• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evet cnaım çok şükür tutturmuşuz bu ay... dün dayanamadım eve giderken erken gebelik testi aldım. hiç umudum yoktu ama bi baktım çift çizgi inanamadım. eşim gelince birlikte hastaneye gittik kan verdim 234.82 çıktı hcg :1:

çıktımııı cnmm çokk sevindimmm hayırlııı olsunnnn rabbim kucağına almayı nasip etsinn inşş.

banada vurdurursan iyi olur dediler canımm..vurdurcaz artıkta bakalımm

canım tetanoz aşısından mı bahsediyosunuz haftası falan varmı onun sağlık ocağı yapıo dimi bana demişti ama renkli ultrasonu
da istemişti çekilmediğim için gidemedim daha geçermi acaba.

canım tetanoz aşısından mı bahsediyosunuz haftası falan varmı onun sağlık ocağı yapıo dimi bana demişti ama renkli ultrasonu
da istemişti çekilmediğim için gidemedim daha geçermi acaba.

canım ben izin alıp gidemem valla bizim hastanede aile hekimliği var telle aradım tetanoz aşısı yaptırılıomu burada dedim evet yapıyoruz 21-22. haftada gelin yapalım dediler canım..daha zamanımız var yani merak etme

canım ben izin alıp gidemem valla bizim hastanede aile hekimliği var telle aradım tetanoz aşısı yaptırılıomu burada dedim evet yapıyoruz 21-22. haftada gelin yapalım dediler canım..daha zamanımız var yani merak etme

beni bekli sağlık ocağı ama gidemedim :) ya ultrasonu evlette yaptırayım diorum
sgk mız var faydalanamıoz özeld 300 dediler dedim bari bu tarz şeyler için gideyim devlete
boş yer yok ya dedim 1 ay falan vaktm var belki verirler günn şeker yüklememizde var ya
onunda gününü alırım die ama olmayacak galiba sanırım gene özele gitcemm.

beni bekli sağlık ocağı ama gidemedim :) ya ultrasonu evlette yaptırayım diorum
sgk mız var faydalanamıoz özeld 300 dediler dedim bari bu tarz şeyler için gideyim devlete
boş yer yok ya dedim 1 ay falan vaktm var belki verirler günn şeker yüklememizde var ya
onunda gününü alırım die ama olmayacak galiba sanırım gene özele gitcemm.

evet canım ya develtte baya 5 hafta sonrasına falan randevu veriyorlar..
özelde adamı resmen soyuyor işte..
şeker yüklemesi 26. haftalarda canım detaylıdan 2-3 hafta sonra..

evet canım ya develtte baya 5 hafta sonrasına falan randevu veriyorlar..
özelde adamı resmen soyuyor işte..
şeker yüklemesi 26. haftalarda canım detaylıdan 2-3 hafta sonra..

evet 300 diolar dedim bar yaptıraym devlette bundan bişi olmaz ama
bakalım gün alabilicekmiyim her seferinde randevu almam gerekio ya doktor görmesi lazımmış
direk vermiolar onun için gitmişken onuda alırım dedim ama erken de aklıma gelmedi işten çıkıp gidemedim
vss aman zor işler ya

evet 300 diolar dedim bar yaptıraym devlette bundan bişi olmaz ama
bakalım gün alabilicekmiyim her seferinde randevu almam gerekio ya doktor görmesi lazımmış
direk vermiolar onun için gitmişken onuda alırım dedim ama erken de aklıma gelmedi işten çıkıp gidemedim
vss aman zor işler ya

bende başka yerde çalışıp olsam hep özele gitmek zorunda kalırdım c.tesi olsun diye..gerçekten izin almakta mesele..randevu almakta..
şükür o konuda çok şanslıyım hepsi ayağımın altındaa :21::21:

benimde evi b.. götürüo desem yeri... aman yaa offf valla nolcak bu halim yaaa..birilerine bağlı kalmak çok kötü..
c.tesi gizlice ev süpürdüm akşama kadar kasıklarım ağrıdı ödüm koptu kan gelcek diye..:27::27:
çıkma bu hafta bir yere..yada sen cuma akşamları yapardın temziliğini öyle yap bacım

cnm sen delı mısın.asıl yapmamam gereken süpürge tutmak.aman ha.benım tehlıkem olmamasına ragmen hep esım süpürdu evı gebelığımde.sakın ısyan sakın

günaydın kızlar napıyosunuz bakalım dun benım kızı aıya goturdum gecede atesı çıktı halada var ates dusurucu verdim benım evide pkkk goturuyo o biçimmm heryer sınav var bebek var dıe yapmdım kızım fuzelsin bnde yapcm kayınvalide bu cumaertesı mevlut okutuyo kızıma sonundaaa

benım evıde b...göturuyo canım normal:1: ateş konusunda yapman gerekenler canım ustunu ınce gıydır hatta ac ama çoraplarını çıkarma.ılık suyla eklem yerlerıne kompleks yap.korkma gecer

isyan ben oryc tutmamıstım çok kotu haldeydım hamile iken ilk gun tutmustum oluyorum sandımmmm

kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :49:

ay mouse ya dun ıcımden gectı gebe oldugun ama demedım degılsen umutlanıp uzulursun dıye.çok sevındım cnm ALLAH saglıkla kucagına aldırsın.topiğimizin bır gebeşi daha oldu ohhh ohhh:emir_bebek::nazar:

aşı demişken cocuk felcı asısı yapmıslar egelerı gecen hafta cumartesı saglık bakanlıgından eve kadar gelmısler
sıbel ve cıtl sızın cocuklarada yaptılarmı?

ben eve gelenlere ası yaptırmam canım.saglık ocagına gıder yaptırırım.bana gelen olmadı sadee 9.ay kızamık aşısı olduk yenı.ama dedıgım gbı kapıdan aşılaa karşıyım.ıstedgı kadar resmı evrak olsun elınde guvenmem ben

aşı cnm ya sende gorceksin çocugu alt ust ediyo resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sibel kuzucum 9 aylık aşı ateş yaptımı seninkinee benmkı seninkinden 3 ay buyuk hazır onuda sorummm

cnm hıç yapmadı .zannedersem ya 6.ay yada ondan oncekı aşı ates yapmıştı.sureklı ılık suyla kompres yap soğuk olmasın su dıkkat at

cnm sen delı mısın.asıl yapmamam gereken süpürge tutmak.aman ha.benım tehlıkem olmamasına ragmen hep esım süpürdu evı gebelığımde.sakın ısyan sakın

ay mouse ya dun ıcımden gectı gebe oldugun ama demedım degılsen umutlanıp uzulursun dıye.çok sevındım cnm ALLAH saglıkla kucagına aldırsın.topiğimizin bır gebeşi daha oldu ohhh ohhh:emir_bebek::nazar:

ben eve gelenlere ası yaptırmam canım.saglık ocagına gıder yaptırırım.bana gelen olmadı sadee 9.ay kızamık aşısı olduk yenı.ama dedıgım gbı kapıdan aşılaa karşıyım.ıstedgı kadar resmı evrak olsun elınde guvenmem ben

cnm hıç yapmadı .zannedersem ya 6.ay yada ondan oncekı aşı ates yapmıştı.sureklı ılık suyla kompres yap soğuk olmasın su dıkkat at

ayy evet canım ya pişman oldum zaten bir daha yapmam..
zaten az yürüsem hemen apğrımm oluo..çocuk o kadar aşağıdaki sibell..
o yüzden risk var..yataktan falan ani kalkamıyorum anında batıo acıo böle..

ayy evet canım ya pişman oldum zaten bir daha yapmam..
zaten az yürüsem hemen apğrımm oluo..çocuk o kadar aşağıdaki sibell..
o yüzden risk var..yataktan falan ani kalkamıyorum anında batıo acıo böle..

kuzenımınde oyle cnm çok asagıda 26.haftasında hatta 27 galıba.bıde suyu azmış:26: ALLAHım hepınızı kurtarsın saglıkla kucagınza aldırsın ınş
ya mouse nıye esıne soyledınkı....suprız yapsaydın babalar gununde kız:41:
bu arada kızlar ya pazar gunu pasta göndermıyormuş burdakı pastacı.bırde ben cumartesı annemde olcam.eşimin işi var sen kal nasıl olsa ertesı gun pazar babalar gunu gıtcektıkya zaten pazar alırım ben senı dedı
nasıl yapcam pasta işini cumadanmı alsam
slayt işinide olmuyo olmuyo olmuyo.....:ssz:

ay mouse ya dun ıcımden gectı gebe oldugun ama demedım degılsen umutlanıp uzulursun dıye.çok sevındım cnm allah saglıkla kucagına aldırsın.topiğimizin bır gebeşi daha oldu ohhh ohhh:emir_bebek::nazar:
hehe aynen öyle canım çok teşekkür ederimmm :16:
kuzenımınde oyle cnm çok asagıda 26.haftasında hatta 27 galıba.bıde suyu azmış:26: Allahım hepınızı kurtarsın saglıkla kucagınza aldırsın ınş
ya mouse nıye esıne soyledınkı....suprız yapsaydın babalar gununde kız:41:
Bu arada kızlar ya pazar gunu pasta göndermıyormuş burdakı pastacı.bırde ben cumartesı annemde olcam.eşimin işi var sen kal nasıl olsa ertesı gun pazar babalar gunu gıtcektıkya zaten pazar alırım ben senı dedı
nasıl yapcam pasta işini cumadanmı alsam
slayt işinide olmuyo olmuyo olmuyo.....:ssz:

canım o panikle dayanamadım yoksa 23 ü eşimin doğum günü ne planlarım vardı :1:

hehe aynen öyle canım çok teşekkür ederimmm :16:

canım o panikle dayanamadım yoksa 23 ü eşimin doğum günü ne planlarım vardı :1:

ya ne guzel olurdu ha babalar gunu hedıyesı super olurdu....ama ınsan dayanamıyo haklısın:nazar:
ne guzel ne mutlu cnm.ınş eflnam ve denızdende guzel haberler alırız yakında.

Back