• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
valla nasıl alıştırısan öle g,diyooo akşam benmkinin gömleklerini ütüledimm sonra bize çay demlemiş kocacımmm içtikk valla anneme diyorum gelin gibi nasıl hizmet ediyoooo ben ütü yaparken beni izlediiiiiiiii:16::16::16::16::16::16:

oohh vala ne güzel canım benimkide yaparım diyor ama görücez bakalım şimdi bize gelince beraber yemek yapıyoruz nişanlımın evini beraber temizliyoruz elinden geliyor ama evlenince evin erkeği moduna her an geçebilir :9:

oohh vala ne güzel canım benimkide yaparım diyor ama görücez bakalım şimdi bize gelince beraber yemek yapıyoruz nişanlımın evini beraber temizliyoruz elinden geliyor ama evlenince evin erkeği moduna her an geçebilir :9:

yapıyolar cnmmm benmki ayrdım ediyo annemden utanıyooo dahaa garibim beraber evi siliyoruz süpüryoruzz yaapr kocişiimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

Neden vermiyorlar ki maaşları ya:(

bizim firmada öyle şeyler olmuyor hiç Allaha şükürler olsun.

Sen ozaman yavaş yavaş bak cnm başka işe.

bendece sorun olmaz canım. Zaten tc ni girdiklerinde otomatik çıkıyor.

günaydın canım. 20 lik zor olur tabi. Git bir an önde doktora. Gerçi bende gitmem gerek ama hala gitmiyorum . Bu ay maaşlarınız yatmıcakmı nasıl yaniii:47::47::47:

benimde öyle canım kimliğimde yeni soy ismim, şirket mailimde falan hep eski.:1::1:

valla güzeller her kafadan ayrı ses çıkıyor çalışanlar kendi aralarında yatmıcak diyor üstlerden kimse açıklama yapmıyor bekliyoruz bakalım başladım canım bakınmaya zaten böyle olursa çalışmam 3 hafta sonra nikahım var ayakabı çanta alıcm param yok :47: bu hafta da beklicem bakalım ne olcak ne bitcek

valla güzeller her kafadan ayrı ses çıkıyor çalışanlar kendi aralarında yatmıcak diyor üstlerden kimse açıklama yapmıyor bekliyoruz bakalım başladım canım bakınmaya zaten böyle olursa çalışmam 3 hafta sonra nikahım var ayakabı çanta alıcm param yok :47: bu hafta da beklicem bakalım ne olcak ne bitcek

Nikahını kıyar tazminatını ı alrısın + vermedikleri maaşı da alırsın + kullanmadığın yıllık izninide alırsın (varsa)

ohhh vermek zorundalar :41:

kızlar hepınıze gunaydın??
nasılsınız bakalım
bı gırıp slm vereyım dedım cunku bugun gıremıcem tabı yarında
bırazdan evıme gıdıp ceyız dagınıklıgını toplucam
orası öle dagınıkken aklım hep orda toplansın bıraz
yarında fotogrf cekımı ıcın kesıfe gıdıcez

yarın eminönü fatih falan çık olur mu sen bilirsin şeker, yarın gitsem daha iyi olur tabiii:34:

yarın eminönü kapalı canım,ben hep o yuzden cumartesı iş cıkısı kostura kostura gıttım kac kez ve cumartesı gunlerı de bazı dukkanlar 5 te kapatmaya baslıyo bazıları 7 ye kadar acık,ama fatih acık pazar gunlerı canım oranın mudavıyımdır de:1:

nasılsınız bakalım

oohh ohh insnaın hep evine gidesi varyaaa

yapıyolar cnmmm benmki ayrdım ediyo annemden utanıyooo dahaa garibim beraber evi siliyoruz süpüryoruzz yaapr kocişiimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

ciltim seninki ve wewonthe love sizinkiler becerikli çıktılar canım
:16:maşallah

Nikahını kıyar tazminatını ı alrısın + vermedikleri maaşı da alırsın + kullanmadığın yıllık izninide alırsın (varsa)

yatırmaları lazım yaa bu kadar gecikir mi bir maaş.herkesin ihtiyacıı var :47:çok kızdım şimdi , bencede sen nikahını kıy , haklarını da al çık canım.

ewt iki haftam kaldı çarşamba günü mobilyam gelcek bugünde koltuk almaya gitcezzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16:

kıskandım valla
:17::17:

nasılsınız bakalım

günaydın canım.işlerin rast gitsin inşallah:16:
yarın eminönü kapalı canım,ben hep o yuzden cumartesı iş cıkısı kostura kostura gıttım kac kez ve cumartesı gunlerı de bazı dukkanlar 5 te kapatmaya baslıyo bazıları 7 ye kadar acık,ama fatih acık pazar gunlerı canım oranın mudavıyımdır de:1:

o zman ben yarın fatihe gidin en iyisi
:46::46:

nasılsınız bakalım

Günaydın cnm.

Aynı şafak sayamaya devam.

Oh mis gibi yap evini :16:

ewt iki haftam kaldı çarşamba günü mobilyam gelcek bugünde koltuk almaya gitcezzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16:

:( bizim ne zaman gelecek bu telaşlar böyle oturup durmakdan sıkıldım artık.

bende mobilyalarımı beğenmek istiyorum:30:

koşturmak istiyorum bende ama boynum ağrıyorr:9:

Allahım isyan ettirmesinde hayırlısıyla gelsin ozaman istiyorum:31:

bizim çocukluğumuzda nişanımla beraber geçti annem küçüklüğünden beri tanıyor o yüzden biz fazla rahatız utanma falan olmuyor y ani beraber bişiler yapıyoruz

ciltim seninki ve wewonthe love sizinkiler becerikli çıktılar canım
:16:maşallah

yatırmaları lazım yaa bu kadar gecikir mi bir maaş.herkesin ihtiyacıı var :47:çok kızdım şimdi , bencede sen nikahını kıy , haklarını da al çık canım.

kıskandım valla
:17::17:

günaydın canım.işlerin rast gitsin inşallah:16:

o zman ben yarın fatihe gidin en iyisi
:46::46:

canım burda yeniyim 2,5 ay oldu nikah parası veriliyor mu bilmiyorum ama vermezler yeniyim yaa düğüne kadar sabretmem lazım hemen iş bulunmuyor sinirlenip çıkarsam işsiz kalcam düğün yaklaşıyor alıncaklar var mecburen sabretcem

canım burda yeniyim 2,5 ay oldu nikah parası veriliyor mu bilmiyorum ama vermezler yeniyim yaa düğüne kadar sabretmem lazım hemen iş bulunmuyor sinirlenip çıkarsam işsiz kalcam düğün yaklaşıyor alıncaklar var mecburen sabretcem

sabret cnm.

2,5 ayı bilmiyorum sen yine de bir araştır cnm.

Back
X