- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.901
albüm ekledim kızlarrr

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gri siyah düşünyormmm eğer istediğim gibi olrusaaaaaaaaaaaaaaa halıda bulrusam gri siyah beyazz![]()
albüm ekledim kızlarrr![]()
kuzum daha yensin ya vermezler sana en az 1 sene çalışan gerek diye biliyorum ben. biraz daha sabret canım
Allah kolaylık versin cnm işlerinde. benim kide istemiyordu zaten bende iki ismim olduğu için kullanmama kararı aldım.
kıs titiz hatun seni gece 11 de fayans mı silinir. ilerde yetişemzsen işlere çocuk olunca çok zorluk çekersin yapma öyle.
hoşgeldin şekerim. çok iyi ayarlamışsın kuaförünü, nişanlında ikna olmuş ohh ne güzel
TRİANKACIM HOŞGELDİN CANIM. ANCA YAZABİLDİM.
DENEYİMLER SÜPER, BEN HİÇ BEYAZ DÜŞÜNMÜYORUM Kİ ZATEN BİR SÜRE SONRA MODASI GEÇECEK, BİZ AHŞAP HASTASIYIZ ÖYLE YAPICAM EVİMİ İNŞALLAH, BEYAZLA FALAN UĞRAŞAMAM HİÇ TARZIM DEĞİL![]()
aeynn cnm bayulırım siyah ve griyee![]()
aslında geçmişten bugüne albüm yapcaktım...9 yılı göstrcektim ama ilk yıllarımızın fotosu aşkımda benimkiler formatt gitmiş
hepimiz çok mutlu olalım inşşş![]()
HEMEN BAKTIM YORUM YAPTIMALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN CANIM BENİM, MAŞALLAH SİZE
![]()
anam gelmiş bende tam seni sorudum şimdiselam kızlar nasılsınız![]()
saol canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
albüm ekledim kızlarrr![]()
benim çocukluktan hayalimdi yatak odamın beyaz olması ama mobilyalar sonradan çıktı
ben severim evimin ferah pırıl pırıl olmasını beyaz içimi açıyo benim ohhh
bi arkadaşımda ahşap yaptı evini hoş duruyo kuzum
ilerdede 2 haftada kadın tutarım inşş kuzum :13:
kızlarrrr südütyo resimlerimi seçmeye giecemmmmm
13:00 13:30 gibi randevu aldımmmmmm![]()
aslında geçmişten bugüne albüm yapcaktım...9 yılı göstrcektim ama ilk yıllarımızın fotosu aşkımda benimkiler formatt gitmiş
kızlar anlatmayı unuttummm..
evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
3 gün rapor aldım işe gidemedimm
bi gittik acile... tahlil falan..
idrar yolu enfeksiyonuu çıktı .....
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım geciktigerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti
balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeliben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee
![]()
kızlarrrr südütyo resimlerimi seçmeye giecemmmmm
13:00 13:30 gibi randevu aldımmmmmm![]()
Selam kızlar nasılsınız![]()
favorimmmmm çok severimmmmmmmmmm benziyosmu yoksa zevklerim kısssssssss![]()
kızlar anlatmayı unuttummm..
evlendikten 2 hafta yada 3 hafta sonra, bende bi ateş 39lara çıktı ... surat bembeyaz tirtir titremee..
ve bu yeni evlenenlerde olağan bişeymişşmişmişşş... Dr. Bey öyle söyledi... imalı imalı !!
bi ton ilaç vs...
şimdide hastalığım geciktigerçi 3 gün geçti daha :) ... sanırım o kullandığım ilaçlar beni bi garip etti
balayına gidecek olanlar... aman dikkat kızlar, havuz tehlikeliben *Bişey olmaz yaaa * demiştim ama oldu işteee
![]()
Canım benim geçmiş olsun.o ne imaymış öle eni evlenenlere olağanmış hıhkızlar anlatmayı unuttummm..
bi ton ilaç vs...
![]()
saol canım sen nasılsın
ayy çok mutluyum kızlarr
maşallah kuzumaaa allahım bir ömür mutlu huzurlu aşk dolu olmayı nasip etsin inşşşşşş![]()
vav süper canm
aynı cnm sen ?
olabilir cnm hatta yatak örtümü vs ben siyah - gri aldım bayılıryorum
koltularda kadife oluyorya gri alıcam siyah yastık yada tam tersi
ay heycanlandım
maşallah cnm harikasınızzz
inş. cnmm![]()
HAYALİN GERÇEK OLMUŞ KUZUM, ÇOK GÜZEL İŞTE.YAPAMASSAN KADIN TUTARSIN BİŞEY OLMAZ.YARDIM EDER SANA.
RESİMLERİ Mİ SEÇİCEN AYYY HE HEYECANLI ŞİMDİ.
9 YIL MAŞALLAH CANIMNİCE UZUN SENELERE EŞİNLE BİRLİKTE , EŞİN DİYİM ARTIK
AZ KALDI.