istanbulda maaşlar ii ama evler pahalııı nolck bilmyorummm
Mouse ile elfilam tambir gezginler haaaa
elfulim kitapların çok guzeelllll
cnm esımın maası ıyı sayılır sukur ama zamanında vermıyolar bazen.sıkıştıgımızda hep bozdurmak zorunda kaldık.mecburduk yanı para yoktu.oylece uctu gıttı.
bız zaten esımın salaklığı yuzunden bu semtte oturuyoz dıye 800 kıra verıyoruz.evım çokmu şahane hayır normal ama semt pahalı.bana kalsa neresı olursa gıderım kıra ucuz olsun evet oturugum semt çok luks guzel bı yer ama 800 çok koyuyo bana.eşime laf dınletemıyorum
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
günaydın huuu huu
kızlar yıllık ızınlere ne zaman cıkıyorsunuz dıyecegım ama bır avuc ınsan kaldık surada calısan dımı![]()
ayyy dogru ben ev hanımı oldum dımı:26: gecen gun evkurdan alışverış yaptım çalışoyormusunuz dedı hayır dedım ev hanımı yazdı anam bı gucume gıttı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bu arada çatlak kremi almadımm vallahi..
bebek yağıda almaya fırsatım olmadı..
2-3 gündür zeytinyağı sürüyorum yumuşacık yapıooo![]()
canım zaten erken daha sen 1 ay sonra bırden göbüşünü görde şaşır .bırden buyuyo 6 ayda o zaman basla nasıpse.bu arada kardesın askere gıdıyo galıba hayırlısıyla gıtsın gelsın cnm.6 ay az bı sure gecer merak etme