• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın balım:3:

20lik diş çıkartıyorum :53:
ayy canım yaa çok geçmiş olsun
bendede onun uyuşukluğu var diş etimde ama daha çıkmadı doktor çıkacak en kısa zamanda dedi bakalım:26::26:
kızlar gelinlik ayakkabısı için bir site buldum, bir arkadaş eklemiş

http://www.37numara.com//catinfo.asp?cid=144&brw=

gerçi ben dolgu topuk istiyorum ama bu sitede şu ayakkabı dikkatimi çekti.

Eki Görüntüle 450395
çok cici tatlım beğendim bende du siteye bakayım bi:1::1:
saol cnm.

Eve gidip yatıcamm inş.

eşimde aynısını bana dediiii
ohhhh 1de gel hemen uyursun die:1::1::1:
bende bunu uygulayacağım:9::9::9::9:

kuzum ben her cumartesi 1e kadar çalışıyorum:34::34:
hem eşimin yanında olamazdım:1::1::1::1:
eşim 6:30 da işte olması lazım:31::31::31::31:
amaaaaa eşim ramazanda cumartesileri çalışmıyoo:19::19::19:

he doğru ya kuzum kafam bi dünya ben unutmuşum.
eşinde baya erken gidiyormuş eee aşçı olmak kolay değil, ramazanda cumartesileri çalışmaması iyi ama sen çalışınca güzel olmaz tabi, olsun çalış iş olsunda elbet gönülleriniz bir ve eşin yanında artık problem olmaz:34:

düğünden 1 hafta önce çıktı meydana antibiyotikle ağrısı geçti
kontrole gittim ameliyatla almamız gerek dediler:14:
biri patladı biride damağın içinde

canım orda bu gösterdiğinin aynısı ama dantellisi var oda çok şık ve masatakviminin ayakkabısına benzer var onuda beğendim ben:34::34::34:

gördüm canım o da güzel ama benim gelinliğim dantelli olmucak yaaa bu uymaz ona. gerçi ben bu ayakkbıyla hareket edemem yaaa bana dolgu topuk lazım kesin ve kesin.

canım geçmiş olsun, tedaviyle geçicek tabi ama bu aşama biraz zor olur, azcık sabır

he doğru ya kuzum kafam bi dünya ben unutmuşum.
eşinde baya erken gidiyormuş eee aşçı olmak kolay değil, ramazanda cumartesileri çalışmaması iyi ama sen çalışınca güzel olmaz tabi, olsun çalış iş olsunda elbet gönülleriniz bir ve eşin yanında artık problem olmaz:34:
evet kuzum olsun eşim almaya gelir beni işe:16::16::16::16: daha iyi olur:1::1:
allah şifa versin canım inşş:16:

gördüm canım o da güzel ama benim gelinliğim dantelli olmucak yaaa bu uymaz ona. gerçi ben bu ayakkbıyla hareket edemem yaaa bana dolgu topuk lazım kesin ve kesin.

canım geçmiş olsun, tedaviyle geçicek tabi ama bu aşama biraz zor olur, azcık sabır

canım çok rahat edeceksindir eminim çünkü ben hayatımda hiç tapuklu ayakkabı giymedim:1::1::1::1: spor babet felan giydim ben bile giydiysem sen hayli hyli giyersin:16::16::16::16:
hem platform olursa daha rahat ballım:34:

KIZLAR....

lovelylady-------------------------------------EVLENDİ :123:
22 Haziran 2012

AYNI GÜN GELİNLERİ

bal_bocegi --------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

my_everything---------------------------- EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

egumus-----------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

ebrummM--------------------------------EVLENMEK ÜZERE:38:
23 Haziran 2012

evet kuzum olsun eşim almaya gelir beni işe:16::16::16::16: Daha iyi olur:1::1:

evet canım:16:
canım çok rahat edeceksindir eminim çünkü ben hayatımda hiç tapuklu ayakkabı giymedim:1::1::1::1: Spor babet felan giydim ben bile giydiysem sen hayli hyli giyersin:16::16::16::16:
Hem platform olursa daha rahat ballım:34:

bende çok fazla topuklu giymedim bir kaç kere iş yerinde bir de kuzenimin kınasında falan giydim ama baya oldu. çok fazla spor ve babet giymekten düz taban olmuştum:26::26:

günaydın şeker, naber bakalım?

günaydın tatlım:3::124::124::124:
KIZLAR....

22 Haziran 2012

AYNI GÜN GELİNLERİ

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

:124::124::124::124::123::123::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım anladığım kadarıyla topuklu giymedin hiç.

Bende nişanlanaan kadar giymedim cnm sonra yavaş yavaş alıştım ve çokda rahat ediyorum

Platform topuk al cnm çok rahat oluyor doya doya oynarsın.

Ha düğüne yakın alma ama baya önce al ki giyer ayağını alıştırırsın biraz canım :13:

Son düzenleme:
KIZLAR....

22 Haziran 2012

AYNI GÜN GELİNLERİ

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

23 Haziran 2012

Birgün bizimde isimlerimiz burda olacak Allahın izniylee :emir_bebek:

evet canım:16:

bende çok fazla topuklu giymedim bir kaç kere iş yerinde bir de kuzenimin kınasında falan giydim ama baya oldu. çok fazla spor ve babet giymekten düz taban olmuştum:26::26:

canım ben hiç giymedim ilk kez nişanımda giydim ama o kadar rahattımki anlatamam :16::16::16::16:
Canım anladığım kadarıyla topuklu giymedin hiç.

Bende nişanlanaan kadar giymedim cnm sonra yavaş yavaş alıştım ve çokda rahat ediyorum

Platform topuk al cnm çok rahat oluyor doya doya oynarsın.

Ha düğüne yakın alma ama baya önce al ki giyer ayağını alıştırırsın biraz canım :13:

çok doğru söylüyorsun canım ben 4 ay önceden aldım:1::1::1::1::1::9::9::9::9:
evde aklıma geldikce giydim ayağımın şeklini alsın ve ayağıma vurmasın die :34::34::34::34:

canım anladığım kadarıyla topuklu giymedin hiç.

platform topuk al cnm çok rahat oluyor doya doya oynarsın.

giydim ama çok fazla giymedim işte. Bakalım nasıl yapıcam, genelde dolgu topuk severim ben giyerim gelinliği de öyle bulursam güzel olcak gibi geliyor.

[/COLOR]

iyilik tatlım bugun çalışmaktan nefret ediyor olsam da iyiyim,eşim sonunda kahvaltıyı hazırladı :36::36::36:yıne uyumamıs halbukı cumartesı oglenen adar calısıyorum dıye bı pogaca alırdım gelırken ama o bılmedıı ıcın beklemıs sabaha kadar
sen nasılsın tatlım?
günaydın tatlım:3::124::124::124:
günaydın sekerim sen nasılsın,yaa ben hala evımı düzenleyıp toplayamadım hergun bıyere gıdıyoruz gelınce hoop bayılıyorum esım yapıyo süpürme işlerini felan,bugun resımlerı secmeye gıdecektık sabaha kadar uyumadıgı ıcın yarın gıdelım dıyo ee ben ne zaman temızlıycem topluycam evı yaa valla göcebe gibi olduk

canım ben hiç giymedim ilk kez nişanımda giydim ama o kadar rahattımki anlatamam :16::16::16::16:

çok doğru söylüyorsun canım ben 4 ay önceden aldım:1::1::1::1::1::9::9::9::9:
evde aklıma geldikce giydim ayağımın şeklini alsın ve ayağıma vurmasın die :34::34::34::34:

Ne güzel.

Bende 1 ay öncesi alıcam cnm giyer müziğide açarım sonra oynarım maksat ayağım alışsın :9:

Back
X