Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

öküze bak cnm sen fazla sorumluluk almışsın gbıme geldı.bırak kendı yapsın.ne demek sen koşuyosun o pc basında duruyo bırak erkek erkeklığını bılsın şekerım.yapamam benım işim degıl de....erkek degılmı o yapsın. eve bakmaya asıl yukumlu olan erkektır bune rahatlık ya

doru sölüyosun yaranamıyoruz aglama krizlerine girdim ya suan telefon faturasını aksatmıs bende pazar parası biriktirmiştim hadi git dedim sunu öde yok umut kalk öde yok öde yok ulan gerzek ben mi çıkayım ödeyim telefonlaramı bakayım el ilanımı dagıtayım evimlemi uraşıp yemektr temizliktir ütüdür yapayım yoksa birde seninlemi urasayım hayatımdan oldum heveslerimden oldum önceden şen şakraktık ama şimdi içimin çürümüş gibiyim cookkkk bunaldım yaa

yapmıyo sbel cok uastım yapmıyoooooo üstüne gidincede avaz avaz bagarıyo beni rezil ediyo canımdan bezdirdi beni aglamaktan yazamıyorum kusura bakma cok yoruldum arık

yapmıyacaksın cnm gerekırse telefon kesılecek sen yapmayacaksın.sorumluluk alsın bıraz esın bune ya...

bende diyorum diğer topik neden boş meğer kızlar burdaymış

Krizantem zor zamanlardan geçiyorsun sabır et.
Bir de bence sende yapma arkadaşın dediğin gibi gerekirse kesilsin elektrikler o zaman eşinde yapar

ağlama cnm ya...off çok uzuldum çunku sorumsuz erkek cok zordur bılırım.babamda oyledır bıraz annem çektı baya yanı
ama sonuçta sen nasıl duşunuyosan eşinde duşunmelı...işim elımden gıderse nolurum eşim nekadar dayanır dıye hıçmı duşunmez bu adam....gene soyluyorum ben olsam senın kadar koştrmazdım...adam pc basında sen koştur bu neya..çok kızdım eşıne....23 yasında butun yuku uzerıne almış bır kadın..nekadar dayanır sorumsuz bır kocaya......ne dıyeyım...en ıyısı susayım ben....

bende diyorum diğer topik neden boş meğer kızlar burdaymış

Krizantem zor zamanlardan geçiyorsun sabır et.
Bir de bence sende yapma arkadaşın dediğin gibi gerekirse kesilsin elektrikler o zaman eşinde yapar

bir kere elektirikler kesimde mum almak zorunda kaldık tamam mı bana diyor aslında sen varya her konuda haklısın diyor işte böle sıkışınca haklı oluyorum ama işler normalken her şeyin suclusu benim benim g t yırtmam umrunda değil hayatımı onun için heba ettim umrundamı yok hastaneye gidicek hastalandı git it git demekten bıktım sonunda düş yataklara sana bakarsam namerdim dedim kızlar bazen ben bana cok agır geliyorum düşünmekten kendimi alamıyorum korkuyorum ailem bize cok yardım etti borca girdi onun ailesi cok yardım etti borca girdi utanıyoru ya ben yüzlerine bakarken babam hala gelip bize yardım ediyor umut yatıyorr dün en sonunda dayanamadım belki cok agır söledim ama Allah benim belamı versinki senin gibi birine güvenip evlendim sorumsuz ml dedim ama normalde vallahada billada ben böle konusmam artık dayanamadım kızlar aglayınca bile bana kızıyor üzülmüyor kızıyor gene neye yalandan aglıyosun diyor

suc bendeki onun u kadar yayılmasına izin verdm ya cok edepsiz sibel işine geldinmi baslıyor bagarmaya beni sindirmeye calıyor farkındayım aglamaktan içim kıyıldı artık

Zor bir durum canım ya, ama ağlama kendini üzdüğünle kalırsın, kim olsa kızardı sen orda birşeyler yapmak için uğraş karşı taraf birşey yapmasın.

Umarım bu sıkıntılı döneminizi tez zamanda atlatırsınız işlerin açılsın bol bol iş gelsin inşallah.

canım o zaman sen biraz yükü eşine bırakcaksın herşeyi sen üstüne almışsın oda nazlanan eden taraf olmuş canım...
briaz bırak bakalım o yapsın işleri sende kendine zaman ayırtççermin ol erkek görevini yerini bilecek..bunlar terse döndüğünde tamda bu oluyor...

haklısınızda mesela ne yapayım onu bilmiyorumki yaa

denetimde eksiklerimiz cıktı 10 gun daha buyuk denetıme kadar yogunum puf

haklısınızda mesela ne yapayım onu bilmiyorumki yaa

canım mesela ver el ilanlarını eşin dağıtsın..
tüğm faturalara falan o baksın sen ilgilenme..
haftada 2 günü kendine ayırt...bir günü evine olsun birgünde gez dolaş..
erkeklere buı yanaşır canımm...
isyanıııııııııım
neler görüyorum ben kuzum meleğin seni bulmuş
maşallah maşalalh

nasılsın nasıl gidiyor

valla canım bugün kesemizi gördük..
kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorummm...
şükür şimdilik iyiyimm..
sen nasılsın bebeğimiz nasıl cinsiyet belli oldumuu

denetimde eksiklerimiz cıktı 10 gun daha buyuk denetıme kadar yogunum puf

ana haddi yaa töhhhhh

iyi fikir cumartesi pazar benim olsun mesela gitmiycem evde durucam hafta içide çalışırsam çalışırım

iyi fikir cumartesi pazar benim olsun mesela gitmiycem evde durucam hafta içide çalışırsam çalışırım

yani bunu yapman lazım...sen bir kadınsınn erkekle kadın biraz yerini bilecekkk..
yoksa erkek milleti çocuk gibi oluyor tüm ilgiyi kendilerine istiyorlar senide anneleri gibi görüyorlar..
her türlü nazı yapma hakkı buluyırlar...
yok öle bir dünyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…