• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hoşbuldum :16:

merhaba o zman tekrar hoşgeldin 100 den düşmüşsün :nazar: nasıl geçiyor bu süreç

bildiğim kadarıyla resimle evlilik cüzdanını götürüyormuşsun canım ama eşinin gelmesi gerekir mi bilmiyorum

ewet 100 den şükürler olsun düştümm..... herkeste bildiği gibi stresli yoğun koşturmaca..... ama güzel nişanlımla beraber olup evimiz için bizim için birşeylerle uğraşması çok güzell hep mutlu olalım hepimizz.....

30 eylül bu arada düğünümüz

ve beni ıslatabilirsinizz.... bekliyorumm:17::74:

darkangel03

kıss sende ıslancaksın o zaman haydin kıslar ıslatıyoruzzz. hazırmısın?? $4.webp$hareketli-yagmur23.gif$hareketli-yagmur19.gif

pakizem hoşgeldin şeker. Allah kolaylık verisn.bu dönemde herkes karışyor kaynana gibi valla bende kimi dinleyeceğimi şaşırmıştım Allah'tan nikahımızı yaptıkta artık kimse karışmıyor. eşinle halledin diyorlar:1:

Allah kolaylık verisn isyanım, dayın nasıl oldu ???

eee yeni bir hayat diye boşuna demiyoruz bizz.. bünye değişikliğe uğradı yaa farklı gelir şimdi, düzelir canım

evet evet ben hatılıyorum seni nerelerdesin sen bakalım çok uzun zamandır yoksun buralarda canım. nasılsın?
ne zamandı düğün hemen ekliyim

canım başka hiç bir şeye gerek yok. kimliklerinizi ve evlilik cüzdanınızı veriyorsunuz o kadar. biz beraber gittik ama tekte gidebiliyormuş eşlerden biri. eşinin kimliğini almayı unutma yanına
:34:

30 eylülll.................:74:

Hiç yaşamadım cnm ama gerçekten karar vermek çok zor ya.

Başka şeyler düşünme başka gelinliğe de bakma.

Ne güzel bayıla bayıla almışsın soğuma cnm.

Daha almadım sadece dikim aşamasında, Kayınvalidem diktiği için bişey demiyeceğim yoksa huysuz gelin olurum gerçi sağolsun bişeyde yüzüm düşünce hemen anlar ve elinden geleni yapar... Nişanlığımdan biliyorum.. Doğru diyosun bakmıyım başka gelinliklere bide üzerimde görünce daha çok severim belki

Evlilik Cüzdanı, fotoğraf ve muhtarlıkdan belge sanırım.

Tek gider değiştirirsin cnm :34:

teşekkür ederim tatlımmm......

:nazar:

Günaydın güzelleeerr hepinize mutlu bi hafta diliyorum canlarr:16:

pakizem hoşgeldin şeker. Allah kolaylık verisn.bu dönemde herkes karışyor kaynana gibi valla bende kimi dinleyeceğimi şaşırmıştım Allah'tan nikahımızı yaptıkta artık kimse karışmıyor. eşinle halledin diyorlar:1:

Allah kolaylık verisn isyanım, dayın nasıl oldu ???

eee yeni bir hayat diye boşuna demiyoruz bizz.. bünye değişikliğe uğradı yaa farklı gelir şimdi, düzelir canım

evet evet ben hatılıyorum seni nerelerdesin sen bakalım çok uzun zamandır yoksun buralarda canım. nasılsın?
ne zamandı düğün hemen ekliyim

canım başka hiç bir şeye gerek yok. kimliklerinizi ve evlilik cüzdanınızı veriyorsunuz o kadar. biz beraber gittik ama tekte gidebiliyormuş eşlerden biri. eşinin kimliğini almayı unutma yanına
:34:

selam kızlar
bu hafta yıllık ızne cıkıyoruz cok ısım varr coooook :27:

saolun kızlarrr yarın için izin alayımda gidip hallaedeyim aslında daha böyle kalsa iyiydi ama bi sorun olur die çekiniyorum:26:
o yüzden gidip yaptırayım:34::34::34:

hoşbuldum :16:

merhaba o zman tekrar hoşgeldin 100 den düşmüşsün :nazar: nasıl geçiyor bu süreç

bildiğim kadarıyla resimle evlilik cüzdanını götürüyormuşsun canım ama eşinin gelmesi gerekir mi bilmiyorum

ewet canımm 100 den düştüm şükürler olsun 97 yimm...... bu dönem herkesin bildiği gibi yoğun, stresli ve gergin geçiyo herkesi idare eder şekilde yoruluyosun ama değecek inşAllah .......:nazar:

ewet 100 den şükürler olsun düştümm..... herkeste bildiği gibi stresli yoğun koşturmaca..... ama güzel nişanlımla beraber olup evimiz için bizim için birşeylerle uğraşması çok güzell hep mutlu olalım hepimizz.....

30 eylül bu arada düğünümüz

ve beni ıslatabilirsinizz.... bekliyorumm:17::74:

Sırılsıklam edelim ozamann :9:

$83.gif

cuma aksamı kınaya 9.30da varabıldık anca
kadın kadına kına cok rahatmıs bunu anladık
bız gıdene kadar erkek tarafı hakımmıs oyunlarda zurnalıydı bız gıttık roman havaları basladı neredeyse sureklı bız oıynadık dıyebılırım :D
benı bı kac kısı sormuslar gorucu geleceklermıs :9: :9:
nısanlı demısler ne kadar gulec bı kız cok guzel demısler :8: benım ufaklık olmadıgı ıcın nısansız cocuksuz mutsuz sandılar herhaldee :D neyse
kına duzenlı olmalı
o kadar havaya ıdıkı hersey
mumlar avuc ıcıne gecırmelıydı ondekının sacına basına bızım saclarımıza elbıselerımıze aktı hep
duvaklarda bence kırmızı ve tek renk olmalı
kına tepsısı pembe
kına dagıtılan sepet mavı fılan cok alakasız renklerdı ben bunların uyumlu olmsı grerektıgını dusunuyorum ama tabı mutluluk olsunda

nıkahada zar zor yetıstık dun
gunlerdır gec yatıp erken kalkıyorum
cumartesıde kayınavlıdemın mevludu avrdı
gelınlık provom vardı erken cıktım oradaa cok begendı kadınalr benı mevlut sırasında bas agrısından olecektım banyoda sureklı ogurup ıstıfra edıp durdum
sonrada provaya gıttım gelınlık yok ıkı parca saten bıseyler vardı olcu aldılar bı kac degısıklık yapıp bırlestırdıler parcaları falan fısman

baskaaa bu aksam eve temızlık yapmaya gıdıcez ufaktan baslayalım dıyoruz
bırazdan beyaz esyaların hafatya pazartesı gelmesı ıcın aramayı dusunuyorum sızce erkenmı geldıklerı gun baglanmasımı gerekıyor
acaba bıtırmıs olurmuyuz temızlıgı haftaya pazartesıye kadar

selam kızlar
bu hafta yıllık ızne cıkıyoruz cok ısım varr coooook :27:

sana şimdiden iyi tatiller canım bitir işlerini de rahatla düğüne kadar.

görücü mü gelmiş:1::1::1::1::1:

banada geliyordu az kaldı bir kaç tane, bizimkiler demiş biizm kız nişanlı şaşırmışlar tabi:9::9: biz herkesi çağırmadık nişana aile arasında olduğu için böyle oldu:34:

benim ki bir duysaaaa:41::41::41:

amma yoğun geçirmişsin kıss kına, nikah mevlüd.

gelinlik provan nasıl geçti canım?

geçmiş olsun dikkat et kendine, bu havalar çok fena yapıyor insanı.

sana şimdiden iyi tatiller canım bitir işlerini de rahatla düğüne kadar.

görücü mü gelmiş:1::1::1::1::1:

banada geliyordu az kaldı bir kaç tane, bizimkiler demiş biizm kız nişanlı şaşırmışlar tabi:9::9: biz herkesi çağırmadık nişana aile arasında olduğu için böyle oldu:34:

benim ki bir duysaaaa:41::41::41:

amma yoğun geçirmişsin kıss kına, nikah mevlüd.

gelinlik provan nasıl geçti canım?

geçmiş olsun dikkat et kendine, bu havalar çok fena yapıyor insanı.

valal benımkıde duysa benı maaf eder :23: :23:
cok yogun gectı hıc bısey anlamadım valla canım
ayakkabılarını gordum buarada tahmınımden daha guzeller rahat olması acısındanmı dolgu topuk tercıh ettın canım

provomda ıyıydı ama ayaklarım cok agrıdı sabıt beklerken ıslerını bıtırmelerını takıdadamı boyle olcam 14 cm topugum onunmu etkısı var anlamadım

canım valal havadan oldugunu pek snamıyorum nazar degdı yada ben sıkıldım boyle utanıyorum utancımdanmı hastalandım bılemedım
kayınvalıdeme erkenden yardıma gıdemem ınsallah kızmadı bana 2 saat evvel gıdebıldım herseylerıde yapıldı ama ben oradayken herseyı ben hazırladım sadec epılavla etlerı komsuları cıkardılar tabaga
memnun olmadı gıbı geldı genede kayınvalıdem bılemedım :2:

cuma aksamı kınaya 9.30da varabıldık anca
kadın kadına kına cok rahatmıs bunu anladık
bız gıdene kadar erkek tarafı hakımmıs oyunlarda zurnalıydı bız gıttık roman havaları basladı neredeyse sureklı bız oıynadık dıyebılırım :D
benı bı kac kısı sormuslar gorucu geleceklermıs :9: :9:
nısanlı demısler ne kadar gulec bı kız cok guzel demısler :8: benım ufaklık olmadıgı ıcın nısansız cocuksuz mutsuz sandılar herhaldee :D neyse
kına duzenlı olmalı
o kadar havaya ıdıkı hersey
mumlar avuc ıcıne gecırmelıydı ondekının sacına basına bızım saclarımıza elbıselerımıze aktı hep
duvaklarda bence kırmızı ve tek renk olmalı
kına tepsısı pembe
kına dagıtılan sepet mavı fılan cok alakasız renklerdı ben bunların uyumlu olmsı grerektıgını dusunuyorum ama tabı mutluluk olsunda

nıkahada zar zor yetıstık dun
gunlerdır gec yatıp erken kalkıyorum
cumartesıde kayınavlıdemın mevludu avrdı
gelınlık provom vardı erken cıktım oradaa cok begendı kadınalr benı mevlut sırasında bas agrısından olecektım banyoda sureklı ogurup ıstıfra edıp durdum
sonrada provaya gıttım gelınlık yok ıkı parca saten bıseyler vardı olcu aldılar bı kac degısıklık yapıp bırlestırdıler parcaları falan fısman

baskaaa bu aksam eve temızlık yapmaya gıdıcez ufaktan baslayalım dıyoruz
bırazdan beyaz esyaların hafatya pazartesı gelmesı ıcın aramayı dusunuyorum sızce erkenmı geldıklerı gun baglanmasımı gerekıyor
acaba bıtırmıs olurmuyuz temızlıgı haftaya pazartesıye kadar

hey maşallah maşallah :nazar:

Herşey gönlünce olur inş. cnm hak ediyorsun :16:

valal benımkıde duysa benı maaf eder :23: :23:
cok yogun gectı hıc bısey anlamadım valla canım
ayakkabılarını gordum buarada tahmınımden daha guzeller rahat olması acısındanmı dolgu topuk tercıh ettın canım

provomda ıyıydı ama ayaklarım cok agrıdı sabıt beklerken ıslerını bıtırmelerını takıdadamı boyle olcam 14 cm topugum onunmu etkısı var anlamadım

canım valal havadan oldugunu pek snamıyorum nazar degdı yada ben sıkıldım boyle utanıyorum utancımdanmı hastalandım bılemedım
kayınvalıdeme erkenden yardıma gıdemem ınsallah kızmadı bana 2 saat evvel gıdebıldım herseylerıde yapıldı ama ben oradayken herseyı ben hazırladım sadec epılavla etlerı komsuları cıkardılar tabaga
memnun olmadı gıbı geldı genede kayınvalıdem bılemedım :2:

Nazardır kesin.

Olmuştur cnm neden olmasın olumsuz düşünüp de üzme kendini :24:

Nazardır kesin.

Olmuştur cnm neden olmasın olumsuz düşünüp de üzme kendini :24:

duygularını bellı edemıyor olabılır
ben pek yanılmam bu gıbı durumlarda
kınadan eve karsıdan sabah karsı 4 te vardık 5 te uyudum 10 da kalktım
bence genede 12de oraya gıtmıs olmam basarıydı
kendı bılır canım allah allah

duygularını bellı edemıyor olabılır
ben pek yanılmam bu gıbı durumlarda