• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım içini ferah tut hepimiz bu yollardan geçtik buralara gelirken çok sarsıldık ama sonu inşş mutlu olacak:16::16::16:
hiçkimseyi umursama inatla gül seni çok iyi anlıyorum kuzumm allahım hepimizin yardmcısı olsun:16::16::16:

kır kafalarınııı:1::1::1:

valla kırcam heee :41::41::41::41: offf yyaaaaa başım ağrıdı dünden beri...vınnn vınnnn vınnnnn :36::36::36::36::36:

allah razı olsun tatlım benim tabiki eklerim evimize haftasonu tam temizleyip halılarımı çekice onuda eklerim inş....dayın nasıl canım kendi derdimden soramadım

şükür iyi tatlım..tedavisi devam ediyor..uzun bir tedavi süreci olacağı için bekliyoruz umutla tatlım:31::31:
çok mutlu ol şekerim :16::16::16:

kızlar bugün makyaj setine bakıcaz aşkımla...şimdi set alsamda öle 200'i geçmeyeck birşey almam lazım...lancome çok pahalı yahuu alamayız :31::31::31: bana başka markalar söleseniz..ya da tek tek ürünler söleyin ben set yapayım..

maybelline ve loreal'den maskara alıcam bu tamamdır :34::34:
ruj, fondoten, allık hangi markalarda daha iyidir..nişan-kına makyajımda kendi ürünlerimi kullanmak istiyorum çünkü :34::34:

Son düzenleme:
kızlar uğraştım ve albüm yaptımm :52: bu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın
bakın bakalım banada kaldırıcam çünkü

kızlar topiğe resim ekleyince silemiyorsunuz haberiniz olsun en iyisi albüm oluşturmak...
bu arada dün akşam yaş muhabbeti geçmiş ben 28 yaşındayım yani kimse üzülmesin en yaşlınız benim hehehehehehe

aşk olsun tutim neren yaşlı senin, hepimiz genciz güzeliz maşallah:nazar::nazar:

Oh oh maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nasıl tavsiye ediyomusun

eder eder tavsiye , baksana nasılda anlatıyor ballandıra ballandıra:1::1::1:

good_heart
40 gün oldu mu yaaa
Dün gibiii:16::16::16:

Geliin Mevlüdü yapcak olan var mı????

bende yaptırcam canım Allah nasip ederse
:34:

kızzz nasıl çıkartıcaz , UYDURİM DUR

OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH KIRKLARI ÇIKTI İNŞALLAH:1::1::1::1::1:

:1::1::1::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
çok güldüm bunaaaa:9::9::9::9:

aklıma bu geldi kuzum:1::1::1::1::1::1::1::1:

evlenip 40 ları çıkan bayanlar,allah evinizde bol bereket,bol dualı,bol huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah başkasının başkasına ettiği dualar daha etkili olurmuş dualarımdasınız inşallah evlenecek olan bayanlarada allahım evlerinde huzurlu,mutlu,bereketli,bol dualı bir yaşam sürerler...nice 40 lı senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmasın hiç...

ağzına, yüreğine sağlık canım, ne güzel söyledin. bu cuma saatinde yapılabilecek en güzel dualardan biri bu:16:

offf yaaa hala matkap sesi varrr..kafam şişti yeter beee :52::52::52:

isyanımı kızdırmayın ulannnnn gelirim oraya:47::47::47::47:

regl düzenim bozuldu ya sıcaktan yada stresten...27günde bir olurdum hep bu ay 15gün arayla 1hafta sadece leke geldi :20::20::20:

benimde 7 gün önce oldu şeker, stresten:34:

valla kırcam heee :41::41::41::41: offf yyaaaaa başım ağrıdı dünden beri...vınnn vınnnn vınnnnn :36::36::36::36::36:

şükür iyi tatlım..tedavisi devam ediyor..uzun bir tedavi süreci olacağı için bekliyoruz umutla tatlım:31::31:

kızlar bugün makyaj setine bakıcaz aşkımla...şimdi set alsamda öle 200'i geçmeyeck birşey almam lazım...lancome çok pahalı yahuu alamayız :31::31::31: bana başka markalar söleseniz..ya da tek tek ürünler söleyin ben set yapayım..

ruj, fondoten, allık hangi markalarda daha iyidir..nişan-kına makyajımda kendi ürünlerimi kullanmak istiyorum çünkü :34::34:

bak caım farklı markalardan set yapim sana lancome dan yada clinique ten fondoten ve pudranı al yves rocherden allık maybeline rimel flormar far ve ruj sana hesaplı gelir :)bunları bir yere yaz ama sakın fondoten ve pudranı max loreal maybelin falan alma onlar hassas azıcık para ver ama diğerlerinde taviz verebilirsin :)

çok sağolun kardeşlerim benim iyi ki varsınız rabbim dağına göre kar verir demek benimde sınavım böyle inşallah sonu güzel gelir ama ben inanıyorumki rabbim hiç bir kulunu darda bırakmaz ve öyle oluyorda sadece işte çok ince bir ipliğe bağlı sinirlerimiz yıprandık bu süreçte ve ufacık üzüntüye dermanımız kalmadı ama şükürler olsun az kaldı inşallah yoluna girer heyşey ben kendimden çok anne babamın üzülmesine dayanamıyorum hep destek oldular nişanlımada anne baba oldular onada kıyamadılar ve beni mutsuz görmek onları mahvetti ....

düzelcek cnmm hergün bir sorun çıkıyoo rabbim darda bırakmaz çok güzel olck düğünün

allah razı olsun tatlım benim tabiki eklerim evimize haftasonu tam temizleyip halılarımı çekice onuda eklerim inş....dayın nasıl canım kendi derdimden soramadım

kınama 4 gün kaldı arkadaşlar dün ilk misafirimz geldi tabi içim çok buruktu ama elimden geldiğince hissettirmedim bütün eşyalarımı evime dizdim dünde ayakkabılarımı dizdim fakan şunu farkettim bütün gardolaplar ve dolaplar benim eşyalarımla doldu :D bi 5 yıl elbise ve ayakkabı almasam beni idare eder :D bugün izin kağıdımı doldurcam ve 2 hafta burdan uzak olcam inşallah rabbim dermansız dert vermez ve düğün gecemde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamam .....kınam için dün cici bici şeyler aldım dantelli el mumları nedime taçları konfetiler :D kına alışverişinde onlar pek bişi almamıştı bende çekinmiştim istemeye gittim kendim aldım...şükür kimseye ihtiyacım yok dün akşamda halılarım geldi ama sermedim bütün beyazz eşyalarımda geldi 2 eşyam eksik kaldı onları balayı sonrası halledim diyorum tv ve oturma odası halısı herşey dört dörtlük olmak zorunda dğeil çok yoruldum hiç çarşıya çıkamam yarın kına elbisem gelinliğim ve gelin buketimi alcam pazar evin son temizlikleri serilesi pazartesi epilasyona gidicem ve muhtemelen yine nişanlımla ben kınada dağıtılcak pasta meyve suyu ve çerezi alcaz salıda kına bakalım rabbim sıkıntı vermesin hiç birimize walla tk bildiğim o kadar doluyumki tek damlayda gözüm kararıp herşeyi çizebilirim...

kıss neler aldın öyle bakim senn ee çalışan bayan oluca hepimiz öyle şeker.almadığımız bişey yok:1:

Allah işlerinde kolaylık verisn canım..izninide al bir güzel hallet işlerini. şimdi sakin olma zamanı.. sakin bırakma kendini.

evini çekince bekliyoruz resimleri senden..

kızlar uğraştım ve albüm yaptımm :52: bu yüzden yazdıklarınıza bakamadım kusura bakmayın
bakın bakalım banada kaldırıcam çünkü
çok şeker olmuşsun canımmm:16::16::16:

ayy çok sinir bozucu:30::30:
aşk olsun tutim neren yaşlı senin, hepimiz genciz güzeliz maşallah:nazar::nazar:

eder eder tavsiye , baksana nasılda anlatıyor ballandıra ballandıra:1::1::1:

bende yaptırcam canım Allah nasip ederse
:34:

aklıma bu geldi kuzum:1::1::1::1::1::1::1::1:

ağzına, yüreğine sağlık canım, ne güzel söyledin. bu cuma saatinde yapılabilecek en güzel dualardan biri bu:16:

isyanımı kızdırmayın ulannnnn gelirim oraya:47::47::47::47:

benimde 7 gün önce oldu şeker, stresten:34:
:1::1::1::1::1: neyse tıranka soralım bakalım olmuşmu kutlamamız:1::1::1:
bende görmek istiyorum nerden bakıcam?

bu arada en kısa zamanda bende düğün resmimi gösteririm foto remzi yılın çifti seçmiş bizi :9:
sitesinde varmı resminiz ordanda bakalım:34:

Ekliyoruuum canım şimdii.

ben görmedim kaldırmışsın albümü bi ara yine aç kuzum

canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lşla giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..

sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı bana :nazar: çok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne :43::nazar:

duygusal şirin sıkma kendini dua edelim herşey yolunda gidicek inşallah güzel bir nişan töreni seni bekliyor eminim

anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay:16::16::16:

biz seninle aynı yaştayız canım benimde 25 bitti
:52::52::52::52:
arkadaşlar bugün hiç nete giremedim işlerim çok yoğundu ve çok sıkıntılı bir gün atlattım nişanlımla çok ağır kavga ettim ve evlenmek istemediğimi söyledim ben bugün şu yüzüğü atmak istedim hiç birşey gözüme gelmedi çok kötüydüm ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.....

bu günleri atlatıcaz canım inşallah bende çok sıkıntılıyım işten çıkmama 8 gün kaldı ama artık pes dedim

regl düzenim bozuldu ya sıcaktan yada stresten...27günde bir olurdum hep bu ay 15gün arayla 1hafta sadece leke geldi :20::20::20:

benim de 11 gün önce geldi doğamız bozuldu yaa :1::1:

diğer sevgili çok kıymetli gelin arkadaşlarım bugun daha iyiyim sabah nişanlım geldi iş yerime çay içtik
fazla duygusalım herşeyi yanlış anlıyorum ona da kırılıyorum oda bana aşkım zaten normalde çok ilgi istiyorsun
şimdi seninle iki katı ilgilenicem diyo ama neden se yine de en basit şeye kırılıyorum patronum nişanımın olacağı
günün bir gün önceside beni çok ağlatmıştı düğün olcak yine beni aynı duruma soktu yaptığım iş eğitim koordinatörlüğü
benim olmamam demek işlerin baya sarpa saracağı demek umarım öyle olur hakkımı da helal etmiyorum bu dünyanın
diğer tarafıda var iki cihanda etmiyorum etmicem

Back
X