- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.141
Beni gaza getirmeyinnn yahuu
önümde oturuyo şimdi saç baş dalarım hahahahahha
arkadaşlar bişey sormak istiyorum size dün annem nişanımın olacağı otele gitti masa düzeni planını vermek için orda bazı şeyler öğrenmiş bu gelin-damat çıkarken volkan gösterisi oluyor ya onlar ücretliymiştanesi 80 tl miş annem otelle anlaştığımız gün bize hiç volkandan para alındığını bahsetmemiştiniz demiş 2 ci bir şokta barkovizyon gösterisindende 150 tl para alıyorlarmış hoş barkovizyonumu dayım hazırladı sdece cd yi takıp konuklara izletecekler yani yuh dedim millet nerden nasıl para kazanacağını bulmuşşşş aman uyanık olun bayanlar son gün çıkıyor böyle aksilikler...
bakmasaydım keşkee yaaaaa:18::18::18:
dall kuzum dalll nasıl senin kıyafetinden alırrrr
geç kalmadan hayii kuzumm
şimcik bakk bakimm
yok öyle demek istedim zaten de karışık anlattım galibasonradan bende anlayamadım.
evet basalım kızın elbisesine de görsün gününü kızdırdı masatakvimimi.
canım korkma sakın bişey olmaz git bi yüzünü falan yıka Allah'ım şifa versin o adamada , nasıl oldu ki acaba.:44::44:
çok iyi bir fırsat direk söyle canım bendende selam söyle ben alayım onun ifadesini....aşağıdaki yazıyı ona okut masatakvimciğim...
hop şiiiiiiiiiiiiiiii senin kendine saygın yokmu kızım başkasının mutlu gününde beyaz giymek sanamı kaldı git başka renk elbise giy geline saygın olsun...
bakmasaydım keşkee yaaaaa:18::18::18:
dall kuzum dalll nasıl senin kıyafetinden alırrrr
geç kalmadan hayii kuzumm
şimcik bakk bakimm
akşama sözlüm gelecek ben pijamaylayımhiç giyinesim yok yaaaa ben biraz uzanacağım bayanlar hepinize iyi günler dilerim....
akşama sözlüm gelecek ben pijamaylayımhiç giyinesim yok yaaaa ben biraz uzanacağım bayanlar hepinize iyi günler dilerim....
Döveliiimmmm
arkadaşlar bişey sormak istiyorum size dün annem nişanımın olacağı otele gitti masa düzeni planını vermek için orda bazı şeyler öğrenmiş bu gelin-damat çıkarken volkan gösterisi oluyor ya onlar ücretliymiştanesi 80 tl miş annem otelle anlaştığımız gün bize hiç volkandan para alındığını bahsetmemiştiniz demiş 2 ci bir şokta barkovizyon gösterisindende 150 tl para alıyorlarmış hoş barkovizyonumu dayım hazırladı sdece cd yi takıp konuklara izletecekler yani yuh dedim millet nerden nasıl para kazanacağını bulmuşşşş aman uyanık olun bayanlar son gün çıkıyor böyle aksilikler...
Ben hep öyleyim bütün gün çalışıp yoruluyorum
birde nişanlım evde diye duramam öyle
Eşofmanım pijamam kaprim rahatım
kafam doluu kalkamıyorum yaa şimdideeeyok öyle demek istedim zaten de karışık anlattım galibasonradan bende anlayamadım.
evet basalım kızın elbisesine de görsün gününü kızdırdı masatakvimimi.
canım korkma sakın bişey olmaz git bi yüzünü falan yıka Allah'ım şifa versin o adamada , nasıl oldu ki acaba.:44::44:
Canım bunlşarın hepsi extraya giriyor
Biz yer tuttuğumuzda söylemişlerdi
havai fişek
balon gösterisi
keman
ve daha hatırlamadığım bir çok extra
Döveliiimmmm
saol balımmmmcanım sonunda görebildim albümünü çok hoş olmuşsun
dahi kızlar toplanınbende gelim yolacak adam arıyorummmmm beraber yapalımmııııııııııııııı
Ben hep öyleyim bütün gün çalışıp yoruluyorum
birde nişanlım evde diye duramam öyle
Eşofmanım pijamam kaprim rahatım
slm kızlar gecmısı okuyup öle devam edeyım dedım
ama yıne masaallahınız var
saatlerdır oku oku bıtıremedım yarım bırakıp slm vermek ıstedım
nasılsınız ne var ne yok
ohhh senden iyisi yok masatakvimim.
ben gezemem öyle hiççç, evlenince anca , gerçi evliyim ama ortam müsait değil
bende öleyimm tatlımmm
bende gelim yolacak adam arıyorummmmm beraber yapalımmııııııııııııııı
valla ben evde don paça gezemiyorum benm babam pek sevmez bu rahatlığımı evlenince kullanacağımmmm
kafam doluu kalkamıyorum yaa şimdideee
saol balımmmm
dahi kızlar toplanın
ohhh senden iyisi yok masatakvimim.
ben gezemem öyle hiççç, evlenince anca , gerçi evliyim ama ortam müsait değil
hoşgeldin canım çok gevezeyiz maşallah.
sen naslsın bakalım...?
nısanlım konusmaya gelmıs konustuk bakalım
sut lıman bı durum yok ama kavgasız konusabıldık
bana butun ılıskı surecını anlattı
ozellıkle aılesının benı ıstemedıgı o uc ayı nasıl ıkna ettıgını o zaman bıle kavga etmezken ne oluyyor vs
sımdıden gevsemeyelım
ılerleyen gunler neler gosterecek bakalım
Hep beraberrr
Poposunda patlasın herşeyy
Herşey kötü geçsin
ahımı aldı ahımııı
Canım biz nişanlıma nerdeyse 1 yıldır beraber yaşıyoruz
söyledim yaa ailesi burda olmayınca herakşam bize geliyor
hafta da 1-2 gün bizde kalıyor
ee böyle olunca alışıyorsunuz
Evli hayatına alışkın gibiyim
Hep beraberrr
Poposunda patlasın herşeyy
Herşey kötü geçsin
ahımı aldı ahımııı
bu deynekle batırczzz patlıyckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?