• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
:D olsun canim onlarin gozlerinde ki o mutluluk bile yeter..

ilk torun mu olacak ailelerinizde? benim annemlerin 12 numara kv delerin 1 numara :D

yok yaa nerde biz 4 kardeşiz ben 3. sıradayım ablamda da abimde de 2şer tane var benimki anne tarafından 5.
eşimin abisinin bi ufaklık var onun tarafında da 2. olucak :1:

yok yaa nerde biz 4 kardeşiz ben 3. sıradayım ablamda da abimde de 2şer tane var benimki anne tarafından 5.
eşimin abisinin bi ufaklık var onun tarafında da 2. olucak :1:

masAllah canim :16:

inan hic fark etmiyor hepsi ayri ve yeni bir heyecan.. bizde esimin ailesinin heyecani kadar benim.ailemde heyecsnlanIor..

teyzelerimiz sanki ilk defa teyze oluyor bir suru hediyeler filan.. anneannemiz zira oyle.. benden sonra yine bir ablam hamilr kalsin yine ayni duygulari yasiycaz.. yeni bir can yeni bir heyecan her zaman guzeldir :16:

kizlar babami dun gece acile goturduler :( 4 kez yogun bi sekilde burnu kanamais.. sicaktan tansiyonu cikmis.. yaslandilar iyice annemle babam :((

mouussseeee :16: canim hadi hayirli olsun insaAllah saglikli sihatli rahat bir gebelik gecirirsin bak yarinda mubarek kandil gunu cok guzel bir mucize bu :) cok sevindim senin adina darisi tum isteyenlerin basina..

pes pese doguracagiz kizlar :)

isyan canim bende iyi tarafindan bakiyorum 5 aylik henuz zorlanmazsin bencede bende annemlerde olacagim ramazanda ayni sebeblerden dolayi.. git dene duramiyorsan evine gelirsin..

gecmış olsun cnm.ıyı habelerını alırı ınş.

kızım bende zaten şu anda göbek var. 70 kiloyum beennnn :1: ilk ağlama seansımı atlattım. sigarayıda bıraktım doğal olarak burda biriyle girdik birbirimize :9: doğuma kadar topaç gibi olucam :49:

aman dıkkat mouse ben 71 le hamıle kaldım 91 le gırdım doğuma.şimdiki halımı göruyosun.malesef veremedım:ssz:
neysekı boy varda yırtıyoz bıraz

hadii bakalımmm kaçar kilo alıcazz ben 2 kilo aldım bak 17+5 iz bugünn...
ilk 6 ayda 6 kiloadan fazla olmamalıymış şekerimm...
kız 20-25 kiloda almazsın sanırımm yahuu..

hımmmm ben 6 ayda 15 kılo aldıgım için son 2-3 ayı sadece 5-6 kılo ıle tamamladım:1::1::1:

gecmış olsun cnm.ıyı habelerını alırı ınş.

aman dıkkat mouse ben 71 le hamıle kaldım 91 le gırdım doğuma.şimdiki halımı göruyosun.malesef veremedım:ssz:
neysekı boy varda yırtıyoz bıraz

hımmmm ben 6 ayda 15 kılo aldıgım için son 2-3 ayı sadece 5-6 kılo ıle tamamladım:1::1::1:

Neyyyyyyy 6 ayda 15 kilomuuuuu :53::52::52:

Mousemm ne guzel ya
aslında suandaa hiç ihiç istememe ragmen valal insan imreniyor yani :D
Ben hamile kalınca eşime söylemeyi düşünmüyorum acıkcası

doğru olanlar seni korkuttu tabi bu şekilde düşünmen normal. çalışmalara başladınızmı canım sen hmen hamile kalıyon zaten :1:

yok canım 2016 da ınsallah
sımdı onur gene ıs degsıtırmeye atak yapıyor ay ınsalşlah olur ya adam gorusmeye gıde gele haal oldu neyse orası olursa
orası ozel sıgorta yapıyor bellı kısmı bız karsılayacakmısız ıste 1 senesı dolunca zaten hamıle kalabılıyorum
sende ozel sıgorta varmı?
ayretten ben subat gıbı dogurmak ısterım fılan falan :D yanı belkı 2015 agustosta calısmalarada baslayabıolıyoruz olmadı 2016 ocak
ne kadar cok var dimi

Mousemm ne guzel ya
aslında suandaa hiç ihiç istememe ragmen valal insan imreniyor yani :D
Ben hamile kalınca eşime söylemeyi düşünmüyorum acıkcası

kız saçmalama yaa...tmam kötü birşey atlattın ama bir daha olmayacak bu..
zaten Allah korusun kötü birşey olsada etsede onun duymaya hakkı var çocuk onunda çocuğu..tabiki söyleyeceksinnn!!!!!!!!!!

sımdı onur gene ıs degsıtırmeye atak yapıyor ay ınsalşlah olur ya adam gorusmeye gıde gele haal oldu neyse orası olursa
orası ozel sıgorta yapıyor bellı kısmı bız karsılayacakmısız ıste 1 senesı dolunca zaten hamıle kalabılıyorum
ayretten ben subat gıbı dogurmak ısterım fılan falan :D yanı belkı 2015 agustosta calısmalarada baslayabıolıyoruz olmadı 2016 ocak
ne kadar cok var dimi

ayy bu bana bahsettiğin işmi canım..
benim eşimde iş değiştirdi..geçen hafta istfia etti..
pazartesi yeni yere başlayacak inşş..
burasnın maasşı şartları daha iyi ama çok sıkı bir yermiş korkuyorum açıçkçası herşeyin hayırlısı artık..
şimdiki başlayacağı yerin medicaba ile antlaşması varmış.. %20 indirim oluyormuş muayenede herşeyde..
eşimde diyor 6 aydan itibaren oraya git..orada doğumunu yap diye.
doğumda baya ucuzmış 750 tl epidural istersen +300 müş..1 gece fiyatı canım..
orarada iyi bir doktor var bakalım ayrıntılıdan bit çıkalım eğer sorun yoksa oraya gitmeyi düşünüyorum..
%20 indirimle bize 600 gibi bir fiyata geliyor hemde medicana gibi bir hastanede..

ne kadar cok var dimi

iş durumu sıkıntı tabi beni öbür taraftan ararlarsa bende gidemicem maalesf. inş hayırlısı olur öyle de canım. bak mübarek kandil günü bol bol dua et hayırlsını iste. eşimin var özel sigortası acıbadem ama saçma bir sistem doğumdan faydalanamıyomusum çok net bilgide almamış ama hiçbir işimize yaramıyo dedi :31:

:18::18::18:
Arkadaşım bende ilk 5 ayda 7 kilocuk aldım, sonraki aylarda ayvayı yiyeceğim korkusu fena, nasıl başardın acaba son 2-3 ayı 5-6 kilo ile? Çok panikteyim ben, böyle giderse normal doğum kaçacak. Bende 72 ile gebeliğe başladım. :18: :18: :18:

:18::18::18:
Arkadaşım bende ilk 5 ayda 7 kilocuk aldım, sonraki aylarda ayvayı yiyeceğim korkusu fena, nasıl başardın acaba son 2-3 ayı 5-6 kilo ile? Çok panikteyim ben, böyle giderse normal doğum kaçacak. Bende 72 ile gebeliğe başladım. :18: :18: :18:

wwaaayyyy kimlerrr gelmiş buraya...kız buraya gelmişsinn insan banada selam verir atar yaparım sana haaa :10::10::10:
burada bak tecrübeli annişlerimiz varrr saolsun yardımcılar bize... :16::16:

iş durumu sıkıntı tabi beni öbür taraftan ararlarsa bende gidemicem maalesf. inş hayırlısı olur öyle de canım. bak mübarek kandil günü bol bol dua et hayırlsını iste. eşimin var özel sigortası acıbadem ama saçma bir sistem doğumdan faydalanamıyomusum çok net bilgide almamış ama hiçbir işimize yaramıyo dedi :31:

o zaman benım ısımede yaramayacak sırketten dolayı olursa aman alalhım

bu arada kızlar hayırlı kandillerrr...:16::16:
kızz mmousee taze hamiş..
bu gece dua et eşim için yaa işi hayırlı olsunn tömemmiiii...
bende sizler için edeyimmm...
dilekleri alayım hamişleirn duası kabul olurmuşşş

kız saçmalama yaa...tmam kötü birşey atlattın ama bir daha olmayacak bu..
zaten Allah korusun kötü birşey olsada etsede onun duymaya hakkı var çocuk onunda çocuğu..tabiki söyleyeceksinnn!!!!!!!!!!

ayy bu bana bahsettiğin işmi canım..
benim eşimde iş değiştirdi..geçen hafta istfia etti..
pazartesi yeni yere başlayacak inşş..
burasnın maasşı şartları daha iyi ama çok sıkı bir yermiş korkuyorum açıçkçası herşeyin hayırlısı artık..
şimdiki başlayacağı yerin medicaba ile antlaşması varmış.. %20 indirim oluyormuş muayenede herşeyde..
eşimde diyor 6 aydan itibaren oraya git..orada doğumunu yap diye.
doğumda baya ucuzmış 750 tl epidural istersen +300 müş..1 gece fiyatı canım..
orarada iyi bir doktor var bakalım ayrıntılıdan bit çıkalım eğer sorun yoksa oraya gitmeyi düşünüyorum..
%20 indirimle bize 600 gibi bir fiyata geliyor hemde medicana gibi bir hastanede..

yok lan bıldıgın plesanta asagıdamı degılmı 10 haftada bellı oluyor onu ogrenene kadar kesın soylemeyı dusunmuyorum
aılelere ıse 6 aydan sonra karnım sısmeye basladıgında yada
buarada keske fıyatlar oyle olsa ısyan gıdecegım yoktur 350 tl dogum egede 6.500 tl idi sımdı allah bılır kac 10 bın vardır o zaman dahada pahalanır benım ozel sıgortaya ıhtıyacım var fena

Back