• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Geçen gün okudum ama cevap yazamadım nette sorun oldu.. Anca girebildim umarım herşey yolundadır okuyabildiğim kadar geçmişi okuyup yazacağım :) Memleketteyim herkes bana çok iyi davranıyor son günlerimiz ailemle bol bol zaman geçirip işleri halletmeye çalışıyorum.. Yoruldum ve sıkıldım aslında İki yerde düğün yapmak çok zormuş keşke yapmasaydık diyorum bazen.. Cumartesi kendi memleketim de düğün ve diğerinden çok daha önemli benim için umarım herşey sorunsuz ve güzel geçer..

Hoşşş geldin
özel mesajına çokkk sevindim canım
bakıyorum hergün sana girmiyordunn
çok üzülmüştümm
çünkü seni çoookkk seviyorummm
Herşeyy gönlünce olsun güzel gleinimm
Evlendikten sonra tüm neşenle burda bekliyoruz senii:16::16:

Çok teşekkür ederim Canım, Düğün üstü fazlacana stresli ve alıngandım bana bakmayın.. Çok büyük sorunlar atlattık çok şükür nerdeyse ayrılıyorduk.. Şimdi burdayım ve daha umutluyum.. İnş. hepimizi güzel güler bekliyordur..

milenam gelmiş , nerelerdesin sen yaa bir kızdın gittin bize[/B]:26: canım çok güzel geçmiş kınan çok sevindim. paylaşabilirsen resimlerini bekliyoruz senden.

/B]

Geldim geldim burdayım.. :9: Buara net başında olamadığıma albüm yapamıyorum.. Pazartesi İstanbul'a döneyim yapacağım inş.

Canım doğtaş dediğin şu istanbul yolunda olan mı?
Ya evet pahalı ama bi gidip bakalım dedik belki ucuz buluruz:26:
Doğtaş da pahalı diye biliyordum ama bakmakta fayda var tabii:34:

evet canım istanbul yolundaki..
doğtaş exculsive mi ne, tam yazamadım:17: o çok pahalı..
ama normal takımları da var, mesela ben salon takımımı 2222 tl ye almıştım.
yatak odasını da 2500 tl miydi neydi, 1 tl bile inmiyollar püslükler:27:

Milenammmmın ve eylülün kınasına itafen
Eki Görüntüle 447330
Eki Görüntüle 447329

kalplerarasınında kınası var

haydi kınayaaaa kınası olan kızlarınnn lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüüüüüüüü:16::16::16::16::16::16::16::16::9::9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

milenam, eylülüm ve kalplerasim için

Kenan Dogulu - Güzeller Içinden.mp4 - YouTube

Güzeller içinden bir seni sevdim
Kalbimi sana, bir sana verdim

Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek
Felekten bir gece çalsa
Tir tir edip söylenmesen
Kan ter içinde eğlensek
Son gülenin hatrına

Güzeller içinden bir seni seçtim

Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek
Felekten bir gece çalsa
Tir tir edip söylenmesen
Kan ter içinde eğlensek
Son gülenin hatrına

Bilmez olaydım, sevmez olaydım
Görmez olaydım o güzerl gözlerini

Kalbimi sana, bir sana verdim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Eki Görüntüle 447335

ohhhhh yandan yandan.

Hem ağlarım hem giderimm

daha bitermi yaaavv yeni başladık.

3 kişi için kına yapıyoruz

şimdi halay çekiyoruzzzzz

BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ETMEDİM,
NERDEYİM NEREDEYİM ANLAMADIM BİLEMEDİM,
YUH BANA TUH BANA KAFAMIZA VURA VURA,
ADIM ADIM GİTTİM VARAMADIM BEN YANINA,

AH BE ÖYLE GÜZEL ÖYLE FISTIK OYNAMASI,
KIVIRMASI YOK BEN ÇILDIRACAM,
AH BEN İÇİN İÇİN YANIYORUM,
BAŞKA YERE BAKSAM DA
GÖZÜM ONA KAYIYOR,
SAĞ SOL GÖZLERİM ONDA,
PARLAK DUDAKLARI YOK BEN FITTIRACAM,
AH A TAM BENLİK BU,
KAFAYA DA KOYDUM BEN BUNU KAPACAM,

DJ GİRDİ HALAYA ARTIK BAŞLADI OYUN
HERKES YAN YANA,
DJ HELAL OLSUN BE SANA,
HALAYI TAKTIN ŞANSIMI AÇTIN,
PARLAK DUDAKLIM HALAYI ÇEKİYOR,
BAKIN BAKIN DİKKAT EDİN ORADAN DÖNÜYOR,
ÇEKE ÇEKE HALAYI ADIM ADIM YAKLAŞIYOR,
(GİR GİR HADİ GİR GİR ELİNE)
ŞAP DİYE KOŞTUM GİRDİM ELİNE,
SIKI SIKI TUTTUM GÜLDÜ YÜZÜME,OH BEEE...
ŞİM ŞİM HADİ ŞİM ŞİM ŞİMDİ,

ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI,

HALAYIMIZ BAŞLADI ADIM ADIM İLERLE,
AYAĞINI VUR VUR OLSUN ARTIK ZERZERE,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
ŞİM ŞİM HADİ ŞİM ŞİM ŞİMDİ,

ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI.
DJ...

Kızlar beğendiniz mi kına gecenizi :34:

Eki Görüntüle 447364

İnanılmaz mutlu oldum kızlar, çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız :16::16: Bu duygusallıkla ben biraz ağlayayım yine yazarım..

ilk defa gece gırdım bı yerde net buldum ılk aklıma sız geldınız bı bakayım dedım ama kımsecıkler yokmmus :(((

:17::17:

Canım boya ve parke işi bitsin ekleyeceğim
sonrada yerleşmiş hallerini eklerim
ev şuan inşşat gibi

:16::16::16::16:
22 yaş güzeldir
Evlenirken ama 23 olcam:ssz::ssz:

23 yaşındayım canım:34::34:
ama daha tam doldurmadım eylülde tam olacam:16::16::16::16::16::16:

:16::16::16::16:

ayy kız o zaman ben 49 günlük gelinmiyim
40 çıkmış kızlarrr:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::9::9::9::9::9:
eklerim canım ne zaman istersen:34:

bende 23 yaşındayım balımm :16::16::16:

:1::1::1:kısmet kuzum

anammm kıs aynıyız hangi ay:16::16::16:

agustos tatlım :)))

Trianka canım ekledim albümü bak istersen:34::34:

bende albüm yaptım, bakın bakalım olmuş mu?

ama bizim resimler çok büyük yüklenmiyo :(

biara küçültmem lazım onları...

ya ben ıkınızın albumunude goremedım gormek ıstıyorum yoksa aglarım ona gore :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

arkadaşlar bugün hiç nete giremedim işlerim çok yoğundu ve çok sıkıntılı bir gün atlattım nişanlımla çok ağır kavga ettim ve evlenmek istemediğimi söyledim ben bugün şu yüzüğü atmak istedim hiç birşey gözüme gelmedi çok kötüydüm ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.....

Son düzenleme:
sabah yazdım ama kimse görmedi galiba kızlar... fikri olan var mı??

Milena yaptırmıştı canımm

Geçen gün okudum ama cevap yazamadım nette sorun oldu.. Anca girebildim umarım herşey yolundadır okuyabildiğim kadar geçmişi okuyup yazacağım :) Memleketteyim herkes bana çok iyi davranıyor son günlerimiz ailemle bol bol zaman geçirip işleri halletmeye çalışıyorum.. Yoruldum ve sıkıldım aslında İki yerde düğün yapmak çok zormuş keşke yapmasaydık diyorum bazen.. Cumartesi kendi memleketim de düğün ve diğerinden çok daha önemli benim için umarım herşey sorunsuz ve güzel geçer..

Çok teşekkür ederim Canım, Düğün üstü fazlacana stresli ve alıngandım bana bakmayın.. Çok büyük sorunlar atlattık çok şükür nerdeyse ayrılıyorduk.. Şimdi burdayım ve daha umutluyum.. İnş. hepimizi güzel güler bekliyordur..

Geldim geldim burdayım.. :9: Buara net başında olamadığıma albüm yapamıyorum.. Pazartesi İstanbul'a döneyim yapacağım inş.

İnanılmaz mutlu oldum kızlar, çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız :16::16: Bu duygusallıkla ben biraz ağlayayım yine yazarım..
Hoşgeldinnn bitanemmm
kıyamam yaa sana alışcaz canım üzme kendini lütfen
öpüyorum seni çoookkk
bekliyoruz seni:16::16::16::16::16:

arkadaşlar bugün hiç nete giremedim işlerim çok yoğundu ve çok sıkıntılı bir gün atlattım nişanlımla çok ağır kavga ettim ve evlenmek istemediğimi söyledim ben bugün şu yüzüğü atmak istedim hiç birşey gözüme gelmedi çok kötüydüm ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.....

Ahh kuzucum yaa çok stresli günler içindesin
hayırlısı ile şu düğün gününü atlat düzelceğine eminim
Hakkımızda Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Şeytana mı uyuyoruz ne başımızdan eksik olmuyor dert tasa
şimdi çıkmam lazım
seni çok öpüyorum
iyi gecelerr

evet farkettim bende canım dedim bu kız nerde.
hiç sıkma cnını bu dönemlerde oluyor böyle, ama kırıcı bir laf etmemeye çalışın birbirinize. konuşun güzel güzel baktınkı konuşamıyorsunuz biraz sakinleşin.. iyi haberler bekliyorum senden barıştığınıza dair
:34:

Eki Görüntüle 449387

$iyigeceler07ke21ub5.gif

..................

heyyt ben de 25 yasındayım kızlar,
kocişim inatla bana 26 yasındasın dıyo uyuz edıyo benı yaa 86 eylül doğumluyum direk yıldan sayıyor ben 25 i bitirmedim diyorum ama yaslımıyım ben şimdi yaa:25:

87 ekim sonu dogumluyum benimde 26 old idsaa ediliyo
ben ise citir old iddaa ediyorum

hiç sıkma cnını bu dönemlerde oluyor böyle, ama kırıcı bir laf etmemeye çalışın birbirinize. konuşun güzel güzel baktınkı konuşamıyorsunuz biraz sakinleşin.. iyi haberler bekliyorum senden barıştığınıza dair

Ahh kuzucum yaa çok stresli günler içindesin
hayırlısı ile şu düğün gününü atlat düzelceğine eminim
Hakkımızda Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Şeytana mı uyuyoruz ne başımızdan eksik olmuyor dert tasa
şimdi çıkmam lazım
seni çok öpüyorum
iyi gecelerr

canım benim ben kötü laf etmemeye alttan almaya wallahi çok çalışıyorum ama üzerime üzerime geliyorlar ben eşimin ailesine miskali zerre kadar sevgim muhabbetim içimde kalmadı gıcık alıyorum ben böyle istemiyordum seveyim anlaşayım istedim ama çok rencide ettiler çok küçülttüler beni evimde görmediğimi yaşatıyorlar ben bu kadarını haketmiyorum insan ailesiylede evleniyor bu kişiler eşimin ailesi benimde ailem olacaklar ben iyi geçinmeyi çooook istiyordum wallahi allah kalbimi biliyor ama ben ki öyle uysal sabırlı biriydim ben sinir buhranı yaşıyorum sürekli ama ben rest çekmesem o benim ne halde olduğumu görmese belki o da önemsemeyecekti halimi ama tavrımı net koydum ben mutlu olmak için evlenecem ama mutlu değilim hiçbirşey gözümde değil şu halde hiç evlenmek istemiyorum dedim ama bunu demem için düşünün ne kadar çok canım yandı bağırdım ki benim birine ses yükselttiğim bir elin parmaklarını geçmez hıçkıra hıçkıra ağladım :( allahtan başka sığınacak kimsem yok bugünki olaydan sonra çok sakin olan hep beni sakinleştiren annem telefonu ver bu iş olmasın sen böyle mutsuzsan ben vermem kızımı dedi telefonu vermedik ona annemi bile bu hale getirdiler...

haydin dövelimmmm:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

aa abende bilmiyordum demek ekstra hep bunlar vay canına:53:

tamam canım biraz dinlende akşam zinde olursun. saat yaklaşsında bak nasıl giyiniyorsun görcem seni:1::1:

iyi günler canım güzel bir akşam geçir sevdiğinle inşallah:16:

evet tatlım son dakika süpriz oldu bizede ekstralar...

evet kuzum hatırladım senin konunu..baya zor günlerden geldiniz siz...nişanlının o günleri hatırlatması beni pek memnun etmedi..biraz başa kalkma gibi olmuş yanii..ben senin için yaptım ama sen bölesin der gibi :19::19:
bence 1-2 gün görüşmeyin sakinleşin sonta özleyince aşkla görüşür halledersiniz herşeyi
:34::34:

aynen bende :21::21: hemen hop eşofman ne varsa üstümde olur..evde hayatta kıyafetle gezemem :1::1:

hoşgeldin canım...biz iyiyiz şükür sen nasılsın :3::3:

bizim nişan salonunda herşey dahil fiyat ama düğün salonunda hepsi için ekstra istiyorlar tatlım :34::34:

anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay:16::16::16:

ağustosa benim 27 biticek canım :31: aboowww yaşlanmışım yaşlı gelin olucam :52:

sabah yazdım ama kimse görmedi galiba kızlar... fikri olan var mı??

tatlım benimkide otelde olucak okadar masraf yaptık bayağ bir para bırakıcaz otele ama ufacık bir volkana 80 tl efendim barkovizyona 100 tl fiyat koymuşlar çok şaşırdım

kızlar şuan hepiniz uyuyorsunuz ama beni uyku tutmadı...çünkü şaşkınlık içindeyim pek fazla net ortamında böyle şeyleri yazmayı sevmem ama o kadar doluyumki müthiş derecede canım sıkkın sözlüm ve ailesi yemeğe geldiler biz bohça getirecekler diye bekliyorduk bohça falan getirmediler :53: çünkü bundan bir kaç ay önce annem ile kayınvalidem nişan bohçası için konuşmuşlardı hadi onu geçtim belki nişan günü salona getiriceklerdir bohçayı diye düşündük annemle...sonracığıma sözlüm saolsun çok güzel pırlanta 5 taş yüzük almış 7000 bin lira değerinde 5 taşı sözlüm kendisi aldı bana ailesinin desteği olmadan... kayınvalide set demeye şahit isteyen uyduruk kolye küpesi olan bir takı almış o kadar şaşırdım ki:53: set bile değil yani incecik bişey vay be dedim kendi kendime onlar gittikten sonra sinirlerim bozuldu ağladım :43: benim ailem bana o kadar güzel şeyler aldılarki parasına bakmadan kıydılar paraya babam allah razı olsun istediğim otelde nişan için canla başla çalışıp bana nişan yeri tuttu sözlüme en iyi marka saat aldı nişanlığım için 3000 tl masraf yaptı o kadar kötü oldum ki benim takıldığım set met değil ama benim ailem bu kadar güzel şeyler yapıp en pahalı şeyleri bana layık görürken kayınvalidemin yüzüne bakmayacağınız bir seti bana layık görmesini sindiremiyorum...birde herşeyi o biliyor havalarında akıl veriyor falan ama hiç bir dediğini o akşam uygulamayacağım...beni çok şaşırttı...mesafeli olmakta çok haklıymışım...bundan sonrada bu gelenek devam eder benim için merhaba merhaba o kadar ...

kızlar günaydın ne zamandır giremiyorum topiğe...diğer topiğe bi baktım artık buraya taşınmışsınız...bende sizi sabahtan bi ziyaret ediyim dedim.ben hep burda ıslatılanları görünce ben ne zaman ıslatılcam acaba dahaa çokkkkk var diye düşünüyodum ki sabah bi sayıyım dedim 99 gün kalmış kızlar.sanırım benimde artık ıslatılma zamanım gelmiş.1 temmuzda da nikahım kıyılıyo kızlar ALLAH'IN izniyle...ÖPTMM hepinizi....:16::16::16:

canım hepımız ınan emın ol ucundan ortasından yasıyoruz bu tur olayları
canım ben dolgu toğugun gelınlıkte hos durmayacagını dusunuyorum :15:
canım benim ben kötü laf etmemeye alttan almaya wallahi çok çalışıyorum ama üzerime üzerime geliyorlar ben eşimin ailesine miskali zerre kadar sevgim muhabbetim içimde kalmadı gıcık alıyorum ben böyle istemiyordum seveyim anlaşayım istedim ama çok rencide ettiler çok küçülttüler beni evimde görmediğimi yaşatıyorlar ben bu kadarını haketmiyorum insan ailesiylede evleniyor bu kişiler eşimin ailesi benimde ailem olacaklar ben iyi geçinmeyi çooook istiyordum wallahi allah kalbimi biliyor ama ben ki öyle uysal sabırlı biriydim ben sinir buhranı yaşıyorum sürekli ama ben rest çekmesem o benim ne halde olduğumu görmese belki o da önemsemeyecekti halimi ama tavrımı net koydum ben mutlu olmak için evlenecem ama mutlu değilim hiçbirşey gözümde değil şu halde hiç evlenmek istemiyorum dedim ama bunu demem için düşünün ne kadar çok canım yandı bağırdım ki benim birine ses yükselttiğim bir elin parmaklarını geçmez hıçkıra hıçkıra ağladım :( allahtan başka sığınacak kimsem yok bugünki olaydan sonra çok sakin olan hep beni sakinleştiren annem telefonu ver bu iş olmasın sen böyle mutsuzsan ben vermem kızımı dedi telefonu vermedik ona annemi bile bu hale getirdiler...
tam olarak sorunu bılmıyoruz elbette ama dugune kalmıs 1 hafta
ayrılmak olmaz yanı yada cok cıddı harbıden bısey vardır
hakkınızda hayırlısı

tatlım benimkide otelde olucak okadar masraf yaptık bayağ bir para bırakıcaz otele ama ufacık bir volkana 80 tl efendim barkovizyona 100 tl fiyat koymuşlar çok şaşırdım

kızlar şuan hepiniz uyuyorsunuz ama beni uyku tutmadı...çünkü şaşkınlık içindeyim pek fazla net ortamında böyle şeyleri yazmayı sevmem ama o kadar doluyumki müthiş derecede canım sıkkın sözlüm ve ailesi yemeğe geldiler biz bohça getirecekler diye bekliyorduk bohça falan getirmediler :53: çünkü bundan bir kaç ay önce annem ile kayınvalidem nişan bohçası için konuşmuşlardı hadi onu geçtim belki nişan günü salona getiriceklerdir bohçayı diye düşündük annemle...sonracığıma sözlüm saolsun çok güzel pırlanta 5 taş yüzük almış 7000 bin lira değerinde 5 taşı sözlüm kendisi aldı bana ailesinin desteği olmadan... kayınvalide set demeye şahit isteyen uyduruk kolye küpesi olan bir takı almış o kadar şaşırdım ki:53: set bile değil yani incecik bişey vay be dedim kendi kendime onlar gittikten sonra sinirlerim bozuldu ağladım :43: benim ailem bana o kadar güzel şeyler aldılarki parasına bakmadan kıydılar paraya babam allah razı olsun istediğim otelde nişan için canla başla çalışıp bana nişan yeri tuttu sözlüme en iyi marka saat aldı nişanlığım için 3000 tl masraf yaptı o kadar kötü oldum ki benim takıldığım set met değil ama benim ailem bu kadar güzel şeyler yapıp en pahalı şeyleri bana layık görürken kayınvalidemin yüzüne bakmayacağınız bir seti bana layık görmesini sindiremiyorum...birde herşeyi o biliyor havalarında akıl veriyor falan ama hiç bir dediğini o akşam uygulamayacağım...beni çok şaşırttı...mesafeli olmakta çok haklıymışım...bundan sonrada bu gelenek devam eder benim için merhaba merhaba o kadar ...

ben boyle kıyaslama yapmayı sevmıyorum
kaplerarasınada yukarıda dedım hepımız yasıyoruz bu tarz seylerı
dıyecek bısey bulamıyorum canım

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmm:3::3::3::3::3::3:

Sacim boyaniyoo hanimlarrr :))bi ton koyultuyorum
hayırlı olsun canımmmm
nasıl oldu saç rengin:16::16:
ilk defa gece gırdım bı yerde net buldum ılk aklıma sız geldınız bı bakayım dedım ama kımsecıkler yokmmus :(((

agustos tatlım :)))

ya ben ıkınızın albumunude goremedım gormek ıstıyorum yoksa aglarım ona gore :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canım geldiğinde söyle eklerim:34:
canım şurda 1 haftanız kalmış yapmayın böyle :20:

canım çok fazla takma böyle şeylere üzülme boşver kendi ayıbı:34:
kızlar günaydın ne zamandır giremiyorum topiğe...diğer topiğe bi baktım artık buraya taşınmışsınız...bende sizi sabahtan bi ziyaret ediyim dedim.ben hep burda ıslatılanları görünce ben ne zaman ıslatılcam acaba dahaa çokkkkk var diye düşünüyodum ki sabah bi sayıyım dedim 99 gün kalmış kızlar.sanırım benimde artık ıslatılma zamanım gelmiş.1 temmuzda da nikahım kıyılıyo kızlar ALLAH'IN izniyle...ÖPTMM hepinizi....:16::16::16:
bugün ıslatılacaksınnn:46::46::46::46::46::46::46:

günaydın ballımmmmm:16::16::16::16::16::16:

Back
X