• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anaaaa hiç görmedim kuzu heeee merak ettim adı neydi :1:

aminnnnn canım sağolasın :16:

seni görürü görmez ilk bu kadın aklıma geldi biranda..nasıl benzettim bilmyiorum ama :1::1:

$selma.webp

sağolun canlarım:16::16:Allah'ım hepimize ömür boyu mutluluk nasip etsin.:16:

maşallah canım yaaaa çok uyumlusunuz sevimlisiniz hoşsunuz :)
ayrıca mouse ve mucizem sizleride çok yakıştırdım güzelliğiniz de apayrı
allah hepinizin yüzünmü hep güldürsün inşallah cdgm seninde evini bilare çok beğendim bu arada

cğdm16 herşeyin çok guzel ALLAH gule gule oturtursun yuvanızda canım
adaş arasında kalanlar dilek tutsun o halde:1:
biz daha ev arıyoz arkadaşlar bulsakda şu tatlı heyecanlar başlasa bir an önce.ama ben çeyiz sermeyeceğim, uğraşamam milletin dedikodusuyla:1: direk yerleştireceğim

çiğdemcim bende bayıldım evine herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yerleştirmişsiniz mutlulukla oturun. Bende çeyiz serme yapmayacağım adaş umarım biran önce bulursun allah yardımcınız olsun

cğdm16 herşeyin çok guzel ALLAH gule gule oturtursun yuvanızda canım
adaş arasında kalanlar dilek tutsun o halde:1:
biz daha ev arıyoz arkadaşlar bulsakda şu tatlı heyecanlar başlasa bir an önce.ama ben çeyiz sermeyeceğim, uğraşamam milletin dedikodusuyla:1: direk yerleştireceğim

saol cnm cok tesekkur ederım :))))
gelır gelır sırası gelınce o gunlerde gelır hatta emın ol kı o gun gelınce
vay be vakıt ne cabuk gecmıs bılmem kac gun var dıye sayıyoduk anlamadım nasıl gecmıs zaman dıceksın
bız sımdı sureklı bu cumleyı kuruyoruz :))))

saol cnm cok tesekkur ederım :))))
gelır gelır sırası gelınce o gunlerde gelır hatta emın ol kı o gun gelınce
vay be vakıt ne cabuk gecmıs bılmem kac gun var dıye sayıyoduk anlamadım nasıl gecmıs zaman dıceksın
bız sımdı sureklı bu cumleyı kuruyoruz :))))

canım evini çooook beğendimmm güle güle otur inşşşşşş :16:

cgd16 canım bak albümüme:34:

baktım baktım cnm masallah harıka gorunuyosun hatta senı nazarlamıs bıle olabılırım
eger öleyse ozur dılerım bakarken hep masallah dedım ama gercekten cok begendım

allah hepinizin yüzünmü hep güldürsün inşallah cdgm seninde evini bilare çok beğendim bu arada

cok tesekkurler sekerım :)))

çiğdemcim bende bayıldım evine herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yerleştirmişsiniz mutlulukla oturun. Bende çeyiz serme yapmayacağım adaş umarım biran önce bulursun allah yardımcınız olsun

saol tatlım cok ugrastım evet ama sızler böle gusel seyler söleyınce oh ıyıkı ugrasmısım dedım butun streslı gunler sılındı kafamdan :))))

cgd16 canım bak albümüme:34:

baktım baktım cnm masallah harıka gorunuyosun hatta senı nazarlamıs bıle olabılırım
eger öleyse ozur dılerım bakarken hep masallah dedım ama gercekten cok begendım

cok tesekkurler sekerım :)))

saol tatlım cok ugrastım evet ama sızler böle gusel seyler söleyınce oh ıyıkı ugrasmısım dedım butun streslı gunler sılındı kafamdan :))))

teşekkür ederim canım saolasın seninde allah yüzünü güldürsün inş. düğün üstü can sıkıcı şeyler olabilir üzerinde durma fazla her ne kadar haklı da olsan susmak her zman erdemdir :34:

goog_heart tü tü tü maşallah diyorumm allah nazarladan saklasın yahu bizim topiğin bütün kızları çok güzelmişş beee valla nişanlılarımız ne kadar şanslıı :9: :8:

teşekkür ederim canım saolasın seninde allah yüzünü güldürsün inş. düğün üstü can sıkıcı şeyler olabilir üzerinde durma fazla her ne kadar haklı da olsan susmak her zman erdemdir :34:

goog_heart tü tü tü maşallah diyorumm allah nazarladan saklasın yahu bizim topiğin bütün kızları çok güzelmişş beee valla nişanlılarımız ne kadar şanslıı :9: :8:

Back
X