- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.921
HAYALİN GERÇEK OLMUŞ KUZUM, ÇOK GÜZEL İŞTE.YAPAMASSAN KADIN TUTARSIN BİŞEY OLMAZ.YARDIM EDER SANA.
RESİMLERİ Mİ SEÇİCEN AYYY HE HEYECANLI ŞİMDİ.
9 YIL MAŞALLAH CANIMNİCE UZUN SENELERE EŞİNLE BİRLİKTE , EŞİN DİYİM ARTIK AZ KALDI.
Canım benim geçmiş olsun.o ne imaymış öle eni evlenenlere olağanmış hıhona neyse. ilaçlardan olmuş olabilir. ama 3 gün çok geçti sayılmaz
inşallaah kuzummmoff gözüm korktu benim bünyem çok zayıf hemen etkileniyorum ben
inş. bişi olmaz
evet canım sana takılıyorum çünkü malum yaniiilk zamanlarda korumak gerekir kızlarr eczanelerde o bölgeyi yıkmak için sabunları var olazsa onlardan alın bir zararı yok bende bi ara kullandım mikrop kaptırmayın kesinlikle ilk zamanlar çok önemli canlarım
evet canım sana takılıyorum çünkü malum yaniiilk zamanlarda korumak gerekir kızlarr eczanelerde o bölgeyi yıkmak için sabunları var olazsa onlardan alın bir zararı yok bende bi ara kullandım mikrop kaptırmayın kesinlikle ilk zamanlar çok önemli canlarım
ayy nasıllar acaba ben nasıl çıkmışımdır kimbilir ilk kez görecem daha
40 dk geçmez artık bana
canlar yemekteyim ben
afiyet olsun cnmcanlar yemekteyim ben
afiyet olsunnn...
bende çıkıyorum hanımlar...
annneciğimi özledim 2 haftadır yoklar yazlığa gittiler... şimdi bizde gidiyoruz yarın akşam döneriz
iyi bakın kendinize....
muaaahhhhhh
canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:
dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?
hepinizi seviyorumm koltuklarımı almaya gidiyorummmmmmmmmmm
canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:
dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?
hemen geçsin inşallah
biz bugün gelinliğe karar vercez pazarlık yapcaz inşallah fiyatını düşerde okey verrzzz
Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm
Daha bugün sabah indim otobüsten
Evimizi tuttuk çok şükür
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?