• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ya işte eşimde diyor iftar zaten halledilir sahurda nasıl kalkacaksın zaten ilk uyandığında miden bulanıyor..gece 2 saat ayakta kalıo işe nasıl gideceksin yapamazsın bünyen kaldırmaz diyor..
kv lafını etmez canım bundan eminim..
yemekleri hazırlar bulaşılara berabe girişiriz bunda da sıkıntı yok..
yani hamile kaldığımdam beri üzerime titriyor hatta oğlunun bile kulaklarını çekmiş eşim söyledi..isyana iyi davran o bugünlerde hassas olur sakın ters şeyler söyleme büyütebilir hormonların etkisi ile demiş..
neyse ben en iyisi 1 hafta deneyeyim bakalım bu durumu

canım gene ay sonuna kadar belki biraz daha ii olursun bi uyanmak sıkıntı zaten
ağır yapılıcak bişi yok eğer yapabiliosan yap derim ben kahvaltılık falan hazırlarsın
zatn ağır şeyler zaten yenmez sende ufak bişiler atıştırırsın daha ii olur
gece acıkıoz çünküü.ne güzel kv sölüo benmkinde gene bi sıkıntılar var tripli ama
bilmiorum hamileim die belkide sölemio oda düşünüo beni üstüme düşüo ama
eminn ol benn istemm torunu içinn yapıo çünkü benm için değill.

:27: ben gerceklerı yazdım fişifşlemedım uleynnnn:1: karar senın cnm

bence sibelde doğru sölemişş herzamn kimden ne bekliyebiliriz ki
yapmamız lazım yemek şu bu kolay iş çok biliolarsa temzliğe falan gelsinler.
evin gibde olmaz gecelikle kalkrsın sıcak da insna duş almak ister
ne kadar anlayışlıda olsa bi kv anne gibi olmaz..en ufak bi kötü bişeyinde yüzüne
vurur.

bence sibelde doğru sölemişş herzamn kimden ne bekliyebiliriz ki
yapmamız lazım yemek şu bu kolay iş çok biliolarsa temzliğe falan gelsinler.
evin gibde olmaz gecelikle kalkrsın sıcak da insna duş almak ister
ne kadar anlayışlıda olsa bi kv anne gibi olmaz..en ufak bi kötü bişeyinde yüzüne
vurur.

aynen katılıyorum bıde son aylarda tuvalet sıkıntısı oluyo kızlar.ınsan rahat edemez kv evınde

bu aylardanmı bahsetmış.ben sonuna kadar dıye anladım.valla ben nolursa olsun gıtme rahat edemezsın dıyorum

ramazan için gece kalkamazsın die kocası oruö tutack ya onun için
valla ben konu kv olunca ii düşünemiorum ne kadar uzak okadar ii diorum
çok gördümçünkü yaptığı en ufak iyiliği yüzüme vurduğunu onun için bende diorum
nap ne et gitme die yorulcak bişi yok sadece uykudan olıcaz oda zaten olıcaz kasımdan sonra alışmış oluruz.

uhuuu sanırım burda iyi tarafından bakan bitek benim. kızlar bence çok büyütmeyin. bi denesin yapamazsa gider bencilce yaklaşılmış olur...

sadece Ramazan ıcınse mousenın dedıgı gbı gıder bakarsın 1 hafta ama rahat edemezsen soylrım o cesaretım var gerı dönerım dıyosan gıt ısyancım

Kizkar hepinizde hak var hak veriyorum... Ama benim kv ilk çocuğunu düşürmüş 3 aylikken şimdide benim.kanama olunca korkup akşam esinle konusayim bakalim tekrar

Günaydın herkeze
3 haftadır temızlık yapmamanın bedelını agır oduyorum evde hersey yıkanacak durumda
ayretten dıs cephe yapıldıgından balkonun ıcı boyamı desem harcmı desem ne desem ben sılıyorum o kusuyor fayanslara sınırlendım yanı

neyse dun aksam balkon halısını yıkamıstım tele asmıstım ıkı kat yollugu onu ters duz edıcektım balkona cıkttım uzerımdede baya bol bır tshırt var ben egılıyorum duzeltmeye fılan zaten benı gorup gorebılecek bır apartman var oda bahce tarafından capraza kalan bısı ana bı baktım karılar bana bakıyor
baktım acılıyomu noluyıo dıye azıcık gerı cekıldım badıyı arkaya atıyorum karıda ben dıyım 80 sız dıyın 90 yasında neyse gene duzeltmeye hamle yapıyorum yıne karı uyarıyor oburlerı bana bakıyor tövbe estafurullah anam bır kasıldım bır kasıldım anlatamam hayır kadındakı göz yanı nasıl goruyorsa
en son bı cıglık attım annnem gorunuyor dıye hayır ne gorunecek duyanda 90 beden goguslerım sutyenden badıden cıkmıs sallanıyor zannedecek
kasıldım halıyı malıyı bıraktım kactım ıcerı :D

20 haftalık ne agırlasacakkı ha sahura kalkması fılan tabı zor olur ama ne bılım yaw 1 ayda bu sekılde olmazkı yada esının dedıgı gıbı bı orada oburu burada olmaz yanı bence

Günaydın herkeze
3 haftadır temızlık yapmamanın bedelını agır oduyorum evde hersey yıkanacak durumda
ayretten dıs cephe yapıldıgından balkonun ıcı boyamı desem harcmı desem ne desem ben sılıyorum o kusuyor fayanslara sınırlendım yanı

neyse dun aksam balkon halısını yıkamıstım tele asmıstım ıkı kat yollugu onu ters duz edıcektım balkona cıkttım uzerımdede baya bol bır tshırt var ben egılıyorum duzeltmeye fılan zaten benı gorup gorebılecek bır apartman var oda bahce tarafından capraza kalan bısı ana bı baktım karılar bana bakıyor
baktım acılıyomu noluyıo dıye azıcık gerı cekıldım badıyı arkaya atıyorum karıda ben dıyım 80 sız dıyın 90 yasında neyse gene duzeltmeye hamle yapıyorum yıne karı uyarıyor oburlerı bana bakıyor tövbe estafurullah anam bır kasıldım bır kasıldım anlatamam hayır kadındakı göz yanı nasıl goruyorsa
en son bı cıglık attım annnem gorunuyor dıye hayır ne gorunecek duyanda 90 beden goguslerım sutyenden badıden cıkmıs sallanıyor zannedecek
kasıldım halıyı malıyı bıraktım kactım ıcerı :D

:1::1::1::1: ayy cute böyle insanlarda seni bulur yaniiii :1::1::1: nenemin gözü bayram etmemiş alamamış kendini :1::1:

20 haftalık ne agırlasacakkı ha sahura kalkması fılan tabı zor olur ama ne bılım yaw 1 ayda bu sekılde olmazkı yada esının dedıgı gıbı bı orada oburu burada olmaz yanı bence

bebeğim ben kalkarım ama işte bizimkiler korkuyor..malum hala doktorum tam tehlike geçti demedi..
dikkat edeceğiz deyip duruo gittiğimizde..
onlarda gece aniden kalkarım ederim hızlı hareket ederim yetiştircem diye korkuyorlar..
birde uyandığımda hala ilk yarım saat midem çok bulanıo bazı sabahlar öğürüyorum bir güzel..eşimde diyor kalkıp hemen hazırlayamazsın diye..
kendi elindenden gelmez pek tabii

:1::1::1::1: ayy cute böyle insanlarda seni bulur yaniiii :1::1::1: nenemin gözü bayram etmemiş alamamış kendini :1::1:

bebeğim ben kalkarım ama işte bizimkiler korkuyor..malum hala doktorum tam tehlike geçti demedi..
dikkat edeceğiz deyip duruo gittiğimizde..
onlarda gece aniden kalkarım ederim hızlı hareket ederim yetiştircem diye korkuyorlar..
birde uyandığımda hala ilk yarım saat midem çok bulanıo bazı sabahlar öğürüyorum bir güzel..eşimde diyor kalkıp hemen hazırlayamazsın diye..
kendi elindenden gelmez pek tabii
o zaman tıpıs tıgpıs gıdecenız yavrum

o zaman tıpıs tıgpıs gıdecenız yavrum
nese bakalım daha biraz vaktimiz var düşünelim taşınalımmmm :1::1::1: bugün yine midem bulanıooo off ulenn ne zaman terk edecek bu benii tam olarak yaa..aman neyseki eskisi gibi değilll :27::27:

kz sen ve 3 hafta temizlik yapmamak..seni beni görmüosun yaa ondan temziliği bıraktın..biz birbirimizi gaza getiriodukkkk :9::9::9:

nese bakalım daha biraz vaktimiz var düşünelim taşınalımmmm :1::1::1: bugün yine midem bulanıooo off ulenn ne zaman terk edecek bu benii tam olarak yaa..aman neyseki eskisi gibi değilll :27::27:

kz sen ve 3 hafta temizlik yapmamak..seni beni görmüosun yaa ondan temziliği bıraktın..biz birbirimizi gaza getiriodukkkk :9::9::9:

her hafta sonu bır yerlerde fındırdedım sımdı kendımı eve baglayasım var ayagımdan :D

her hafta sonu bır yerlerde fındırdedım sımdı kendımı eve baglayasım var ayagımdan :D
benimde evi b.. götürüo desem yeri... aman yaa offf valla nolcak bu halim yaaa..birilerine bağlı kalmak çok kötü..
c.tesi gizlice ev süpürdüm akşama kadar kasıklarım ağrıdı ödüm koptu kan gelcek diye..:27::27:
çıkma bu hafta bir yere..yada sen cuma akşamları yapardın temziliğini öyle yap bacım

günaydın kızlar napıyosunuz bakalım dun benım kızı aıya goturdum gecede atesı çıktı halada var ates dusurucu verdim benım evide pkkk goturuyo o biçimmm heryer sınav var bebek var dıe yapmdım kızım fuzelsin bnde yapcm kayınvalide bu cumaertesı mevlut okutuyo kızıma sonundaaa

isyan ben oryc tutmamıstım çok kotu haldeydım hamile iken ilk gun tutmustum oluyorum sandımmmm

günaydın kızlar napıyosunuz bakalım dun benım kızı aıya goturdum gecede atesı çıktı halada var ates dusurucu verdim benım evide pkkk goturuyo o biçimmm heryer sınav var bebek var dıe yapmdım kızım fuzelsin bnde yapcm kayınvalide bu cumaertesı mevlut okutuyo kızıma sonundaaa

isyan ben oryc tutmamıstım çok kotu haldeydım hamile iken ilk gun tutmustum oluyorum sandımmmm
yok canım oruç zaten tutamam hiç zannetmiyorum...
annuvv aşımı yükselltti ateşini kuzucuğunn geçmiş olsun canım yaa..
aman yaparsın bebekli ev öyle olur..

Back