Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
nasıl başlasam o kadar konusmusunuzki kızlarrr

Mouse ben hamile olduğumu öğrendiğimde 8 haftalıktım düşün mide bulantılarım sonra başladı 10 haftalık olunca ve bir ay surdu çok sürmedi allahtannn
bide yediklerin iyi bence süt iç bebeğin tombik olur ben çok sut içtim yawwww

isyancmmm bende kestirmemeiştimm saçlarımı öle demişlerdi felaket dokulyorlardı doğumdan sonraa dokuldu yine b ara azaldı gibime geliyor bioblas kullandım azaldı dokulmesii

sibel siz naptınız altın ları 12-13 altın az değil ankarada kiralarım pahalı oldukları semtlerde var biz ucuz semtteyiz aldığımız maaş bu cnm istanbulda maaşlar ii ama evler pahalııı nolck bilmyorummm

Mouse ile elfilam tambir gezginler haaaa

elfulim kitapların çok guzeelllll
geziyoz valla yalan yok :1: bende çok süt içemiyorum bu arada peynir ve yoğurt yemeye çalışıyorum :31:
günaydın huuu huu
kızlar yıllık ızınlere ne zaman cıkıyorsunuz dıyecegım ama bır avuc ınsan kaldık surada calısan dımı :D
günaydın bebişim eşimin bu sene izni yok. ben 11 ağustosa 1 hafta çıkıcam ablamların bçekmecede yazlıkları var oraya gidicez hafta sonu eşim de gelir. sonra eylül 11 de çıkıcam 1 hafta yine onda da balıkesire abimin yanına gidicez ablamla bu sene öbür türlü tatil yok ama bu şekilde de güzel olacağını düşünüyorum. senin az kaldı herhalde :52:
Günaydınlarrrrrr:51:
Burayı keşfetmekte biraz geç kalmışım:26: 7 Haziran tarihinde evlendim,yeni gelinim,26 yaşındayım,İstanbuldan katılıyoruuumm:52:
hoşgeldin canım aramıza :16:

günaydın huuu huu
kızlar yıllık ızınlere ne zaman cıkıyorsunuz dıyecegım ama bır avuc ınsan kaldık surada calısan dımı :D

aynen canım pek çalışan kalmadı millet doğuruo :9::9:
biz malum gidemedik doktor izin vermedi..şimdide eşim iş değiştirdi izni yok..kaldık yani..
belki bayram tatilinde birkaç gün kaçarız bilemiyorumm..

Günaydınlarrrrrr:51:
Burayı keşfetmekte biraz geç kalmışım:26: 7 Haziran tarihinde evlendim,yeni gelinim,26 yaşındayım,İstanbuldan katılıyoruuumm:52:
hoşgeldinn şekerimm taze gelinnn :16::16:

aa sen perşembeden çıkıyosun bende ptesi çıkıcam işte senden sonra. ramazan nasıl geçer anlamayız bile bence çabuk geçer merak etme 1 haftamı senin iznin

bende izinlerimi doğumdan sonrasına atıcam canım..tatile gidemioz zatenn..
ama annemler gitcek gibiler bayramdan sonra..
eşim sende git onlarla bende c.tesi gelirim pazar döneriz beraber diyor bakalım..
yada bayramda birkaç gün kaçalım diyorçç
ama benim doktorun izinine bağlı herşey..

birde ağustosta kardeşim askere gidecekk şimdiden içim yanıyorrr :5::5::5: belki onunla vakit geçirmek için 2-3 gün izin alırım:5::5::5:

valla onurunda ısten haber gelmedı ama ısı olmus yanı sadece ıse baslama suresı bıldırılecekmıs ama yunanıstanda gıtmeye kalkarsak onuda ıse cagrırlarsa o anda yanacak ızınler dıye kaldık
zaten rezervasyonumuz va bodruma gıdecektık ama 3 gun kalakaya kadar ıptal edebılıyoruz yanı suanda ya yunanıstan yada bodrum dıyoruz
8 agustostada sırket pıknıgı var tatlım ama son calısma 7 agustosta olacak
2 hafat ıznımız bızım kalan yıllık ızınlerıde ben ege okula baslarken kullanacagım
ısyan bence sen bır yere gıtme dogum ıznıne ekletırsın :D

valla onurunda ısten haber gelmedı ama ısı olmus yanı sadece ıse baslama suresı bıldırılecekmıs ama yunanıstanda gıtmeye kalkarsak onuda ıse cagrırlarsa o anda yanacak ızınler dıye kaldık
zaten rezervasyonumuz va bodruma gıdecektık ama 3 gun kalakaya kadar ıptal edebılıyoruz yanı suanda ya yunanıstan yada bodrum dıyoruz
2 hafat ıznımız bızım kalan yıllık ızınlerıde ben ege okula baslarken kullanacagım

Bakk bu 3.oluyor he alıntı yaptığım halde cvp yazmıyosunn...

canım ya bir yere gidebilirmiyim zaten bilmiyorumm bu haldeee :49::49::9::9:
ama kesin kararım 3 gün izin alıcam ağustosta kardeşim askere gidecek onunva vakir geçirmek istiyorummm :5::5:

canım ya bir yere gidebilirmiyim zaten bilmiyorumm bu haldeee :49::49::9::9:
ama kesin kararım 3 gün izin alıcam ağustosta kardeşim askere gidecek onunva vakir geçirmek istiyorummm :5::5:

Benim de kardeşim ağustosta gidiyorrrrr kızz... Rabbim şimdiden hayırla dönmelerini nasip etsin inşallah... Ben de temmuzda ailemin yanına gitmek istiyorum ama Ramazan olduğu için eşimi de bırakmak istemiyorum çünkü gidince 15 gün felan kalırım... Arada kaldım naparım diye...

Benim de kardeşim ağustosta gidiyorrrrr kızz... Rabbim şimdiden hayırla dönmelerini nasip etsin inşallah... Ben de temmuzda ailemin yanına gitmek istiyorum ama Ramazan olduğu için eşimi de bırakmak istemiyorum çünkü gidince 15 gün felan kalırım... Arada kaldım naparım diye...

valla canım ben anneme yakınım ama 3-4 gün kalıcam annemlerde kardeşimle olmak istiyorum..
cumada kuzenimi yolladık onda bile ne kadar ağladım..karseşimde ne yaparım bilmiyorummm :5::5:

valla canım ben anneme yakınım ama 3-4 gün kalıcam annemlerde kardeşimle olmak istiyorum..
cumada kuzenimi yolladık onda bile ne kadar ağladım..karseşimde ne yaparım bilmiyorummm :5::5:

Ben otobüsle 8 saat uzağım araba olsa 5 saatte gidiliyor... Ama eşime daha söylemedim henüz.. Ben o duyguyu bi yakınım olarak ilk kardeşimde yaşicam... Gideceği gün yanında olamam belki ama vakit geçirmek için istiyorum bi gidip gelmek... Annemi babamı öyle görmek istemezdim zaten ne bilim ay ne tuhaf bir duygu :5::25:

bende izinlerimi doğumdan sonrasına atıcam canım..tatile gidemioz zatenn..
ama annemler gitcek gibiler bayramdan sonra..
eşim sende git onlarla bende c.tesi gelirim pazar döneriz beraber diyor bakalım..
yada bayramda birkaç gün kaçalım diyorçç
ama benim doktorun izinine bağlı herşey..

birde ağustosta kardeşim askere gidecekk şimdiden içim yanıyorrr :5::5::5: belki onunla vakit geçirmek için 2-3 gün izin alırım:5::5::5:

canım benim doğuma daha çok var şubatta doğursam nisan gibi iş başı yapıcam haziranda da senelik izne çıkabiliyorum zaten. e bide haftanın 4 günü çalışıcam o sebeple saklamama gerek yok. bayramdan sonra perşembe cumayı bağla işte ben onuda bağlamayı düşünüyorum.
eşim olmadan gezmeyi sevmiyorum aslında ama yapacak bişey yok :31:

Ben otobüsle 8 saat uzağım araba olsa 5 saatte gidiliyor... Ama eşime daha söylemedim henüz.. Ben o duyguyu bi yakınım olarak ilk kardeşimde yaşicam... Gideceği gün yanında olamam belki ama vakit geçirmek için istiyorum bi gidip gelmek... Annemi babamı öyle görmek istemezdim zaten ne bilim ay ne tuhaf bir duygu :5::25:

canım sen zaten uzak olunca o kadar dokunmaz..askerde gibi düşünmezsin zaten çok sık görmnüyorsun..ama ben kardeşimi haftada 2-3 kez görüyordum..
çok fena koyacak bana çok..birde hamilelik beni daha da duygusal yaptııı :14::14:

canım benim doğuma daha çok var şubatta doğursam nisan gibi iş başı yapıcam haziranda da senelik izne çıkabiliyorum zaten. e bide haftanın 4 günü çalışıcam o sebeple saklamama gerek yok. bayramdan sonra perşembe cumayı bağla işte ben onuda bağlamayı düşünüyorum.
eşim olmadan gezmeyi sevmiyorum aslında ama yapacak bişey yok :31:

canım benim 2013 ten kalma 8 gün iznim var..bunun 5 ini kullanırım 3 ü kalır..
2014 deki iznimi hiç kullanmadım 15 gün..
birde ocak 2015 te 15 daha eklencek..
toplam 33 gün oluyor..
bunun 30 gününü doğumdan sonra 1 ay olarak düşünüyorum yada 25 inş..
kalır 8 gün onunlada bebeğimizle tatile giderizz inşş :16::16:

canım sen zaten uzak olunca o kadar dokunmaz..askerde gibi düşünmezsin zaten çok sık görmnüyorsun..ama ben kardeşimi haftada 2-3 kez görüyordum..
çok fena koyacak bana çok..birde hamilelik beni daha da duygusal yaptııı :14::14:

Evet canım tabi ki onun etkisi çok olur... Benim kardeşim zaten üni. için evden bi çıktı hala dışarda :)... Rabbim canlarını içinde etsin de belli bir süre uzak olsunlar... Üzülme balım ya :29:

canım benim 2013 ten kalma 8 gün iznim var..bunun 5 ini kullanırım 3 ü kalır..
2014 deki iznimi hiç kullanmadım 15 gün..
birde ocak 2015 te 15 daha eklencek..
toplam 33 gün oluyor..
bunun 30 gününü doğumdan sonra 1 ay olarak düşünüyorum yada 25 inş..
kalır 8 gün onunlada bebeğimizle tatile giderizz inşş :16::16:

oh negüzel..
kardeşinin nereye gideceği bellimi canım neden üzülüyosun ki bu kadar gidecek erkek olup gelecek Allah ın izniyle..:16:

Back