• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinler nasılsınız bakalım ben yokken hafta sonu baya kaynatmıssınız heee beni özleyen varmı aranızda bakim :) :51:
isyannn kuzum dayın nasıl oldu

Günaydın kızlaaaaaar:1: ev rengi için bi tavsiye verebilirim tabi sadece fikir. Her odayı bembeyaz yapım odalardaki tek duvara duvar kağıdı, şahsen ben öyle planlıyorum, evet aslında kendi evin olsa ne renler yapardım griler, koyu yeşiller of ne fikirler var ama malum kiracıyız:ssz:

günaydın şekerlerrr :3::3::3::3:

Benimde son 75 o zaman bunlardageçerim :1::1::1:

Dün akşama kadar ev aradık...sadece 1 tane kiralık ev bulduk :50::50::50: 2 oda 1 salon 500 tl kira...hiç kiralık ev yok kızlar...moralim çok bozuldu
:50::50::50:

evet bizde bu tuttumuz evi bulana kadar neler cekmiştik yaa bizim bu ttuttumuz 3+1 470 vercez ama nişanlımın i,şyerine cok yakın

yahuuu kızlar hiç yok ev hiç yok ama :19::19::19::19:
2 oda 1 salon bulduk..akrabamızın evi 500 istiyor..merkezi bir yerde..o semtte 2 tane daha bulduk onlarda 2 oda bir salon ve zemin kat 600-625 istediler..acaba 500 olanı tutsakmı diyoruz..temmuz son haftasoda boşalıcak ev..1 ay boş kira ödeyeceğiz sadece :31::31::31:

good-heartım resimleri aldınmı :52::52::52:
bunlardageçerim ayakkabını beğendim..üzerinde taş falanda yapıltırabilirsin..yada tülden gül yapabilirsin:46::46:

biraz daha bakın şeker, ama bulduğunuzu da kaçırmayın eğer içinize sindiyse.merkezi bir yer olması da baya iyi.

beğenmene sevindim şeker, bende diyorum gelinliğimin çiçek taşlarından mı yaptırsam acaba, provamda giyim bakıcam bi, tül yaptıramam çünkü gelinliğimde tül olmıycak
:31:​:31:

yahuuu kızlar hiç yok ev hiç yok ama :19::19::19::19:
2 oda 1 salon bulduk..akrabamızın evi 500 istiyor..merkezi bir yerde..o semtte 2 tane daha bulduk onlarda 2 oda bir salon ve zemin kat 600-625 istediler..acaba 500 olanı tutsakmı diyoruz..temmuz son haftasoda boşalıcak ev..1 ay boş kira ödeyeceğiz sadece :31::31::31:

good-heartım resimleri aldınmı :52::52::52:
bunlardageçerim ayakkabını beğendim..üzerinde taş falanda yapıltırabilirsin..yada tülden gül yapabilirsin:46::46:
yok kuzum daha almadım seçmeye gittim:34:
ay inşallah inşallah,:16:

2012 gelinleri olarak siz çok güzeldiniz ;
biz de çok güzel olucaz inşallah:8::8::8:
inşş kuzummm:16::16::16:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelinler nasılsınız bakalım ben yokken hafta sonu baya kaynatmıssınız heee beni özleyen varmı aranızda bakim :) :51:

günaydın balım hepinizi ösledikkkk:16::16::16:

Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm:52:
Daha bugün sabah indim otobüsten:32:
Evimizi tuttuk çok şükür:16:
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz:46:
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız:16:
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var:30:
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor:50:

Gözünaydın cnm çok mutlu oldum güle güle huzurla otur inş. cnm :16:

çok düşündüm tazminat için zorlamamaya karar verdim
lanet olsun dedim kalsın istemiyorum çok düşündüm canım
ama o niyetsiz verilmiş paranın bana hayır getirmediğine karar
verdim

hayırlısı cnm

kıslarrr uzun zamandır aradığım dolgu topuk ayakkabımı buldum sonunda:16::16:

bakalım beğenecek misiniz? o kadar rahat ki kesinlikle tavsiye ederim
:32::32:

bknz albümüm:34:

oooo çok sevindim cnm.

Çok hoş :16:

Ne diyordu Şems ;

$403489_435986679765119_263049015_n.webp

gelinlik ayakkabımı dün aldım kızlar foto çekmeye fırsatım olmadı ama bu akşam çeker yarın koyarım bi yorum yaparsınz :34:

evet bizde bu tuttumuz evi bulana kadar neler cekmiştik yaa bizim bu ttuttumuz 3+1 470 vercez ama nişanlımın i,şyerine cok yakın
[sıze=3]sonnnnnnnnnn 20 gün kızlar[/sıze]
günaydın canım özledik tabi nerelerdesin sen bakim,

3+1 baya iyi tutmuşsunuz. ağız tadıyla oturun inşallah.

anam senin demi son 20 gün:52::52:

Günaydın kızlaaaaaar:1: ev rengi için bi tavsiye verebilirim tabi sadece fikir. Her odayı bembeyaz yapım odalardaki tek duvara duvar kağıdı, şahsen ben öyle planlıyorum, evet aslında kendi evin olsa ne renler yapardım griler, koyu yeşiller of ne fikirler var ama malum kiracıyız:ssz:

kendi evimiz olsa ohh neler yaparız neler:8::8:Allahım nasip etsin hepimize.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr :16::16:

günaydın moussem nerdesin sen bakim..

günaydın canım özledik tabi nerelerdesin sen bakim,

3+1 baya iyi tutmuşsunuz. ağız tadıyla oturun inşallah.

anam senin demi son 20 gün:52::52:

kendi evimiz olsa ohh neler yaparız neler:8::8:Allahım nasip etsin hepimize.

günaydın moussem nerdesin sen bakim..
günaydın canım ben hep buraalardayımda okuyup kaçıyorum çok yorum yapamıyorum işler yoğun bu sıra :54:

[sıze=3]sonnnnnnnnnn 20 gün kızlar[/sıze]

Günaydın cnm.

Seninde gelin olma vaktim geldi artık ne güzel.

Evi çok iyi tutmuşsunuz güle güle oturun :16:

ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler

Günaydınnn güzel gelinlerrrrr

iyi haftalar herkese.
günaydın canım:3:
:16:

Günaydınnn güzel gelinlerr
geçmişi okumadan selam vereyim dedim
Hafta sonum çok yoğundu
bugunde öyle çok aranızda olamayacağım
öpüldünüz
günaydın balım azönce aklımdaydın dedim nerelerde bu kıs baktımki burdaymışsınnn:16::16::16::16::16:
gelinlik ayakkabımı dün aldım kızlar foto çekmeye fırsatım olmadı ama bu akşam çeker yarın koyarım bi yorum yaparsınz :34:

tamam kuzum hayırlı olsun:34:

Günaydınnn güzel gelinlerrrrr

iyi haftalar herkese.

:16:

hoşgeldin canım günaydın,şemsin sözlerni çok severim. bu ayrı bir güzel, çok doğru valla,
ayakkabımı beğendiğin için teşekkürler:16:

Günaydınnn güzel gelinlerr
geçmişi okumadan selam vereyim dedim
Hafta sonum çok yoğundu
bugunde öyle çok aranızda olamayacağım
öpüldünüz

günaydın masatakvimim. Kolaylıklar diliyorum.neler yaptın yoğunluğun bitince anlat bize.

kıss bende dün aldım ayakkabımı:16: merak ettim koyda yorum yapalım :34:

ya bayıla bayıla istediğim gelinlik dikilmeye başlandı şimdide ondan soğudum ..sizdede öyle oldumu kii vazgeçsem olmaz yerine nasıl bir gelinlik istediğimi bilmiyorum amaaaaan ne zormuş bu işler

Hiç yaşamadım cnm ama gerçekten karar vermek çok zor ya.

Başka şeyler düşünme başka gelinliğe de bakma.

Ne güzel bayıla bayıla almışsın soğuma cnm.

Back
X