- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.501
canım evini çooook beğendimmm güle güle otur inşşşşşş![]()
saol tatlım cok tesekkur ederım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evini çooook beğendimmm güle güle otur inşşşşşş![]()
Kaldırıyorum kızlar bende albümü
canım tam yorum yapıyordum kaldırdın galibaaa. yapamadım.
Allahım mutluluğunzu daim etsin..beyazlariçinde çok güzel ve çok uyumlu olmuşsunuz![]()
işte cnaım ben boyatalı 8 gun oldu aslında dun sac kontrolum vardı bıraz dıpler kızılımsı degılde bakırlık var gıbıydı ucretsız bı ton koyulttular daha guzel oldu kestane nasıl oluyor daha sert kahve rengımı
saclarımda kısacık kaldı ama buda bana tarz olduben zaten yasımı gostermıyordum sımdı ıyıce 20 18 'e dustum sarı rofle olgun gosterıyor kuculdum
![]()
bakalım begencekmısınız
gunaydın canımm cok gecmıs olsunn
gunaydın tatlım ; ınsallah ıyısındır boynun ıcınmı gıdeceksın?
d.k hapı kullanmama 8 gun kaldı sanırım en kısa surede kadın dogumcuya gıtmem gerek kendı kafama gore baslamamalıyım dımı kırk kere sordum yanıt alamadım ha buna korkuyorum
kızlar topiğe resim ekleyince silemiyorsunuz haberiniz olsun en iyisi albüm oluşturmak...
bu arada dün akşam yaş muhabbeti geçmiş ben 28 yaşındayım yani kimse üzülmesin en yaşlınız benim hehehehehehe
Bnmde saç tonum kahvedir ve çok severim güzel olmuş
Yok cnm. Kadın doğuma gittim ben ultrason için gün aldım kist varda bende
Birde göz doktoruna gittim.
Boyum fena ama kıpırdatamıyorum
Bende 28 yaşındayım![]()
baktım baktım cnm masallah harıka gorunuyosun hatta senı nazarlamıs bıle olabılırım
eger öleyse ozur dılerım bakarken hep masallah dedım ama gercekten cok begendım
cok tesekkurler sekerım :)))
saol tatlım cok ugrastım evet ama sızler böle gusel seyler söleyınce oh ıyıkı ugrasmısım dedım butun streslı gunler sılındı kafamdan :))))
teşekkür ederim canım saolasın seninde allah yüzünü güldürsün inş. düğün üstü can sıkıcı şeyler olabilir üzerinde durma fazla her ne kadar haklı da olsan susmak her zman erdemdir![]()
goog_heart tü tü tü maşallah diyorumm allah nazarladan saklasın yahu bizim topiğin bütün kızları çok güzelmişş beee valla nişanlılarımız ne kadar şanslıı![]()
![]()
saol tatlım cok tesekkur ederım![]()
bende ekliiiiicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıskandımmmmmm çok ama çok güzelsiniz maşallahhhh sizlereee![]()
mousem ekledim seni cnmmmm
Bnmde saç tonum kahvedir ve çok severim güzel olmuş
Yok cnm. Kadın doğuma gittim ben ultrason için gün aldım kist varda bende
Birde göz doktoruna gittim.
Boyum fena ama kıpırdatamıyorum
Bende 28 yaşındayım![]()
ben hepinizin ablasıyım önünüzü ilikleyip konuşun benle artık29 yaşındayım
e ben göremedim![]()
bu topiğin kızlarına bak yahuuuuuuu heyyy maşallahhhhhhhhh
canım zevkimiz çok benziyor benm alacağım koltuk takımıda sennkinn tarzında ben mürdüm gümüş istiyorum renklerini cnm yatakodanı nerden aldın cnm güzelllllll çok güzel günlerde kullan inş![]()
heyyy yaş konusunda yanlız değilmişim![]()
Tamam ablacım
Değilsin cnm senin yaşın kaç
ben hepinizin ablasıyım önünüzü ilikleyip konuşun benle artık29 yaşındayım
heyyy yaş konusunda yanlız değilmişim![]()
şimdi bak canım