• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
:54::54::54::54::54::54::54:

merhabaaaaaa güzel hatunlarr....

napıyonuzzzz bakeeemmmmm :))))

yaaa aklıma gelmişken diyiveriyiimm sizlere... yani eşya vss alacak olanlara ;)

beyaz / krem / açık renkli eşyalardan halılardan uzak durun annneemmmm....

ben yandım siz yanmayın.. :(
görünüş muhteşem harika süpeerrrr.... ama maksimum 10 gün :(

salonda açık krem halım var, resimlerimi görenler bilir... belki halının üzerine 10 bilemedin 20 kere basmışızdır ( daha misafirlerim bile gelmedi ) halı böyle bi gri gibi gelmeye başladı gözüme, hava sıcak cam açık balkon kapısı açık.. ister istemez tozlar geliyo :((((

bende inanılmaz takıklık vardır... şimdi taktım ona... yıkattırmaya vericem, daha kimsecikler gelmeden kirlendi yaaa :(

koltuğu beyaz olan hatunları düşünemiyorumm.... hep örtü serili olacak.... oda kötü oluyo :(

Olmaz cnm. benm arkadaş nerdeyse 1 sene sonra değiştirmişti :9:

evlilik cüzdanın varya sorun olmaz ama sen yinede biran önce değiştirmeye bak :34:

biz daha evde yemek yapmadık zaten dogalgazı baglamalarını beklıyoruz da ben gezmekten sıkıldım annemler harıc tabı:)
esim okuldan önce utucu olarak amcasının yanında calısmıs dun benım sallarımıda ütülemiş,ama ben derin bi temizlik yapmalıyım halıların tuyleri cıkıyo sureklı süpürüyo eşim ama tam yapamıyo tabi benim el atmam şat,bu aksam hallederim inş,pazar kalmasını istemiyorum,
Yaa kimlik dedin içim cız etti keske hiç değişmese soyadım gıdecek eşim istemıyo ikisini kullanmamam için söz verdirtdi bana ,ama cok zor yaa annem cok ıstıyordu soyadımı kullanmamı ona ne dıycem bılemıyorum:43:

sorun olmaz ben sormuştum nüfüstaki adama kimliğimi değiştirirken belki biri bana sorarsa dieee ben değiştirdim evelendikten bir hafta sonraaaa:1::1::1::1:
aa iyi o zaman bende bi sür değiştirmiyeyim eşime sölemiştim iki soyadımı kullanayım die olmaz dedi:50::50::50::50:
ben yien teklif edecem bakalım ne dicem yine olmaz derse mecbur eşimin soyadını alacam tek:31::31::31::31:
WeWonTheLove canım sen sadece günlük yapar gibi yap çok yorma kendini
yaa benimde halılarımın tüyleri çıkıyoo evim birden tozzz:47::47::47::47:
ve birde kaldırımları yapıyolar evim içi hep toz oldu cam açamıyorum onların yüzündennnn:47::47::47::47::47:
bugün güzel bir temizlik yapayım ütülerimide bitireyim:30::30::30::30:
evet eminönüne fatihe falan bakıcam , ama hiç halim yok bugün yaa[/colo

bende sevmiyorum çalışmayı cumartesileri.
Bak eşin ne güzel hazırlıyor kahvaltını.işlere de yardımcı oluyor, :16:

Bakalım bizimkiler yapacakmı? Yaparım diyor ama görcez
:27:

fatihi çok severimmmm:16::16::16::16::16: 1 sene orda oturdum:34:
biz evlendikten 1 hafta sonra kimliği değiştirdik, fotoları aldık şimdi büyütülcek olana karar veremedik
hepsi bana göre birbirnden güzel :38:
soyismine gelincede tek eşimin soyadını kullanıyorum
ama şirket maillerimde hala eski soyadım :)
:1::1: bana kalsa be:1:de değiştirmem ama mecburuz işte:26: ben hala kendi soyadımı söylüyorum ama:16::16::16::16::16:
yarın eminönü kapalı canım,ben hep o yuzden cumartesı iş cıkısı kostura kostura gıttım kac kez ve cumartesı gunlerı de bazı dukkanlar 5 te kapatmaya baslıyo bazıları 7 ye kadar acık,ama fatih acık pazar gunlerı canım oranın mudavıyımdır de:1:
evet ya pazar günleri kapalı olması kötü bişi:26:
kıslarr yoğunum :50::50::50::50:
benimde işlerim vardı ancak gelebildim :16::16:

sabret cnm.

2,5 ayı bilmiyorum sen yine de bir araştır cnm.

salonda açık krem halım var, resimlerimi görenler bilir... belki halının üzerine 10 bilemedin 20 kere basmışızdır ( daha misafirlerim bile gelmedi ) halı böyle bi gri gibi gelmeye başladı gözüme, hava sıcak cam açık balkon kapısı açık.. ister istemez tozlar geliyo :((((

bende inanılmaz takıklık vardır... şimdi taktım ona... yıkattırmaya vericem, daha kimsecikler gelmeden kirlendi yaaa :(

koltuğu beyaz olan hatunları düşünemiyorumm.... hep örtü serili olacak.... oda kötü oluyo :(

araştırayım bakim canım

yaa benim yatak odam yemek odam beyaz yaa ama çok güzellerr napim hergün elimde bez gezerim artık =)

günaydın canımmmm:16::16::16:

bizim seninle koridor halılarımız aynıı:16::16::16:
salon halılarımızda benziyoo aynı durum bendede varr
mecbur o renk almak zorundaydım mobilyolarım
beyaz koltuklarım pembe :26:
beni bilenler biliyo kayınvalidemde yemek yiyorum ve sadece akşam yemekten sonra evime gidiyorum
salı günü bende farkettim gri oluyo sankıı:30::30::30::30::30::30::30::30:
ve benim evimin orda kaldırım çalışması var:47::47::47::47:
cam kapı açsam toz giriyo
açmasam pişiyoruz evede:52::52::52::52:
silsem silemem :53:
yıkamaya versem daha çok yeni halı kıyamam vermeye o kadar para verdim daha borcu duryoo:1::1::1::1:
bendede aynı durum var veee ben acayip temizlik hastasıyımmmm:30::30::30::30::30::30::30:
simerti biriyimdir:18::18::18:

günaydın canımmmm:16::16::16:

bizim seninle koridor halılarımız aynıı:16::16::16:
salon halılarımızda benziyoo aynı durum bendede varr
mecbur o renk almak zorundaydım mobilyolarım
beyaz koltuklarım pembe :26:
beni bilenler biliyo kayınvalidemde yemek yiyorum ve sadece akşam yemekten sonra evime gidiyorum
salı günü bende farkettim gri oluyo sankıı:30::30::30::30::30::30::30::30:
ve benim evimin orda kaldırım çalışması var:47::47::47::47:
cam kapı açsam toz giriyo
açmasam pişiyoruz evede:52::52::52::52:
silsem silemem :53:
yıkamaya versem daha çok yeni halı kıyamam vermeye o kadar para verdim daha borcu duryoo:1::1::1::1:
bendede aynı durum var veee ben acayip temizlik hastasıyımmmm:30::30::30::30::30::30::30:
simerti biriyimdir:18::18::18:

kızzz bizim ne çok ortak noktalarımız var böyle seninlee :)))))

araştırayım bakim canım

yaa benim yatak odam yemek odam beyaz yaa ama çok güzellerr napim hergün elimde bez gezerim artık =)

canım çalışmıcaksan sorun yok siler süpürürsün ama çalışınca biraz zor
pazartesi akşamı olmuş saat11 ben murfağımın fayanslarını siliyodum:52::52::52::52:
eşim gelmiş arkamda beni izliyomuş:1::1::1::1:
ve mutfağımın halısıda krem benim bu arada:53::53::53::53:
artık siz düşünün benim halimii:1::1::1::1::1:

benimde yatak odam masam tv ünitelerim beyaz... çok şükür memnunum... ama koltuk ve halılar çok sorun oluyor :(
koltuğum kahve rengi yanları da deri krem halılarımı daha almadım ama tecrübelerinize dayanarak açık renk almıcam

Tünaydın hatunlarrr..ben geldim...geçmişi okuyup geliyorum:16::16::16::16:

tünaydıınn canıımm bekliyoruz

canım çalışmıcaksan sorun yok siler süpürürsün ama çalışınca biraz zor
pazartesi akşamı olmuş saat11 ben murfağımın fayanslarını siliyodum:52::52::52::52:
eşim gelmiş arkamda beni izliyomuş:1::1::1::1:
ve mutfağımın halısıda krem benim bu arada:53::53::53::53:
artık siz düşünün benim halimii:1::1::1::1::1:

çalışıcam canım çocuk olana kadr aynen halimz öyle olcak tatlımm

kızzz bizim ne çok ortak noktalarımız var böyle seninlee :)))))
evett çok ortak noktamız:1::1::1:
canım sana şöyle sıralayayım :1::1:
yatak odam beyaz başlığım mor h:1:lım allahtan koyuu:1::1::1::1::1: grı - mor
küçük odam koltuklarım kırmızı halım beyaz siyah kırmızı:53:
salonum mobilyalar beyaz - koltuklar pembe - halım krem :53:
krıdorum halıları krem
mutfak halım krem
hangi ve nasıl bir akılla aldıysam mutfağımın halısını krem şaşıyorum kendimee:52::52::52::52::52::52:
en uyan renkti çünkü dolaplarım vişne çürüğü:30::30:
Tünaydın hatunlarrr..ben geldim...geçmişi okuyup geliyorum:16::16::16::16:
hoşgeldin bacım:3:
benimde yatak odam masam tv ünitelerim beyaz... çok şükür memnunum... ama koltuk ve halılar çok sorun oluyor :(
ayy evet yaaaa:52::52:
felaket sorun ama yapacak bişi yok mobilyalara uyan onlarr:1::1::1::1:

hoşbulduk şekerimmmm...nasılsınız kızlarrr...
dün kuaförümü ayarladım:16::16::16: (bu arada kuaförüm erkek:1::1::1: nişanlımı kandırdım sonunda:1::1::1:)
gelin saçı 150
nişan-kına saçı 100
porselen makyaj 70 tl kızlar:46::46:

2 hafta sonra saçım boyancak be hem kına için hem gelin saçı için prova yapacak adam 2 kez..sitanbuldan gelmiş bir kuaför..baya deneyimli:46:
:46::46:

dün kuaförümü ayarladım:16::16::16: (bu arada kuaförüm erkek:1::1::1: nişanlımı kandırdım sonunda:1::1::1:)
gelin saçı 150
nişan-kına saçı 100

2 hafta sonra saçım boyancak be hem kına için hem gelin saçı için prova yapacak adam 2 kez..sitanbuldan gelmiş bir kuaför..baya deneyimli:46:

çok sevindim canım içine sinmesi önemli kuzum:34::34:
hadi hayırlı olsun iyi fiyat varmiş balım:16::16:
deneyimli olmasıda güzel bişi :46::46:

evett çok ortak noktamız:1::1::1:
canım sana şöyle sıralayayım :1::1:
yatak odam beyaz başlığım mor h:1:lım allahtan koyuu:1::1::1::1::1: grı - mor
küçük odam koltuklarım kırmızı halım beyaz siyah kırmızı:53:
salonum mobilyalar beyaz - koltuklar pembe - halım krem :53:
krıdorum halıları krem
mutfak halım krem
hangi ve nasıl bir akılla aldıysam mutfağımın halısını krem şaşıyorum kendimee:52::52::52::52::52::52:
en uyan renkti çünkü dolaplarım vişne çürüğü:30::30:

hoşgeldin bacım:3:

ayy evet yaaaa:52::52:
felaket sorun ama yapacak bişi yok mobilyalara uyan onlarr:1::1::1::1:

hoşbuldum bacımmmm:1::1:

koltuğum kahve rengi yanları da deri krem halılarımı daha almadım ama tecrübelerinize dayanarak açık renk almıcam

tünaydıınn canıımm bekliyoruz

çalışıcam canım çocuk olana kadr aynen halimz öyle olcak tatlımm

geldim şekerimmmm:21::21::21:

gelin saçı 150
nişan-kına saçı 100

makyaj fiyatın çok uygun genelde hepsi uygun ne güzel :16:

inş. gönlüne görede yapar cnm :34:

kuzum daha yensin ya vermezler sana en az 1 sene çalışan gerek diye biliyorum ben. biraz daha sabret canım

Allah kolaylık versin cnm işlerinde. benim kide istemiyordu zaten bende iki ismim olduğu için kullanmama kararı aldım.
kıs titiz hatun seni gece 11 de fayans mı silinir. ilerde yetişemzsen işlere çocuk olunca çok zorluk çekersin yapma öyle.

hoşgeldin şekerim. çok iyi ayarlamışsın kuaförünü, nişanlında ikna olmuş ohh ne güzel

TRİANKACIM HOŞGELDİN CANIM. ANCA YAZABİLDİM.
DENEYİMLER SÜPER, BEN HİÇ BEYAZ DÜŞÜNMÜYORUM Kİ ZATEN BİR SÜRE SONRA MODASI GEÇECEK, BİZ AHŞAP HASTASIYIZ ÖYLE YAPICAM EVİMİ İNŞALLAH, BEYAZLA FALAN UĞRAŞAMAM HİÇ TARZIM DEĞİL
:27::27:

Son düzenleme:
Back
X