• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben görmemiştim yeni gördümmmm:52::52::52:
tatlım süper olmuş yaaa evin...:nazar::nazar::nazar:sizde tam çeyiz serme olmuş maşallah...:nazar::nazar::nazar:bende böyle olmayacak...gardırop üzerine falan yastık koymucam..herşey yerinde dursun...göründüğü kadar baksın millet...:31::31:

saol tatlım sana cok komık bısı dıcem :))))
bnde koymucaktım farkındaysan yuk falan da yapmadım bazanın altına yorgan ve battanıyelerı koydum sonra bı baktım yastıklara yer kalmamıs
aslında en tıksındıgım seydır onların orda durması
hatta o gun onları oraya dızerken gulme krızıne gırdım resmen
dugunden sonra vakumlu hurc alıp yastık yorganlarımı cekıcem hepsı bazanın altına gırıcek yanı
cok ısteyerek yada ceyız serme dıye dızmedım senın anlıcagın
kendımle cok dalga gectım halada gecmekteyım o konuda

saol tatlım sana cok komık bısı dıcem :))))
bnde koymucaktım farkındaysan yuk falan da yapmadım bazanın altına yorgan ve battanıyelerı koydum sonra bı baktım yastıklara yer kalmamıs
aslında en tıksındıgım seydır onların orda durması
hatta o gun onları oraya dızerken gulme krızıne gırdım resmen
dugunden sonra vakumlu hurc alıp yastık yorganlarımı cekıcem hepsı bazanın altına gırıcek yanı
cok ısteyerek yada ceyız serme dıye dızmedım senın anlıcagın
kendımle cok dalga gectım halada gecmekteyım o konuda

Ayyy evet yaaa...bende düşünüyorummm o yastıkları nereye koyacam bilmiyorumm...vakumlu hurcu bende alayım bari düğünden öncede yastıklar gardırop üzerine çıkmasınnn :1::1::1:

çğdem16 ben niye göremiyorum albumu canım ya merak ettim:17:

ark ıstegı gonderdım cnm kabul et gorursun

Ayyy evet yaaa...bende düşünüyorummm o yastıkları nereye koyacam bilmiyorumm...vakumlu hurcu bende alayım bari düğünden öncede yastıklar gardırop üzerine çıkmasınnn :1::1::1:

ben akıl edemedım sız yanmayın. alın benden sıze tavsıye :1::1::1:

cğdm16 herşeyin çok guzel ALLAH gule gule oturtursun yuvanızda canım
adaş arasında kalanlar dilek tutsun o halde:1:
biz daha ev arıyoz arkadaşlar bulsakda şu tatlı heyecanlar başlasa bir an önce.ama ben çeyiz sermeyeceğim, uğraşamam milletin dedikodusuyla:1: direk yerleştireceğim

ooo kızımız güzel...eniştemiz yakışıklı...maşallah sizeee :nazar::nazar::nazar:

Allah ayırmasın kuzum çk yakışıyosunuz :34::nazar:

maşşalhh :nazar: çok yakışııosunuz cnm ömür boyuuuuuuu mutlu huzurlu olun inş :))))

bunlardagecer1907 maşllah sizee çok yakışıkyorsunuz :nazar: :nazar:

sağolun canlarım:16::16:Allah'ım hepimize ömür boyu mutluluk nasip etsin.:16:

Back
X