- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.301
bulmam lazım 30 hazirana kadar , ilk provama ayakkabımla gidiyim diyorum , sağol kuzum benim.canım ayakkabıcılarda muhakkak vardırolmazsa model beğenirsin dolgu tapuk yaptırırsın ayakkabıcıya
![]()

bende cıkıcam kızlar cok heyecanlıyım ilk ekez işten evıme gıdıyorum kapıyıı kocacım acıcak,sonra yemege gıdıcez amcası davet etmıs hadi öptüm hepinizi![]()
kısss kocan seni kızdırmıştır 26 diye, maşallah hiç öyle göstermiyorsun.

wewonthelove canım heyecanın nasılda belli oluyor, darısı başımıza inşallah..bizde evlensekte kocamız açsa kapımızı artık

masatakvimim , milenamı yaptırmıştı o ayakkabıdan sağol canım hemen mesaj atayım

milenacım hoşgeldin

Triankacım deneyimlerini paylaştın bizimle sağol canım

Tuticim belki nişanda getiriler bohçayı eve getirmezler, çünkü bizim söz nişan bir arada olmuştu o zaman getirmişlerdi bohçayı, salona getirrler bence sen sıkma canını. nişanlının gerçekten güzel bir yüzük almış baya para verip,seni çok seviyor. kayınvalidenin durumu böyle devam ederse mesafe koyarsın arana olur biter, ama üzme tatlı canını.
yenidendoğdum saçın boyandımı kıss merak ettim. 25 lik çıtırsın sen kim demiş 26 kızarım

kalplerasi canım üzmeyin birbirinizi. kırıcı şeyler demeyin. evlenmicem falan diye.sende ailesiyle mesafe koy arana. saygı göster yeter, sevmek zorunda değilsin ailesini. kendi ailene de fazla yansıtma olay büyür iyice yanlış yerlere çekilir evlilik arifesinde. kendi kafanızı bi toplyın öyle konuşun nişanlınla.
Son düzenleme: