Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ayy nasıllar acaba ben nasıl çıkmışımdır kimbilir ilk kez görecem daha
40 dk geçmez artık bana

Canım benim geçmiş olsun.o ne imaymış öle eni evlenenlere olağanmış hıh ona neyse. ilaçlardan olmuş olabilir. ama 3 gün çok geçti sayılmaz

sağol canım,
tatlım, benim hastalığım utanmasa saatinde gelecek öyle günlük yani :)
hiç şaşmazdıı...

belki de stress yorgunluk vs.. onlar etkiledi

off gözüm korktu benim bünyem çok zayıf hemen etkileniyorum ben

inş. bişi olmaz
inşallaah kuzummm
bende zayıfım beni de hemen etkiliyo

aynen cicimmm

canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:

dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?

canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:

dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?

hemen geçsin inşallah

canım eczaneye sor verirler yadı doktora bi danış yinede sen ama avon kullanma bence

kızlarrrrr çokkk mutluyummmmm almanyadan arkadaşım geliyorrrrrr hemde 2 gün bende kalacaklarrrrrr

anam ben yemekten gelene kadar herkes çıktı.:26::26:

good_heartım, moonlightım, triankam ,ciltim hepinize iyi hafta sonları kızlar

good_heart resimlerini seç bakalım
ciltim koltuklarını merak ettik resim bekliyoruz senden.

isyanım sen burdaydın nereye gittin yaff

Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm
Daha bugün sabah indim otobüsten
Evimizi tuttuk çok şükür
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor

canım hoşgeldin . seni temin ederim az önce aklımdan geçtin prensesim diye girmedi diye. aynısını pakize içinde düşünmüştüm bu gün, bir baktım mesaj yazmışsın görünce mutlu oldum

hemen hemen herşeyini halletmişsin çok sevindim. yorulmuşsundur dinlen biraz, incitme ilaçları var onlardan falan sür istersen

Trianka hoş geldinn canııım seni yeniden görmek ne güzeeeell
Beyaz eşyadan uzak durun demişsin ben de hem temizlik hastasıyım hem de beyaz ve krem hastasıyım:26:
Yatak odamı krem gibi bişey aldım tv ünitem yine öyle ve halı da açık renk düşünüyorum yahu
Ama hevesim varken de kullanmak istiyorum sonra yarın bi gün çocuktu neydi derken belki kullanamayabilirim....

Balayında kendine dikkat etmek çok önemli demişsin aynen ben de hep öyle duyuyorum...
Hatta evliliğin ilk 1 ay 40 gün kadar kendimize dikkat edersek ömür boyu kadın hastalıklarından korunmamızı sağlıyormuş
Ağır kaldırmayacaksın, kendini sıcak tutacaksın vs....
Havuza denize girmeyi düşünmüyorum benim de idrar yolları fazla hassastır malesef:18:
Bir de yine kk da okumuştum
glizigen jel çok faydalıymış genital bölge temizliği açısından..
Yani eşleriniz de siz de kullanın kızlar eczaneden alın..
Koruma kalkanı oluşturuyormuş bu jel o bölgede mikroplara karşı...
Biliyorken paylaşayım dedim
Kk da o kadar çok konu okudum ki bunlarla alakalı ,ondan çok iyi biliyorum kendim nasıl davranmam gerektiğini artık:)

Şimdi ben gidip bi geçmişi okuyacam kızlar bi 50 sf falan

Gelicem gene baayy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…