Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Evet canım tabi ki onun etkisi çok olur... Benim kardeşim zaten üni. için evden bi çıktı hala dışarda :)... Rabbim canlarını içinde etsin de belli bir süre uzak olsunlar... Üzülme balım ya :29:

canım ya ne bilim o ilk defa evden çıkacak..üniv.yide konyada okudu hiç dışarı çıkmadı..bir garibim işte hamilelik etkisi galiba..:31::31:

oh negüzel..
kardeşinin nereye gideceği bellimi canım neden üzülüyosun ki bu kadar gidecek erkek olup gelecek Allah ın izniyle..:16:

canım benim kardeşim çok sessizdir vur kafasına ekmeğini al o cinsten..o yüzden korkuyoruz prada çok ezerler diye :31::31:

canım ya ne bilim o ilk defa evden çıkacak..üniv.yide konyada okudu hiç dışarı çıkmadı..bir garibim işte hamilelik etkisi galiba..:31::31:

canım benim kardeşim çok sessizdir vur kafasına ekmeğini al o cinsten..o yüzden korkuyoruz prada çok ezerler diye :31::31:

Canımmm o kadar düşünme olur mu hiç öyle şey... Muhakkak sıkıntı çekecektir ama normal sıkıntılar olur... Benim kardeşim de aşırı iyi niyetli ben de ondan çekiniyorum çok ezerler diye ama kendi kendilerini korumak kollamak zorundalar.. Orda her şeyin en iyisini en kötüsünü görüp ona göre tavır alırlar bize düşen onlarla her iletişime geçtiğimzde hep mutlu sesimizi onlara duyurmak, onlara hep pozitif enerji vermek... Geçip gidecek inşallah Allah'ın izniyle..

Canımmm o kadar düşünme olur mu hiç öyle şey... Muhakkak sıkıntı çekecektir ama normal sıkıntılar olur... Benim kardeşim de aşırı iyi niyetli ben de ondan çekiniyorum çok ezerler diye ama kendi kendilerini korumak kollamak zorundalar.. Orda her şeyin en iyisini en kötüsünü görüp ona göre tavır alırlar bize düşen onlarla her iletişime geçtiğimzde hep mutlu sesimizi onlara duyurmak, onlara hep pozitif enerji vermek... Geçip gidecek inşallah Allah'ın izniyle..

evet canım biraz hayatı öğrensinler bakalım şekerimmm..
6 ay hemencecik geçer inşş :29::29:

evet canım biraz hayatı öğrensinler bakalım şekerimmm..
6 ay hemencecik geçer inşş :29::29:

Nişanlıyken eşim ilk teslim olacağı gün son saniyeye kadar telefonda konuşmuştuk... Dedi ki şimdi nizamiyedeyim telefonu kapatıp giriyorum... Kapattık.. O an öyle oturmuştu ki içime.. Ağlamıştım iş yerinde lavaboda sürekli... Ama bak şimdi bebişimiz bile olacak Allah'ın izniyle.. İlk gün sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama 6 ay Rabbim sağlık sıhhat versin öyle çabuk geçiyor ki.. Giden bizden gidiyor... Gelip yeğenlerini sevecekler :emir_bebek::16:

Nişanlıyken eşim ilk teslim olacağı gün son saniyeye kadar telefonda konuşmuştuk... Dedi ki şimdi nizamiyedeyim telefonu kapatıp giriyorum... Kapattık.. O an öyle oturmuştu ki içime.. Ağlamıştım iş yerinde lavaboda sürekli... Ama bak şimdi bebişimiz bile olacak Allah'ın izniyle.. İlk gün sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama 6 ay Rabbim sağlık sıhhat versin öyle çabuk geçiyor ki.. Giden bizden gidiyor... Gelip yeğenlerini sevecekler :emir_bebek::16:

evet şimdi oda ona üzlüyor bebeği 40 ı çıkınca görücem diye..
kendisi çalışıyor..geçen gün aramış..
abla ramazan sonu hemen gidip bebek arabasını alalım ben alıcam diye..
askere gitmeden vereyim yiğenimin hediyesini diye..
zır zır ağladım eskiden olsa böyle ağlamazdım fena duygusal oldumm sulu göz yani tamm :1::1:

evet şimdi oda ona üzlüyor bebeği 40 ı çıkınca görücem diye..
kendisi çalışıyor..geçen gün aramış..
abla ramazan sonu hemen gidip bebek arabasını alalım ben alıcam diye..
askere gitmeden vereyim yiğenimin hediyesini diye..
zır zır ağladım eskiden olsa böyle ağlamazdım fena duygusal oldumm sulu göz yani tamm :1::1:

Allah'ımmmmmm deli oluruma ona ben... :16: canım ya... İçinden ne geliyorsa yapsın sonra yeğenini o arabada gelir gezdirir :29:

o içindeki sıpacık bi doğsun zaten mıncırasım gelir ama mıncıramam ama olsun uzaktan mıncırırım :9::9:

kız uçakla 45 dk bakarsın belki geliriniz cute ile ayyy ne güzell olurr diğer kızlarda belki takılır..

Allah'ım
mmmmm deli oluruma ona ben... :16: canım ya... İçinden ne geliyorsa yapsın sonra yeğenini o arabada gelir gezdirir :29:

ayy evett yaa ne güzell ne güzelll :16::16:

valla süper olur ben diyim yaniii yeterki gelin siz başımın üstünee :16:

benim önce doğum yapmam lazım..
birkaç kez gelmek denk geldi ama nasip olmadı hamile olunca..
şimdi temmuzda eşimin kardeşinin mezuniyeti var guya gidecektik ama gidemicez..
kv götürmüo beni..bebeğe birşey olur eder diyeee :41::41: orada kalıcaktım ben arkadaşım vardıı

benim önce doğum yapmam lazım..
birkaç kez gelmek denk geldi ama nasip olmadı hamile olunca..
şimdi temmuzda eşimin kardeşinin mezuniyeti var guya gidecektik ama gidemicez..
kv götürmüo beni..bebeğe birşey olur eder diyeee :41::41: orada kalıcaktım ben arkadaşım vardıı

canım gelmeye fırsatınız olursa ilk fırsatta bana gel olurmu yada ist bile buluşabilirz hafta sonuna denk gelirse. ben cuteyede demiştim ama bi türlü denk getiremedik.. hatta ortada gebzede buluşuruz eflinamda gelir :)

Son düzenleme:
canım gelmeye fırsatınız olursa ilk fırsatta bana gel olurmu yada ist bile buluşabilirz hafta sonuna denk gelirse. ben cuteyede demiştim ama bi türlü denk getiremedik.. hatta ortada gebzede buluşuruz eflinamda gelir :)

nasip olursa cuteye sözüm var oarada kalıcam canımmm :1::1: ama gelirsem hepinizi ben toplayacağım herhaldeee :1::1:
ben hiç gelmedim istanbula..hava alanında kalırım valllahi kimse almazsa ben,,

bu arada çatlak kremi almadımm vallahi..
bebek yağıda almaya fırsatım olmadı..
2-3 gündür zeytinyağı sürüyorum yumuşacık yapıooo :1::1:

nasip olursa cuteye sözüm var oarada kalıcam canımmm :1::1: ama gelirsem hepinizi ben toplayacağım herhaldeee :1::1:
ben hiç gelmedim istanbula..hava alanında kalırım valllahi kimse almazsa ben,,
bakk sennnn :1: neyse canım farketmez sonuçta görüşelim önemli olan o :34:
bu arada çatlak kremi almadımm vallahi..
bebek yağıda almaya fırsatım olmadı..
2-3 gündür zeytinyağı sürüyorum yumuşacık yapıooo :1::1:

zeytinyağıda iyi canım çatlak olmaya başladımıki sende..

bakk sennnn :1: neyse canım farketmez sonuçta görüşelim önemli olan o :34:

zeytinyağıda iyi canım çatlak olmaya başladımıki sende..

yok canum şükür hiç çatlak falan yok henüz..
ama 5. aydayız başlatım ben dedim..
haftada 2-3 kez sürüyorum..
6. ayda bebek yağı alıp hergün sürmeyi düşünüyorum..
çatlak kremleride kimyasal olunca alasım gelmiyor

yok canum şükür hiç çatlak falan yok henüz..
ama 5. aydayız başlatım ben dedim..
haftada 2-3 kez sürüyorum..
6. ayda bebek yağı alıp hergün sürmeyi düşünüyorum..
çatlak kremleride kimyasal olunca alasım gelmiyor

bişey yağı demişlerdi kayısımı ne dur öğrenirim onu çok iyi geliyo demişlerdi bi bakıyım neydi o.

Back