• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım hoşgeldin :16:. seni temin ederim az önce aklımdan geçtin prensesim diye girmedi diye. aynısını pakize içinde düşünmüştüm bu gün, bir baktım mesaj yazmışsın :16: görünce mutlu oldum:16:

hemen hemen herşeyini halletmişsin çok sevindim. yorulmuşsundur dinlen biraz, incitme ilaçları var onlardan falan sür istersen
Sağol cnm benim beni de mutlu ettin:16:
Çok yoruldum sürekli dolaştık haliyle:26:
Şimdi bi yakınıma gitmem lazım şehir dışına taaşınıyor eşinden ayrılıyor onla helalleşecez:50:
Herkesin hayatı bambaşka işte ben yuva kuruyorum; o ayrılıyor üstüne 2 de çocuk:50:
Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin:50:

hoşbulduk şekerimmmm...nasılsınız kızlarrr...
dün kuaförümü ayarladım:16::16::16: (bu arada kuaförüm erkek:1::1::1: nişanlımı kandırdım sonunda:1::1::1:)
gelin saçı 150
nişan-kına saçı 100
porselen makyaj 70 tl kızlar:46::46:

2 hafta sonra saçım boyancak be hem kına için hem gelin saçı için prova yapacak adam 2 kez..sitanbuldan gelmiş bir kuaför..baya deneyimli:46:
:46::46:

benim nişanlımda erkek kuaför takıntısı var ama benim kuaförümde erkek alışamadı hala dün akşamda kuafördeydim saçım tekrar boyandı 10.30 du eve geldiğimde tabi nişanlım sürekli aradı ne kadar var daha ne zaman gelcen diye ama ben kuaförde keyif yapıyorum :9: müşterilerde gitti hem yalan dünyayı izliyoruz hemde saçıma fön çekiyoruz evim gibi çok rahatım ama nişanlım anlamak istemiyor.
fiyatların çok çok iyi gelin saçı 150 harika burda 300 350 lira makyaj aynı 70 tl süper fiyatların umarım memnun kalırsın canım benim kuaförümde bana düğün heidyesi olarak saçım ve makyajımdan para almayacak çok mutlu oldum :16:

Hepinize selam gelincikleerrr ben geldiiiimmm:52:
Daha bugün sabah indim otobüsten:32:
Evimizi tuttuk çok şükür:16:
Eşya zaten çok bişey almıycaktık halı baktık yatak odası ayarladık işte son dakkada oldu herşeyimizz:46:
Allaha bin şükür işlerimiz yolunda gitti de bitti ev bulma sıkıntımız:16:
Artık evi kayınvalidem temizler falan ben de düğünden sonra yerleştiririm napim arada ramazan var:30:
Gezmekten ayağımın birini zorlamışım ve şiş şu an üstüne basamıyorum çok ağrıyor:50:

hoşgeldin canım allah yardımcınız olmuş ne güzell evet ramazan araya gircek zor olcak ama olsun geçmiş olsun bu arada tatlım dikkat et biraz

Sağol cnm benim beni de mutlu ettin:16:
Çok yoruldum sürekli dolaştık haliyle:26:
Şimdi bi yakınıma gitmem lazım şehir dışına taaşınıyor eşinden ayrılıyor onla helalleşecez:50:
Herkesin hayatı bambaşka işte ben yuva kuruyorum; o ayrılıyor üstüne 2 de çocuk:50:
Allah taşıyamayacağımız yükler vermesin:50:

çok ağır bir yük gerçekten çok zor olacak yakının için Allahım bu durumdan hepimizi korusun inşallah, pişmansız etsin Allah evliliğimizi hepimizin.

Hangi sayfada kaldığımı hatırlamadığım için sondan başladım ama yorgunluktan devam edemiyorum.
Sabah sevdiceğimle boğaz turuna çıktık bu saate kadar dolaştık. Sıcaktan başım ağrıdı kalamadım yanında. :50:
canım ben şimdide enfeksiyon olmasın diye avonun genital böle temizleyicisi var onu kullanıyorum.
evlenince de onu kullansam olur mu acaba ki?:44:

dediğin sabunlardan almak gerekir, ismi falan varmı?

Ben de avonun jelini kullanıyorum şimdilik ama organik bişeylere bakıcam evlenince. :97:

albüm ekledim kızlarrr:3::3::3::3::3::3:

Çok yakışmışsınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Maşallah size. :nazar:

Selam kızlar nasılsınız:3:

Nerdesin kuzum sen bi kayboldun gören cennetliik. :ssz:
Hoşgeldinn.

kızlar anlatmayı unuttummm..
evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
3 gün rapor aldım işe gidemedimm :(
bi gittik acile... tahlil falan..
idrar yolu enfeksiyonuu çıktı ..... :(
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım gecikti :( gerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti :(

balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeli ;) ben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee :(

Aynısını arkadaşımda anlattı yazmıştım burda da balayım zehir oldu dedi. :26:
Ben de o zamanlarda kendimi korumaya çok dikkat edicem. Buluttan nem kapan ben bakalım nolucak.:31:

Bügün aşkımla internetten evlere baktık sanalda olsa ne güzel geldi bana... Bizim evimiz diyeceğimiz bir yerimizin olcağı düşüncesi bile heyecanlandırdı beni :52:

aaa evet sen nikahını yaptınmı canım 30 haziran sondu dimi.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

güzel değişik tarifler varsa bizede yaz :46::46:

çok düşündüm tazminat için zorlamamaya karar verdim
lanet olsun dedim kalsın istemiyorum çok düşündüm canım
ama o niyetsiz verilmiş paranın bana hayır getirmediğine karar
verdim

çok düşündüm tazminat için zorlamamaya karar verdim
lanet olsun dedim kalsın istemiyorum çok düşündüm canım
ama o niyetsiz verilmiş paranın bana hayır getirmediğine karar
verdim

iyi düşünmüşsün tabi ama keşke nikahını yapsaydın belki verirlerdi, vermeselerde kendileri bilir, şansını deneseydin yanii.
kaç yıldır o iş yerindeydin canım?

iyi düşünmüşsün tabi ama keşke nikahını yapsaydın belki verirlerdi, vermeselerde kendileri bilir, şansını deneseydin yanii.
kaç yıldır o iş yerindeydin canım?

biz bir hayal kurduk 5 yıldır bu hayal için uğraşıyoruz
1 ağustos bizim tanışma yıldönümüzün olduğu gün tam 5 yıl
olucak nikahımızı da o gün kıymanın en doğru zamanı olduğuna karar verdik
allah aşkına bu karaktersizler için bu isteğimizden vazgeçmeyi hiç mantıklı bulmadım:nazar:

5 yıl oldu burda işe başlayalı

biz bir hayal kurduk 5 yıldır bu hayal için uğraşıyoruz
1 ağustos bizim tanışma yıldönümüzün olduğu gün tam 5 yıl
olucak nikahımızı da o gün kıymanın en doğru zamanı olduğuna karar verdik
allah aşkına bu karaktersizler için bu isteğimizden vazgeçmeyi hiç mantıklı bulmadım:nazar:

5 yıl oldu burda işe başlayalı

tabi canım doğru söylüyorsun değmeyen insanlarla uğraşmaya hiç değmez. hayır getirmez o parada. hakkında hayırlısı olsun canım, hiç sıkma canını.:16: eşinle hep mutlu olun inşallah:16:

sanırım evlenmek üzeresiniz kızlar

tuti sen 12 mayıstamı evlendin?

yok tatlım ben daha dün nişanlandım ,nşallah düğün eylül yada ekime :1:

ben hepinizin ablasıyım önünüzü ilikleyip konuşun benle artık :D 29 yaşındayım

afedersin abla bir daha olmaz :1:

bende istiyorumda ikram neler yapcaksın
ben hediye vermek istiyorum ama ne yapabilriim
ve balayından döndükten sonraki hafta yapcam

Tecrübe canım annen haklı

Neler ikram etceksin??

Barbarabo Lancome Garnier ve Loreal kullanıyorum sadece

:nazar::nazar:

AFiyet olsunnn

sende maşallah çok yakışmışsını:nazar::nazar:

ayyy ne çok konuşmussunuz
Bunlardageeçrim ço kgüzel bir çiftsiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç
Ömür boyu mutlu olun inşallah:nazar::nazar:

canım henüz düşünmedim neler ikram edebileceğimizi o zaman gelsin yavaştan kafamda tasarlarım ve aklıma bişey gelirse seninle paylaşırım seninde içine sinerse yaparsın canım...

kızlar biz yaşlarımız konuştuk

beyler kaç yaşındalar bakalım:34:

benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti

hehehehe ben 28 nişanlım 27 yaşında yani ben bir yaş büyüğüm nişanlımdan zengin olcaz biz öyle derler ya:9: hhahah batıl inançlara hiç inanmam

iyi pazarlar canım :16:

tuti sen mi geldin kuzum nişanlı kızzzz nasıl geçti bakalım nişanın?

evet canım dün gece 2 de geldik eve nişandan sonra havuzbaşında ailelerle muhabbet ettik bu arada aksilikler oldu burda yazamadım cuma günü babam düştü kolu kırıldı alçıya aldılar:14: onun dışında nişan çok güzel geçti oynamaktan parmağım su topladı :52:herkes bizimle resim çekilmek için sıraya girdi kuaförede ali gür e gidicem demiştim gittim beni ordan muhteşem bir şeklide çıkardılar çok memnun kaldım kesinlikle düğün içinde ali gürü tercih edicem makyajım çok sadeydi gözlerime ağırlık verdik makyajda kuaförde başka müsteriler vardı herkes bakıyordu :52:nişan içinde otel odası vermişlerdi bize hazırlık odası diye orda zaman geçirdik nedimelerle :52:sonra resim çekimlerimiz oldu,röportaj çekimimiz oldu...video çekimi falan derken nişan bittiiiiiiiiiiiii hala inanamıyorum aşkımın yüzüğünü taktıktan sonra herşeyi daha iyi anladım nişanlımı çok sevdiğimi falan gelen misafirler nişanlımı çok beğenmişer tabi bizim taraftaki misafirlerden bahsediyorum,sonra nişanlım benim için oynadı gözlerimin içine bakarak bende alkışladım kısacası allahıma şükür çok güzeldi daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende artık nişanlıyım :9:

evet canım dün gece 2 de geldik eve nişandan sonra havuzbaşında ailelerle muhabbet ettik bu arada aksilikler oldu burda yazamadım cuma günü babam düştü kolu kırıldı alçıya aldılar:14: onun dışında nişan çok güzel geçti oynamaktan parmağım su topladı :52:herkes bizimle resim çekilmek için sıraya girdi kuaförede ali gür e gidicem demiştim gittim beni ordan muhteşem bir şeklide çıkardılar çok memnun kaldım kesinlikle düğün içinde ali gürü tercih edicem makyajım çok sadeydi gözlerime ağırlık verdik makyajda kuaförde başka müsteriler vardı herkes bakıyordu :52:nişan içinde otel odası vermişlerdi bize hazırlık odası diye orda zaman geçirdik nedimelerle :52:sonra resim çekimlerimiz oldu,röportaj çekimimiz oldu...video çekimi falan derken nişan bittiiiiiiiiiiiii hala inanamıyorum aşkımın yüzüğünü taktıktan sonra herşeyi daha iyi anladım nişanlımı çok sevdiğimi falan gelen misafirler nişanlımı çok beğenmişer tabi bizim taraftaki misafirlerden bahsediyorum,sonra nişanlım benim için oynadı gözlerimin içine bakarak bende alkışladım kısacası allahıma şükür çok güzeldi daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende artık nişanlıyım :9:

canım geçmiş olsun öncelikle , hemencecik iyileşsin inşallah babasın ayağı. aksilik olmuş.
çok güzel geçmiş gerçekten anlatışından belli. ali gür kuaför iyi kuaförlerden biri zaten. ama baya tuzlu tabi
:52:

nişanlı hatun düğün tarihi bekliyoruz artık senden, herşeyin çok güzel geçmiş Allah nazarlardan saklasın:nazar:

eklersen resimde bekliyoruz senden:34:

Back
X