• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yaaa inanmıyorummmm h-yaaaaaa harikaaaaaaaaa :46::46::46::46::46::46::46:ayy canım çok mjtluyummmmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32:

evet cnaım çok şükür tutturmuşuz bu ay... dün dayanamadım eve giderken erken gebelik testi aldım. hiç umudum yoktu ama bi baktım çift çizgi inanamadım. eşim gelince birlikte hastaneye gittik kan verdim 234.82 çıktı hcg :1:

benimde evi b.. götürüo desem yeri... aman yaa offf valla nolcak bu halim yaaa..birilerine bağlı kalmak çok kötü..
c.tesi gizlice ev süpürdüm akşama kadar kasıklarım ağrıdı ödüm koptu kan gelcek diye..:27::27:
çıkma bu hafta bir yere..yada sen cuma akşamları yapardın temziliğini öyle yap bacım

oyle bır gunde bıtecek bır temızlık degıl ama bu :D

evet cnaım çok şükür tutturmuşuz bu ay... dün dayanamadım eve giderken erken gebelik testi aldım. hiç umudum yoktu ama bi baktım çift çizgi inanamadım. eşim gelince birlikte hastaneye gittik kan verdim 234.82 çıktı hcg :1:

ayy birtanemm yaa çok sevindimm yaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşşşş :46::46::46::46:

aaaa şoook oldumca nımmm
cok tebrıke derım
Allah kucagınıza almayı nasıop etsın ınsallahhhhhh

aşı demişken cocuk felcı asısı yapmıslar egelerı gecen hafta cumartesı saglık bakanlıgından eve kadar gelmısler
sıbel ve cıtl sızın cocuklarada yaptılarmı?

aşı demişken cocuk felcı asısı yapmıslar egelerı gecen hafta cumartesı saglık bakanlıgından eve kadar gelmısler
sıbel ve cıtl sızın cocuklarada yaptılarmı?

mouseemmmm çok sevindim tatlımmmmmmm yaaaaa çok mutlu oldukkkk

cute benm kızın 6 aylık asında vardı cocuck felci aşısı suriyeylilerden yayılıyomuş cocuk felci aşısı önemli 6 aylıkken yapılmammışmısdı egeye

yok canım oruç zaten tutamam hiç zannetmiyorum...
annuvv aşımı yükselltti ateşini kuzucuğunn geçmiş olsun canım yaa..
aman yaparsın bebekli ev öyle olur..

aşı cnm ya sende gorceksin çocugu alt ust ediyo resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sibel kuzucum 9 aylık aşı ateş yaptımı seninkinee benmkı seninkinden 3 ay buyuk hazır onuda sorummm

mouseemmmm çok sevindim tatlımmmmmmm yaaaaa çok mutlu oldukkkk

cute benm kızın 6 aylık asında vardı cocuck felci aşısı suriyeylilerden yayılıyomuş cocuk felci aşısı önemli 6 aylıkken yapılmammışmısdı egeye
ya bılmıyorumkı cuma gunu eve gelmısler saglık bakanlıdıgndan damlayla vermısler agızdan bırde kart bırakmıslar ılk dozuymus 2 dozu ıcınde geleceklermıs ıste
senın asıyı olalı ne kadar oldu
4 hafta 5 günlükkk şaka gibii :1:

ekledim sanırım oldu :nazar::1:

hehe sevgililer gününde gelicek galiba teyzesiiii :1: uyuz müdürümü duydun dimi bu arada nasıl araya girdi hemen gıcıkkk :47:
kimmmmm

hehe sevgililer gününde gelicek galiba teyzesiiii :1: uyuz müdürümü duydun dimi bu arada nasıl araya girdi hemen gıcıkkk :47:

aman hepsi öykle..bizimde hoca bağırıodu çay isteyen varmı diye bende süy istiıom dedimm :1::1::1:
annuvvv valla babalar günü hediyesi op zamanda sevgililer günü hediyesi olacak size inşşş:16::16:

aşı cnm ya sende gorceksin çocugu alt ust ediyo resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sibel kuzucum 9 aylık aşı ateş yaptımı seninkinee benmkı seninkinden 3 ay buyuk hazır onuda sorummm

ayy canım ya nasıl kıyacağız bilmiorumm valla..
bende 21. hafatda tetanoz aşısı vurulcam korkuom vallahiii:18::18:

kız sevgililer gununda doğuracan eşine bi hediye vermiş olcn dikkat ettinmiiiii:1::1::1::1::1::1::1:
evet canım şimdi babalar günü doğumunda sevgililer günü hediyesi olucak kısmetse :16:
ya bılmıyorumkı cuma gunu eve gelmısler saglık bakanlıdıgndan damlayla vermısler agızdan bırde kart bırakmıslar ılk dozuymus 2 dozu ıcınde geleceklermıs ıste
senın asıyı olalı ne kadar oldu

kimmmmm
kuzum isyan aradı beni konuşuyodukta yırtık dondan çıkar gibi çıktı müdürüm sağolsun konuşturmadı :47:
aman hepsi öykle..bizimde hoca bağırıodu çay isteyen varmı diye bende süy istiıom dedimm :1::1::1:
annuvvv valla babalar günü hediyesi op zamanda sevgililer günü hediyesi olacak size inşşş:16::16:
ayyy inşş kuzucummmm :1::emir_bebek:

Back