- 10 Aralık 2010
- 6.567
- 9.472
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.121
Sabah çok sinirliydim
geçti artık
kendi herşeyin farkında gerisi kendinin ayıbı
teşekkürler canım allah razı olsunnbagalacolanki ve good_heart ikinizde çok güzel olmuşsunuz :)))) maşallahhh
kuuzm kabul ettim bak bakalımtatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahahateşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...
good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...
kuzuma bak sennn güzellik Allahım mesut etsin canım benim..
hoşbulduk kuzummmmmmmsen ne kadar güzel bişeysin öyleeee 41kere maşallah kuzum
good-heart ben göremedim tatlım albümünü
bu arada kızlar sıkmayın canınınızı hayata bir kere geliyorsunuz herşeyin tadını çıkarın inanın üzüntünüzü kendinize yapıyorsunuz sizi üzenler taıkyormu sanki o yüzden boşverinnnnnnn bu günlerinizin keyfini çıkarın allah evlenenlere yardım edermiş...
Teşekkür ederimm.
bana nişandan sonra demiş olabilir bile pertim çıkmıştı
Çağırmasanda gelir o bu yüzsüzlükle.
Allah kıskanç insanlardan korusun bizi yaa.
Bi düşünüceğimiz bu kalmıştı sanki.
Sıkma canını uyarırsın anlamazsa davet etmezsin.
bebeğim inan bana hiç bişey yapmadım ben annem yaptı yemekleri,tembel gelin diyeceksiniz ama hastayım içimden gelmiyor bişey yapmak bu seferlik öyle olsun zaten adanada ben yapıyorum zaten bişeyler çok fazla samimi değilim canım kendisiyle uzaktan uzağa iyiyiz böyle boşver
İlk görüşmelerimizde sürekli çiçekle gelirdi.
Annemle tanıştığı gün 51 tane yaptırmıştı o son oldu.
Ömrünün gülünü yolladım dedi bide utanmaz
Canım benimde büyük nişan olmadı
Ama düğünde herşeyi yapmaya çalışıyoruz
En ince ayrıntısına kadar
Söz mendili bile yaptırdım valla
Söz mendilim
Eki Görüntüle 448957
tuticim hoşgeldin cnm.
görümcen anlayışlı imiş gerçekten çok şanslısın.böyle tesadüfle rolur ama masatakvimmin o kız tam kıskançlık yapıyor bu kadar olmaz.
geçmiş olsn canım dikkat et kendine.artık sözlün olmayacak haftaya nişanlı olacaksınbiraz dinlen sen stresten olmuştur halsizlik.nazar değmesin kuzuma
ben geldimmmmm...çok uykum war :18::18::18::18::18::18:
aaa çok güzelmş elbise bence laf çarpıtta değiştirsin o elbiseyi yada ben başka alıcam de göster ona,bakalım oda alacakmı aynısından. şaşırt o cadıyı. alırsa o onu giyer sende bunu giyersin ders olur onaşaşırır kalır.
buna çok güldüm
çok güzel canım benim.bende düğün mendili yaptırsam nasıl olur acep
ayy keşke yaaaaa
canım benimde geldi uykum yaa gözlerim kapanıyor ama çok işim varrr..:26:
tatlı olarak muzlu puding yedim yemekte.
offf yaaa şimdi damarıma bastın dondurma yicem bennn
ben acıktım galibaaa..aklım yemeklere gidiyor hepppşimdide canım patates salatası çekti akşama bir patates salatası yapatım, babamda dondurma alsın...akşam evin hanımı benim ...annem dayımın yanında kalacak geceye kadar
Eki Görüntüle 449012
Uzak mesafeli olmak en iyisi canımm
bencede canım ben bu durumdan çok memnunum
Bende bayılıyorummm
şambali bide kaymaklı ohh ohhh
aaa çok güzelmş elbise bence laf çarpıtta değiştirsin o elbiseyi yada ben başka alıcam de göster ona,bakalım oda alacakmı aynısından. şaşırt o cadıyı. alırsa o onu giyer sende bunu giyersin ders olur onaşaşırır kalır.
buna çok güldüm
çok güzel canım benim.bende düğün mendili yaptırsam nasıl olur acep
ayy keşke yaaaaa
canım benimde geldi uykum yaa gözlerim kapanıyor ama çok işim varrr..:26:
tatlı olarak muzlu puding yedim yemekte.
offf yaaa şimdi damarıma bastın dondurma yicem bennn
tatlışım haklısın dediğinde sorma benim görümce öyle değince biran olsun rahatladım ama masatakvimimizin olayı biraz farklı evet bende söyledim ne yap ne et o beyaz elbiseyi giydirme ona diye gerekirse biz basarız salonu yırtaırz üstüne elbiseyi
evet canım ya hasta oldum yine ama inşallah iyi olucam birde bugün en uzun günmü gerçekten diyorlardıda inanmıyordum ben sözlüm yanıma geliyor ama yemekten sonra dinlenmek için otele gidicekler fossur fossur uyur böylece bize uzun gün olmaz
Ayy kızlarrr azönce biri öyle bir kornaya basıyoduki bi anda çığlıklar duydum direk koştum cama bide ne göreyimAdamın ayağı kanıyo kesilmiş heraldeki ayağını cama doğru uzatmış kimsede yol vermiyordu snra bağırdı çağırdı yoldan geçenlerde arabalara bağırdıı yolu açtılar
Gördümya çok fena oldumm benn:18::18::18::18:
ben acıktım galibaaa..aklım yemeklere gidiyor hepppşimdide canım patates salatası çekti akşama bir patates salatası yapatım, babamda dondurma alsın...akşam evin hanımı benim ...annem dayımın yanında kalacak geceye kadar
Eki Görüntüle 449012
Ayy kızlarrr azönce biri öyle bir kornaya basıyoduki bi anda çığlıklar duydum direk koştum cama bide ne göreyimAdamın ayağı kanıyo kesilmiş heraldeki ayağını cama doğru uzatmış kimsede yol vermiyordu snra bağırdı çağırdı yoldan geçenlerde arabalara bağırdıı yolu açtılar
Elbisesine salça dökülür inşallah çıkmaz
Söyleyeceğim bugün tripteyim konuşmuyorum şuan onunla
aman yarabbim hiç dayanamam böyle şeylere
Allah acil şifa versin
allahım acil şifalar versin oyhhhh çok kötü yaaa
hehehehehe tabiiki söyleyeceksin canım bu senin en doğal hakkın yani o gün senin hakkın beyaz giymek anlamıyorum düğünde beyaz giyip gelenleri geline saygısızlık resmen kendilerini belli ediyorlar kıskançlar !!! dolaylı yoldan bile değil direk sok lafını ne demek yaaaa valla ben bu konuda çok hassasım...
WeWonTheLove canım hemen ekliyorum biyere ayrılma
bakmasaydım keşkee yaaaaa:18::18::18:valla hastanede öle şeyler gördümki kuzum artık etkilenmiyorum ben...sen hemen bir su iç ve yüzünü yıka
dall kuzum dalll nasıl senin kıyafetinden alırrrrbeni gaza getirmeyinnn yahuu
önümde oturuyo şimdi saç baş dalarım hahahahahha
bekliyorum ama göremedim hala canım,şimdi nişan fotolarını da göremiyorum hatta...
O elbise kızın yahuu
benim dğeil ki
evet basalım kızın elbisesine de görsün gününü kızdırdı masatakvimimi.basarız salonu yırtaırz üstüne elbiseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?