• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzum daha yensin ya vermezler sana en az 1 sene çalışan gerek diye biliyorum ben. biraz daha sabret canım

Allah kolaylık versin cnm işlerinde. benim kide istemiyordu zaten bende iki ismim olduğu için kullanmama kararı aldım.
kıs titiz hatun seni gece 11 de fayans mı silinir. ilerde yetişemzsen işlere çocuk olunca çok zorluk çekersin yapma öyle.

hoşgeldin şekerim. çok iyi ayarlamışsın kuaförünü, nişanlında ikna olmuş ohh ne güzel

TRİANKACIM HOŞGELDİN CANIM. ANCA YAZABİLDİM.
DENEYİMLER SÜPER, BEN HİÇ BEYAZ DÜŞÜNMÜYORUM Kİ ZATEN BİR SÜRE SONRA MODASI GEÇECEK, BİZ AHŞAP HASTASIYIZ ÖYLE YAPICAM EVİMİ İNŞALLAH, BEYAZLA FALAN UĞRAŞAMAM HİÇ TARZIM DEĞİL
:27::27:

benim çocukluktan hayalimdi yatak odamın beyaz olması ama mobilyalar sonradan çıktı:1::1::1::1::1:
ben severim evimin ferah pırıl pırıl olmasını beyaz içimi açıyo benim ohhh:8::8::8::8::8::8:
bi arkadaşımda ahşap yaptı evini hoş duruyo kuzum:34::34::34:
ilerdede 2 haftada kadın tutarım inşş kuzum :13:

kızlarrrr südütyo resimlerimi seçmeye giecemmmmm:52::52::52::52::52::52::52:
13:00 13:30 gibi randevu aldımmmmmm :32::32::32::32::32::32::32:

kızlar anlatmayı unuttummm..
evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
3 gün rapor aldım işe gidemedimm :(
bi gittik acile... tahlil falan..
idrar yolu enfeksiyonuu çıktı ..... :(
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım gecikti :( gerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti :(

balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeli ;) ben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee :(

Son düzenleme:
benim çocukluktan hayalimdi yatak odamın beyaz olması ama mobilyalar sonradan çıktı:1::1::1::1::1:
ben severim evimin ferah pırıl pırıl olmasını beyaz içimi açıyo benim ohhh:8::8::8::8::8::8:
bi arkadaşımda ahşap yaptı evini hoş duruyo kuzum:34::34::34:
ilerdede 2 haftada kadın tutarım inşş kuzum :13:

HAYALİN GERÇEK OLMUŞ KUZUM, ÇOK GÜZEL İŞTE.:16: YAPAMASSAN KADIN TUTARSIN BİŞEY OLMAZ.YARDIM EDER SANA.

RESİMLERİ Mİ SEÇİCEN AYYY HE HEYECANLI ŞİMDİ. :46::46::46:

aslında geçmişten bugüne albüm yapcaktım...9 yılı göstrcektim ama ilk yıllarımızın fotosu aşkımda benimkiler formatt gitmiş:1::1:

hepimiz çok mutlu olalım inşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

9 YIL MAŞALLAH CANIM:nazar: NİCE UZUN SENELERE EŞİNLE BİRLİKTE , EŞİN DİYİM ARTIK:34: AZ KALDI.

evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım gecikti :( gerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti :(

balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeli ;) ben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee :(

evet canım sana takılıyorum çünkü malum yanii:17: ilk zamanlarda korumak gerekir kızlarr eczanelerde o bölgeyi yıkmak için sabunları var olazsa onlardan alın bir zararı yok bende bi ara kullandım mikrop kaptırmayın kesinlikle ilk zamanlar çok önemli canlarım:34::34::34:

vav süper canm :34:

Selam kızlar nasılsınız:3:

aynı cnm sen ?

favorimmmmm çok severimmmmmmmmmm benziyosmu yoksa zevklerim kısssssssss:8::8::8::8::8::8::8::8:

olabilir cnm hatta yatak örtümü vs ben siyah - gri aldım bayılıryorum :9:

koltularda kadife oluyorya gri alıcam siyah yastık yada tam tersi :9:
ay heycanlandım :9:

aslında geçmişten bugüne albüm yapcaktım...9 yılı göstrcektim ama ilk yıllarımızın fotosu aşkımda benimkiler formatt gitmiş:1::1:

hepimiz çok mutlu olalım inşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah cnm harikasınızzz :16:
inş. cnmm :16:

bi ton ilaç vs...

off gözüm korktu benim bünyem çok zayıf hemen etkileniyorum ben

inş. bişi olmaz :25:

bi ton ilaç vs...

Canım benim geçmiş olsun.o ne imaymış öle eni evlenenlere olağanmış hıh:47: ona neyse. ilaçlardan olmuş olabilir. ama 3 gün çok geçti sayılmaz:34:

Son düzenleme:
vav süper canm :34:

aynı cnm sen ?

olabilir cnm hatta yatak örtümü vs ben siyah - gri aldım bayılıryorum :9:

koltularda kadife oluyorya gri alıcam siyah yastık yada tam tersi :9:
ay heycanlandım :9:

maşallah cnm harikasınızzz :16:
inş. cnmm :16:

HAYALİN GERÇEK OLMUŞ KUZUM, ÇOK GÜZEL İŞTE.:16: YAPAMASSAN KADIN TUTARSIN BİŞEY OLMAZ.YARDIM EDER SANA.

RESİMLERİ Mİ SEÇİCEN AYYY HE HEYECANLI ŞİMDİ. :46::46::46:

9 YIL MAŞALLAH CANIM:nazar: NİCE UZUN SENELERE EŞİNLE BİRLİKTE , EŞİN DİYİM ARTIK:34: AZ KALDI.

sağolun şekerlerr iyi dilekleriniz içinnn...çok mutlu oldummmm:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Back
X