Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benim hamişlik hepsi yaza gelinde iyi oldu..
ekimdede çok soğuk olmaz içlerine badi giyer hallederim..
1 kotum, 1 beyaz pantolonum, 1de bu kısa paça lacivertim var sanırım yeter 3 tane..

bir tane daha yappp beraber doğurakkk :9::9:

yaya tabı düşünüyodum:1::1::1:

pofff çok kararsız kaldım dr dan kötü haber almakta var çokmu erken yaaa :31:

cnm ıçını ferah tut ama gıysıler için dıyorsan bence cok erken.zaten 4 aylıkken anca yavaş yavaş karnının çıktıgını hıssedeksın.ben bıle kadar kılo almama ragmen anca 6 ayda karnımı buyutmuştum düşün.o yuzden aceleye gerek yok derım

yaya tabı düşünüyodum:1::1::1:

cnm ıçını ferah tut ama gıysıler için dıyorsan bence cok erken.zaten 4 aylıkken anca yavaş yavaş karnının çıktıgını hıssedeksın.ben bıle kadar kılo almama ragmen anca 6 ayda karnımı buyutmuştum düşün.o yuzden aceleye gerek yok derım

bende üst konusunda aynısını söyledim ama pantolonlar olmuyor yaww sibell..
ben zaten kilo almıştım pantolonlarım dardı doktorum kızdı zararlı diye..
badileri bende daha yeni giymeye başlıcam şekerimm

pofff çok kararsız kaldım dr dan kötü haber almakta var çokmu erken yaaa :31:

sibelin dediği doğru canım..
üstlerden uzak dur..ama pantolonlar sıkıo diosun..
benim ilk kanamam geldiğinde doktorum kotun sıktığını görünce kızmıştı bana..
git kendine hamile pantolonu al böle dar giyme demişti..10. haftadaydım o zaman

bende üst konusunda aynısını söyledim ama pantolonlar olmuyor yaww sibell..
ben zaten kilo almıştım pantolonlarım dardı doktorum kızdı zararlı diye..
badileri bende daha yeni giymeye başlıcam şekerimm

halla halla kız ılk haftalarda nasıl olmazkı....şişkınlıktır o.bebek degıl göbek yanı:1:
eger olmuyosa tabıkı pantolon al mouse asla sıkı dar gıyme:50:

halla halla kız ılk haftalarda nasıl olmazkı....şişkınlıktır o.bebek degıl göbek yanı:1:
eger olmuyosa tabıkı pantolon al mouse asla sıkı dar gıyme:50:

canım ben çok kabız olmuştum hatta yakınıodum burada..o yüzdende şişmiştim..birde zaten hamilelik öncesinde aldığım kilolardan kotlarım biraz dardı şişince iyice daraldı..ondan oldu gülüm yoksa kesinlikle göbek..
benim daha yeni büyümeye başlıyor bebekk :1::1:

sibelin dediği doğru canım..
üstlerden uzak dur..ama pantolonlar sıkıo diosun..
benim ilk kanamam geldiğinde doktorum kotun sıktığını görünce kızmıştı bana..
git kendine hamile pantolonu al böle dar giyme demişti..10. haftadaydım o zaman

doğru üstler için erken daha ama pantolonlarımın düğmeleri açık geziyorum işte sıkıyo şimdiden zaten kilo aldığım için dar geliyolardı. :31:

doğru üstler için erken daha ama pantolonlarımın düğmeleri açık geziyorum işte sıkıyo şimdiden zaten kilo aldığım için dar geliyolardı. :31:

o yüzden kesinlikle şimdilik idare edecek bir pantolon al..zaten emin ol dışardan hiç belli değil hamile pantolonu olduğu..

o yüzden kesinlikle şimdilik idare edecek bir pantolon al..zaten emin ol dışardan hiç belli değil hamile pantolonu olduğu..

canım ben çok kabız olmuştum hatta yakınıodum burada..o yüzdende şişmiştim..birde zaten hamilelik öncesinde aldığım kilolardan kotlarım biraz dardı şişince iyice daraldı..ondan oldu gülüm yoksa kesinlikle göbek..
benim daha yeni büyümeye başlıyor bebekk :1::1:

aman o kabızlığı hıç sorma dogum yaptım 3-4 ay daha cektım:ssz:
aynen yenı buyuyo bır ay gör sen onu annesı
renklı ultrason cektır ısyan tam aylarındasın

aman o kabızlığı hıç sorma dogum yaptım 3-4 ay daha cektım:ssz:
aynen yenı buyuyo bır ay gör sen onu annesı
renklı ultrason cektır ısyan tam aylarındasın

off 150 tl dediler canım...
önce kendi hocama bir baktırcam ayrıntılı haftaya beğenmezsem gidecem kıyacam o paraya vercem 150 tl yi..

off 150 tl dediler canım...
önce kendi hocama bir baktırcam ayrıntılı haftaya beğenmezsem gidecem kıyacam o paraya vercem 150 tl yi..

cnm şimdi ayrıntılı evet paralı ama bazı polınıklıkler sırf renkllı bakyor bebege.ben cok geç oğrendım 20 tlye her gıdışımızde renklı bakan bır polınıklık varmış İzmirde mesela.ben bılmıyordum kendı hastanemde renklı ıstedım ucrete tabı dedıler 150 mı 180 mı ne dedıler .o yuzden tavsıyem polınıklık arastır arada renklı ultrasona gıt.ama ayrıntılı ultrason paralı o ayrı cnm organlarına bakıyorlar orda

iyi aksamlarr bayanlarrr yarinn gelicemmm optum hepinizi

hoşgeldinn canımmmm..
o adamı alıp vurucann yanii ne demek 10 bin fazla istermiş yaa..
safmıdır nedir az para sanıyor galiba manyakk..
o kadar kolaysa bulması sizden neden istiyor...
valla canım Allah kurtarsın inş şu adamın illetinden sizi inşşş

Back